![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cudactwa Mariki :)
Zaniedbałam wątek... Wiem... Ale zwalę wszystko na zaliczenia i sesję i na tę cholerna burzę, która odłączyła mnie od "świata" na kilka dni i nie mogłam wam pokazać co zrobiłam... Wybaczycie mi?
![]() Dziękuję Wam oczywiście dziewczynki za wszystkie miłe słowa ![]() Część pierwsza: 1-3- przed Państwem "Gumowe-love", czyli takie bzdety ![]() 4-5- oraz Suszkowo-żółtkowo, czyli sztuka foliowania kwiatków skradzionych z nieznanych miejsc bydgoskich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Zadomowienie
|
Część druga:
1-3- Aaaa Kotki dwa, czyli późno już było jak ją robiłam 4-6- Konwalijkowe szaleństwo, czyli kradzieży kwiatów ciąg dalszy... kartka z wykorzystaniem pobrudzonego brystolu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Gumowe bzdety
![]() Burza rzeczywiście dała popalić ![]() Byłaś szybsza wstawiając nowe fotki, ![]() ![]()
![]() |
#394 |
Zadomowienie
|
Część trzecia:
Trochę poszyłam, ale jak zawsze to wszystko jest takie hmmmm... mało profesjonalne- tak myślę, że to dobre określenie... ale pokazuję... 1-3- czerwono paseczkowa (z paseczkiem na rzep) 4-6- turkusowa bez niespodzianek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zadomowienie
|
Część czwarta: (ostatnia)
1-3- zielonkawa z falbanką (wszystko na rzep) 4-6- spódnica szydełkowa pomimo tego, że lato to w sumie zimowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Ale lala
![]() ![]()
![]() |
#397 |
Rozeznanie
|
WOW szefowa, ale żeś napłodziła
![]() Widać burza działa na niektórych pobudzająco ![]() Wszystko naprawdę mega fajne (i nie mówię tego by się podlizać i awansować na kogoś więcej niż trzymacza gitary ![]() Wszystko świetne, ale ta barbie kurde.... do dzisiaj myślałam, że to ja jestem Twoja najwdzięczniejszą modelką ![]() wielka buzia graty za pomysły chęci wykonanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zadomowienie
|
Kasiu Ty zawsze byłaś, jesteś i mam nadzieje będziesz najwdzięczniejszą modelką
![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to dziękuję ![]() ![]() A Bydgoszczanka mi się wepchnęła w posty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
marikusia więc tak.....dziś w nocy zostaw okno otwarte...przyjdę ukraść te rewelacyjne papiery których używasz do karteczek więc najlepiej zostaw na biurku....napisik love tez skradnę bo baaaaaaaaaaaaardzo mi się podoba...dalej...suszków troszkę to i mi mogłabyś nakraść wtedy ja ukradnę od Ciebie chyba że masz ich więcej wtedy tez zostaw z papierami...
kociara nie jestem ale wiem że sama je rysowałaś więc podziwiam... a te cieniowania ...czym ty je robisz?...wychodzą świetnie...bardzo podobają mi się Twoje czcionki...karteczka brązowo konwaliowa miodzio... a teraz wdzianka...jak masz ochotę możesz szyć w większych rozmiarach obiecuję że będę nosiła...szczególnie ten zestaw zielonkawy ![]() nie ma co tu dalej się rozwijać prawda jest taka że od dziś zaczynam się modlić o częstsze burze w okolicach Bydgoszczy...jesteś niesamowita ![]() ![]()
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
Śliczne kartki, i wspaniałe ubranka dla Barbi, extra szydełkowa spódniczka, ale urozmaicenie prac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Marika Świetne karteczki
![]() ![]()
![]() |
#402 |
CraftMod
|
Ja przyznaje max ilość punktów karteczkom: love i kotki
![]() No i widzę, ze barbie-kreacje tworzysz, bardzo ładne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
Wszystkie kartki świetne !!! Chyba konwaliowa najbardziej mi się podoba
![]() Jak zobaczyłam ubranka, które uszyłaś, to przpomniało mi sie że moja mama też szyła takie jak byłam mała...szkoda, ze już ich nie mam...Twoje podobają i się BARDZO !!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Brawo, brawo Marikusia! Karteczki bardzo ładne i ubranka barbiowe uhuhu!
Do Barbi to mi baaaaaardzo daleko, ale jakbym wyglądała jak ona to też bym załozyła.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci
![]() Ale zanim pójdę spać pokażę Wam co zrobiłam- nie jest to szczyt marzeń, ale ciężko było mi zrobić mojemu tatusiowi karteczkę, bo to mi się wydaje takie niemęskie ![]() ![]() No i oczywiście muszę Wam podziękować: Bydgoszczanka- a co mi tam... podziękuję jeszcze raz, bo jest za co... Dziękuję ![]() Kate Polak- żebyś się nie czuła pokrzywdzona Tobie też jeszcze raz podziękuję ![]() ![]() Kamilcia_W- ja strasznie nie lubię burz, więc niech one nie przychodzą do mnie za często ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bewix- w Twoich ustach słowa pochwały co do szydełka to dla mnie zaszczyt... A i za wszystkie opinie serdecznie dziękuję ![]() Arizoona- strasznie, ale to strasznie dziękuję ![]() Nirshya.dwbh- a tworzę sobie, bo moja baaaardzo stara Barbie (właściwie jeszcze mamy) leży sobie goła- chociaż i tak będzie tak leżeć, bo pewnie wydam te ciuszki jakimś dzieciom ![]() ![]() gps06- Dzięki ![]() ![]() ![]() Hejasz- taaaa... Jak to sie mówi... ładnemu we wszystkim ładnie, więc jakbym ją ubrała w worek też byłaby ładna ![]() ![]() Damurek- ja już dawno szyłam ubranka dla Barbie... Kiedyś do mojego malutkiego wtedy jeszcze brata przychodziła sąsiadka, która się nim zajmowała i zdradzała mi tajniki szydełka... Szyłam całe suknie balowe..ehhh... a teraz.... nic mi się nie chce, ani na nic nie mam czasu... Może kiedyś powrócę do dzierganiai nauczę się szyć, bo strasznie zazdroszczę tym, którzy posiedli tę umiejętność... Strasznie Ci dziękuję, że przebrnęłaś te kilka wątków wstecz, żeby looknąć na resztę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
no nie powiem ciekawa karteczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
CraftMod
|
Śliczna kartka!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna karteczka
![]()
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ciekawy pomysł na kartkę .
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
Ocho, kartka bardzo się podobała mojemu Szymkowi - kocha geografię. Mi też się bardzo podoba.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie, super!
![]() |
#414 |
Rozeznanie
|
kartka superasta, tato na pewno się ucieszył
ps. zdradzisz co to za czcionka? ![]()
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
co do tych ubranek to ja malutka jestem...naprawdę...
![]() już pisałam u Kate że przejeżdżałam w sobotę i niedzielę przez Bydgoszcz i ostro wam machałam... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ususzyłaś kwiaty? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Zadomowienie
|
Środek sesji a Marika bawi się w wycinanie
![]() ![]() ![]() Bewix: dzięki dzięki ![]() Nirshya.dwbh.: dzięki dzięki ![]() ![]() Arizoona: dzięki dzięki ![]() ![]() ![]() Bydgoszczanka: podziękowanka śle krajanka ![]() Hejasz: Hehe... Jak lubi geografię to niech lepiej jej nie ogląda, bo te kontynety to tak na oko rysowane... jeszcze się nauczy i co będzie? ![]() ![]() Damurek: znowu dziękuję, dziękuję ![]() Sagap: podziękowania olbrzymie ![]() Mgławica: dziękuję ![]() Kamilcia_W: a rączka nie bolała od machania? ![]() ![]() ![]() Laosia: wrzuciłam je do starego "Słownika Wyrazów Obcych" pomiędzy kartki ksero i tak tam leżały do czasu aż sobie o nich nie przypomniałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
Kolejne sliczne karteczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
marika lubisz mnie i nie możesz na mnie fochów strzelać..
![]() aha jeszcze jedno...nie odpisałaś mi co powstrzymuje Cię przed zakupem nitownicy...te dziurki by się bardziej odbijały ![]() ![]()
![]() |
#420 |
Zadomowienie
|
Bewix: przyspieszony buziak podziękowalny
![]() Kamilcia: No dobra... Wydało się... Wcale się nie fochałam... Z tą Bydgoszczą to będzie problem, bo ja w weekend jadę właśnie w Twoim kierunku ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.