|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Cytat:
Powiem Tobie że na początku jakoś się trzymałam, ale od 2 dni - ciągle myśle co to będzie dalej...może on się poddał i nie chce tego ciągnąć - no ale chyba by mi i tym powiedział dlaczego się nie odzywa? przeciez nie zadzwonie i zapytam - Andrzej dlaczego milczysz ?! ( pewnie wtedy by mi odpowiedział : no przepraszałem cie w sobote ) ale w sobotę to ja bylam w takim szoku i bylam taka wkurzona ze w ogole nie sluchalam jego tlumaczeń
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz więc być twarda. Niech on zatęskni
|
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze...długo się nie odzywa,powinien się starać..ale może chce dać Ci czas żeby emocje opadły...nie wiem... mam nadzieje że sie odezwie...sama bym pewnie nie wytrzymała i coś napisała...
http://wiadomosci.onet.pl/1609371,11,item.html smutne pamietam jak operowali dziewczynke i miało być tak dobrze...
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
ewulinek@vp.plnapisz jak sie odezwie, ja Ci współczuje, ponieważ mieć kose z ukochanym to bardzo nieprzyjemna rzecz
trzymamy kciuki |
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
napisał :
"Cześć. Znam Twój adres doskonale Ewelinka. (będąc niedawno w parku napisalam mu smsa z moim adresem) Przepraszam że nie przyniosłem Ci dziś plecaka , poniewaz od rana byłem w ośrodku zdrowia i robilem badanie potrzebne do pracy. Moge do Ciebie przyjsc jutro do pracy?"
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2007-09-20 o 21:41 Powód: literowka |
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
dzieczynki ja juz pomału uciekam spać - jeszcze w wyrku obejrzę "Co z tą Polską "
wkleje Wam zrobione dzisiaj zdjęcie komóreczką - zobaczcie jak mój psiak zastępuje mi TŻ ![]() Spijcie dobrze i kolorwo...
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochany psiak, fajnie, ze wkleiłas swoje zdjecie A co do Tz to super, ze napisal, niech chłopak sie stara o taka dziewczyne![]() Zycze wszytskim milej nocki oraz kolorowych snów
|
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie Kochane bliźniaczki!!ewulinek piękna fotka
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Dziewczyny!! a dzieki za miłe słowa ![]() wklejam horoskop na dziś : Dzisiaj trudno się będzie z Tobą dogadać. Od rana będziesz wściekły i naburmuszony. W życiu zawodowym i prywatnym nieporozumienia i konflikty. Chęć zrobienia kariery może przesłonić Ci wszelkie inne horyzonty. Miłość: Potrzeba więcej roztropności życiowej. Praca: Chętnie wykorzystasz słabość innych. Zdrowie: Zastanów się, czy chęci nie przerastają Twoich możliwości. Pt, 21 września Dzisiaj trudno się będzie z Tobą dogadać. Od rana będziesz wściekły i naburmuszony. W życiu zawodowym i prywatnym nieporozumienia i konflikty. Chęć zrobienia kariery może przesłonić Ci wszelkie inne horyzonty. Miłość: Potrzeba więcej roztropności życiowej. Praca: Chętnie wykorzystasz słabość innych. Zdrowie: Zastanów się, czy chęci nie przerastają Twoich możliwości.
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
ewulinek słodka ta fotka,widać że kochasz pieska a on Ciebie fajnie, że Tż się odezwał,teraz bedzie już tylko lepiej a mi horoskop na dziś nie pasuje bo naburmuszona nie jestem ale z tą roztropnością w miłości to troche racja, z tym, że nikt sie nie bedzie mógł ze mną dogadać to nie wiem,dziś sie okaże-ale Tż na pewno bedzie twierdził, że to świeta prawda bo zawsze strzelam fochy i i on nie wie o co chodzi
|
#401 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sliczne to zdjęcie... Zawsze mówię, że pies najbardziej kocha... Te TZeciki to... ah Ewulinek, jaka rasa??Cytat:
Bardzo .. "na czasie" ten horoskop.. Hm... Pierwsze trzy zdania się całkowicie nie zgadzają, bo mam doskonały humor (spałam do 10, czegóż więcej ).. "Miłość" .. omińmy ten podpunkt, bo to nie do mnie jest ![]() hmm hmmm hmmmm
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
||
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
a mi sie wyjątkowo dziś ten horoskop zgadza zobaczymy jak sie dzien potoczy... Pogoda jest ładna w końcu.
|
|
|
|
#403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie wiem jak Wy- ale ja nie przepadam za jesienią! narazie i tak jest ok - ale jak się zaczną deszcze, plucha na ulicach wiecie co zaopatrzyłam się w kalosze z Biedronki , hihi..takie kolorowe we wzorki!
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Kalosze jak znalazł na jesień
ja nie przepadam za jesienią..no chyba,że siedze w domu pod kocykiem..ale jak mam wyjść na dwór to brrr...zima też nieciekawa ale wtedy chociaż są święta..najbardziej mi sie zimna dluży po nowym roku, wtedy łapie doła, że koniec wolnego i niedługo sesja w tym czasei,kiedy to dzieciaki mają ferie:/
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak tez nienawidze tego okresu po Nowym Roku, jeszcze do Swiat to jest jakies podtrzymanie na duchu, ze bedzie wolne. Po Nowym Roku to nieprzyjemne uczucie, ze niedlugo sesja, ciagle ciapa-lapa na polu, lodowato, o 16 juz ciemno.A ja nawet nie wiedzialam czy to dzis czy jutro kalendarzowa jesien . Ja nie chce nic mówić, ale jeszcze tydz wolnego i katorga od 1-go |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a cieszmy się jeszcze 1 tygodniem wolnym ![]() pogoda dopisuje , słoneczko świeci...dziś dla niektórych zaczyna się weekend... ![]() ja jutro na 10 jade do Bydgoszczy do biura...będę Was zamęczać postami - bo tam będę aż do 19 siedzieć - buuu i to sama...ale wieczorem odbiera mnie kumpela ze studiów i troche popijemy
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
horoskop się zgadza i to bardzo
a co do studiów to nie mogę się ich doczekac, bo wreszcie odpocznę... |
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dostałam po d... Ale masz leciutką prace, w biurze jak dama sobie siedzisz a Twoj Tz przyszedl do Ciebie do pracy? ![]() phdwao dobrze, ze Ty chociaz zadowolona z nadchodzącej katorgi
|
|
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihihi. Domi7ks zgoda , nie? minus...w biurze okropnie zimno, płaca narazie średnia, mało się czasami dzieje...a ja nie lubię sama siedzieć w biurze... ![]() a jutro w Bydgoszczy- o jaaaa, pierwszy raz zobaczę to biuro w ogóle na oczy, nie swój komputer i w ogóle, no ale to są na szczęście tylko 2 dni. w ogóle chcę zapytać szefa - czy pójdzie na taki układ: ze zamiast mi płacić za te dwa dni w Bydgoszczy - dostanę poniedziałek wolny - zeby znów jechac po ten wpis. mam nadzieje ze się zgodzi. ![]() co do TŻ - narazie cisza- nikogo nie widać , nie słychać . też dostanie po du...jak nie przyjdzie
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
no dobra... zgoda ![]() Ja u siebie przez wakacje nie moglam znalezc pracy, nawet w sklepach A w biurze podróży praca wydaje mi się taka przyjemna, możesz sobie oglądać zdjęcia z Karaibów i wogóle. Ważne, że sie fizycznie nie przemęczasz. Ale fajnie byłoby kiedyś pojechac w taka podróz na bezludną wyspe....mmmm
|
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Nie gadajcie mi tu o bezludnych wyspach bo mi sie wakacje przypominaja i lato
ech... ja czekam za obiadkiem a potem ide do Tżta a potem poszukać szamponu koloryzującego bo jednak farbą boje sie robić... a potem to nie wiem
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() są fajne naprawdę...Seszele. Malediwy . albo jest nawet dookoła świata - ok 20 tys. + 2500 euro ![]() Bliźniaczki jedziemy ??
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
no ja jade, tylko nie wiem skąd te 20 000 wziąć?
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jadę
tylko nie stać mnie wiec liczę, że mnie któraś w walizce przemyci Co Wy na to?Phdwao marzy mi sie taki karmelkowy kolor włosów ,nie blond nie jasny brąz nie rudy-taki ciepły karmelek..i myśle na Castingiem loreala Słoneczny albo miodowy blond bo dziewczyny w wątku o karmelowych włosach pisały, że właśnie takie wychodzą... miałam wellaton karmelową czekolade ale dałam mamie bo to była farba trwała. Myślę, że z szaponem na 28myć mogę zaryzykować,nawet jak wyjde ruda to mysle,że bedzie mi pasować-byle nie żaden czarny czy chłodny odcień...wole coś cieplejszego...
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie że jade, ale super... kurcze w co ja sie ubiore?
ewulinek@vp.pl A na Seszele ile kosztuje wyprawa na 14 dni dla dwóch osób jakis upsut bys dała to by sie pojechało ach...Chii1986 a jaką fryz chcesz sobie zrobić?
|
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chii moim zdaniem czy farba czy szampon do 28 myć- nie ma różnicy wtedy jest szansa, ze pozbedziesz się koloru
|
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
myślałma że jakieś rude, albo czarne robisz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

pamietam jak operowali dziewczynke i miało być tak dobrze...
kochany psiak, fajnie, ze wkleiłas swoje zdjecie
A co do Tz to super, ze napisal, niech chłopak sie stara o taka dziewczyne

).. "Miłość" .. omińmy ten podpunkt, bo to nie do mnie jest 

, a cieszmy się jeszcze 1 tygodniem wolnym