Lubelskie Żonki!! - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-15, 19:09   #391
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Żonki!!

No to widzę że nie jestem jedyna. Ja równiez jakoś nie zebrałam się jeszcze aby wymienić sobie dowód. Problem jest w tym że szkoda mi wymieniać wszystkie dokumenty by za jakiś czas wymieniać je znowu (szukamy jakiegoś mieszkanka i wtedy zmieni się adres) Ale musze to zrobić bo bardzo możliwe że weźmiemy na nasze gniazdko kredyt i aby go wziąć muszę mieć dokumenty. Błędne koło
A co do sukienki moja w dalszym ciągu wisi w szafie. Obiecałam sobie że w tym tygodniu dam w końcu ogłoszenie. Może ktoś chętny się znajdzie na jej kupno

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-15, 19:16   #392
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d
Dot.: Lubelskie Żonki!!

kochane, sprawdźcie sobie gdzieś, jak to jest z tymi dowodami, bo ja kiedyś zwlekałam z wyrobieniem nowego dowodu, jak zmieniłam adres zameldowania, i zrobiłam go w końcu z 2 albo 3 miesiące po zmianie adresu no i ta pani w urzędzie powiedziała mi, że jak mam nieważny dowód, to jak sie ktoś uprze to można mnie nawet ukarać za to mandatem w wysokości 300 zł...
w sumie jakoś głupio było by trafić na jakiegoś złośliwca i tyle kasy za taką bzdurę zabulić
jak były te stare "książeczkowe" dowody, to tam był wpisany fakt zawarcia małżeństwa i nawet jak było nazwisko panieńskie, to dało sie jakoś wyłgać (moja mama miała taki dowód 25 lat ), ale z tymi nowymi to nie wiem...

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-15, 22:02   #393
martuko
Wtajemniczenie

ja złożyłam wniosek o dowód bo jeszcze nie miałam nowego a już wszystko co miałam to zmieniłam. natomiast ciągle czeka na zlitowanie moje prawo jazdy, ktore podobno trzeba załatwić "niezwłocznie" Na szczęście nie jeżdżę samochodem i mam pretekst żeby za kółko nie siadać
lenka, ja bym na Twoim miejscu się spytała czyz nie można składając wniosek o dowód we Wrocławiu odebrać dokumentu w Urzedzie w Lublinie... Może mogą jakoś przesłać, jeśli tu masz czasowe zameldowanie , wytłumacz pracą czy małżeństwem - pamiętam, że akt urodzenia można było tak załatwić .
ja po pracy i ciągle nie mogę wyjść z choróbska, mam wrażenie że się wzajemnie w kółko z mężem zarażamy Pozdrawiam wszystkie żonki

Edytowane przez martuko
Czas edycji: 2007-10-16 o 13:41 Powód: pomyłka, przepraszam, lenka ;)
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-16, 13:13   #394
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*
Dziewczyny, wkurzyłam się strasznie o to zamieszanie z dowodem, zebralam wszystkie potrzebne dokumenty i pojechałam do urzędu opieprzyć te babki, które tam siedzą za to, że telefonicznie udzielają nieprawdziwych informacji a potem ktoś ma przez to kłopot. Pojechałam i okazało się, że nie trzeba nikogo opieprzać... Poszłam prosto do kierowniczki tego biura meldunkowego w Urzędzie Miasta i powiedziałam jaka jest sprawa. Babka trochę chciała mnie zbyć, mówiła, żebym najpierw poszła do USC po odpis aktu małżeństwa, jak jej powiedziałam, że mam, to mnie wysyłała po zaświadczenie, że jestem zameldowana w Lublinie tymczasowo, no ale ten kwitek też na szczęście ze sobą zabrałam, więc nie miała się do czego przyczepić. Dała mi tylko kartkę, żebym napisała podanie do dyrekcji o pośredniczenie w wydaniu dowodu osobistego, zrobiłam to od ręki i złożyłam wszystkie dokumenty. Spytałam jeszcze tylko ile lat będzie ważny ten dowód, a ta pani zdziwiona, że pytam powiedziała, że normalnie, 10 lat... Wytłumaczyła mi, że oni tylko pośredniczą, wysyłają te dokumenty do Wrocławia i tam będę miała wyrobiony dowód, przysłany tu do UM w Lublinie i tu odbiorę...

Takie kompetentne są te panie w urzędzie, które udzielają informacji przez telefon.. Przez jedną z takich ignorantek siedziałabym teraz niepotrzebnie w pociągu do Wrocławia i straciła kasę na bilet w obie strony....

Dowód będzie do odebrania za 2 miesiące. Gdybym pojechała do Wrocławia osobiście, to i tak miałabym go dopiero Boże Narodzenie, albo nawet Wielkanoc...

Jestem z siebie bardzo zadowolona Dzięki za rady, dziewczyny

Aha, a w banku czy Urzędzie Skarbowym można zmienić dane bez nowego dowodu?? I czy paszport też mogę wymienić w Lublinie?

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-10-19 o 00:41 Powód: post pod postem
Lenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-16, 14:04   #395
pola_m
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki!
witam was po dlugiej nieobecnosci.jestesmy we francji juz trzy tygodnie.jednak ciagle nie mamy internetu,ja chodze sobie z laptopem na darmowe wifi jednak glownie szukam zajecia dla siebie i nie bardzo mam czas na wizaz...
obecnie jestem glownie dobra zona i gotuje pyszne obiadki,sprzatam, piore...i szukam zajecia dla siebie... niestety z praca jest ciezka,maja strasznie uniemozliwiacze do uzyskania pozwolenia sa straszliwe trudnosci.dlatego sie skupiam bardziej na stazach i wolotariatach.mam jeden prawiepewniak-ale dopiero od lutego...
ale wiecie co,jak narazie nie przeszkadza mi rola "gospoyni domowej" lubie gotowac i w ogole sie zajmowac domem.powrocilismy do tradycyjnych podzialow
no ale mimo wszystko mam nadzieje ze ja tez bede robic cos wiecej,chce sie czegos nauczyc,zdobyc jakies doswiadczenie,moze komus pomoc (maja tu fajne propozycje tych wolontariatow) no i zarobic jakas kaske tez by sie przydalo

a co dowymiany dokumentow-ja narazie mam tylko paszport wymieniony

pozdrawiam was cieplo
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-16, 14:57   #396
...:::Lady D.:::...
Przyczajenie

Hej dziewczyny! Na poczatek dziekuje za wasze odpowiedzi dotyczace mieszkania na lubelszczyznie.Szczerze mowiaz to troche mnie zniechcecilyscie... Pod Lublin mamy sie wyprowadzic ze wzgledu na dom, ktory bedziemy tam stawiac. Otoz tu nad morzem nie mamy takiej mozliwosci a jakos mnie nie przekonuje 40 lat splacania kredytu za kawalerke, takze dom jest glownym powodem. Rodzine i znajomych mamy i tu i na lubelszczyznie a poza tym czesto podrozujemy takze z tym nie bedzie problemu. I sama nie wiem do dalej robic...Bardzo chcielibysmy zostac tutatj w Trojmiescie ale wynajmowac kilka lat mieszkanie... No wiec znacie moje powody checi wyprowadzki, moze teraz bedzie latwiej ocenic Pozdrawiam
...:::Lady D.:::... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-16, 18:28   #397
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Alusiu ja także nie mam nic w skrzynce!!!!
ja tez nie dostałam a tez bym chciała popatrzec eskudnik@o2.pl

i takie pytanko do was mężatki My organizujemy wesele bez cateringu i bardzo byłabym wdzięczna gdybyście mi napisały jakie miałyście ciepłe dania na swoim weselu Była by to dla mnie podpowiedz co sie podaje i co dodac do menu. Z góry dziekuje
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-16, 19:05   #398
martuko
Wtajemniczenie

a ja dostałam zdjęcia alusia, dzięki, bardzo ładne i inne, wreszcie nie takie "krzywe" ostatnio rozpoznaję zdjęcia jednego fotografa po tym, ze sa robione ukosem
LAdy D, niewiele w sumie powiedziałas, bo nie wiem nadal czego oczekujesz pomieszkaniu w Lnie. A jesli masz mieszkać pod lnem to jeszcze co innego masz sznse na prace itd?
Małpka, ja miałam kilka dań z menu, i z tego co pamiętam pan nam opowiadał, że niektóre dania to sa taie pewniki - nie powinno ich zabraknąć, np barszczyk jako ostatnie gorace danie ;0 na obiad nie mieliśmy tradycyjjnego rosołku tylko zupękremową, często się podaje rosól, ale ja uważam że najpierw rozgrzewa (w lecie bez sensu) potem szybko stygnie i jest niedobry juz za chwilę. Generalnie starałam sie żeby potrawy były nie takie powszechne, ale możliwe do zjedzenia dla wszystkich - unikałam produktów których część osób nie je ( np. brokuły, brukselki, szpinaki, ryby w większej ilości - oprócz sledzia, starałam się żeby był i drób i mięsko inne - choć mnie kusiło bo chciałam różnych frykasow popróbować) Z kurczakami miałam możliwośc wyboru takiego udka, które było juz bez kkostki - świetne rozwiązanie bo ogryzanie kosci przy stole nie kazdemu pasuje
a tak dokladniej to nie pamiętam jakie miałam dania ;0 musiałabym odgrzebać gdzies menu, a nie wiem gdzie je wcisnęłam.
Stary 2007-10-17, 08:31   #399
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Aha, a w banku czy Urzędzie Skarbowym można zmienić dane bez nowego dowodu?? I czy paszport też mogę wymienić w Lublinie?
Ja czekałam z tym aż dostanę nowy dowód, żeby potem znowu nie latać z serią i numerem tego nowego dowodu, bo to też trzeba zgłosić:/

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
ostatnio rozpoznaję zdjęcia jednego fotografa po tym, ze sa robione ukosem
Nie rozumiem tej dziwnej maniery. Ja tez mam zdjęcia robione przez tego pana i duża ich cześć jest właśnie "krzywa", co mi osobiście bardzo przeszkadza. Przeszkadzało też kamerzyście, który wybierał zdjęcia do filmu i na okładkę płyty.
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 09:09   #400
nicky_1981
Rozeznanie

Witam, witam!!! Podsyłam kilka naszych zdjęć . Miłego oglądania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0798a.JPG (33,0 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0884.JPG (40,6 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0885.JPG (66,0 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0895.JPG (47,6 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0898.JPG (36,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0900.JPG (55,1 KB, 42 załadowań)
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 09:10   #401
nicky_1981
Rozeznanie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1042.JPG (27,1 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1081.JPG (30,8 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1105.JPG (28,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1170.JPG (39,3 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4242.JPG (24,5 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4290.JPG (26,8 KB, 47 załadowań)
Stary 2007-10-17, 09:11   #402
nicky_1981
Rozeznanie

ciąg dalszy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4372.JPG (17,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4729.JPG (21,0 KB, 30 załadowań)
Stary 2007-10-17, 14:01   #403
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Dziewczyny! Może pomożecie koleżance z forum GW? Wklejam linki tutaj bo mnie osobiście ankieta dała do myślenia

dla Żony - webankieta.pl/ankiety/w1hpo6w42db6
dla Męża - webankieta.pl/ankiety/w1hpo6w5lpg4
Stary 2007-10-17, 16:53   #404
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

to nie ukosy, laski... to CROSSY hehehe,
w dodatku ARTYSTYCZNE CROSSY

Stary 2007-10-17, 17:41   #405
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
Ostatnio znowu wypadło mi oczko z pierscionka zareczynowego (przpomne ze po niecałym miesiacu po zareczynach drzwi w autobusie mi zgniotły reke razem z pierscionkiem i od tamtej pory pierscionek nie ma pierwotnego kształtu), uwazam na niego i nie wiem czy jubiler cos zrobi aby oczko mi nie wypadała, chyba przylutuje albo przykleje na jakis klej aby nie wypadło. Poza tym strasznie juz porysowane mamy obrączki, mimo ze nic sie nie robi

Ja jeszcze nie wymieniałam dowodu, mam nowy bo musiałam na poczatku roku zmienic bo zmieniałam miejsce zameldowania, zaniose wniosek jak beda mniejsze kolejki, bo u nas w urzedzie zapisuja w kolejke i dlatego poczekam.
nasze obrączki tez porysowane dość, moja nawet bardziej (widać kto więcej pracuje :P) może z białym złotem tak jest, a może dlatego że one takie płaskie sa?Od jakiegoś czasu nosze obrączkę na tym samym palcu razem z pierścionkiem zręczynowym. Ciekawe jak długo pierścionek bede nosić, widzialm kobitki iles lat po slubie że już nie noszą . Pewnie do następnego
a jesteś pewna że później będa mniejsze kolejki? Jak będzie bliżej terminu to ockna się Ci którym się nei chciało składać i będzie ruch. Poza tym dowód może Ci się przydac a i tak sporo na niego poczekać trzeba - mój ma być na koniec listopada...

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki!
witam was po dlugiej nieobecnosci.jestesmy we francji juz trzy tygodnie.jednak ciagle nie mamy internetu,ja chodze sobie z laptopem na darmowe wifi jednak glownie szukam zajecia dla siebie i nie bardzo mam czas na wizaz...
obecnie jestem glownie dobra zona i gotuje pyszne obiadki,sprzatam, piore...i szukam zajecia dla siebie... niestety z praca jest ciezka,maja strasznie uniemozliwiacze do uzyskania pozwolenia sa straszliwe trudnosci.dlatego sie skupiam bardziej na stazach i wolotariatach.mam jeden prawiepewniak-ale dopiero od lutego...
ale wiecie co,jak narazie nie przeszkadza mi rola "gospoyni domowej" lubie gotowac i w ogole sie zajmowac domem.powrocilismy do tradycyjnych podzialow
no ale mimo wszystko mam nadzieje ze ja tez bede robic cos wiecej,chce sie czegos nauczyc,zdobyc jakies doswiadczenie,moze komus pomoc (maja tu fajne propozycje tych wolontariatow) no i zarobic jakas kaske tez by sie przydalo

a co dowymiany dokumentow-ja narazie mam tylko paszport wymieniony

pozdrawiam was cieplo
pola, miło usłyszec wieści od Ciebie, ty ambitna kobita jestes wydaje mi się że dlugo w domu nie usiedzisz. Dlatego dobrze sobie kombinujesz z tym wolontariatem, jak się już sprawdzisz to i do pracy Cie latwiej przyjmą :0 W którym rejonie Francji jesteście?

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
Ja czekałam z tym aż dostanę nowy dowód, żeby potem znowu nie latać z serią i numerem tego nowego dowodu, bo to też trzeba zgłosić:/
Nie rozumiem tej dziwnej maniery. Ja tez mam zdjęcia robione przez tego pana i duża ich cześć jest właśnie "krzywa", co mi osobiście bardzo przeszkadza. Przeszkadzało też kamerzyście, który wybierał zdjęcia do filmu i na okładkę płyty.
annabel, czekasz z US??? A t4ego co mi wiadomo trzeba koniecznie zgłosić zmianę do miesiąca po zawarciu ślubu. No a potem jeszcze raz, podać nnumer nowego dowodu. Ja byłam ze zmianą nazwiska i adresu, na szczęście urząd mi sie nie zmienil.
może poproś kogos o wybranie odpowiedniego papierka i sobie na spokojnie w domu wypełnisz, a potem to tylko do okienka się dostać i zapisać.

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
to nie ukosy, laski... to CROSSY hehehe,
w dodatku ARTYSTYCZNE CROSSY
jak zwał tak zwał, mi się te zdjęcia gorzsobie galerię zrobić, ale w albumie, gdzie sie ludziom do oglądania daje takie wykręcanie głowy na wszystkie strony sprawia że szybciej sie ma dość wogóle z perspektywy widze że zbyt duża ilość zdjęć nie ma wielkiego sensu. my będziemy mieć na pamiątkę dla siebie, na dysku, do albumów wykorzystam tylko część. Z reszty może z czasem zrobię prezentację??

nicky, Twoje zdjęcia tez piękne, i artystyczne też. W sumie najwazniejsze żeby sie przy tym dobrze bawić i to potem wspominać
Stary 2007-10-17, 18:44   #406
*kasieńka*
Zadomowienie

ja też mam trochę fotek na skos, ale mi się moje akurat podobają, trzeba wiedzieć jak je zrobić aby były fajne
jeśli macie ochotę zobaczyć kilka zdjęć to zapraszam na www.assse.ao.pl

*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 19:30   #407
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

mnie kiedyś kolega fotograf powiedział, że on nie lubi crossów, bo to jest taki częsty wybieg fotografa, żeby zdjęcie było dynamiczne, a nie ma innego pomysłu, jak ten dynamizm osiągnąć... że to takie banalne efekciarstwo... no, pewnie co fotograf, to opinia - a mnie sie takie ujęcia nawet podobają, nie wszystkie co prawda, ale w sumie całkiem fajne

Stary 2007-10-18, 09:43   #408
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
annabel, czekasz z US??? A t4ego co mi wiadomo trzeba koniecznie zgłosić zmianę do miesiąca po zawarciu ślubu. No a potem jeszcze raz, podać nnumer nowego dowodu. Ja byłam ze zmianą nazwiska i adresu, na szczęście urząd mi sie nie zmienil.
może poproś kogos o wybranie odpowiedniego papierka i sobie na spokojnie w domu wypełnisz, a potem to tylko do okienka się dostać i zapisać.
Najwyżej mi karę wlepią A tak na poważnie to ja dowód już mam, NIP3 już czeka wypełniony, tylko nie mam kiedy się tam wybrać i nie mam jak, bo z Młodą to mi się nie chce wlec...
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 10:13   #409
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
Najwyżej mi karę wlepią A tak na poważnie to ja dowód już mam, NIP3 już czeka wypełniony, tylko nie mam kiedy się tam wybrać i nie mam jak, bo z Młodą to mi się nie chce wlec...
heh, może powinnyśmy się umówic na mieście - ja bym wreszcie polazła załatwić to prawo jazdy a ty NIP3 albo poczekaj jeszcze do końca ;llistopada, ja bede szła po raz drugi ze zmianą dowodu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-18, 10:20   #410
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Może pomożecie koleżance z forum GW? Wklejam linki tutaj bo mnie osobiście ankieta dała do myślenia

mi się nie otwierają te strony
Stary 2007-10-18, 11:48   #411
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*
Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
ciąg dalszy
Fajne zdjęcia bardzo ładnie wyglądałaśŚliczna suknia

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
mi się nie otwierają te strony
Mi też nie

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-10-19 o 00:40 Powód: post pod postem
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 12:12   #412
nicky_1981
Rozeznanie

Co do tych ankiet to mi sie jakas strona otwiera ale jest napisane, ze nie ma takich ankiet (czy cos w tym stylu)!!!!!!!!!!

Alusia, Wiolasłonko
Stary 2007-10-18, 12:47   #413
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

wklejam wam w takim razie linka do posta tej dziewczyny:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...264&w=70444574
Stary 2007-10-18, 18:17   #414
*kasieńka*
Zadomowienie

linki Lenki się nie otwierają, bo są w nich niepotrzebne spacje
prawidłowe linki to:

*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-18, 20:31   #415
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Dziewczyny, jutro mój pierwszy zjazd na AR A od poniedziałku zajęcia na UMCS... Nie wiem jak ja dam sobie radę... Dobrze, że mąż mnie wspiera
Stary 2007-10-19, 16:21   #416
alusia*
Wtajemniczenie

Ale tu pusto...
Stary 2007-10-19, 20:01   #417
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
Ale tu pusto...
i do tego zimno, ponuro i ciemno...
Stary 2007-10-19, 20:09   #418
mexx100
Raczkowanie

Na zdjęcia" namacalne" wciąż czekamy dziś dostaliśmy linka z kilkoma z pleneru.....
http://www.photograph.com.pl/slidesh...php?path=02/09

Edytowane przez mexx100
Czas edycji: 2007-10-19 o 20:46
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-20, 09:11   #419
alusia*
Wtajemniczenie

Hej!Wczoraj minał 8dzień bez okresu i powtórzyłam teścik.Najpierw pojawiła sie jedna kreska póżniej druga!)Długo rozmawialismy z mężem w nocy,nie mogłam spać tyle emocjiMój Grzes sie bardzo cieszy ale mówi ,że na 100% będzie pewne jak pójde do lekarza.Tak więc w środe biore wolny dzionek i ide.
Stary 2007-10-20, 09:20   #420
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
Hej!Wczoraj minał 8dzień bez okresu i powtórzyłam teścik.Najpierw pojawiła sie jedna kreska póżniej druga!)Długo rozmawialismy z mężem w nocy,nie mogłam spać tyle emocjiMój Grzes sie bardzo cieszy ale mówi ,że na 100% będzie pewne jak pójde do lekarza.Tak więc w środe biore wolny dzionek i ide.
alusia gratulacje

to bedzie chyab jakis 3 tydzień ciąży, obawiam się, że lekarz może jeszcze nie zobaczyć fasolci ale może wyslę cie na Bete HCG - a to najpewniejsze badanie pokazujące dokładnie wiek ciąży
ok 6 tygodnia na usg bedzie już widać bijące serducho
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości