![]() |
#391 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ile ''najwięcej'' wydałaś(-eś) na materiały?
większość z Was narzeka na swoich listonoszy/szki a ja swojego musze pochwalić
![]() ![]() a dotychczas wydałam na raz najwięcej coś koło 800zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Zadomowienie
|
Gah. zajrzałam do pliku wydatki/wplywy i zarejestrowanych wydatków (po 2007 roku) mam 3kpln, wplywow 2kpln. Jak widac, zwrot mam na poziomie 60%, co skutkuje puchnacymi zapasami slicznosci. Szczesliwie zarabiam na czym innym, bo chyba bym z tymi slicznosciami pod mostem mieszkala :>
O najwiekszym wydatku wole nie mowic, ale pare osob na forum pewnie pamieta, jak marudzilam na FMG, francuskich kurierow i francuskich celnikow ;) A listonosze mnie ostatnio starannie przestali interesowac. Zakupy w Londynie - bezposrednio. Kolejne - kolezanka. W Lodzi? Osobiscie. Jakos mi lzej na duchu, jak nie zamawiam wysylkowo...
![]() |
![]() |
#393 |
Przyczajenie
|
Co do allegro to przesyłka nie wynosi tak dużo jeżeli masz znajomych co też zamawiają biżu i wtedy wysyłka wynosi o wiele mniej. Ja z 2 koleżankami zamawiamy u jeden osoby z jednego konta i przesyłka wynosi nas po 2 zł. a potem się rozliczamy.
![]()
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() do tej pory tylko czytałam czytałam czytałam....... i oglądałam Wasze cudeńka. wczoraj zrobiłam pierwsze zamówienie i prawie 100zl wyszło :/ mam nadzieję, że chociaż z połowy zamówienia będę zadowolona. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.