![]() |
#391 |
Rozeznanie
|
Dot.: Z pewną taką nieśmiałością... :-D
Bardzo ładne
![]() ![]()
![]() |
#392 |
Wtajemniczenie
|
Kandelabry wymiatają! Piękna kompozycja i rewelacyjnie dobrane kolory!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Kandelabry świetne, to już wiesz.
Podobają mi sie też żółte cyrkonie z uwagi na świetnie dobrany sztyft, jakieś są takie... eleganckie.
![]() |
#394 |
Osiołek z zakątka :)
|
Piękne rzeczy tworzysz, miło się je ogląda i z pewnością cudownie nosi
![]() ![]() ![]() Podobają mi się też Twoje egzotyczne nazwy, cudownie pasujące do tej pięknej biżuterii ![]() ![]() ![]() No i podziwiałam różaniec dla Babci, boski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Wtajemniczenie
|
Zamilkłam wprawdzie w swoim własnym wątku na dłuższy czas, ale tak się jakoś złozyło
![]() Teraz nadrabiam zaległości, więc pozwalam sobie wstawić hurtem kilkanaście fotek, czyli część tego, co zrobiłam przez ostatnie tygodnie ![]() Na początek (do zanudzenia, ale wciąż je kocham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Wtajemniczenie
|
nieco ceramiki:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Co to za kształt swarów w 8 ? Cudne są
![]() Z ceramik najbardziej 3, 6 i 7 ![]() Zawsze to powtrzałam to i teraz powiem - piękne zdjęcia robisz ! Edytowane przez smieszka250 Czas edycji: 2009-04-30 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Wtajemniczenie
|
i kwiatuchy na koniec
![]() Mam nadzięję, że Wam się spodoba ![]() m. PS. Te reklamy kontekstowe mnie rozwalają.... Podkreśla mi "złożyło" w "tak się jakoś złozyło" i wyświetla reklamę "quelle - łóżka składane dziecięce" ![]() PPS. Śmieszko, jeśli liczymy w ten sam sposób (rzędami, a nie kolumnami), czyli chodzi Ci o Swary w Volcano leaves, to to są Square Frames w odcieniu Volcano ![]() Edytowane przez marisella Czas edycji: 2009-04-30 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że wlazłam między posty, przepraszam
![]() Chyba liczyć nie umiem, bo chodziło mi o 10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
wszystko śliczne, ale swarki najladniejsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 | |
Zakorzenienie
|
Mari, a ja właśnie czytałam sobie twoją argumentację grillową na forum arsneowym
![]() No to lecim: 1 - proste urocze, moje nawet mimo tego, że geometryczne ![]() 2,3 - black diamody? Moje. Nie black diamondy? Też moje ![]() 4 - świetnie zrównoważone te kwadraty, ja jakoś za nic ich nie mogę... 5 - dla mnie za słodkie ![]() 6 - o, a te to chcę naprawdę ![]() 7 - długie i dynda. Moje. 8 - o, ładniejsze od poprzednich kwadratów ![]() 9 - takie.. truskawy ![]() 10 - eleganckie, drobne, śliczne 11 - z zielonym nie rozmawiam ![]() 12 - z tymi skłonnabym była negocjować 13 - kojarzą mi się... z watą cukrową ![]() 14, 15 - cudowany, jak niertudno się domyślić - mój ![]() 16 - takie jakieś... ładne ![]() 17 - omszałe kamyczki ![]() 18 - stokrotki, nie ma co. 19 - za dużo zielonego, brr ![]() 20 - różowy też niekoniecznie, ale bardzo fajne te kwiatuchy ![]() 21 - o, cukierki, smakowe ![]() 22 - zdecydowanie moje. 23 - też moje... 24 - i znowu... 25 - i znowu (te chyba najbardziej ![]() 26 - jakie fajne klipsy ![]() 27 - taki delikatny, śliczny ![]() No, jestem z siebie dumna ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() pati7624 - ![]() Maqda - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przyjeżdżaj i zabieraj ![]() A co do: Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 | ||
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy, będą moje
![]() Cytat:
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Konto usunięte
|
te mi przypadły do gustu:
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1241103361 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1241103482 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
Mari, wszystkie Twoje prace są sliczne, a fotki potęgują jeszcze ten efekt sliiczności.
mnie najbardziej spodobały sie ze swarków : 1, 2 i te ostatnie zielone z ceramiczek założyłabym wszystkie z przewagą drugich. a z kwiatowych (ahhhhhhh) urzekające przylaszczki, boooskie nasturcje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Konto usunięte
|
Marisello, ten cały ostatni wrzut, ten kwiatowy - przeuroczy jest, cholernie mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Zadomowienie
|
ale slicznotki. chetnie ukradlabym http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1241103482 i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1241103482 ;D
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- jaaaj, przejrzalm teraz caly watek i jestem zauroczona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
Piękne kolczyki i zdjęcia, które podkreślają ich urok. Jeśli miałabym wybierać, to ze swarovskich nr 1, z ceramiki 3, 4, 6, a z kwiatkowych nie potrafię wybrać, wszystkie sa obłędne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
Mari, uwielbiam oglądać Twoją biżuterię. Jest po prostu idealna
![]() A tak na marginesie, to łazi za mną jakieś spotkanie biżuteryjek krakowiskich i wszelkich chętnych... Chętnie bym poznała mistrzynie w swoim biżuteryjnym fachu ![]()
![]() |
#412 |
Wtajemniczenie
|
Ale się wiosenno-letnio zrobiło! Cudowna kwiatowa seria!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Ojej, ale wiosennie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | |||
Wtajemniczenie
|
Drugi powstał w drodze powrotnej do Krakowa
![]() Ludzie się wsprawdzie dziwnie na mnie w pociągu patrzyli, ale po godzinie uznali chyba, że jestem po prostu stuknięta i nie stanowię żadnego zagrożenia ![]() Cytat:
![]() W tym roku nic nie postanowili, więc jest loteria. Chyba zacznę przyjmować zakłady ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślałam o tym samym ![]() ![]() Maqda, tatty, Kasia83, falling in love, szajajaba, kofeinaa, Rose, B.Zet, gaggatka, kulkam, naila - ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Wtajemniczenie
|
Kamyczku, widzisz, przegapiłam Twoją wypowiedź i Ci nie podziekowałam -
![]() A w ogóle to Wam powiem, dziewczyny, że na śmierć zapomniałam, że ja mam tu wątek ![]() ![]() No w każdym razie, jak tylko uporałam się z tym balastem, wpadło zawsze coś następnego - a to alergia się nasiliła tak, że żyć się nie dało, a to nasza dobermanka bardzo chora i nowotwór miała mieć usuwany, a to z którąś z naszych koteniek coś nie tak, a to ktoś dziesięciodniowe kitki do uśpienia zaniósł i trzeba je było na gwałt zabierać z lecznicy i odchowywać przy butelce (+ szukać im domu), a to ktoś inny postamowił kolejne pięć kotów do wora zapakować i do rzeki wrzucić (ludzie to mają pomysły, ręce do kolan opadają!) i trzeba je odchowywać (są u mnie nadal, Ruda i Gagatka widziały jak rozrabiają ![]() ![]() Ale teraz postanowiłam, że trzeba wrócić z pracą do netu, bo moja strona świeci pustkami, w galeriach od wieków nic nowego, a i tu wątek wylądaował pewno na samym końcu w spisie forumowych wątków ![]() ![]() W każdym razie, po tym przydługim wstępie (ale kto mnie zna ten wie, że mam tendencję do słowotoku ![]() ![]() ![]() ![]() A że na przedostatniej giełdzie połasiłam się, poza sznurami, na ponad 50 plastrów agatu ![]() ![]() A więc, po takiej masie mdłego tekstu, czas na obrazki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Mari, ja uwielbiam cię czytać, wydaj jakąś książkę czy coś...
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zadomowienie
|
ojej rzeczywiście piękne sztuki upolowałaś!!! Ja się mozole z jakimiś takimi agatami w dzikich kolorkach (została mi np cała masa różowych bo kupując kota w worku czyli pake agatów większośc była zabarwiona własnie na taki znienawidzony przeze mnie kolorek
![]() ![]()
![]() |
#419 |
Rozeznanie
|
Mari, dwie magisterki już zdążyłaś obronić? Gratuluję
![]() Twoich agatowych łupów, to najśliczniejsze są dla mnie 3 i 6 ![]()
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Mari, Twoje "składaczki" wcale nie są zwykłe i zachwycają za każdym razem jak pokazujesz coś nowego. Te agaty są przepiękne! Pierwszy brązowy mi się strasznie podoba, zarówno sam kamień jest prześliczny i ma ciekawe naturalne zdobienia i jak pomysł na niego jest bardzo fajny, ładnie go zamocowałaś. Ten niebieski ma rewelacyjny kolor i ten środeczek cudny
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.