![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: STRIPTIZ-jak go zaskoczyć?!
Cytat:
![]() A jak mimo wszystko wstydzisz się, to poćwicz. Niemniej, nie widzę sensu rezygnowania z takiego striptizu, dlatego, że nie umie się tańczyć. Dla Twojego faceta samą ucztą dla oka będzie patrzenie na Ciebie ![]() Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-02-07 o 12:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Candy_lips - no właśnie chyba poćwiczę i się przekonam jednak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Raczkowanie
|
Witajcie, to mój pierwszy post na forum
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Przyczajenie
|
Do dust n bones
Wiem, czego sie obawiasz, naprawdę ale zawsze możesz wypic lampkę wina przed występem i napewno sie rozlużnisz. Przed posłuchasz muzyki która wprawi Cię w świetny nastrój. Musisz sie nastwić, że jestes mega sexy kocicą i chcesz zrobic swojemu mężczyźnie najlepszy striptiz na świecie. Bądź niedostepna, stanowcza, zalotna wtedy od razu zobaczysz wyraz aprobaty u swojego partnera, napewno zgłupieje na Twój widok ![]() POwodzenia ![]() Mi niestety nie wypali pomysł striptizu w walentynki (bardzo żałuję bo wszystko miałam przygotowane, a chce działać z zaskoczenia) Wzamian napisałam mu list erotyczny, myslę, że to też dobry prezent a pociłam sie nad nim 3h, nawet ortografi nie sprawdziłam bo szybko zakleiłam kopertę, poza tym bałam się, że jak przeczytam to nie odważę sie go wręczyć.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Raczkowanie
|
Ja striptiz zrobiłam wczoraj. Najpierw zaplątałam się w ubranie i omal nie padłam na ziemię, później nie mogłam zdjąć pończochy i całą podarłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odważysz sie na następny raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam jeszcze trochę czasu, bo planuje swoje wielkie wyjście dopiero na kwiecień w ramach prezentu urodzinowego ![]() ![]() syntia89 : Dziękuję Ci bardzo i Tobie również powodzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
Na pewno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
Ja w ten weekend zrobiłam mojemu tż lap dance
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez bajkah Czas edycji: 2012-05-08 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wiem, że to co zaraz napisze będzie głupie, ale musicie mnie utwierdzić w przekonaniu, że przesadzam
![]() Otóż chodzi o to, że w końcu zdecydowałam się na mój wielki występ na żywo i planuję to zrobić w najbliższy piątek. Jestem chłopczycą, na co dzień w ogóle nie chodzę w szpilkach, tylko biegam w trampkach i uwielbiam po prostu wygodne ciuchy. Od święta zdarza mi się założyć jakąś mega obcisłą kieckę i chociaż uważam, że figurę mam super, to po prostu nie lubię takich ciuchów . Mój TŻ nigdy nie widział mnie w wydaniu, w którym chce mu się zaprezentować, niczego się nie spodziewa i boję się, że może zejść na zawał, jak mnie zobaczy w tych wszystkich koronkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio sama się rozebrałam, bo chciałam pokazać TŻ nową bieliznę. To wystarczyło, żeby uznał mnie za najseksowniejszą kobietę xD
![]() |
#403 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny... myśle coraz częściej by taką niespodzianke sprawić mojemu ale wyginając sie na łóżku a nie na krześle... kiedys znalazlam filmik z blondynką która pokazywala niesamowity taki taniec krok po kroku - może któras z was kojarzy taki filmik na yu lub wie jak się nazywa taki "odłam"?
![]()
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja bym wykorzystała piosenkę Eurythmics - Sweet Dreams
https://www.youtube.com/watch?v=6rS6CsOrimo ![]() https://www.youtube.com/watch?v=2C06kJJPIo0 można zrobić podobną choreografię i wymyślić kilka swoich dodatkowych szczegółów (np. zamiast unoszenia się na krześle ze szpagatem) ![]() oczywiście facet musi siedzieć na krześle, będzie nam wygodniej do niego podejść/zajść od tyłu, niż jakby siedział na kanapie np ![]() Fajnie byłoby przygotować już wszystko, wziąć go znienacka, zawiązać oczy i zaprowadzić do pomieszczenia gdzie ma się odbyć nasz pokaz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Raczkowanie
|
Odświeżę wątek bo jest bardzo ciekawy i inspirujący
![]() Otóż już raz robiłam striptiz dla swojego (jeszcze wtedy) chłopaka. Teraz jesteśmy małżeństwem od 7 miesięcy. Mój pierwszy taniec był zaplanowany o tyle , że miałam przygotowany strój (bielizna , spódniczka , pończochy , szpilki ) i muzykę. Natomiast cały taniec był kompletną improwizacją.Cały czas miałam w głowie mętlik , co teraz mam robić , jakie ruchy dalej wykonywać , czy juz skończyć czy jeszcze się bujać itp.W dodatku miałam ogromny problem z butami (zostałam w nich do końca , nawet podczas seksu mój tż chciał bym w nich była) , tzn. ciężko mi było utrzymać równowagę mimo , że nie były wysokie :/ Według mnie wyglądałam komicznie taka goła , zestresowana i chwiejąca się raz na jednej raz na drugiej nodze. Uznałam to za porażkę ale mój TŻ był zachwycony. Teraz mamy swoje mieszkanie i chciałabym ponownie przed nim zatańczyć jednak tym razem zrobic to jak należy ![]() Mamy małą sypialnie i raczej planowałam to zrealizować tak , że TŻta posadziłabym lub położyła w łóżku a ja naprzeciwko bym zatańczyła wkoło krzesełka(tym razem zaplanuje sobie co po kolei ma być). Strój sobie wymysliłam taki biurowy ala sekretareczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja też planuję striptiz dla faceta.. pierwszy raz. Stety niestety,do dyspozycji będziemy mieli hotelowy pokój-mam nadzieję, że nie wywinę orła na dywanie ![]() zastanawiams ię tylko, co z nim zrobić? posadzić na krześle? położy na łóżku? dodam, że mam ochotę związa mu ręce, żeby mnie nie dotknął dopóki nie skończę ![]()
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Striptiz to nie tylko ubrania, ale i ruchy. Polecam taniec z krzeslem. Ja ostatnio uczę się szpagatu, bo to mnie kręci.
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Wystarcza kocie o seksowne ruchy tanczone do ulubionej piosenki. Potrenuj w domu na sucho. Polecam też naukę równowagi, żebyś nie padła przed nim z powodu zwrotu głowy, lub zachwiania równowagi
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
Wasi TŻ mówią wam jak chcieliby byście dla nich zatańczyli i w jakich ciuchach?
Pomagają wam w ułożeniu choreografii/scenariusza? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Nie, sama wymyślam choreografie i strój
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.