![]() |
#391 |
BAN stały
|
Dot.: Problemy z TŻ a może to ze mną coś jest nie tak??? =(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
BAN stały
|
[quote=Ptysio5;3423524]
![]() Masz jakis problem ze soba??? Chyba nie musze czytac calego watku...temat byl jasny i klarowny. Nie bede sie sugerowac co pisza inni!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
[quote=Nikitta85;3481859]inni??ok A autorka wątku???Przeciez na biezaco pisze co u niej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lepiej nic nie czytaj, bo rady, które nie tyczą się wątku są nie na miejscu.
![]() |
![]() |
#397 |
Zadomowienie
|
Ojjj dziewczyny widze dyskusja jakaś sie rozwinęła heh Całego wątku mi by też sie nie chciało czytać ale lepiej sie w takiech dłuższych wątkach nie wypowiadać przeczytając tylko pierwszy post bo później zazwyczaj juz sie pisze nie na temat
![]() Dzisiaj dostałam wiadomość żebym wypełniła kwestionariusz i wysłała cv,że to pilne a wysłali mi to z tego ogłoszenia co dałam,widocznie ktoś potrzebuje niani.Kwestionariusz wypełniłam ale cv nie chce mi sie pisac nawet nie wiem co mam tam dokładnie napisać.Czuje że nie jestem gotowa na wyjazd a jednak sie pcham. Jeśli o mnie chodzi to czuje sie lepiej,nie mam dołów,nie rycze raczej mi to co Jarek zrobił jest obojętne chodź tęsknie za Nim ale tego już nie zmienie,nie tak łatwo można przestać kochać. A wogóle to przeedwczoraj spotkałam sie z Tomkiem z tym kolesiem co mnie na sylwestra zaprosił.Poszliśmy na spacer i wiecie co?Palant z Niego.Obraził sie na mnie bo nie chciałam z Nim czegoś więcej prócz całowania :/ Myślałam że wyrypie sie na plecy i będę leżeć jak powiedział że idzie sobie do domu bo sie nie dogadujemy.Zostawił mnie i se poszedł.No sory ale mam większe ambicje niż sex między jakimiś polami hehe Już sie więcej z Nim nie umówie i wogóle z żadnym kolesiem mam ich serdecznie dość.Do wakacji nie chce mieć NIKOGO.Dobrze mi samej mam czas dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zadomowienie
|
Kochana... ale nie musisz na mnie krzyczeć
![]() A na przyszłośc, jak sie wypowiadasz - to rób to na temat i to po przeczytaniu tego co sie dzieje aktualnie u jego autorki. Nie bedziesz musiala sie na nas pozniej zloscic. Pozdrawiam.
![]() |
#399 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do tego Tomka, to ludzie potrafią mnie zawsze zaskakiwać, skąd tacy się biorą, masakra, palant to delikatne określenie. Edytowane przez SWIETY Czas edycji: 2007-01-21 o 14:21 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Wtajemniczenie
|
Kami, obudź się!!!
Od jakiegoś czasu już czytam Twój wątek,wciaż zastanawiałam się czy napisać czy też nie... Ale jednak!!! O czym Ty właściwie mówisz??Śmierć??Samobójst wo?? Ze względu na złamane serce- złamane przez takiego paskudnego człowieka jak piszesz. Przejrzyj na oczy a nie użalaj się nad sobą. Zacznij życie od nowa- zadbaj o siebie , swe zdrowie (bo piszesz że z nim też krucho), zajmij się czymś (jeśli naprawdę nie możesz znaleźć pracy jest przecież wiele fajnych kursów z bezrobocia), poznaj nowych ludzi, lub też odśwież swe zaniedbane znajomości. A szkoła??Skończ ją!!Piszesz że 150 złotych miesięcznie- rozumiem, nie masz ![]() Jak nie mam kasy to kombinuje ile tylko mogę. NIE UŻALAJ SIĘ NAD SOBĄ!!!!!!!!Spójrz ile jest nieszczęśc wokół nas, większych niż Twe złamane serce- wczorajsz tragiczny wypadek skoczka, ale oczywiście nie tylko jego-wypadki ludzi na całym świecie, zaginieni ludzi o których mowa na wizażu-Maciek, Joasia wielu innych... Nie mów o śmierci, dopiero zaczynasz swoje życie.... Piszesz, że zachopwujesz się jak szmata?Dlaczego to robisz??Przecież sama mówisz, że kiedyś byłaś inna........ Czy On był tego wart, abyś się taką zrobiła...doprowadziła do tego stanu...swym zachowaniem pogrążasz samą siebie... Proszę spójrz na swe życie z innego-lepszego punktu widzenia... ![]()
![]() |
#401 |
Zadomowienie
|
katka 19 masz racje jest wiele gorszych tragedii na świecie ale każdy z Nas ma swoje i każdy przeżywa wszystko inaczej.On wczoraj do mnie napisał ale zdążył tylko "siema co słychać" bo Go pogoniłam,nie chce mieć z kimś takim kontaktu już nawet mi przeszło że chce Mu nawrzucać,jest mi obojętny,nie myśle o Nim a mimo wszystko CODZIENNIE mi sie śni
![]() Mam propozycje z tej Warszawy kolejną ale nie skorzystam bo biuro jakieś tam chce mnie umówić na spotkanie a co ja może mam specjalnie jechac do Wawy żeby mnie zobaczyli tak?Ludzie dajcie spokuj przeciez napisałam że jestem z pomorza.Same widzicie jakie przeszkody ciągle. Jest jeszcze coś,jakiś miesiąc może więcej temu jakiś koleś z mojeog miasta zaproponował mi prace,na gg z nim pisałam.Mają to byś zdjęcia w strojach kąpielowych,bieliźnie itd. do katalogu firmy vero moda.Nie wiem na ile w tym jest prawdy ale koleś chce sie spotkać.Juz pare rayz sie umawialiśmy ale zawsze mi albo jemu coś wyskoczyło.Może warto sie spotkać i spróbować?O ile wiem dobrze płacą a zdjęcia ja robie sama.Już sie chwytam nawet takiej pracy bo inaczej nie zarobie i nie odłoże na szkołe. Naprawde są takie dni kiedy jest ok bo poprostu nie myśle o tym co będzie jutro a są dni takie jak dziś np. że nie chce mi sie nic i jestem zrezygnowana.mam w sobie jednak siłe i wiem że sobie poradze,na to potrzeba tylko czasu.Wiem że samo nic sie nie robi ale jak juz sie pozbieram będe robić wszystko żeby coś w życiu osiągnąć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Zadomowienie
|
Znowu napisał z innego numeru ale tym raze wdałam sie z Nim wgadke to nasza rozmowa TROCHE OCENZUROWANA odrazu mówie że byłam zła i pojechałam po całości no i zapisałam go tak jak a to zasłużył heh:
palant 17:04:44 co tam stensknilas sie juzhehehe kamila 17:04:50 nie palant 17:04:57 yhy palant 17:05:03 wiedzialem ze tak kamila 17:05:16 jasne palant 17:05:39 hehe kamila 17:05:41 juz przestałam tesknic za kims kto nie jest tego wart!!!!!!!!! palant 17:05:53 hohohohoho palant 17:06:02 heheeh kamila 17:06:54 zjeżdżaj i mnie nie w****iaj lepiej palant 17:07:22 ja cie wkurzam palant 17:07:30 ciekawe czym? kamila 17:07:37 tak,odkąd cie poznałam mnie w****iasz kamila 17:07:51 zdrajco ***any palant 17:08:23 yhy palant 17:08:41 suchaj nie moja wina ze wierzysz jakiejs pałce a nie mi!! kamila 17:08:50 ostatni raz zrobiłes ze mnie idiotke rozumiesz?? kamila 17:09:01 ****a to nie była pałka i weś nie kłam!! palant 17:09:07 tym razem ja jestem czysty nic nie zrobilem i niemam poczucia winy ze to przezemnie!!!!!!!! palant 17:09:17 PAŁKA kamila 17:09:18 jakby to była ona kazałbys jej zadzownic i sie przyznac a ty to olałeś więc daruj sobie palant 17:09:26 zapytasz moze sie kieyś jej to pałka byla i ty mnie nie w****iaj palant 17:09:58 ja z nia nie gadam pokucilem sie z nia przez to kamila 17:10:17 masz za***isty charakter wiesz?naprawde zero poczucia winy,co ty myslisz kur** ze jestes wybrancem Boga?ze ci wszystko wolno?kiedyś czar pryśnie i będziesz tez cierpiał,mam nadzieje ze na to popatrze!! palant 17:10:49 ty oco ci chodzi kamila 17:11:00 jakby ci na mnie zalezało,to bys do mnie zadzwonił i wytłumaczył,ja słyszałam co ty gadałes więc przestan juz kłamać bo mi ciebie normalnie szkoda kamila 17:11:14 ty jestes taki głupi i pusty czy taki zły?co?bo nie wiem!!!!! palant 17:12:04 kur** dzwonilem na 2 dzien do chu** ale mialas ***a** tel wylonczonyyyyyyy kamila 17:12:15 weś nie kompromituj sie bardziej palant 17:12:16 takze nie mow mi ze nie prubowalem kamila 17:12:26 jakbys probował to do skutku!! kamila 17:12:39 ale ty olałeś bo TO NIE BYŁA PAŁKA !!!! kamila 17:13:10 nie pozwoliłbyś jej ze mną gadać,a chciales sie mnie pozbyc więc gadała ze mna TWOJA DZIEWCZYNA Z KTORA JESTES OD WRZESNIA kamila 17:14:14 i przestan kłamać bo już całkiem strace do ciebie szacunek jako do człowieka kamila 17:18:47 i jeszcze miałes tupet napisać mi sms'a ze nigdy nie powiedziałes że mnie kochasz...wiesz co powiedziec zeby zabolało!! ale mam to w dupie kamila 17:19:24 i te bajki ze sie zmieniłes schowaj do kieszeni bo ty sie nigdy nie zmienisz kur** zawsze bedzie kur** pamietaj!! palant 17:22:20 pierwszy raz w zyciu mowie prawde jestes ty pysta jak chu*popytaj sie na bornym czy ja mam jakoms dziewczyne łosiu to byla pałka i takze nie wkur**** mnie bo ja trace cierpliwosc i ja nie pisalem smsow palant 17:22:30 chcem zebys to wiedziala!!!!!!!! palant 17:22:38 jestes w blendzie kamila!! kamila 17:22:53 daj mi numer do pałki zadzwonie i sie jej spytam palant 17:23:47 ok nie ma sprwawy kamila 17:23:55 no to dawaj palant 17:24:07 czekaj szukam kamila 17:24:15 ja poczekam palant 17:24:35 506... (CENZURA) palant 17:24:53 ale czekaj bo z tego co wiem to ma 2 num palant 17:25:15 jak chcesz to dzwon kamila 17:25:20 ten drugi mam nie odpowiada palant 17:25:28 i tak to na darmo palant 17:25:44 bo ona ci nawkrenca palant 17:25:54 rozne historie palant 17:26:12 znam ja kamila 17:26:32 nie trzebabyło z tymi kur**** imprezowac kamila 17:26:52 ja ci pisałam ze jak sie dowiem ze z nimi sie szlajasz to z nami koniec specjalnie to zrobiłes!! palant 17:26:58 hej ja tylko poszedlem na piwo kamila 17:27:07 ona powiedziała ze to nie ona ze mna gadała zreszta ma inny głos niz tamta!! palant 17:27:14 nie robilem nic specjalnie kamila 17:27:25 na piwo,a ja słyszałam ze przeszkadzam bo sie bzykaliscie przed chwila palant 17:27:36 kur** mowie ci ze to byla ona palant 17:27:48 no ta jasne kamila 17:27:56 kur** myslisz ze to nie boli??człowieku wes sie zastanow co ty robisz i wes wkoncu za to odpowiedzialnosc!! kamila 17:28:36 żałuje że do ciebie przyjechałam,byłam głupia ze masakra!! mogłam sie tego po tobie spodziewac palant 17:28:39 suchaj jak ci kur** pisze prwade to ty mi wkrencasz jakies gupoty kamila 17:29:07 ale nie,ja głupia myslałam z góry ze to nie mozliew ze ktos moze być aż taki głupi i pusty zeby sie kims bawic w taki sposob ale jednak!!! palant 17:31:44 oki ja musze spadac do pracy badz puzniej na gg pogadamy kamila 17:32:05 nie bede nie ma mnie wieczorami i nie mamy o czym gadac juz żegnam palant 17:32:33 mamyyyyyyyyyyyyyyyyy kur** kamila 17:33:08 nie mamy i daj mi wreszcie spokuj nie wiem czego ty odemnie chcesz!! kamila 17:33:22 wybrałeś już więc spadaj ja nie chce sie wiecej męczyć!! No i to będzie na tyle,w kwestji wytłumaczenia Pałka to ta jego koleżanka która ze mną żekomo rozmawiała a tak naprawde nie dzwoniłam do niej wkręciłam mu.Szkoda słów i wiem że ta rozmowa wyglonda okropnie ale my tak zawsze jak sie pokłócimy.Mam ochote znowu mu nawrzucać heh Bo widze że nie potrafi sie bronić,szkoda że poszedł wyrzyłabym sie bardziej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Daj już sobie z nim spokój, bo to co tu zaprezentowałaś to szkoda komentować. O nim już wogóle nie ma co pisać (szkoda słów) ale po co Ty zniżasz się do JEGO poziomu?? Całą ta rozmowa była bez najmniejszego sensu, a tylko nie potrzebnie się zdenerwowałaś. Moja rada: OLEJ GO (i się już do niego nie odzywaj).
![]() |
![]() |
#404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wspomnę o tym, że vm to nie jest polska firma i katalogi robione są bodajże w Danii. Zatrudniają do nich znane, a nawet bardzo znane modelki. Nie daj się naciąć na zdjęcia, za które sama będziesz musiała zapłacić, a po ich zrobieniu "pracę będziesz miała zagwarantowaną". To kit, chodzi tylko o wyciągnięcie pieniędzy. Na "bieliźniane" klimaty zdjęć też należałoby zwrócić baczniejszą uwagę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz co kami ja sledze ten watek od poczatku zawsze tu wchodzilam aby poczytac co sie u Ciebie dzieje ,moze masz jakies wiesci dobre.Mam nadzieje ,ze juz niedlugo napiszesz o swoim szczesciu ktore Cie spotkalo bo wierze ,ze niedlugo tak wlasnie bedzie.Wierz mi ,ze chce Ci doradzic jak najlepiej (zreszta wszystkie tu dziewczyny chca tego) wiec nawet jak powiem cos niemilego na Twoj temat to tylko dlatego ze chce dla Ciebie dobrze.a wiec przeczytalam Twoja rozmowe z nim i wydaje mi sie ona zenujaca, po co z nim wogle gadasz ,sama widzisz ze to czy Ty nazwiesz go tak czy siak to on ma to gdzies wiec moze olej go bo to najlepsze co mozesz zrobic.A tak to bedziesz ciagle z nim gadac i nigdy nie przestaniesz ,ciagle bedziesz myslec.Zmien nr gg albo poprostu przestan mu odpowiadac bo nigdy nie wyrzucisz go ze swojej glowy.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Co do vero mody,nie wiem co to znaczy zdjecia robie sama.Ale jesli masz cos placic daj sobie spokoj bo to sciema.U profesjonalistow nie trzeba za nic placic.Vero moda ma przede wszystkim ubrania codzienne, a nie stroje kapielowe
![]() Jesli chodzi o rozmowe,hehe skad ja to znam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
a mi to sie wydaje ze on jeszcze przekreci cie na swoja strone
widac ze chlopakowi nudno sie zrobilo i teraz chce wrocic do swojej Kami nie daj mu sie, prosze cie, poczekaj na swoje szczescie bo zal byloby ciebie on nie jest ciebie wart aha i zablokuj go najlepiej na gg dopiero wtedy zobaczysz jak go to wkurzy a tobie da satysfakcje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Zadomowienie
|
Wdałam sie z Nim w tą rozmowe bo nie wytrzymałam,i nie wkurzył mnie zabardzo a mi ulżyło.Kiedyś nie potrafiam sie wogóle bronić pisząc z Nim teraz mam odwage i sie nie boje że mi dopiepszy bo tego nie robi.Dla Was to wygląda inaczej i dla mnie inaczej bo ja Go znam i znam Jego gadke,nie wszystko po Nim spływa,On nie pokazuje tego po sobie,nie chce sie przyznać że też potrafie Go zranić.Ale w sumie to jest głupi i pusty,szkoda słow.Obawiam sie że będę z Nim czasem pisać tylko po to żeby sie wyrzyć,taka jestem,póki sie nie zemszcze nie odpuszcze.Wiem że moje teksty są beznadziejne i za bardzo wulgarne ale On mnie tego nauczył,zresztą taka bywam i nic na to nie poradze.Nie będę zmieniać numeru gg bo mam juz go pare lat,bez sensu go ciągle blokować,jestem na takim etapie że jest mi on obojętny i naprawde nie macie sie co martwić ze mnie znów przekabaci bo nie ma szans.Mam lepsze zajęcia i plany niż użeranie sie z Nim.
Jutro ide z kumpelą pytać sie o prace w pewnym zakładnie do tego siostra mi załatwi może prace w sklepie meblowym więc licze że będzie dobrze,jestem pełna nadziei że wszystko sie ułoży i kiedyś napisze Wam że jestem szczęsliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Kami, ja trzymam kciuki by z ta pracą w końcu wyszło
![]()
![]() |
#410 |
Zadomowienie
|
Od poniedziałku zaczynam prace w tym zakładzie o którym wspominałam
![]() ![]() ![]() ![]() Co do Jarka On chce ze mną być,tłumaczy sie itd. ale ja Mu dałam jasno do zrozumienia że z Nami koniec,szkoda mi Go wczoraj było bo sie dowiedział że Jego ciocia ma guza na mózgu i będzie miała operacje,mój bart miał to samo i zamarł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do części B - to ehhhhh ![]() hmmmm Edytowane przez Ptysio5 Czas edycji: 2007-01-26 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Kami, strasznie się ciesze z tej pracy!
![]() a co do tego patafiana..to możesz być pewna, że Cię nie okłamuje, by Cie znowu nie przeciągnąć na swoją stronę? nie. bo jest obrzydliwym kłamcą, zdrajcą (nie raz!) i do tego traktował Cie jak popychadło.. więc..zablokuj go w końcu dziewczyno!!!
![]() |
#413 |
Zadomowienie
|
et-ka W takiej sprawie by nie kłamał.Mi już złość na nigo przeszła a nie chce go nienawidziec do konca zycia bo to złe uczucie.Napisałam mu zeby do mnie nie pisał ale pisze,to ze go zablokuje to nic nie da.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Da ,bo wtedy zrozumie ze ma nie pisac.'Ale skoro to lubisz....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
Nie przeszkadza już mi to bo jest mi obojętny i tak wiem że z nim nie bede bo to nie ma sensu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
może i by nie kłamał. nie wiem, nie znam go..ale patrząc na to, co robił, to mimo wszystko bym nie umiała zaufać. a jesli Ci jest obojętny, to go zablokuj, nie odpisuj itd. może w końcu zrozumie, że ma się nie odzywać.
bo teraz to wygląda tak, że mówisz iż ma się nie odzywać, ale jak już się odezwie, to z nim rozmawiasz.. trochę to nielogiczne. ale tak jak napisała Bess.."skoro to lubisz"..
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Szybko poszlo jak na taka wielką milosc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zadomowienie
|
Co szybko poszło? Kocham go i będe jeszcze długo ale tym razem słucham rozumu a nie serca przeciez to mi radziłyście prawda?Myślicie że mi jest tak łatwo zapomniec? Nie potrafie i tyle na szczęście już nie płacze i sie nie dołuje ze stało sie jak sie stało ale potrzebuje czasu żeby pozwolić mu tak do konca odejsc. Z dnia na dzien nie da sie przestac kochac a ja go kochałam i to bardzo i kazdy to widział i wiedział o tym on tez. Nie chce sie tu z nikim kłócić ani nic z tych rzeczy ja wiem swoje wy swoje. Juz mu tez powiedziałam ze zaczynam życie od nowa BEZ NIEGO wy tez w to uwierzcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluje pracy.Mam nadzieje ,ze juz wyjdziesz na prosta.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Zadomowienie
|
Tez mam taką nadzieje.Już jutro ide,mam mega stresa ale mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.