|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: Który z wymienionych kolorów podoba się Tobie najbardziej? | |||
Czerwień |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 20,43% |
Pomarańcz |
1 | 1,08% |
Żółty |
3 | 3,23% |
Niebieski |
14 | 15,05% |
Fiolet |
18 | 19,35% |
Czarny |
34 | 36,56% |
Biały |
4 | 4,30% |
Głosujący: 93. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | ||
BAN stały
|
Dot.: Jestem nowy - NL
Nie śmiałbym - zajrzyj na gg
![]() Cytat:
Zaraz mówisz, jak człowiek... ![]() [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5704602] ....iiii.... właśnie, nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie odnośnie noszenia białej marynarki, białej koszuli i białego krawata jednocześnie... No, to co o tym sądzisz? ![]() [/quote] Ekhm... Na wydanie wiadomości tak bym się nie ubrał. Ale na White Sensation's już jak najbardziej. Kwestia gdzie i po co miałbym się tak ubrać... ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
BAN stały
|
Dobrze - myślę, że już czas:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218721 ![]() Zapraszam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Byłem nowy - zamiana miejsc - NL
Czyżbym tu była pierwsza? Nie wierzę
![]() ![]()
![]() |
#395 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5704849]Tu http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218721
![]() haha no dokladnie ![]() NL czyli zaczynamy od kolorów?pozniej bedzie watek o kwiatach ,drzewach,znakach zodiaku,ulubionej potrawie ,zwierzatkach domowych. Jak chodzilam do szkoly to byly takie zeszyty "Złote mysli" i tam sie wpisywalo takie rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Czarny...
A dziewczyny chyba jeszcze nie wyczaiły wątku ![]() Ach... jakże niestałe z nas istoty ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Konto usunięte
|
No dobrze niech Ci będzie...
![]() A dlaczego sąda nie jest jawna? ![]() I tak poza tym to trochę tendencyjna ta sąda.... mało tych kolorów... naprawdę strasznie mały wybór... ![]() A jak ktoś lubi np. indygo lub ecru? To co wtedy? Ba! ja nawet różu tam nie widzę... A gdzie beż, brąz, złoto, szary, srebrny? A gdzie inne kolory? ![]() ![]() Ja nie miałam problemu z zaznaczeniem odpowiedniego koloru, choć najchętniej zaznaczyłabym na równi trzy kolory... ale 2 mi zabrakło.... ![]() PS: Zaznaczyłam czarny.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
za mało kolorów
![]() czarny PS. Mowa jak na spotkaniu wspólnotowym w poradni ![]() Juz sie czuje jakbym siedziala w kręgu,złapmy sie za rece i zamknijmy oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 | |
BAN stały
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5705036]No dobrze niech Ci będzie...
![]() A dlaczego sąda nie jest jawna? ![]() I tak poza tym to trochę tendencyjna ta sąda.... mało tych kolorów... naprawdę strasznie mały wybór... ![]() A jak ktoś lubi np. indygo lub ecru? To co wtedy? Ba! ja nawet różu tam nie widzę... A gdzie beż, brąz, złoto, szary, srebrny? A gdzie inne kolory? ![]() ![]() Ja nie miałam problemu z zaznaczeniem odpowiedniego koloru, choć najchętniej zaznaczyłabym na równi trzy kolory... ale 2 mi zabrakło.... ![]() PS: Zaznaczyłam czarny....[/quote] Domyśliłem się, że tak będzie - w końcu kobieta nie Windows - rozpoznaje więcej niż 16 kolorów. Dla uproszczenia pracy mojemu biednemu, męskiemu rozumowi - pozwoliłem sobie skrócić tą listę. Zawsze można doprecyzować swoje preferencje przecież - jak w powyższym poście... ![]() Pozdrawiam ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Niko-Szpieg! ![]() ![]() Ano były... tylko u mnie w mieście jakoś inaczej się chyba nazywały.... Pytanie tylko jak... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
Czy powstał już formalnie jakiś fan-club NL? Jeśli tak, to chciałbym zapytać się jak mogę zostać członkiem, ile wynoszą składki i czy trzeba bezkrytycznie podchodzić do jego narcystycznej duszy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Gulldarek oczywiscie,ze nie mozesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
Taaak... z pewnością biorą Cię na tzw. przetrzymanie
![]() ![]()
![]() |
#406 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() EDIT: A wątek nadaje się na plotkowe a nie na społeczności... poproś jakiegoś moda by Cię przeniósł.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Wtajemniczenie
|
W sądzie nie zaznaczam, nie mogę się zdecydować
![]() ![]() ![]()
![]() |
#409 |
Zadomowienie
|
A gdzie zielony i np. różowy?
Mój ulubiony czarny jest, ale - żeby sonda była skonstruowana poprawnie, powinny być jeszcze dwie odowiedzi - "Inny" i "Nie mam ulubionego koloru".
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
Swojego fan clubu zakładać nie będę, bo byłbym jego jedynym członkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wzbudzanie żadnych emocji jest gorsze od wzbudzania niechęci. Hm.
![]() |
![]() |
#412 |
Zadomowienie
|
czarny...
wiecie faceci dużo kolorów nawet nie rozpoznają wiec pewnie niektórzy maja problemy z ich nazwaniem czy cooo ![]()
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
Geezu...co za autopromocja,nie byłam na Twpom poprzednim wątku ale dzięki byciu na wizażu pewnie masz mnóstwo panienek na tzw.,,zakładke''...Z avatarka wynika,ze jestes dosc atrakcyjny aczkolwiek mało męski
![]()
![]() |
#414 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 | ||||
BAN stały
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5705141]To po co ta sąda? Jak można pisać w postach? Trochę nie mądre to....
![]() [/quote] Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Zadomowienie
|
Nie jest. Odpowiedzi konstruuje się zgodnie ze skalą Likerta.
Studiuję socjologię ![]() Ale w sumie jeśli to sonda nie służąca celom badawczym, może być i tak ![]()
![]() |
#417 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
Fiolet.
I co dalej? ![]()
![]() |
#419 |
Zadomowienie
|
ha,a ja brązowy,ale w sondzie go zabrakło...
"Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni,gdyż miłosci, ktora nie jest niczym więcej niż uczuciem, nie mógłbym nawet nazwać miłością" Vincent Van Gogh moje pstrykanie---- www.bielsko.biala.pl/index.php?module=galeria& menuId=8&nick=5617 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ehhh no dobra... każdy może się pomylić, nawet Niko, grunt to zdać sobie z tego sprawę.... ![]() Idę gotować modelinę... turkusową... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.