![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
Smerfeta901, może załóż osobny temat o swoim TŻ-cie?
To jest wątek pt.: Jak spędzacie czas z TŻ? ![]()
![]() |
#392 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny pisza to im odp wiem co to za watek pisalam juz jak z nim spedzam czas ale ok sory ...
![]() |
#393 |
Rozeznanie
|
My zawsze śmiejemy się z siebie wzajemnie, jedziemy sobie po skarpetkach, gramy w chińczyka, niedługo wyciągnę stary, ale jary eurobiznes, gramy z moją mamą w scrabble, słuchamy rebel.tv , siedzimy w necie, on na swoim kompie, ja na swoim, układamy klocki lego
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#394 |
Przyczajenie
|
Ja ze swoim TŻ nie lubię spędzać czasu. Coraz częściej irytuje mnie, ja jego. Mało mamy wspólnych zainteresowań, nawet filmów ostatnio nie możemy w spokoju obejrzeć, bo dochodzi do wymiany zdań. Coraz częściej zaczyna mnie irytować jego obecność w moim mieszkaniu. Zaczynam szukać wymówek jak go z niego delikatnie wyprosić. Życie intymne też zamarło. O zerwaniu nie ma mowy, bo lata jak psiak z opuszczonymi uszami. Więc nie wiem czy dalej to kontynuować, czy poczekać żeby naturalnie, z czasem się rozpadło, jeśli jest to w ogóle możliwe. Brakuje mi mojego dawnego aktywnego stylu życia w pośpiechu, żeby niczego nie przegapić. Jego życie opiera się na leżeniu w łóżku i grzebaniu w bez celu Internecie. Więc nie wiem co mogę z nim porobić, aby było ciekawie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
juz sie kiedys tutaj wypowiadalam.
ale dodam jeszcze ! ![]() ost tz dostal ode mnie pod choinke ksiazke zwiazana z jego hobby ![]() i wiecie co zrobil? ![]() sciagnal mi simsy 3 z dodatkami i powiedzial ze dopoki nie przeczyta ksiazki ja mam grac w simsy ![]() ![]() tak ost spedzalismy wspolnie czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Przyczajenie
|
no to ja prawdopodobnie nic nie dodam nowego:
-rozmawianie -oglądanie telewizji -wygłupiamy sie, łaskoczemy, droczymy -gramy w gry planszowe -gramy na komputerze: obydwoje jesteśmy maniaki komputerowe więc albo jedno patrzy na drugie jak gra albo gramy razem przez sieć -kombinujemy jakis film -chodzimy na spacer -spotykamy sie wspolnie ze znajomymi -siedzimy sobie przytuleni i cieszymy sobą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
a my roznie spedzamy czas, czesc wiaze sie bardziej na wspolnym spedzaniu go z dzieckiem, no a czesc tak jak u wszystkich, wspolne sniadania, wyjazdy, zakupy, wyjscia, filmy. czesem si poklocimy. ale ogolni to kochany jst
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zadomowienie
|
A ja raczej nie mam co za często chodzić do kina, bo daleko. Najbliższe jest raczej w Łodzi. Choć mogę się mylić.
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
My codziennie sie spotykamy i spedzamy ze soba caly wieczor i pol nocy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
Z pewnością nie będę oryginalna w sposobach na spędzanie czasu, ale najważniejsze jest to, aby niczego sobie wzajemnie nie narzucać. Z D widzę się dwa razy w miesiącu z powodu odległości najzwyklejszej Kraków-Lublin. Pomijając te wymienione wyżej alternatywy - chodzimy do teatru, który kochamy, piszemy wiersze, bawimy się w prozę
![]() ![]()
![]() |
#401 |
Konto usunięte
|
A ja z moim TŻem kochamy się wygłupiać, także bardzo duzo rozmawiamy począwszy od jakiś pierduł skończywszy na bardzo poważnych i ważnych tematach. Jestesmy przyjaciółmi po prostu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Raczkowanie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;24202046]A ja z moim TŻem kochamy się wygłupiać, także bardzo duzo rozmawiamy począwszy od jakiś pierduł skończywszy na bardzo poważnych i ważnych tematach. Jestesmy przyjaciółmi po prostu
![]() noo i zacnie ![]() ![]()
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
Ech witam to moj pierwszy post wiec nie bijcie
![]() - nauka jazdy w lesie *( zeby na egzaminie nie musial sie za mnie wstydzic) - masujemy sobie plecki, - podziwiam z zapartym tchem jak walczy w Gothic 4 ![]() - zima odsniezamy podworko, - ogladamy NG w HD ![]() - pielegnujemy sie nawzajem ![]() - ogladamy motocykle na allegro, - smiejemy sie z filmikow na YT, - wychowujemy 3,5 letnia coreczke ... to takie najczestsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
kłócimy się
![]() ![]() Zapomniałam jeszcze napisać, że się seksimy ![]() Edytowane przez marysia1189 Czas edycji: 2011-01-06 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Rozeznanie
|
Hmm..
U mnie jest podobnie.. ![]() Nie potrafimy się razem nudzić.. ![]() Ciągle coś się dzieje..wspólnie się mobilizujemy do.. jakiejś aktywności ![]() A na codzień.. wszystko zależy od pory roku.. Generalnie wszystko zależy od .. Naszych chęci..albo po prostu od czasu.. i możliwości.. aczkolwiek.. -razem gotujemy -ostatnio zainwestowaliśmy w kino domowe + tv... i zamiast do kina.. to robimy sobie domowe kino ![]() -chodzimy na spacery -jeździmy na wystawy samochodowe -oczywiście wszelkie kina -basen, sauna -wspólne ćwiczenia na atlasie ![]() -hobby mężczyzn, a więc ...motoryzacja.. Mój Ukochany ma bzika na punkcie swojego autaaaa.. a ja próbując pomóc wypytuje co ..to .. jest.. albo tamto.. czy mu przeszkadzam? Absolutnie nieee.. ![]() - spędzamy czas z Rodzicami albo Dziadkami.. gadamy o pierdołach ![]() -ostatnio razem remontujemy moją łazienkę ![]() ![]() ![]() - ostatnio budowaliśmy iglo na podwórku ![]() - w ogóleee.. jedyny czaas kiedy nie jesteśmy razem, to praca! - a tak, to non stop.. jesteśmy razem ![]() - noo..ostatnio nawet zaczęłam z nim grać w gre Mafia II ![]() ![]() hmm.. i pewnie tak mogłabym pisać i pisać.. i pisać.. ![]() Zawsze jest jakiś pomysł naaa.. wspólne spędzanie czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
My z moim tż mamy dla siebie mnóstwo czasu - w pracy razem, w domu razem
![]() A jak spędzamy czas? Wygłupiamy się, droczymy ze sobą, czasem się pokłócimy, innym razem leżymy cały dzień i gapimy się w telewizor, a czasami nudzimy się jak mopsy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Przyczajenie
|
Dot.: jak spędzacie czas z ukochanym!?!?!
Praktycznie wszystko co napisałyście i do tego jeszcze dochodzi
SEKS ![]() ![]() ![]()
"Kochasz go. W porządku. Wszyscy o tym wiedzą, włącznie z nim, a ty się zastanawiasz co masz robić. Nie rób nic. Prędzej czy później zrozumie, że jest szczęściarzem, bo z tylu chłopaków wybrałaś właśnie jego, a jemu to nie pasuje. Powiedz mu, że go kochasz."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Raczkowanie
|
mój sobie poszedł z kolegą gdzieś ( do klubu pewnie ) ... mam przerwę nooo ale jak widać wszystko jest ważniejsze ode mnie. :|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Przyczajenie
|
oglądamy filmy (choć nigdy nie obejrzeliśmy żadnego do końca
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Przyczajenie
|
no w sumie wszystko to co wy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Przyczajenie
|
Również dołączam się do ubolewań nad zbyt krótkim, wspólnym spędzaniem czasu... Z powodu sporej odległości widzimy się raz na miesiąc przez tydzień w mieście, w którym jeszcze razem nie byliśmy
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Moniarka90 Czas edycji: 2011-01-20 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam cały wątek i z takich codziennych rzeczy bardzo spodobało mi się to:
Chyba bym nie wpadła na to, żeby bawić się w coś takiego z Lubym - a że spotykamy się od niedawna, to będzie to świetna okazja na dowiedzenie się o sobie nowych rzeczy! ![]() Edytowane przez Lea_ny Czas edycji: 2011-01-20 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Przyczajenie
|
My z misiem mamy mało czasu dla siebie przez szkołę :< Ale jak już coś to:
- Wygłupiamy się ! ( nr.1) <3 - Rozmawiamy - Po prostu leżymy przytuleni i zastanawiamy się jak takie dwa przygłupy mogą być razem. - słuchamy muzyki ![]() - Chodzimy na spacery jak jest ładna pogoda - Kino - Ostatnio masa imprez osiemmnastkowych, nie dajemy rady z prezentami ;] - Droczymy się ze sobą <3 - Gramy w karty albo monopol - Obserwujemy mojego kwiata, którego od niego dostałam. - ostatnio się uczymy razem chemii do matury i on mnie uczy matmy, a ja jego angielskiego. - bawimy się z moim psem ; ) - Oglądamy filmy, ale bardzo rzadko ;d - Wymyślamy co będziemy robić w szczególne dni typu: walentynki, rocznice, majówka.. - Wspominamy jak się poznaliśmy i kto zaczął ;d - Obmyślamy co chcielibysmy dostać na kolejny prezent ;d - Śmiejemy się ze znajomych ( w pozytywnym sensie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
BAN stały
|
Praktycznie większość rzecy już dziewczyny wymieniłyście..ja moge od siebie dodać, ze opowuiadamy msieszne historyjki, które nam się w ciągu dnia przydażyły, oboje jesteśmy maniakami komputerowymi, więcnowe znaleziska sobie pokazujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Rozeznanie
|
ja najbardziej lubię z moim Mężczyzną leżakować i po prostu się przytulać, zupełnie bez słów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Rozeznanie
|
niestety widujemy się dość rzadko ze względu na odległośc, ale mamy nadzieję, że wkrótce się to zmieni
![]() więc razem: -gadamy przez internet (z kamerkami oczywiście ;D) -wysyłamy sobie linki do śmiesznych filmików -słuchamy razem muzyki -robimy sobie zdjęcia i oglądamy je ![]() -wspominamy dawne czasy ![]() -jedno z nas marudzi a drugie podtrzymuje go na duchu -robimy muzykę (gramy i śpiewamy) - gramy na xBox- ie - on miksuje muzykę, ja "się uczę" od niego - chodzimy na pizzę, lody etc. -robimy razem zakupy -gotujemy, jemy, pijemy ![]() - całujemy się, przytulamy no i tym podobne.... ![]() - leżymy przytuleni i patrzymy w telewizję - wygłupiamy się:P - chodzimy potańczyć - odwiedzamy od czasu do czasu jego babcię i moją - snujemy plany na przyszłość ![]() i dużo innych ;] nie sposób wszystko wypisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Przyczajenie
|
Kurcze .
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.