Zapuszczamy włosy - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-11, 11:06   #391
Domisinia
BAN stały

GG do Domisinia
Dot.: Zapuszczamy włosy

Witam was ! więc ja opowiem wam moją historie ;D miałam włosy za pupe , zciełam na grzyka (chłopaca ;D ) troche przed uszy ;D potem zapuściłam do ramion , podciełam do połowy szyi , a teraz mam do łoci , scięte w trójkąt , pocieniowane na całej dłuści z grzywką na bok która zasłania mi pół twarzy ;D WIDAĆ NA FOTO ;/ 3majcie sie i powodzenia w zapuszczaniu ;*
Domisinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-11, 11:06   #392
quality
Rozeznanie

ach boze :| zapuszaczam juz ze 2 lata i nadal sa krotkie i na dodatek konce sa w fatalnym stanie....i nie dzailaja na mnie zadne wspomagacze CHLIP

Nie ważne co robisz.
Ważne jak wyglądasz.
quality jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-11, 11:11   #393
Domisinia
BAN stały

GG do Domisinia

no nie dodam fot bo jakiś błąd jest ;(
Domisinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-11, 11:22   #394
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka_vel_paulinka Pokaż wiadomość
heh...jak mi się uda zapuścić włoski, to pewnie moda już minie ;/
Zawsze istnieje możliwość zapuszczenia ich jeszcze dłuższych/przeczekania do momentu gdy moda na długie włosy powróci
Ja zapuszczam, później zrobię zdjęcie to wkleje Niestety za mocno się nad nimi pastwiłam (czytaj: dużo za dużo słońca,ciagłe kręcenie itp) no i sa podniszczone,ale zapuszczam do studniówki a potem zobaczymy

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-11, 11:49   #395
klaudynka4
Zakorzenienie

GG do klaudynka4 Send a message via Skype™ to klaudynka4

Cytat:
Napisane przez Domisinia Pokaż wiadomość
no nie dodam fot bo jakiś błąd jest ;(
Więc może wrzuć na imageshack.us i wklej link ?
Stary 2006-11-11, 14:01   #396
Marzenl<a
Raczkowanie

GG do Marzenl<a Wyślij wiadomość przez MSN do Marzenl<a

na dodatek konce sa w fatalnym stanie....i nie dzailaja na mnie zadne wspomagacze CHLIP[/quote]
a probowalas wcierac we wloski jakies ampulki ?? dobre sa z firmy alfaparf
Marzenl<a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-11, 14:49   #397
Marzenl<a
Raczkowanie

[quote=la'nalija;2502502]Pocieszę Was kochaniutkie miałam wspaniałe włosy do pupy, gęste, mocne ciemno brązowe [ naturalny kolor ] .. odrazu po kumunii ściełam do końca ucha i zapuszczałam, i ścinałam i tak w kółko teraz mam grzywke do noska, bo zapuszczam ją sobie, no a reszta włosów jest do łopatek. Hm.. i znów chcę miec do pupy Zadbane i długie włosy to podstawa u kobiety

hahahhahha
ja zrobilam tak samo . kiedys geste, dlugie i mocne. a teraz mam wlochy do ramion i sa fatalne. a tak szybko nie urosna jak je scirlam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-11-11, 16:26   #398
kasia20a
Zadomowienie

ja zawsze chciała miec dłuie włoski zaczełam stosowac wspomagacze tz piłam herbatke z pokrzywy, łykałam skrzyp uzywałam tez waxa i seboradin balsam i szmpon i tak na zmiane wszystkie te specyfiki przez 6 mc i nic! owszem urosły mi włoski ale w normalnym tepie wiec na razie odstawiam to wszystko i pozostaje czekanie hmm marzą mi sie długasne włoski chociaz za ramiona mam nadzieje ze w wakacje juz sie bede mogła takimi cieszyc
kasia20a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-12, 13:24   #399
su$ka
Zakorzenienie

a to moje włosięta cały czas je zapuszczam ,zaczynałam od fryzurki na chłopczycę ,teraz już jest duuużo lepiej ,a marzą mi się takie na połowę plecków jeszcze tylko pół roku i już 3majcie się dziewczynki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Image018.jpg (14,5 KB, 184 załadowań)

su$ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-12, 14:12   #400
aniaxxxxx
Zadomowienie

ja juz zapuszczam wloski 7 rok... mimo ze sa bardzo dlugie bo za tylek to nie mam z nimi zbytnio problemu
aniaxxxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-12, 15:23   #401
klaudynka4
Zakorzenienie

su$ka, mam podobną długość

aniaxxxxx 7 lat?! Starsznie długo, ja bym tyle nie wytrzymała
Stary 2006-11-12, 16:01   #402
kisia88
Raczkowanie

aniaxxxxx a nie masz fotki ??
kisia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-12, 17:30   #403
Marzenl<a
Raczkowanie

su$ka masz cudowne wloski, ja zapuszczam juz dosc dlugo i zawsze trafie na jakiegos fryzjera sadyste co nie wie co to podciecie wlosow ale postanowilam sobie omijac salony fryzjerskie szerokim lukiem
Stary 2006-11-12, 17:38   #404
su$ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marzenl<a Pokaż wiadomość
su$ka masz cudowne wloski, ja zapuszczam juz dosc dlugo i zawsze trafie na jakiegos fryzjera sadyste co nie wie co to podciecie wlosow ale postanowilam sobie omijac salony fryzjerskie szerokim lukiem
dziękuje ja właśnie też miałam swego czasu problem z fryzjerami ,mówiłam :"tylko podciąć bo zapuszczam" ,to ich podciąć oznaczało jakieś 7 cm ,ale na szczęście teraz znalazłam taki salon w którym 2 cm to 2 cm a omijanie frycków szerokim łukiem u mnie nie wchodzi w gre co 3-4 miesiące muszę iść coś zrobić z włosami bo inaczej zaczynam głupieć jakieś mocniejsze cieniowanie ,grzywka raz prosta raz skośna ,lubię coś zmieniać na głowie oczywiście POZA długością

su$ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 10:12   #405
kisia88
Raczkowanie

Ostatnio zdałam sobie sprawę, że już niedługo będę musiała iść do fryzjera szczezre mówiąc boję się.... zawsze mam podobnie jak Wy, że mówie fryzjerce, że zapuszczam a ona tnie po kilka cm za dużo jak myślicie co powiedzieć do fryzjerki aby naprawdę nie ścinała za bardzo włosów?? może nacie jakiś sprawdzony tekst ??
Stary 2006-11-13, 10:40   #406
iziaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kisia88 Pokaż wiadomość
Ostatnio zdałam sobie sprawę, że już niedługo będę musiała iść do fryzjera szczezre mówiąc boję się.... zawsze mam podobnie jak Wy, że mówie fryzjerce, że zapuszczam a ona tnie po kilka cm za dużo jak myślicie co powiedzieć do fryzjerki aby naprawdę nie ścinała za bardzo włosów?? może nacie jakiś sprawdzony tekst ??
Powiedz ze chcesz sciac naprawde tylko końcówki koncówek
I nie chcesz wogóle zmieniac fryzury.Ale jezeli fryzjerka ma juz swoja wizje i nie sugeruje sie klientami to na nic sie nie zdaja rózne teksty

Mnie tez czeka wizyta u fryzjera juz mam takie marne włosy,są strasznie cienkie i chyba nici z zapuszczania bo,wyglądam jakbym miała tylko pare włosów...
iziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 13:18   #407
klaudynka4
Zakorzenienie

Chyba pozostaje kupić nożyczki i samemu ciąć
Stary 2006-11-13, 13:58   #408
Carmen
Przyczajenie

Witam wszystkich zapuszczających włosy
Moim celem jest pas, ale rosną baaardzo wolno :|
Na dzień dzisiejszy wyglądają tak :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S5001521.JPG (61,8 KB, 153 załadowań)
Carmen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 15:25   #409
can't be perfect
Wtajemniczenie

a co myslicie o pestkach z dynii..słyszałam żę mają bardzo korzystny wpływ na włosy, skóręi paznokcie..wystarczy jeść 1 łyżkę stołową dziennie...słyszałam kiedyś opinię byłej Miss Polski żę są świetne i że efekty widać jużpo miesiącu regularnego spozywania.. kilogram kosztuje 12 zł więc warto spróbować...

ma któraś z Was jakieś doświadczenia z dynią...to chyba lepsze niż zajadanie sięjakimiś wspomagaczami??
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-13, 15:27   #410
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmen Pokaż wiadomość
Witam wszystkich zapuszczających włosy
Moim celem jest pas, ale rosną baaardzo wolno :|
Na dzień dzisiejszy wyglądają tak :
pas powiadasz jak ja bym miala zapuscic do pasa to trwaloby to z 15 lat moje wlosy doslowie stoja w miejscu nie ukrywam ze jest mi przykro z tego powodu ale co tam... postaram sie zapuscic do ramion a potem jakas ladna fryzurke sobie wymysle
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 15:38   #411
klaudynka4
Zakorzenienie

Moim marzeniem jak narazie są włosy troche za połowe pleców... Postanowiłam, ze dopiero jak tyle urosną to podetne końcówki
Stary 2006-11-13, 15:46   #412
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
a co myslicie o pestkach z dynii..słyszałam żę mają bardzo korzystny wpływ na włosy, skóręi paznokcie..wystarczy jeść 1 łyżkę stołową dziennie...słyszałam kiedyś opinię byłej Miss Polski żę są świetne i że efekty widać jużpo miesiącu regularnego spozywania.. kilogram kosztuje 12 zł więc warto spróbować...

ma któraś z Was jakieś doświadczenia z dynią...to chyba lepsze niż zajadanie sięjakimiś wspomagaczami??

hmm...ciekawe
czy któraś z dziewuszek wie coś więcej na ten temat?
Stary 2006-11-13, 16:15   #413
aniaxxxxx
Zadomowienie

niestety w tej chwili nie mam foty ale postaram sie jak najszybciej ja zrobic pewnie wkleje w nastepny week bo wtedy bede miala neta
pozdrawiam cieplusio
aniaxxxxx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-13, 16:36   #414
malalka
Zakorzenienie

GG do malalka

podlaczam sie do zapuszczajacych
ostatnio kiedy scielam wlosy to bylo w kwietniu, mialam takie za ucho
teraz juz mam za ramiona z grzywka i mam nadzieje ze jeszcze podrosna przez zime, bo marza mi sie dluuugie wlosy
malalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-13, 22:18   #415
Asik_
Zakorzenienie

Melduje sie zapuszczajaca najdluzsze wloski mam prawie juz za polową pleców Ale ile mnie to czasu kosztowalo:/
Pozdrawiam
Asik_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 08:46   #416
Agatin-K
Zadomowienie

Witam jestem tu nowa, ale od jakiegoś czasu zaglądam

Więc tak. Przez pół roku w straszliwych męczarniach zapuszczałam grzywkę. Sięgała mi już nosa, gdy fryzjerka, poproszona jedynie o ścieniowanie jej, ścięła mi wszystko co urosło... a miałam w planie całkowite jej zapuszczenie. Więc pytanie: jak szybko rosną włosy? Ile muszę czekać i cierpliwie znosić w lustrze ten widok grzywki (niby asymetryczna, ale tak krótka że do mojej geometrycznie kwadratowej twarzy ni w pięć ni w dziesięć, w najkrótszym miejscu sięga brwi, ale i tak zaczesuję ją na bok) żeby urosła chociaż do nosa?

I też jeszcze jedno pytanie. No więc, farbowałam włosy dwa razy: raz Palettem, potem Joanną, na brąz (z natury jestem szatynką ale raczej z tych "szarych") i zostało mi na włosach coś w rudawym odcieniu. Włosy mi też zaczęły mocniej falować, także jak włosy wyschną mi same, to mam nad czołem taką hollywódzką falę, a przed farbowaniem układały się ładnie. Teraz zatęskniłam za prostymi włosami, naturalnym kolorem i w końcu za bardzo długą, opadającą na oko grzywką czy do maja się doczekam?

Pozdr.
Agatin-K jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 12:32   #417
Kot*
Raczkowanie

GG do Kot*

Cytat:
Napisane przez paulinka_vel_paulinka Pokaż wiadomość
ja mam podobny problem i niestety nie znalazłam jeszcze dobrego szamponu, jak narazię głowe myję codziennie i staram się jak najmniej dotykać włosów.

A ja z całego serca polecam szampon z czarnej rzepy firmy Pollena EVA -jest REWELACYJNY a przy tym naprawdę niedrogi.
Jedyny minus, to, że nie pachnie zbyt pięknie, ale, można się przyzwyczaić to raz, a dwa, że po umyciu nie pozostaje po nim nawet ślad.

Kiedyś był produkowany w takich okrągłych szklanych butelkach - teraz już go raczej nie znajdziecie (ja myłam nim włosy raz na tydzień-normalnie codziennie i szybciej rosły do tego!).

Teraz jest w butelkach plastikowych, już nie działa tak spektakularnie ale i tak jest najlepszy z dostępnych.

Ostatnio widziałam go "ulepszonego" o skrzyp polny i łopian, a że skrzyp polny wiadomo dobry, a łopian w medycynie ludowej stosowany był na porost włosów to może to być dobre.

W każdym razie, naprawdę WARTO spróbować
Kot* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 12:48   #418
justysiagw
Przyczajenie

Wink Dot.: Zapuszczamy włosy

Cytat:
Napisane przez justysiagw Pokaż wiadomość
Witam, witam !
Używam Henny Treatment Wax <w ciemnym opakowaniu, potoczna nazwa--> do włosów ciemnych>, tabletek <szkryp + pokrzywa, nabłyszczają włosy itp> oraz do każdego mycia włosów używam szamponu wymieszanego z wodą i Olejkiem Rycynowym... Co o tym myślicie? Na dodatek nie używam prostownicy i suszarki, czasem kosmetyki stylizujące! Czy myślicie, że będą mi po tym włoski szybciej rosły?? Ile mniej więcej teraz przez miesiąc urosną mi moje włoski?? Prosze o wasze zdanie i o opinie!
Pozdrawiam ciepło,
Justyna ;o)
wiec normalnie rosna mi 1cm na miesiac.. A Wiec nie wiecie ile moga mi rosnac po tych wspomagaczach?? prosze was o odpowiedz ! ! !
justysiagw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-14, 12:56   #419
Marzenl<a
Raczkowanie

hmmmm... tez musialabym podcic wloski i nawet mam juz pewn fryzjereczke na oku. za***iscie obcina klientki i siebie tez-nie ma zaufania do innych fryzjerow po tym jak zona jej szefa obciela jej z zazdrosci wloski o wiele krocej niz miala . Teraz obcina sie sama i wyglada czadowo
Stary 2006-11-14, 13:04   #420
kisia88
Raczkowanie

Carmen na fotce Twoje włosy wyglądają tak jakby już sięgały pasa śliczne włoski !!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości