![]() |
#391 |
Przyczajenie
|
Dot.: Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!
mirabell2- na pewno wszystko pójdzie po waszej myśli. Dobrze, że deszcz nie pada. Jak byś mogła mi podać do siebie emalia lub jakiś kontakt odnośnie sprzedania sukni. Ja mam ślub dopiero 28 kwietnia więc jeszcze sporo czasu, ale już chyba upatrzyłam Marabu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny a oto moja Poem
![]() ![]() pogoda tez sie udala, nie za gorąco nie za zimno ![]() Suknia oczywiście do sprzedania, polecam !!! Jesli bede mieć wiecej zdjęć to wkleje ![]() Edytowane przez anula2313 Czas edycji: 2011-09-11 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Wyglądałaś prześlicznie!!!
![]() |
#394 |
Przyczajenie
|
Naprawde fantastycznie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkich.
Widzę że zagorzała dyskusja się rozwija, wiec mam prośbę, może któraś z Was zorientowała się już gdzie najtaniej można kupić suknie emmi mariage model flower. Nie wiem w którym salonie dokonać zakupu. I ewentualnie czy byłby potem problem ze sprzedażą tej sukni. Podobno nie ma zbyt dużego zainteresowania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Jaka szkoda, że już po wszystkim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
Prosiy o zdjecia
![]() Noo flower chyba ciezko schodzi... polecam na Dlugiej salon EM w krk , najlepiej przedzwonic i zapytac o komisowa flower.... oni odkupuja tam suknie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Skad jestesz ? ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
A skad jestesz ty? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Jeśli poszukujecie salonów emmi mariage radze wejsc na ich strone ![]() http://emmimariage.pl w r4adomiu, w warszawie, kielcach i krakowie maja swoje salony firmowe ale oprócz tych miast można jeszcze kupić sukienkę w salonach współpracujących i tam właśnie sukienki mogą byc drozsze http://emmimariage.pl/salony_wspolpracujace.html W Tychach salon współpracujący jest na Mikołowskiej 64 ![]() Pozdrawiam Edytowane przez mirabell2 Czas edycji: 2011-10-01 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Panie z obsługi kłamią nie wspominając,że próbuja wszystko Ci wcisnąć!(komplet bizuteri swarovskiego w salonie kosztował 600zł ja zamówiłam ta samą bizuterie u projektantki w sklepie internetowym-zapłaciłam 400zł-to samo z welonem ![]() Naprawde odradzam Wam ten salon... ![]()
![]() |
![]() |
#401 |
Przyczajenie
|
I Czechy juz probowalas? Ja mysle ze najlepiej jest zajrzec do salonow firmowych, albo wyproboj w Czechach, jak ja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Raczkowanie
|
Ja tez nie polecam Tych... drogo i te Panie.... ble... i cena ok 300-600zl roznicy na sukni z firmowego salonu, ja dla porownania bralam swoja tak jak Angel Eyes w krk, rowniez POEM , ze zmianami i bez zadnych problemow zamowilam za kilka set zlotych taniej ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Przyczajenie
|
Ja zamówiłam niedawno model Vanilla!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Rozeznanie
|
Hey,
wie ktoś może kiedy wejdzie nowa kolekcja na 2012 rok? Na stronie EM pisze, że jest już w sprzedaży, ale fotek jeszcze nie można zobaczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiem wam tyle, ze jesli chcecie sukienke EMMI MARIAGE to sylko kupujcie w salonie firmowym, jest taki w KRK na ul. dlugiej 5, Moja POEM kosztowala w Tychach wlansie za Mikolowskiej w Evicie prawie pod 4000,- a ja w salonie firmowym za ta sama i jeszcze gratis halke dostalam dalam 3200,- tak ze roznica 800 zl jest duza.... juz jest na buty i welon anawet i dodatkowo na bizuterie.
Polecam KRK! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Kolekcja na 2012 jest dość interesująca ale nie ma tam mojej wymarzonej sukni którą mają w kolekcji 2011
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
Mnie jedeynie z nowej kolekcji podoba sie Marynella czy jakos tak, ale to kopia mojej POEM
![]() W salonach jest juz oczywiscie nowa kolekcja. TZn w KRK jest , a jak inne salony to nie wiem . Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widziałyscie kolekcje 2012? Jest po prostu boska, marzy mi się Jessica, ale pewnie będzie kosztowała z 3600-3800 zł
![]() ![]() ![]() ![]()
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2011-11-04 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Rozeznanie
|
Gregia nie ma takiej możliwości. Wczoraj dzwoniłam do salonu w Krakowie i Radomiu, wcześniej pytałam w Warszawie i niestety za uszycie sukni trzeba zapłacić całą kwotę, a potem można oddać do komisu i jak się sprzeda dostaniesz pieniążki. Moja kosztuje ponad 4000, więc też mam dylemat. A ponieważ mam ślub na koniec sierpnia już jej pewnie nie odsprzedam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Wtajemniczenie
|
Bo potem jest co? Koniec świata?
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#413 |
Wtajemniczenie
|
Daj ogłoszenie pt " sprzedam". Np. na we-dwoje czy slubowisko Co się martwisz? Jest dopiero listopad. Zawsze możesz spokojnie czekać do końca lutego, a jeśli nie znajdziesz - zamówić nową.
-------------------------------------------------------------------------------------------------- Jestem dalej strasznie ciekawa czemu branie ślubu w sierpniu to taka przeszkoda ze sprzedaniem sukni.
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do kupienia nowej, proste i logiczne, że jeżeli finanse, by nie stanowiły dla mnie problemu i mogłabym lekką ręką wydać na suknię 3500tyś. to bym się wcale nie martwiła, że nie znajdę używanej.
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2011-11-06 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Wtajemniczenie
|
Po pierwsze już są, a po drugie, jeśli ktoś będzie potrzebował nowej sukni np. na luty czy marzec to mu uszyją. Poza tym dużo modeli powtarza się z tymi z ubiegłej kolekcji.
A tak a propos - zaraz zaraz - czy Ty napaliłaś się przypadkiem na suknie której nie mierzyłaś jeszcze?!
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Może i są,ale dostępne w salonach firmowych do których mam daleko i muszę się ratować 2 salonami współpracującymi w których jeszcze modeli 2012 nie mają, gdyż dzwoniłam. Po 2 skąd ty możesz wiedzieć co ja mierzyłam co nie? Chyba logiczne jest, że gdyby nie wiedziała jak wyglądam w podobnym modelu to bym nie chciała takiej sukni ![]()
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2011-11-07 o 08:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Wtajemniczenie
|
Skąd wnioskujesz że mam zaczepny ton? Ciekawe to. Po prostu myślę logicznie.
Jeśli się skarżysz, że nowa kolekcja dopiero w grudniu , to wnioskuję, że nie mierzyłaś. Jeśli zaś nie mierzyłaś, to kompletnie nie ma sensu, rzeczywiście, czekac na tą sukienkę, bo może się okazać, że mimo podobieństwa do czegoś innego - to wcale nie jest to czego szukasz. Nie jestem zaczepna, tylko kiedy ktoś się skarży, to staram się jakoś pomóc. Chyba, że nie oczekujesz pomocy, tylko tak sobie narzekasz dla narzekania... Ach i jeszcze : nie rozumiem pojęcia "mam za daleko". Polska to tak straszliwie mały kraj, że nie rozumiem, jak dla kogoś takie odległości może to być przeszkoda. Wiedząc jeszcze gdzie E.M. ma salony firmowe, zupełnie nie pojmuję że komuś może być strasznie daleko i do Kielc, i do Krakowa, i do Warszawy. Góra parę godzin jazdy - skądkolwiek bądź. Nie można siedzieć w kółko w jednym miejscu i nie wychylac nosa poza własną gminę.To takie stwierdzenie ogólne - nie tylko dotyczace sukienek.
Im dalej w las, tym więcej drzew. ![]() Edytowane przez mylady21 Czas edycji: 2011-11-07 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Rozeznanie
|
No to mnie pocieszyłyście
![]() Wszyscy mi mówią, że to koniec sezonu i suknia się będzie kurzyc do następnego, a szkoda bo jest naprawdę śliczna i na pewno jakiejś innej Pannie Młodej by się przysłużyła, ale macie racje. Nie ma co się martwic na zapas ![]() Tak swoją drogą, wiecie coś na temat zakupu dodatków w Emmi Mariage ? Warto czy zbyt drogo jednak? ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Mi się spodobała Flower z kolekcji 2011. Ale ze względu na mój wzrost muszę niestety szyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suknię kupiłam w komisie za 1400 zł (+ wypożyczenie 2 bolerek i szala, welonu nie miałam, ale też jego wypożyczenie jest w cenie) - nie tylko z oszczędności, ale mierząc ją był ten efekt "wow" ![]() Co do tej sukni, która Ci się podoba - u siebie widziałam z identycznym dołem, też w komisie , też za 1400 zł.
![]() |
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2011-11-09 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.