![]() |
#391 |
Raczkowanie
|
Dot.: Suknie Maggie Sottero
lorenza, ja już powoli straciłam nadzieję, że będę miała możliwość choć przymierzyć "Milanę". Jestem ze śląska i obdzwoniłam wszystkie salony z sukniami ślubnymi na południu Polski, których adresy i numery telefonu znalazłam na stronie maggi sottero i nigdzie nie ma Milany
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Przyczajenie
|
Ja ją muszę mieć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
lorenza, noszę rozmiar 36 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Przyczajenie
|
![]() Tak jak mówiłam jutro jestem na targach i będę wypatrywać a jak nie będzie to pozostaje wycieczka do Czech bądź Słowacji . No i zaraz sprawdzę Ebaya. Znalazłam tez na jakiejś stronie za 890 $ Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
lorenza, ja planuję jeszcze troszkę schudnąć :p i pewnie przez tą bieganinę przedślubną tak własnie będzie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Przyczajenie
|
U mnie tez ani widu ani słuchu Natomiast na targach znalazłam suknię bardzo podobna do milany. Salon Nabla szyje na podstawie wzoru Powiem szczerze ze suknia z ich salonu zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Wiec jak do konca grudnia nie dostane Milany to bede ja szyć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
lorenza, a gdzie znajduje się ten salon Nabla ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
Witam! Właśnie dołączyłam do forum, by móc komentować z Wami sukienki. Także jestem zachwycona Maggie Sottero. W tej chwili mieszkam w Anglii i już znalazłam adresy najbliższych salonów. Wkrótce sie wybiorę mierzyć i zdam Wam relacje choćby z cen, bo z tego, co słyszałam są powalające.
A czy któraś z Was zamawiała może na ebayu lub allegro te chińskie za ok 1000 zł? Co o tym sądzicie, bo ja się osobiście bardzo obawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
Ja wypożyczam , juz jest zaklepana i do mnie leci :P mierzyłam wiele modeli w tym czułam się najlepiej. Suknie MG są wyjatkowe.
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
A gdzie wypożyczasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny wiecie gdzie można kupić suknię Maggie Soterro NORA w Warszawie?
Możecie podać link gdzie wypożyczasz suknię Maggie i za ile? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
mam pytanie, ile zapłaciłaś w salonie Tylko Ona w Warszawie za sprowadzenie sukni Cassia? I jeśli odebrałaś, to czy była dobra? Bardzo mi się podoba ten model i jeśli któraś z Was chciałaby sprzedać, to jestem zainteresowana, natomiast na pewno będę miała problem, ponieważ mam 176 cm wzrostu, do tego obcas... Dlatego też chyba będę musiała kupić nową. Ponadto mam pytanie czy któraś z Was zamawiała może któryś z modeli na allegro, bo ceny są bardzo konkurencyjne... Będę wdzięczna za wszelkie informacje, pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też się nad tym zastanawiałam, ale po przeczytaniu tamtych wypowiedzi chyba zdecyduję sie na oryginał. Z certyfikatem może uda mi się sprzedać. (ja poluję na Milanę) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
stokocoto, widzę, ze i Ty polujesz na "naszą" Milanę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Przyczajenie
|
Marta!
za Cassia zapłaciłam ok 3500 (dokladnie nie pamietam bo dochodzil do tego welon i cos tam jeszcze, ale za sama sukienke wlasnie ok 3,5tys) Była dobra, konieczna byla tylko poprawka dlugosci ramiączek, ale zrobili to juz na miejscu bezplatnie. Cena jest powalajaca, ale bylam w salonie który szyje suknie i na tyle im sie spodobal model Cassia ze bez koniecznosci zakupu uszyli mi suknie na wzor Cassia, ale to juz zupelnie nie bylo to samo. Wiec wolałam kupic oryginał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jestem teraz w Anglii i próbuję szukać tutaj. Mam jeden sklep na oku, napisałam im maila czy mają ją w salonie i czy da się przymierzyć, ale coraz poważniej myślę o kupnie bez przymiarki. W Polsce pisałam do salonu w Lublinie i powiedzieli, że kosztuje 4200zł bez ramiączek i 4400 z ramiączkami, ale w ekspozycji jej nie mają. A kiedy masz ślub? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
stokocoto mój ślub 11 czerwca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Rozeznanie
|
prosze oto real zdjecia Milany
![]() http://www.maggiesottero.com/maggieB...ny&pageSize=15 nie jest wcale tak zle, ale trzeba mieć zgrabną figurę do takiego fasonu! a oto real foty mojej Reese: http://www.maggiesottero.com/maggieB...ny&pageSize=15 btw . reese to bardzo popularny model....matko az 4 strony zdjec! Edytowane przez olla83 Czas edycji: 2010-11-18 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A Ty ją mierzyłaś? Już zamówiona czy dopiero marzysz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mama twierdzi że wyglądam zjawiskowo ![]() ![]() problem w tym że Sottero ma pojechaną rozmiarówkę, rozmiar 38 z Madonny był o jakieś 2 rozmiary za duży! To było jakieś 42! Planuję kupić używaną. Cały czas szukam. jestem dośc wysoka 175 cm i mam ogromny problem ze znalezieniem uzywanej Reese..... poluje na allegro i w komisach internetowych . niestety rezygnuję z wyższego obcasa ...175 cm + minimalny obcas 2-3cm , rozmiar 36/34. jak dobrze pojdzie to w weekend pojade przymierzyc jedną na wzrost 175 cm... może akurat będzie ok ![]() już prawie kupiłam jedną. rozmiar 38- hmmm na nasze to pewnie jakies 42, dziewczyna sama znalazła mnie na wizażu, zaproponowała cenę, przesyłała zdjęcia, pisałyśmy przez 2 tygodnie, przez ten czas suknia podobno była na czyszczeniu.... potem cisza.... zwodziła mnie prawie miesiąc, twierdząc , że sukienka jest na czyszczeniu. Na moje ponaglenia , że chcę ją przymierzyć, bo bardzo mi zależy, po półtora miesiącu wypaliła, że sprzedała ją innej osobie, bo dostała lepszą cenę, a pilnie potrzebowała pieniędzy.... bez komentarza. po prostu mogła dać znać wcześniej... ale dobrze się stało.... bo musiałabym zmniejszać suknię o jakieś 2 rozmiary.... dziewczyna najzwyczajniej była mocno tęga. Wielkie cyce, tłuste ramiona i plecy itp... a co! obsmaruję francę, bo mnie wkurzyła ![]() Edytowane przez olla83 Czas edycji: 2010-11-19 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
Olla 83 zobacz tą:
http://cgi.ebay.co.uk/Maggie-Sottero...d#ht_500wt_950 Nie ma podanych dokładnych wymiarów. Mogę Ci wysłać tabele z rozmiatówką Maggie, ale tam nie ma wzrostu (oni to nazywają standart). Tylko nie wiem czy tu podany jest rozmiar angielski czy amerykański. Sama mam z tym problem, bo znalazłam sobie sukienke na ebay UK i nie wiem wg jakiej tabeli czytać rozmiar. UK 8 = Euro 36 Będzie dobra? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że pomogłam ![]()
![]() |
![]() |
#415 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny. Ja również zakochałam się w sukniach od Maggie Soterro. Podobają mi się dwa modele:
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3444 http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1372 wiem jedno, zakochałam się w nich i albo któraś z tych albo żadna. Trochę czasu jeszcze przede mną i jestem raczej na początku drogi, także proszę o rady. Jak wcześnie zacząć oglądać suknie w salonach? Duży problem jest ze zdobyciem sukien MS? Czy salony, które mają suknie MS, moga zamówić suknię ktora chcemy a nie mają na stanie? Jak z cenami? Liczę na pomoc. Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu tej jednej jedynej sukni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Rozglądać się za sukniami nigdy za wcześnie a za późno może być, więc lepiej zacznij już niezależnie kiedy masz ślub. Ze zdobyciem sukien nie ma żadnego problemu (nowych), ponieważ salon może Ci sprowadzić. Gorzej jest z przymiarką, bo w ekspozycji polskie salony zbyt wiele nie posiadają, a bez przymiarki nie radzę. Co do cen jest różnie. Od 4000 zł w górę. Tu są ceny jednego z brytyjskich salonów. Polskie są identyczne. Przelicz sobie na złotówki i będziesz miała rozeznanie. Ale pamiętaj, że każdy salon ma inne ceny. Powodzenia w poszukiwaniach! http://www.justforyoubridal.co.uk/bridal?filter0[]=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Rozeznanie
|
no i stało się
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
Gratuluję Olla83!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Przyczajenie
|
a za ile ją kupiłaś? Dobrzer na Tobie leży? też jestem nią zachwycona... szukama na allegro ale ceny są kosmiczne
![]() ![]()
"Ludzie mogą się ulokowac w jakiejs części Twojego ciała. Może w ten sposob probują się zbliżyć, kiedy nie radzą sobie ze zbliżeniem w prawdziwym świecie. A może próbują cię otruć. Nie wiem tylko czy czekaja na zaproszenie, czy pojawiaja się bez uprzedzenia, jak intruzi." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Przyczajenie
|
Aktualnie Milana dostepna jest w sklepie w Zielonej Górze a w tym tygoddniu ma byc dostawa w Katowicach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.