![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pseudo mądrości mężczyzn
Cytat:
Byłam wczoraj w Tesco i ani jednego takiego nie widziałam. A była ludzi MASA, w tym bardzo duża ilość parami i nie tylko "stare dziady", ale tez młodzi ludzie. A głosy też słyszysz, czy tylko widzisz czego nie ma? ![]()
![]() |
![]() |
#392 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nigdy nie spotykałam się z facetami z taką fryzurą. Ale oczywiście ty się nie odniesiesz do tego, jak z resztą do żadnej mojej wypowiedzi. Mam wielu kolegów z uczelni i nie mieli takich wymuskanych fryzur i zgadnij- mieli dziewczyny. Przestań wymyślać Edytowane przez Liliom Czas edycji: 2018-12-09 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
stary jednooki dachowiec
|
Również nie kojarzę nikogo z taką fryzurą. Co więcej, faceci z mojego otoczenia są w przeważającej większości zajęci. Mimo braku fryzur, najwyraźniej.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
BAN stały
|
Ale właśnie na mieście chłopaków w związkach z dziewczynami widuję z takimi fryzurami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
BAN stały
|
Wiocha, nie wiocha tacy mają dziewczyny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np mój przyszły szwagier do najpiękniejszych nie należy, a moja siostra jest bardzo ładna. Ja bym nawet na niego nie spojrzała, a oni biorą ślub ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Idę zapisać mojego faceta do fryzjera, bo przecież bez takiej fryzury jest niemożliwe żebyśmy byli razem
![]()
![]() |
#400 |
Rozeznanie
|
Takie fryzury były "modne" mam wrażenie jakoś z 3(?) lata temu, zdarzało się że widziałam niektórych, ale teraz już nie. Mi się nie podobają i wielu moim koleżankom też nie.
A ty autorze zgrywasz głupa. Przecież też mam oczy, tu dziewczyny też mówiąci że widzą na co dzień przeciętnych facetów w związkach, w dodatku wiele dziewczyn ci mówiło że miało facetów któzy na siłke nie chodzili, nie mieli wystylizowanych fryzur, ale co tam. Mam wrażenie że autor ma jakąś chorobę psychiczną albo ewentualnie coś ze wzrokiem, bo to nie jest normalne, żeby żyć w takiej iluzji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
BAN stały
|
Skąd jesteście, że u Was zwykli faceci mają dziewczyny? U mnie w mieście jedynie wystylizowani coś znaczą.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#402 |
Rozeznanie
|
Bez znaczenia skąd, bo to się odwala tylko w twojej głowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
BAN stały
|
Mam oczy i widzę, że faceci którzy chodzą z dziewczynami są wysocy przystojni wystylizowani.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez Liliom Czas edycji: 2018-12-09 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
BAN stały
|
Zresztą wystarczy założyć 2 konta na tinderze.
Na pierwszym wstawić zdjęcia typowego przystojniaka, z modną fryzurą, fajnymi ubraniami Na drugim zdjęcia przeciętnego chłopaka. Który zbierze więcej lajków? Ten 1. 2 nie zdobędzie żadnej pary. To pokazuje że kobiety jarają się przystojniakami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
.
|
Idz do psychiatry.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#407 |
BAN stały
|
Z jakiego powodu miałbym pójść do psychiatry? Na tinderze niebrzydcy, przeciętni mężczyźni są przez kobiety ignorowani. Panie skupiają się na przystojniakach.
To prawda. Tak się dzieje. Za prawdę powinienem udać się do specjalisty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zauważyłam też, że na tych przystojnych wystylizowanych wysokich facetów to głównie Ty sam zwracasz uwagę. Więc albo się wystylizuj i zrób sylwetkę na siłowni łącząc ją z dietą - skoro Ty uważasz, że to jest jedyny sposób na znalezienie kobiety. Albo łaź po pubach i galeriach w celach obserwacji ideałów stworzonych w swojej głowie,opływaj w swoim nieszczęściu i poczuciu niesprawiedliwości przez dyrdymały, które sam sobie tłoczysz do głowy. Albo idź do psychiatry/terapeuty, przestań stosować projekcję na wszystkich dookoła i zmierz się z tym, że problem jest w Twojej głowie a nie w otoczeniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
BAN stały
|
Porozmawiajmy o manipulacji. W licznych artykułach incele są przedstawieni jako faceci, którzy uważają że kobiety istnieją jedynie po to by spełnić ich zachcianki seksualne i powinny być na każde zawołanie inceli. Dziennikarze opisują inceli w sposób krzywdzący. Ich zdaniem incele postrzegają seks za coś należne mężczyznom, gdzie kobiety nie mają w tej sprawie nic do powiedzenia. To nonsens.
Przeglądałem fora inceli, jak również polskich odpowiedników i większość tych gości chce chodzić na randki, cieszyć się powodzeniem, zaznać miłości i seksu, ale nie na zasadzie - ssij tu i teraz, a potem spadaj, tylko w cywilizowany sposób, tak by obie strony się seksem cieszyły. Oni jednak predstawiają marzenia incelów jako te skrzywione. W dodatku sugerują, że życie bez seksu jest w porządku i wcale nie trzeba się kochać by zaznać szczęścia. Skoro są tacy mądrzy niech sami nie uprawiają przez kilka lat seksu. Zresztą ciekawe jakby to było gdyby jeden z drugim dziennikarzem dostawał baty u dziewczyn i żadna by nie chciała się z nim umówić, nie mówiąc o czymś więcej. Incelom nie chodzi o zdominowanie kobiety, zrobienie z niej prywatnej prostytutki. Tu chodzi o dawanie szans zwykłym chłopakom, a nie jedynie skupianiu się na przystojniakach. Ale zdaniem dziennikarzy to wymysł inceli bo kobiety wcale nie chcą umawiać się z przystojniakami. To nonsens. Gdyby tak było to czy na tinderze przeciętniacy zbieraliby baty? Zdaniem dziennikarzy incele wyglądają normalnie, nie odrzucają wyglądem więc zarzucanie kobietom, że lecą na wygląd mija się z prawdą. Właśnie, że nie. Incele wyglądają przeciętnie, normalnie, ale kobiety chcą przystojniaków, gardza normalnymi facetami. Same często są brzydkie, umalują się i stają się ładne i rozglądają się za przystojniakiem. Skoro incele są normalni z wyglądu, a kobiety i tak ich ignorują, szukając przystojniaków, czy to nie pokazuje że kobiety mają zawyżone wymagania ? Zarzucają incelom, że teoria, iż liczy się jedynie wygląd, a osobowość jest bez większego znaczenia, nie jest prawdziwa. Psycholodzy negują to, że z powodu wyglądu incele są skazani na niepowodzenie. Szukają przyczyn porażki w charakterze. To nonsens. Dziewczyny widząc zwykłego chłopaka nie dadzą mu szansy na poznanie. Nie są nim zainteresowane. Więc to wygląd wszystko przekreśla. Wielu z incelii żyje w przeświadczeniu, że są zbyt brzydcy lub zbyt niscy, aby ktokolwiek mógł ich uznać za atrakcyjnych â mówi David Futrelle, autor bloga We Hunted the Mammoth podejmującego temat nowej fali mizoginii. A skąd wzięło się przeświadczenie? Sami sobie wmówili czy powstało ono poprzez doświadczenia? Czy taki ja, gdybym nie słyszał od dziewczyn słów - jesteś nieatrakcyjny to bym wpadł w kompleksy? Oczywiście, że nie. A zatem to nie incele sobie wmówili, tylko dziewczyny im dały do zrozumienia, że nie są atrakcyjni. Aż mi się przypomniała randka gdy powiedziałem dziewczynie: - masz piękny uśmiech, podoba się mi a ona na to: szkoda że mi się w tobie nic nie podoba Edytowane przez ksiezycwokularach Czas edycji: 2018-12-09 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 | |
.
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#411 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Do specjalisty zalecałabym się udać, bo masz błędne przekonanie o własnej nieomylności i stosujesz projekcję, która jest dla Ciebie widocznie szkodliwa. Na początek to wyjdź z tindera i forum dla inceli i zamiast analizować wydumane pierdoły to zajmij się życiem. Edytowane przez sszyszka_ Czas edycji: 2018-12-09 o 13:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
BAN stały
|
Jako jedyny? hahahahahaha tysiące mężczyzn na całym świecie ma podobne spostrzeżenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, że was jest tylu i sobie możecie o tym smęcić w internecie tylko wam szkodzi. Bo kisicie się w tej swojej wyimaginowanej krzywdzie, gdzie każdy jest bardziej pokrzywdzony od poprzedniego i sobie przyklaskujecie. Wyłącz kompa, wyjdź z domu i przestań odbierać każdą porażkę jako potwierdzenie tego, co sobie wymyśliłeś. Myślisz, że jesteś jedynym który kiedykolwiek zaznał odrzucenia? Przejrzyj sobie nawet wątki tu, ile ładnych, wykształconych dziewczyn ma problemy sercowe, próbuje sobie poradzić ze zdradą i porzuceniem. Bo zdradzę Ci sekret - ludzie są ze sobą nie ze względu na wygląd, owszem trzeba się sobie nawzajem podobać, ale ze względu na sam wygląd to się ma FF, albo przygody na jedną noc. Na związek ładna buzia to za mało. Mam tylko niestety wrażenie, że piszę w pustkę.
![]() |
![]() |
#414 |
BAN stały
|
Porzucone kobiety to ich wina. Celują w przystojnych drani.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
BAN stały
|
Ale jednak przystojniak zbiera wysokie oceny i znajduje amatorki, a przeciętny nie. Zatem kobiety lecą na przystojniaków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co?
Badź sobie taki nieatrakcyjny i źle ubrany, siedź i jęcz. Bo ja się tym potencjalnym dziewczynom w ogóle nie dziwię. Masz obrzydliwe poglądy i bardzo generalizujesz. Miałam rację, rozmawiam ze ścianą. Adiós. ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- A to już w ogóle inna historia ![]() Do tego możemy dodać jeszcze człowieka, który nie ma wymagań i jest zdziwiony tym, że inni je mają.
So much internet so little time. Edytowane przez Taranka Czas edycji: 2018-12-09 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
Tak, bo przecież "normalni faceci nie zdradzają, nie porzucają, maja idealny charakter"
Tak! Każmy kobietom intersować się kimś kim zainteresowane nie są. Dalej czekam na zdjecia jakie Ty ubrania uważasz za normalne a jakie za sztuczne. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
BAN stały
|
Jaki facet porzuca i zdradza? Dupek. A jak wygląda dupek? Jest przystojny i ma w sobie coś z drania. Gdyby postawiły na mniej atrakcyjnego ale miłego gościa z pewnością by o nie dbał. Ale one musiały wziąć samca alfa, przystojniaka.
Kobiety mają zawyżone wymagania. Fryzury, stylówki, siłownia, a dopiero potem osobowość, nie odwrotnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie myślę, że babeczki problemu z Twoim wyglądem by nie miały, ale z Twoją desperacją już tak. Ona bije na kilometr i jest bardzo wyczuwalna.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.