|
|
#391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: a z 1980?
LilStar , może i superprzystojniak ale żonaty i za pare dni dzieciaty
mieszkamy razem w tej klatce od urodzenia to prawie jak brat dlatego licze na jego wyrozumiałość, no chyba że jego żonka się wtrąci
|
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
nie przejmuj się Anula ja takich przygód już miałam troszke albo ja w coś albo cos we mnie...... ale w sumie nic poważnego....kiedyś nawet wjechałam w bramę wjazdową kolegi...o mało szyby nie wybbiłam
![]() zdarza się i dlatego kupiłam sobie taki samochód żeby nie było mi żal jak coś..wszystko przed Tobą i nie stresuj się oby jak najmniej..takich sytuacji![]() ![]() głowa do góry nastepnym razem celuj ..w samochód jakiegoś przystojniaka ale wolnego ![]() wtedy jest powód żeby się umówić na kawkę..w ramach przeprosin![]() ![]() ![]() LilStar no to ładnie się załaatwiłaś to teraz się kuruj koleżanko ...witaminki i pod kołderkę![]() ![]()
|
|
#393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety ale fervex wzięty i daję radęAnula będzie dobrze
|
|
|
|
|
|
#394 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć wszystkim
Jestem tylko ciągle czasu brak - nawet nie wiem kiedy i czy w ogóle uda mi sie nadrobić co tu napłodziłyście... ![]() Miłego dnia!
|
|
|
#395 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Mam nadzieje ze bedzie lepiej jak dzis potrenuje parkowanie na placyku. teraz mam takiego stracha wyjechac z parkinu z pracy ze pojecia nie macie
. Co bedzie jak znowu komuś porysuje autko? zostawie ja na parkingu i uciekne chyba
|
|
#396 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cześć Kochana ![]() Cytat:
poćwiczysz i zobaczysz jaki będzie z Ciebie KKubica w spódnicy
|
||
|
|
|
|
#397 |
|
Raczkowanie
|
dokładnie Anula nie stresuj się...wszystko na luzie troszkę praktyki...i zobaczysz jak będziesz..śmigała....dasz radę napewno
usmiechnij się![]() ![]() witam Sławka....buziaczki ![]() ![]()
|
|
#398 |
|
Raczkowanie
|
ale cisza aż kłuje w uszy
![]() ![]() ![]() cio to się z Wami dzieje kobietki.....zamuliłyscie się przez tą pogode...bo ja troszke ![]()
|
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
madlen28, fakt pogoda sprzyja raczej spaniu niz pisaniu postów. Padam na twarz normalnie w taka pogode. A poza tym przesiaduje po pracy u siostry w szpitalu i oglądam siostrzenca, potem jezdze swoim autkiem w ramach treningu heheh i chodze dodatkowo na jazdy z instruktorem
![]() Mój syn wrócił wczoraj od dziadków z Grudziądza więc trzeba było sie nim zając. Sama widzisz , na komputer mało czasu zostaje ![]() Całuje was mocno moje kochane i ide parzyc kawke
|
|
#400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Anula2 - nie przejmuj się... Ja też miałam kilka wpadek Ale nie powiem głośno - jakich - bo mnie znajdą i wsadzą ![]() Pozdrowionka dla Wszystkich
|
|
|
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
hejka! witam wszystkich ponownie
tak wdepnełam na chwilke miedzy jednym watkiem a drugim i zaraz wracam ponownie do malowania ![]() Cytat:
![]() zycze miłego dnia, słonecznej pogody i zmykam do innych wizazowych zakątkow
|
|
|
|
#402 |
|
Raczkowanie
|
1 Listopad..wracaj kochaniutka do zdrowia.....mam nadzieję że już ci lepiej.....
LilSTar co to z tobą się dzieje????taka cisza??? ![]() Anula jak tam instruktor..... ![]() Titania....jak tam twoje prace????cos nowego ...pochwal się ![]() Sławka.....buziaczki......dla Ciebie i Łukaszka..... pozdrawiam Was dziewczynki ja zamulam nA maksa..poprostu
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano przybywa prac, systematycznie przybywa własnie siedze i macham pedzlem jedne podczas gdy drugie sie susza ![]() zapraszam na moj watek, mozna sobie wejsc, obejrzec i pokrytykowac
|
|
|
|
#404 |
|
Raczkowanie
|
no witam Dziewczęta
![]() ![]() trochę słoneczka się pokazało...więc trzeba akumulatory naładować... pozdrawiam i miłego dzionka
|
|
#405 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak poza tym - przejrzałam część Twoich prac - masz talent Cytat:
Juz lepiej... zjadłam dziś na śniadanie "aż" pół bułki... No i wzięłam urlop na żądanie, bo w czasie wakacji mamy niezły kołowrót i chyba bym odjechała przy takim tempie... Ale jutro na nockę już jadę ![]() Anula pewnie zajęta instruktorem... a reszta dziewczyn pewnie korzysta z ładnej pogody ![]() Acha! No i w końcu kupiłam sukienkę i buty Nie ma szału ale czuję się w tym całkiem dobrze A co do wyglądu... no cóż... ja zawsze skutecznie opierałam się najnowszym trendom... ![]() Pozdrowionka |
||
|
|
|
|
#406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1listopad, dzieki za komentarz pozostawiony w moim albumie ![]() Cytat:
![]() pozdrawiam i zycze miłego dnia
|
|
|
|
#407 |
|
Wtajemniczenie
|
witam,witam
widze ze plotkarski watek sie rozrasta..nie wiem czy mnie jeszcze pamietac..wszak 5 stron temu sie przedstawialam ..no ale miejmy nadzieje ze tak. Ja juz po urlopiku - glownie u rodzinki, wiec z 5 kg ciezsza- u mnie to akurat plus bo ja taki troche chuderlak jestem-45kg przy wzroscie 1,70m to niestety nie jest dobrze. No ale szkieletorek jestem od urodzenia - wiec pewnie mi tak zostanie..az do ciazy ![]() Urlopik musze przyznac bardzo udany- polecam ogolnie Podlasie-bo tam czas zwalnia i mozna pomyslec. Poza tym mozna obejrzec kolekcje ikon w Supraslu [oraz troche nauczyc sie ich pisania ]. Rowniez zapraszam do Trojmiasta - bo teraz juz za chwile rozpoczyna sie jarmark - a poza tym pogoda jak marzenie- tylko na plaze i opalac sie!Ja niestety dzisiaj w pracy - dobrze ze tylko do 20tej,jak widac kwitne z nudow bo wszystko dziala - a to dla admina znaczy brak zajecia;( pozdrawiam cieplo |
|
|
|
|
#408 |
|
Wtajemniczenie
|
co tam slychac u was? widze, ze lykendowo - bo nikogo tutaj nie ma
|
|
|
|
|
#409 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#410 |
|
Raczkowanie
|
hej hej, i po weekendzie.
Byłam na wyjeździe trzeba było przewieźć rodzinke autkiem wiec pojechalismy na weekend do dziadków fajnie było. 1listopad z instruktorem juz sie nie spotykam zajęty a i lekcje juz mi nie sa potrzebne hehehhe trenuje samaA u Was co tam dobrego? Titania co to za operacja?? magadaka13 witamy witamy
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech, u mnie weekend minał leniwie i w duzej mierze przed komputerem tato z bratem naklepali duzo nowych zdjec aparatem i przez cały wieczor przesyłali mi je na msn poza tym od kilku dni jest niezle goraco, i to u nas, na wyspach, gdzie przewaznie pada deszcz Anula2, witaj juz zaczynam sie stresowac ![]() pozdrowienia dla wszystkich kobitek z 1980
|
|
|
|
#412 |
|
Raczkowanie
|
Titania, nie masz sie co martwić, moj znajomy miał ten zabieg parę miesięcy temu. Wyszedł na drugi dzień do domu , poza malutkimi rankami, które mu sie błyskawicznie zagoiły to nic nie wskazywało na przebyty zabieg.
No i dieta oczywiscie przez kilka tygodni ale to najmniejszy problem. Trzymam kciuki i niczym sie nie denerwuj, to małoinwazyjny zabieg.
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dieta mi sie przyda, dobrze mi zrobi zrzucenie pare kilo do wesela kolezanki w pazdzierniku. Jej, ale dzis jest goraco. siedze przy kompie i jestem spocona nic nie robiac
|
|
|
|
#414 |
|
Raczkowanie
|
czesc wam Dziewczęta...
magdaka witam na wątku ![]() ![]() LilStar gdzie ty sie podziewasz..jakoś cicho bez Ciebie ![]() 1 Listopad jak tam twoje problemy żołądkowe..mam nadzieję że minęły....aa i co za suknie zakupiłaś?????pochwal się Titania nie martw się będzie dobrze..... Anula no to widze że już smigasz....samochodzikiem .... a co do facetów to ci najfajniejsi są najczęsciej zajęci...ale coż zrobić![]() ![]() ![]() Sławka co tam u Ciebie ![]() ![]() buziaczki gorąc straszny
|
|
#415 |
|
Wtajemniczenie
|
ello,
widze ze znow gwarno tutaj no i super!-lubie takie gaduly jak wy...ja moze troche mniej gadam ale staram sie jak moge![]() Titania - trzymam kciuki za twoja operacje i zycze nowych inspiracji do malowania - ja bardzo chetnie popatrze..moze sie natchne do czestszego chwytania za pedzel ![]() madlen-rowniez witam i zycze ladnej opalenizny nad woda - no chyba ze jestes blondynka -to wtedy raczej bedziesz czerwona jak raczek [czego niespecjalnie ci zycze] Anula - powiedz cos wiecej o tym kursie jazdy - czy moze organizuja cos bardziej zaawansowanego niz na kursie prawo jazy,na ksztalt uczenia sie jak wychodzic z poslizgow, etc. [pytam nie dla siebie - bo ja jak ta lama jeszcze nie mam prawa jazdy - ale przymierzam sie we wrzesniu do kursu-ale dla mojego meza - ktory uwielbia jezdzic samochodem - a odkad mamy swoj - wprost marzy o tego rodzaju kursie - aby troche poszalec ]u mnie dzisiaj szalenstwo-wszystkorobienia [czyli dzien wolny od pracy! ]- czyli pranie,sprzatanie,gotowan ie [polecam Cannelloni ze szpinakiem - normalnie orgazm w paszczy;P],lazenie po necie w poszukiwaniu ciekawej muzyki, czytanie ksiazki 'Jedza w domu' Cathi Hanauer [naprawde ciekawe 26 historii o kobietach i ich zwiazkach], jednym okiem ogladanie kawalkow "House MD " na youtubie oraz zerkanie w tv.Ja wiem, ze wydawac to sie moze troche chaotyczne - ale ja tak lubie Podobno kobiety tak maja - ze maja dobra rozdielnosc uwagi![]() W Gdyni dzis sredni gorac - wiec nie ide sie moczyc w morzu- a zwiedzac Jarmark sw. Dominika w Gdansku. Mowie zwiedzac - bo ja zawsze pierwszego dnia na jarmark wybieram sie bez pieniedzy - tak aby "wybadac teren" ![]() pozdro z miasta gdzie trwaja "Mistrzostwa w odpoczywaniu"
|
|
|
|
|
#416 |
|
Raczkowanie
|
hej ,
magdaka 13 nie wiem czy mój instruktor tak szaeje bo juz z nim "skonczyłam" hehee teraz sama matodą prób i błędów ucze sie jeżdzic i musze przyznać ze niezle mi idzie jak na początkującego kierowce ![]() madlen28 wiesz... w sumie to nawet sie nie rozglądam za nimi, robie sobie przerwe w związkach, pora sie skupić na sobie wreszcie a miłośc kiedys sama zapuka, albo i nie. Titania jak samopoczucie?? 1listopad, Sławka2, LilStar gdzie jestescie??
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Madlen, dziekuje
Cytat:
spoko, dziekuje rowniez jak wam, kobitki, minał kolejny dzien? u mnie goraco, prawdziwe lato w pelni ale slonce naprzemian z przelotnymi opadami, i tak cały dzien dzis spedziłam dzien glownie miedzy komputerem a malowidłami na stole zazdroszcze tym, ktorzy teraz sa nad morzem, tak mi sie chce posiedziec nad woda. oj dobrze tym co mieszkaja blisko morza!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
Titania, ja też zazdroszcze tym co teraz wyleguja sie na plaży, ja dopiero za tydzien wyjeżdzam, mam nadzieje ze pogoda sie utrzyma do tego czasu i plażowanie będzie moim głównym zajęciem na urlopie
![]() Upał dzis nieziemski, padam
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam dzis wszystkich
i znowu spedze go na domalowywaniu prac (ostatnie "przymiarki" przed festynem), fotografowaniu prac i komputerku a co u Was? jakie macie plany? Magda, dzieki za komentarz w moim albumie ![]() Cytat:
tyle osob na wizazu jedzie nad morze, ze az samej mi sie tez zatesknilo oj chyba namowie swojego tż zebysmy gdzies pojechali na plaze. ostatnim razem bylismy nad morzem w barmouth (załaczam fotki dla obejrzenia) wtedy bylo to pora wiosenna i zimnawo bylo ale akurat trafilismy na zachod slonca och, co ja bym dała zeby mieszkac nad morzem ide juz sobie
|
|
|
|
#420 |
|
Wtajemniczenie
|
się melduję
![]() miałam małe zawirowania na froncie ale wszystko wraca do normy. wieczorem nadrobię zaległości ![]() ściskam mocno ![]() madlen |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.

mieszkamy razem w tej klatce od urodzenia

to teraz się kuruj koleżanko

Ale nie powiem głośno - jakich - bo mnie znajdą i wsadzą 

juz zaczynam sie stresowac