![]() |
#391 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Usidlić podrywacza...
Kala no to trafił Ci się typek taki jak mój PP
![]() ![]() ![]() a co do jego panny... ja tam się jej starałam nie przyglądać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ich opinia jest jak najbardziej subiektywna ![]() ![]()
![]() |
#392 |
Rozeznanie
|
Ależ skąd nie sugerujemy się nią
![]() ![]()
![]() |
#393 |
Wtajemniczenie
|
a niech schodzi na co chce
![]() ![]() świetnie bawię się bez niego. nawet mi to pasi, że go nie ma... nie ma też tej niepewności, zazdrości (z obu stron), nie dołuję się, nie zamartwiam ![]() ![]() och, przydałby się nowy obiekcik jakiś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() staram się otworzyć na nowe znajomości ![]()
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
...
Salsame mucho ![]() Edytowane przez jessy Czas edycji: 2008-02-13 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Wtajemniczenie
|
Jessy będziemy trzymać kciuki
![]() ![]() a ja się troszeczkę modlę żeby o moją imprezkę zahaczył pewien przystojniaczek z mojej szkoły ![]() ![]()
![]() |
#396 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Moon - przydadzą się bardzo, bo też mam amrne szanse na spotkanie go tam. Ale chciałabym, oj chciała.
Tobie również życzę powodzenia ![]()
![]() |
#398 |
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny
![]() ![]() od kilku dni mam jakiś dziwny humor... to znaczy wszystko jest ok. życie jest piękne i czuję się szczęśliwa ![]() gdzie te chłopy? ![]() ![]()
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
U mnie to chociaż tyle, że mam taniec, a tam się realizuje na wszystkie możliwe damsko-męskie sposoby...
Dzięki Kate ![]()
Salsame mucho ![]() Edytowane przez jessy Czas edycji: 2008-02-13 o 12:30 Powód: Literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Konto usunięte
|
ejjj!! obywatelu!! wazna sprawa!!
na sobote spotkanie juz zaklepane, ale mam tylko 2 h od 10 do 12 (pks jest powalony i nie mam jak wrocic). co w tym czasie robic? i konkrety, na szybciora! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Wtajemniczenie
|
Patryk, po prostu spędź z nią miło czas, pójdźcie w jakieś romantyczne miejsce na spacer
![]() albo możesz spytać czy kiedyś myślała że możecie być parą ![]() ![]() ale właściwie ja nie wiem jak powinieneś się zachowywać... po prostu idź na żywioł, mów to co czujesz... broń boże nie układaj sobie wcześniej jakichś przemówień, bo wyjdą sztucznie! będę trzymać kciuki żeby Ci się udało ![]()
![]() |
#402 |
Rozeznanie
|
Patryk poproś ładnie a jako dobra koleżanka (i kierowca) odwioze Cie do domu kiedy tylko bedizesz chciał
![]() A Wy dziewuszki bawcie się dobrze trzymam za Was kciuki hmm może ja tez wybiore sie na jakąs dyske ![]()
![]() |
#403 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
latwo Ci mowic ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
[1=6f0bb0e746d6dd564297849 b3c339446a28efa5c;2760038]latwo Ci mowic
![]() ![]() ![]() Park ![]() Czyny też wiele mówią, chwyć ją za rękę, pogłaszcz po policzku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja ostatnio doszłam do wniosku, że sama nie wiem czego chcę.
No bo stwierdziłyśmy z koleżanką, że znamy za mało facetów. Jak zna się większą ich ilość, większe są szanse, że się trafi na jakiegoś fajnego. Imprez obie nie lubimy, więc na nich nie bywamy. No, a poza tym, mimo wszystko, nie przepadam za umawianiem się z kimś, kogo widziałam raz czy dwa ![]() I ja i ona wolimy najpierw kogoś poznać i stwierdzić, czy coś więcej ma w ogóle sens... Dziwne jesteśmy i nie z tych czasów chyba ![]() No i powstał problem - nie mamy gdzie poznawać facetów! Nasza uczelnia jest sfeminizowana, imprezy raczej lekceważymy, a jak się trafi jakiś fajny facet, to okazuje się zajęty. Mamy po 20 lat i czujemy, że w ogóle fajni faceci są pozajmowani i nie ma z czego wybierać! ![]() Może jakieś pomysły pt. "gdzie poznawać facetów"? ![]() ![]() Z jakiej strony nie zaczynałyśmy omawiać tematu "faceci", dochodziłyśmy do wniosku, że znamy ich za mało. Zdecydowanie. Wszystkie tematy prowadziły do tej konkluzji ![]() I w sumie niby obie mamy "swoich upatrzonych" - ale najwyraźniej nic z tego nie będzie, więc czas iść dalej, chyba... I z jednej strony ci "wymarzeni" ![]() Sama nie wiem czego chcę w tej chwili. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A gdzie poznawać facetów? ostatnio usłyszałam, że w MUZEUM ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
W muzeum?
![]() W sumie to się cieszę, że więcej osób ma tak, jak ja ![]() ![]() I zastanawiałam się jeszcze nad tym co kwalifikuje faceta jako "normalnego". No bo pomyślałam, że chyba ja mam bardzo duży próg tolerancji na nienormalność, lubię facetów dziwnych, ciekawych, innych - inni by uznali, że to tzw "nienormalni", a dla mnie mieszczą się w normie. ![]() No, ale powróćmy do istotnej kwestii - gdzie poznawać facetów??? Skoro uniwerek okazuje się kiepskim miejscem, imprezy mnie mało interesują, koleżanki jakoś stad znajomych, z którymi chciałyby mnie zapoznać nie okazują... No przecież nie w muzeum... ![]() Chyba, że ci fajni faceci są tacy cenni i niespotykani, że z nich eksponaty zrobiono ![]() Biblioteka uniwersytecka jest ciekawa, zawsze sporo ludzi tam jest, ale zazwyczaj zajęci są owi ludzie ![]() Doszłyśmy do wniosku, że powinnyśmy: a) zapisać się na jakiś kurs, gdzie będą sami albo prawie sami faceci ![]() b) zacząć gwałtownie interesować się piłką nożną lub innym nudnym, męskim sportem ![]() ![]() c) poszukać koleżanek na politechnice i wyznaczyć im zadanie wprowadzenia nas w kręgi jakiś fajnych kolegów stamtąd ![]() Która opcja wydaje się najlepsza? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czemu ale faceci z politechniki kojarzyli mi sie z okularnikami w pulowerkach
![]() moj ex jest na pw ale na pewno z nikim mnie nie wyswata ![]() uchhhhhhhhhhhhh a moze trza sie zalogowac na jakies meskie forum dla "maczo" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A my gadałyśmy o jakimś męskim kursie czy czymś takim, ale stwierdziłyśmy, że po pierwsze - pewnie nas taki kurs nie zainteresuje, po drugie - okaże się, że owszem, poznamy - 20 facetów w okularkach i koszulach w kratę
![]() ![]() O forum też myślałyśmy ![]() Nasze stworzone na poczekaniu nicki: szukam_faceta <tu uznajemy, że to zły nick, bo faceta łatwiej zdobyć jak się nie szuka> wcale_ nie_szukam_faceta jestem_niedostępna jestem_lesbijką (bo faceci lecą na lesbijki ![]() Może być? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() PS jak Cie jakis wkurzy, to na treningu mozesz mu niby przypadkowo przywalic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
ten chyba bylby najlepszy bo kazdy chcialby nas "nawracac"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Konto usunięte
|
mykam spac, bo jutro trza wczesnie wstac... dobranoc!
PS doradzcie jeszcze cos... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Sztuki walki...
Hmm, no nie wiem, jak chodziłam na jogę, przed nami odbywały się zajęcia ze sztuk walki. Zdecydowanie nie chciałabym się za bardzo zbliżać do tych facetów zanim nie wlezą pod prysznic ![]() A nicki można jeszcze powymyślać, na przykład "nie_jestem_tobą_zaintere sowana" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#416 |
Wtajemniczenie
|
ja też nie wiem gdzie mam sobie poznać faceta... bo tacy co ich poznaję na imprezach to w 99% się nie nadają na TŻ
![]() Lexie, na Twoim miejscu przeszłabym się na polibude. na pewno ktoś by się trafił ![]() Patryk, nie rób scen ![]() ![]() idę się pakować i jadę na wieeeelką libację alkoholową, po której nie będę zupełnie nic pamiętać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#417 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nie obgaduję tylko dzielę się przemyśleniami...
![]() Moon, powodzenia na imprezie, baw się dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
Chciałam powiedziec, że też zbieram się do wyjścia. Tzn zbiram jak zbieram, bo na 22 się umówiłam z Dziewczynami, ale się szykuję
![]()
![]() |
#419 |
Konto usunięte
|
Patryk, wez sie w garsc i nie zatruwaj zycia ludziom na forum!
![]() Lexie, chcialbym widziec Ciebie po takim treningu, kiedy biegasz sprintem przez 5 minut ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nie biegam sprintem po 5 minut bo nikt nie jest w stanie mnie do tego zmusić. Nie znoszę biegania!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.