a z 1980? - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-22, 11:18   #391
Anula2
Raczkowanie

Dot.: a z 1980?

LilStar , może i superprzystojniak ale żonaty i za pare dni dzieciaty mieszkamy razem w tej klatce od urodzenia to prawie jak brat dlatego licze na jego wyrozumiałość, no chyba że jego żonka się wtrąci
Stary 2008-07-22, 11:36   #392
madlen28
Raczkowanie

nie przejmuj się Anula ja takich przygód już miałam troszke albo ja w coś albo cos we mnie...... ale w sumie nic poważnego....kiedyś nawet wjechałam w bramę wjazdową kolegi...o mało szyby nie wybbiłamzdarza się i dlatego kupiłam sobie taki samochód żeby nie było mi żal jak coś..wszystko przed Tobą i nie stresuj się oby jak najmniej..takich sytuacji
głowa do góry nastepnym razem celuj ..w samochód jakiegoś przystojniaka ale wolnegowtedy jest powód żeby się umówić na kawkę..w ramach przeprosin
LilStar no to ładnie się załaatwiłaś to teraz się kuruj koleżanko...witaminki i pod kołderkę
Cytat:
Napisane przez Anula2 Pokaż wiadomość
LilStar , może i superprzystojniak ale żonaty i za pare dni dzieciaty mieszkamy razem w tej klatce od urodzenia to prawie jak brat dlatego licze na jego wyrozumiałość, no chyba że jego żonka się wtrąci
Stary 2008-07-22, 11:44   #393
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madlen28 Pokaż wiadomość
LilStar no to ładnie się załaatwiłaś to teraz się kuruj koleżanko...witaminki i pod kołderkę
tylko że ja w pracy zamulamniestety ale fervex wzięty i daję radę

Anula będzie dobrze
Stary 2008-07-22, 13:00   #394
Sławka2
Wtajemniczenie

GG do Sławka2

cześć wszystkim

Jestem tylko ciągle czasu brak - nawet nie wiem kiedy i czy w ogóle uda mi sie nadrobić co tu napłodziłyście...
Miłego dnia!

Jagódka Zosia urodziła się 23.09.2010
Ma 3 latka i 8 miesięcy i 21 dni
Sławka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-22, 13:24   #395
Anula2
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Mam nadzieje ze bedzie lepiej jak dzis potrenuje parkowanie na placyku. teraz mam takiego stracha wyjechac z parkinu z pracy ze pojecia nie macie . Co bedzie jak znowu komuś porysuje autko? zostawie ja na parkingu i uciekne chyba
Stary 2008-07-22, 13:26   #396
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sławka2 Pokaż wiadomość
cześć wszystkim

Jestem tylko ciągle czasu brak - nawet nie wiem kiedy i czy w ogóle uda mi sie nadrobić co tu napłodziłyście...
Miłego dnia!

cześć Kochana

Cytat:
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Mam nadzieje ze bedzie lepiej jak dzis potrenuje parkowanie na placyku. teraz mam takiego stracha wyjechac z parkinu z pracy ze pojecia nie macie . Co bedzie jak znowu komuś porysuje autko? zostawie ja na parkingu i uciekne chyba
nie nastawiaj się tak poćwiczysz i zobaczysz jaki będzie z Ciebie KKubica w spódnicy
Stary 2008-07-22, 14:07   #397
madlen28
Raczkowanie

dokładnie Anula nie stresuj się...wszystko na luzie troszkę praktyki...i zobaczysz jak będziesz..śmigała....dasz radę napewnousmiechnij się
witam Sławka....buziaczki

Cytat:

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-23, 22:20   #398
madlen28
Raczkowanie

ale cisza aż kłuje w uszy
cio to się z Wami dzieje kobietki.....zamuliłyscie się przez tą pogode...bo ja troszke
Stary 2008-07-24, 08:37   #399
Anula2
Raczkowanie

madlen28, fakt pogoda sprzyja raczej spaniu niz pisaniu postów. Padam na twarz normalnie w taka pogode. A poza tym przesiaduje po pracy u siostry w szpitalu i oglądam siostrzenca, potem jezdze swoim autkiem w ramach treningu heheh i chodze dodatkowo na jazdy z instruktorem
Mój syn wrócił wczoraj od dziadków z Grudziądza więc trzeba było sie nim zając. Sama widzisz , na komputer mało czasu zostaje
Całuje was mocno moje kochane i ide parzyc kawke
Stary 2008-07-24, 10:34   #400
1listopad
Raczkowanie

Cytat:
ale cisza aż kłuje w uszy
cio to się z Wami dzieje kobietki.....zamuliłyscie się przez tą pogode...bo ja troszke
Dobrze ujęte... zamuliłam się chyba faktycznie, bo od dwóch dni mam sensacje żołądkowe... Normalnie umieram... Do jutra muszę stanąć na nogi, bo na 6:00 do pracy...

Anula2 - nie przejmuj się... Ja też miałam kilka wpadek Ale nie powiem głośno - jakich - bo mnie znajdą i wsadzą

Pozdrowionka dla Wszystkich
1listopad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-24, 15:47   #401
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

hejka! witam wszystkich ponownie
tak wdepnełam na chwilke miedzy jednym watkiem a drugim i zaraz wracam ponownie do malowania

Cytat:
Napisane przez 1listopad Pokaż wiadomość
Dobrze ujęte... zamuliłam się chyba faktycznie, bo od dwóch dni mam sensacje żołądkowe... Normalnie umieram... Do jutra muszę stanąć na nogi, bo na 6:00 do pracy...
1listopad, na zatrucia i problemy z zoładkiem najlepszy polski nifuroksazyd nie raz wybawił mnie od zatrucia

zycze miłego dnia, słonecznej pogody i zmykam do innych wizazowych zakątkow

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-24, 20:09   #402
madlen28
Raczkowanie

1 Listopad..wracaj kochaniutka do zdrowia.....mam nadzieję że już ci lepiej.....

LilSTar co to z tobą się dzieje????taka cisza???
Anula jak tam instruktor.....
Titania....jak tam twoje prace????cos nowego ...pochwal się
Sławka.....buziaczki......dla Ciebie i Łukaszka.....
pozdrawiam Was dziewczynki ja zamulam nA maksa..poprostu
Stary 2008-07-24, 20:36   #403
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
1 Listopad..wracaj kochaniutka do zdrowia.....mam nadzieję że już ci lepiej.....

witaj Madlen,
ano przybywa prac, systematycznie przybywa
własnie siedze i macham pedzlem jedne podczas gdy drugie sie susza
zapraszam na moj watek, mozna sobie wejsc, obejrzec i pokrytykowac
Stary 2008-07-25, 09:00   #404
madlen28
Raczkowanie

no witam Dziewczęta
trochę słoneczka się pokazało...więc trzeba akumulatory naładować...
pozdrawiam i miłego dzionka
Stary 2008-07-25, 11:06   #405
1listopad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Titania Pokaż wiadomość

1listopad, na zatrucia i problemy z zoładkiem najlepszy polski nifuroksazyd nie raz wybawił mnie od zatrucia
Dzięki za radę - kojarzę tę nazwę... Muszę się zaopatrzyć, bo układ trawienny to ogólnie - mój słaby punkt...

A tak poza tym - przejrzałam część Twoich prac - masz talent

Cytat:

Dzięki za troskę Juz lepiej... zjadłam dziś na śniadanie "aż" pół bułki... No i wzięłam urlop na żądanie, bo w czasie wakacji mamy niezły kołowrót i chyba bym odjechała przy takim tempie... Ale jutro na nockę już jadę

Anula pewnie zajęta instruktorem... a reszta dziewczyn pewnie korzysta z ładnej pogody

Acha! No i w końcu kupiłam sukienkę i buty Nie ma szału ale czuję się w tym całkiem dobrze A co do wyglądu... no cóż... ja zawsze skutecznie opierałam się najnowszym trendom... nie... no nie jest tak źle... wyszłam już poza średniowiecze...

Pozdrowionka
Stary 2008-07-25, 13:19   #406
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Dzięki za radę - kojarzę tę nazwę... Muszę się zaopatrzyć, bo układ trawienny to ogólnie - mój słaby punkt...
to tak jak u mnie. operacja cos za ponad tydzien

Cytat:
A tak poza tym - przejrzałam część Twoich prac - masz talent
1listopad, dzieki za komentarz pozostawiony w moim albumie własnie utworzyłam nowy bo chciałam dorzucic pare swiezych fotek

Cytat:
no witam Dziewczęta
trochę słoneczka się pokazało...więc trzeba akumulatory naładować...
pozdrawiam i miłego dzionka
och, tego sloneczka to my mamy sporo na wyspach od kilku dni. jest bardzo cieplo a nawet duszno. nawet w nocy. wiec spię naked

pozdrawiam i zycze miłego dnia
Stary 2008-07-26, 17:15   #407
magdaka13
Wtajemniczenie

witam,witam
widze ze plotkarski watek sie rozrasta..nie wiem czy mnie jeszcze pamietac..wszak 5 stron temu sie przedstawialam ..no ale miejmy nadzieje ze tak.
Ja juz po urlopiku - glownie u rodzinki, wiec z 5 kg ciezsza- u mnie to akurat plus bo ja taki troche chuderlak jestem-45kg przy wzroscie 1,70m to niestety nie jest dobrze. No ale szkieletorek jestem od urodzenia - wiec pewnie mi tak zostanie..az do ciazy

Urlopik musze przyznac bardzo udany- polecam ogolnie Podlasie-bo tam czas zwalnia i mozna pomyslec. Poza tym mozna obejrzec kolekcje ikon w Supraslu [oraz troche nauczyc sie ich pisania]. Rowniez zapraszam do Trojmiasta - bo teraz juz za chwile rozpoczyna sie jarmark - a poza tym pogoda jak marzenie- tylko na plaze i opalac sie!

Ja niestety dzisiaj w pracy - dobrze ze tylko do 20tej,jak widac kwitne z nudow bo wszystko dziala - a to dla admina znaczy brak zajecia;(

pozdrawiam cieplo
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 21:29   #408
magdaka13
Wtajemniczenie

co tam slychac u was? widze, ze lykendowo - bo nikogo tutaj nie ma
Stary 2008-07-27, 21:57   #409
1listopad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
Słonce nieźle przypiekało przez ostatnie dni , więc dziewczyny pewnie leżą teraz z warstwą maślanki na plecach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-28, 12:26   #410
Anula2
Raczkowanie

hej hej, i po weekendzie.
Byłam na wyjeździe trzeba było przewieźć rodzinke autkiem wiec pojechalismy na weekend do dziadków fajnie było.
1listopad z instruktorem juz sie nie spotykam zajęty a i lekcje juz mi nie sa potrzebne hehehhe trenuje sama
A u Was co tam dobrego?
Titania co to za operacja??
magadaka13 witamy witamy
Stary 2008-07-28, 12:57   #411
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
witam,witam
widze ze plotkarski watek sie rozrasta..nie wiem czy mnie jeszcze pamietac..wszak 5 stron temu sie przedstawialam ..no ale miejmy nadzieje ze tak.
Ja juz po urlopiku - glownie u rodzinki, wiec z 5 kg ciezsza- u mnie to akurat plus bo ja taki troche chuderlak jestem-45kg przy wzroscie 1,70m to niestety nie jest dobrze. No ale szkieletorek jestem od urodzenia - wiec pewnie mi tak zostanie..az do ciazy

Urlopik musze przyznac bardzo udany- polecam ogolnie Podlasie-bo tam czas zwalnia i mozna pomyslec. Poza tym mozna obejrzec kolekcje ikon w Supraslu [oraz troche nauczyc sie ich pisania]. Rowniez zapraszam do Trojmiasta - bo teraz juz za chwile rozpoczyna sie jarmark - a poza tym pogoda jak marzenie- tylko na plaze i opalac sie!

Ja niestety dzisiaj w pracy - dobrze ze tylko do 20tej,jak widac kwitne z nudow bo wszystko dziala - a to dla admina znaczy brak zajecia;(
pozdrawiam cieplo
Magda witaj rowniez na tym wątku

Cytat:
ech, u mnie weekend minał leniwie i w duzej mierze przed komputerem tato z bratem naklepali duzo nowych zdjec aparatem i przez cały wieczor przesyłali mi je na msn musiałam nadrobic wszystkie zaległosci, co w domu i poza domem itp poza tym od kilku dni jest niezle goraco, i to u nas, na wyspach, gdzie przewaznie pada deszcz od razu widac, ze lato w pełni.

Cytat:
Titania co to za operacja??
Anula2, witaj dokładnie za tydzien, z pn przyjmuja mnie do szpitala w sasiednim miescie. mam miec laparoskopie woreczka zolciowego. jak wszystko dobrze pojdzie, to moze zostane tylko na jedna noc w szpitalu i wroce do domu na nastepny dzien super by bylo! juz zaczynam sie stresowac

pozdrowienia dla wszystkich kobitek z 1980
Stary 2008-07-28, 14:30   #412
Anula2
Raczkowanie

Titania, nie masz sie co martwić, moj znajomy miał ten zabieg parę miesięcy temu. Wyszedł na drugi dzień do domu , poza malutkimi rankami, które mu sie błyskawicznie zagoiły to nic nie wskazywało na przebyty zabieg.
No i dieta oczywiscie przez kilka tygodni ale to najmniejszy problem.
Trzymam kciuki i niczym sie nie denerwuj, to małoinwazyjny zabieg.
Stary 2008-07-28, 14:54   #413
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Titania, nie masz sie co martwić, moj znajomy miał ten zabieg parę miesięcy temu. Wyszedł na drugi dzień do domu , poza malutkimi rankami, które mu sie błyskawicznie zagoiły to nic nie wskazywało na przebyty zabieg.
No i dieta oczywiscie przez kilka tygodni ale to najmniejszy problem.
Trzymam kciuki i niczym sie nie denerwuj, to małoinwazyjny zabieg.
Wiem, wiem dziekuje moja mama tez miała laparoskopie pare lat temu. teraz mnie to czeka. w szpitalu chirurg wyprawił mnie do domu ze szczegołowym handout'em w ktorym opisano co i jak bedzie wygladac a pielegniarka dała mi ksiazeczke o tam jak to wyglada z usypianiem. wiem ze te operacje to chleb codzienny dla lekarzy ale ja i tak sie mimo to stresuje bo to moja pierwsza operacja pod narkoza
a dieta mi sie przyda, dobrze mi zrobi zrzucenie pare kilo do wesela kolezanki w pazdzierniku.
Jej, ale dzis jest goraco. siedze przy kompie i jestem spocona nic nie robiac
Stary 2008-07-29, 12:07   #414
madlen28
Raczkowanie

czesc wam Dziewczęta...
magdaka witam na wątku
LilStar gdzie ty sie podziewasz..jakoś cicho bez Ciebie
1 Listopad jak tam twoje problemy żołądkowe..mam nadzieję że minęły....aa i co za suknie zakupiłaś?????pochwal się
Titania nie martw się będzie dobrze.....
Anula no to widze że już smigasz....samochodzikiem ....a co do facetów to ci najfajniejsi są najczęsciej zajęci...ale coż zrobić
Sławka co tam u Ciebie
buziaczki i miłego dzionka....jade nad wodę poopalać się troszkęgorąc straszny
Stary 2008-07-29, 15:11   #415
magdaka13
Wtajemniczenie

ello,
widze ze znow gwarno tutaj no i super!-lubie takie gaduly jak wy...ja moze troche mniej gadam ale staram sie jak moge

Titania - trzymam kciuki za twoja operacje i zycze nowych inspiracji do malowania - ja bardzo chetnie popatrze..moze sie natchne do czestszego chwytania za pedzel

madlen-rowniez witam i zycze ladnej opalenizny nad woda - no chyba ze jestes blondynka -to wtedy raczej bedziesz czerwona jak raczek [czego niespecjalnie ci zycze]

Anula - powiedz cos wiecej o tym kursie jazdy - czy moze organizuja cos bardziej zaawansowanego niz na kursie prawo jazy,na ksztalt uczenia sie jak wychodzic z poslizgow, etc. [pytam nie dla siebie - bo ja jak ta lama jeszcze nie mam prawa jazdy - ale przymierzam sie we wrzesniu do kursu-ale dla mojego meza - ktory uwielbia jezdzic samochodem - a odkad mamy swoj - wprost marzy o tego rodzaju kursie - aby troche poszalec]

u mnie dzisiaj szalenstwo-wszystkorobienia [czyli dzien wolny od pracy!]- czyli pranie,sprzatanie,gotowan ie [polecam Cannelloni ze szpinakiem - normalnie orgazm w paszczy;P],lazenie po necie w poszukiwaniu ciekawej muzyki, czytanie ksiazki 'Jedza w domu' Cathi Hanauer [naprawde ciekawe 26 historii o kobietach i ich zwiazkach], jednym okiem ogladanie kawalkow "House MD " na youtubie oraz zerkanie w tv.
Ja wiem, ze wydawac to sie moze troche chaotyczne - ale ja tak lubie Podobno kobiety tak maja - ze maja dobra rozdielnosc uwagi
W Gdyni dzis sredni gorac - wiec nie ide sie moczyc w morzu- a zwiedzac Jarmark sw. Dominika w Gdansku. Mowie zwiedzac - bo ja zawsze pierwszego dnia na jarmark wybieram sie bez pieniedzy - tak aby "wybadac teren"

pozdro z miasta gdzie trwaja "Mistrzostwa w odpoczywaniu"
Stary 2008-07-29, 22:30   #416
Anula2
Raczkowanie

hej ,
magdaka 13 nie wiem czy mój instruktor tak szaeje bo juz z nim "skonczyłam" hehee teraz sama matodą prób i błędów ucze sie jeżdzic i musze przyznać ze niezle mi idzie jak na początkującego kierowce
madlen28 wiesz... w sumie to nawet sie nie rozglądam za nimi, robie sobie przerwe w związkach, pora sie skupić na sobie wreszcie a miłośc kiedys sama zapuka, albo i nie.
Titania jak samopoczucie??
1listopad, Sławka2, LilStar gdzie jestescie??
Stary 2008-07-29, 23:07   #417
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
Titania nie martw się będzie dobrze.....
Madlen, dziekuje

Cytat:
Titania - trzymam kciuki za twoja operacje i zycze nowych inspiracji do malowania - ja bardzo chetnie popatrze..moze sie natchne do czestszego chwytania za pedzel
Magda, dziekuje rowniez

Cytat:
Titania jak samopoczucie??
spoko, dziekuje rowniez

jak wam, kobitki, minał kolejny dzien? u mnie goraco, prawdziwe lato w pelni ale slonce naprzemian z przelotnymi opadami, i tak cały dzien
dzis spedziłam dzien glownie miedzy komputerem a malowidłami na stole w srodku dnia wyszłam sobie do ogrodu bo nie mogłam sie oprzec tej przyjemnej bryzie chlodzacej zazdroszcze tym, ktorzy teraz sa nad morzem, tak mi sie chce posiedziec nad woda. oj dobrze tym co mieszkaja blisko morza!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 08:43   #418
Anula2
Raczkowanie

Titania, ja też zazdroszcze tym co teraz wyleguja sie na plaży, ja dopiero za tydzien wyjeżdzam, mam nadzieje ze pogoda sie utrzyma do tego czasu i plażowanie będzie moim głównym zajęciem na urlopie

Upał dzis nieziemski, padam
Stary 2008-07-30, 11:48   #419
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Witam dzis wszystkich u mnie zapowiada sie kolejny bardzo cieply o ile nie upalny dzien i znowu spedze go na domalowywaniu prac (ostatnie "przymiarki" przed festynem), fotografowaniu prac i komputerku
a co u Was? jakie macie plany?

Magda, dzieki za komentarz w moim albumie

Cytat:
Titania, ja też zazdroszcze tym co teraz wyleguja sie na plaży, ja dopiero za tydzien wyjeżdzam, mam nadzieje ze pogoda sie utrzyma do tego czasu i plażowanie będzie moim głównym zajęciem na urlopie

Upał dzis nieziemski, padam
Anula, jejku ja kocham morze, kocham przebywac nad morzem i uwielbiam motywy marynistyczne we wszystkim. morze to moje wspomnienia z dziecinstwa - wyjazdy z rodzicami na wczasy, rok w rok i oboz harcerki
tyle osob na wizazu jedzie nad morze, ze az samej mi sie tez zatesknilo oj chyba namowie swojego tż zebysmy gdzies pojechali na plaze. ostatnim razem bylismy nad morzem w barmouth (załaczam fotki dla obejrzenia) wtedy bylo to pora wiosenna i zimnawo bylo ale akurat trafilismy na zachod slonca
och, co ja bym dała zeby mieszkac nad morzem
ide juz sobie pora nakarmic rybki...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00183.jpg (52,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00188.jpg (57,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00208.jpg (32,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00180.jpg (58,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00193.jpg (30,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00198.jpg (26,9 KB, 1 załadowań)
Stary 2008-07-30, 15:01   #420
LilStar
Wtajemniczenie

się melduję

miałam małe zawirowania na froncie ale wszystko wraca do normy. wieczorem nadrobię zaległości

ściskam mocno

madlen

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości