![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!
mam pytanko ,nie macie problemu z chodzeniem w spodniacach,tych dluzszych np?bo ja chcialabym sobie kupic taka jedna biala falbaniasta biala raczej dluzsza bo dluzsza niz polowa lydki.baaaardzo mi sie takie podobaja na innych ale ja sie boje ze bede wygladac jak patyk w spodnicy,dlatego m.in w ogole unikam spodnic
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() wtedy zobaczymy ale nie wydaje mi sie zebys ty miala takie chuide nogi jak ja a nosisz mini?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#394 |
Zadomowienie
|
bess o taka ci chodzi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zadomowienie
|
ty masz isc do sklepu i kupowac mini
![]() ![]() tak jak ja to robie w piatek ![]() ![]() i sie nie pzrejmowac niczym |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
hmm dlugosc chyba mniej wiecej ta,ale tamta jest symetryczna,planuje kupic narazie na allegro z ciucholandu i wyprobowac czy w ogole sie odwaze.bo jak mam wydac 80 zl albo wiecej i wrzucic do szafy to juz wole wydac mniej i wrzucic do szafy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#398 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1.mam identyko nogi jak ty jak patrze juz na 2 zdjecie wizazanki to mysle jjeu moje nogi... 2.zawsze nosilam mini w domu i kiecki za kolana teraz powiedziałam NIE!! wiecie ile dziewczyn nosi mini z takimi nogami jak my mamy?? zawsze sie wszytkim przejmowałam...jak było mi widac kolano panikowałam teraz powiedzialam sobie o nie...!! grube dziewczyny nosza mini a maja nogi jak balerony (nie obrazajac nikogo) i sie nie wstydza a lepiej nogi wygladaja chude niz grube... faceci tez to powiedza... niehc sobie ludzie mówia co chce tylko zauwazcie komenatrze uszczypliwe mowia pzredewszytkim dziewczyny....a faceci sie tylko gapia i podziwiaja!! wiec agus widze ze jestes moj rocznik..wez sie przełam jak ja!! teraz sa super pzreceny kup mini masz szczuple nogi ale proste mi sie tez nie lacza w kolanach !!!! zaraz jeszcze raz wkleje i bede wklejac hasla ktore wy dziewczynki macie mowic osoba ktore dokuczaja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Agus wez mnie nie denerwuj ok?nie wiem co ty chcesz od tych sowich biednych nog.Znalam z widzenia dziewczyne ktora miala mniej wiecej oczywiscie cos takiego jak na rysunku.Nie umiem rysowac w paincie ale mysl przewodnia uchwycilam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
1.lepiej byc chudym niz grubym
2. przynajmniej nie musze robic diet i jem co chce 3.co małe to piekne a co duze to brzydkie... 4.mi sie podoba ja sie w tym dobrze czuje... 5.jesli ci sie nie podoba to sie nie patrz 6.anoreksja??bulimia??wca le nie ..a moze ty cierpisz na chorobe otyłosci... 7.od chudosci sie nie umiera a od otyłosci tak... dziewczyny pisze to ja CHUDA SZCZUPŁA PATYKOWATA OSOBA~~ pokazujcie nogi... i sie nie przejmujcie niczym... wczoraj widziaalm laske ktora miala takie chude nogi jak my miala taka sukienke ze posladki bylo widac jej posladki i max szpile laski tylko obgadywaly... a faceci sie slinili/... |
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() pewnie tez zgrabne ![]() ![]() a chcesz taka spodnice jak wkleiłam wyzej??fotki?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() isiaczek NARAZIE sie przelamałam kupujac sukienke przed kolano ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#403 |
Zadomowienie
|
ooo juz ide sie mierzyc i napisze...
czyli łydka 33 cm udo 45cm i pod pupa ![]() ![]() prosze bardzo ![]() ![]() ![]() a wy ile macie |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zadomowienie
|
bess hahahahaha
ale jestes zdolna... pokaz na zywo te nogi a nie panikuj... prosze was kobietki mini mini... chce ogladac twoje nogi nogi chce bys zalozyla mini mini....[śpiewał najprzystojniejszy facec świata] |
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
nio to masz tak jak ja
wiec o co chodzi prosze wyjdz pierw w spodnicy pzred kolana a pozniej w mini ![]() ![]() ![]() czekamy na dalsze zdjecia chudych nog |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
skoro to jestes ty paulinka na tym zdjeicu to ja nie wiem z ktorej strony ty jestes niby ta otyla ze sklonnosciami i bog wie z czym jeszcze,kobieto
![]() isiaczku te nogi na rysuknu nie sa moje!!!!ja nie mam nic do swoich nog mimo ze sa szczuple.zauwazylam ze piszczele troche mi sie wykrzywily jak cala zimie kiedys chodzilam w sporych obcasach ![]() Agusiu a jakie Ty masz nogi to prosze Cie nie wmawiaj juz we mnie ze jakies O czy co tam jeszcze mam oczy to widze ze to nieprawda!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
i vice versa,ja zamiast kosci wolalabym miec cialo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
nie no mozna sie usmiac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#412 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
prosze cie ooo jak bys blisko mnie mieszkala bysmy wyszły razem w mini hihihi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam chude nogi (łączą się w kolanach jak mocno ścisnę), ale wcale nie wstydzę się chodzić w krótkich spódniczkach, czy mini, chociaż mi ojciec dogaduje, że mam krzywe nogi, a ja mu wtedy na to, ze mam chude, a nie krzywe i że on krzywych chyba jeszcze w życiu nie widział^^
Dlatego też zaraz po swojej 18-tce lecę do sklepu po przynajmniej 2 mini i będę miała je na wyjazd i będę pokazywac, jakie to mam ŁADNE nogi! ![]()
#414 |
Zakorzenienie
|
ojcu powiedz ze w koncu jestes jego corka wiec po kim masz miec nogi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
oooooooo....hehehe...niop bess super napisałas...
nio kto pochwali sie chudymi nogami i dolaczy do anszego grona patyczków |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
BAN stały
|
E tam dziewczyny,maacie zgrabne nózki i napewno jest co pokazywać,a więc apeluje abyscie ubierały spódniczki czyy sukienki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny. To pierwszy mój dłuzszy post chociaz waszą wierną czytelniczką jestem od dawna ^^
Wątek bardzo długi i przyznam, że nie przeczytałam całego ale dałyscie mi dużo do myslenia. Kiedyś jak słyszałam, że ktoś nie może przytyć to myślałam, że wszystko bym za to oddała(borykam się z nadwagą). Ale jak czytam wasze wypowiedzi to widze, że chyba rzeczywscie wole być na swoim miejscu - gdybym miała silną wolę i chęć do ćwiczen wiem, że wyglądałabym tak jak bym chciała, natomiast wy macie prawdziwy problem. I mimo, że zazdroszcze, że możecie jeść co cchecie i sie tym nie przejmować to zastanowiłabym się 3 razy zanim zamieniłabym się z wami miejscami. Chciałam też napisać, że zgadzam sie z tym co pisałyście wczesniej. Grubym osobom nikt w twarz nie powie "Boże a TY znowu przytyłaś ale grubaska się z Ciebie robi" natomiast nikt nie krępuje się zeby powiedziec "Boze a TY znowu schudłaś ale szkieletor się z Ciebie robi" Nie uważam, że nam (dziewczynom o..kobiecych kształtach =/) też powinno się wytykać nasz wygląd - poprostu nikomu nie powinno się mówić takich rzeczy. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
dokladnie ,
a ja przegapilam aukcje spodnicy i mam fige z makiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#420 |
Zadomowienie
|
witam wszystkie chudzinki
![]() w pracy sie ze mnie smieja, ze pewnie kupuje ubrania na dziale dzieciecym-ale w glosie nie ma pogardy, lecz wspolczucie (na zasadzie, oh nasza bidulko). a ja sie ciesze- ale dopiero od niedawna. mam 24 lata i mieszcze sie w ubrania, ktore kupilam bedac jescze w liceum ![]() ![]() wydaje mi sie ,ze osoby ktore mowia smutne komenatrze na temat naszego wygladu- poprostu nam zazdroszcza. bo my zawsze bedziemy szczuple, nie bedziemy musialy walczyc z nadwaga....i w wieku 40-paru lat nie bedziemy wygladaly jak swinki pigi w zaciasnym stroju ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.