Byłe tableciary plotkary II - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-27, 21:32   #391
emi22
Zadomowienie

GG do emi22
Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez agusieczek Pokaż wiadomość
To świetnie Ray że jesteś zadowolona z zakupków dla niuni, nie przemęczaj się podczas drogi, bo my wszystko widzimy w komputerze i będzie bicie
No właśnie, już z nowego adresu wysłałam zdjęcia do Nikitki i czekam na potwierdzenie, czy działa a jak ktoś może i ma chwilkę -to poproszę adresik emailowy to prześlę również. Asiu do Ciebie też już kliknęłam
Kiniu widzę cię -adresik też poproszę
to ja tez chce maleckikj@neostrada.pl
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-27, 22:13   #392
kachula27
Zakorzenienie

Kasiu wlasnie ogladalam fotki,Amelka sliczna i Ty tez bardzo ladnie wygladalas
A no i dzis dostalam kartke na swieta od Ciebie,dziekuje

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 07:10   #393
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusieczek Pokaż wiadomość
To świetnie Ray że jesteś zadowolona z zakupków dla niuni, nie przemęczaj się podczas drogi, bo my wszystko widzimy w komputerze i będzie bicie
No właśnie, już z nowego adresu wysłałam zdjęcia do Nikitki i czekam na potwierdzenie, czy działa a jak ktoś może i ma chwilkę -to poproszę adresik emailowy to prześlę również. Asiu do Ciebie też już kliknęłam
Kiniu widzę cię -adresik też poproszę
Nareszcie doszły fotki są super, podoba mi się twój mąż przy kuchni w fartuszku zdjęcie rozbrajające no i fotka moi dwaj mężczyźni też jest super aha doszły fotki z dwuch adresów mailowych, a szły długo dlatego że dużo fotek zamieściłaś.

Kachula ciesze sie ze kartka dotarła, ja tez dostałam wczoraj dwie karteczki od Marcelinki i od kolerzanki z próbować do skutku

Ja dziś pół nocy nie spałam, mam problemy z wrastaniem paznokci i niestety jeden mi chyba wrasta ból nie do zniesienia ledwo chodze dojechałam jakoś do pracy ale masakra, chyba musze sie gdzies wybrać z tym palcem bo zwariuje.

Od wczoraj jestem już sama M wyjechał do Szwajcarii i troche zaczynam tesknić zadzownił ostatni raz jak na granicy był, teraz tylko smsy od niego rzadko a ja cały czas moge do niego pisac bo mam darmowe

Pozdrawiam was dziewczynki
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 09:06   #394
misia_25_26
Wtajemniczenie

dzien dobry dziewczynki

Agus,Nikitko ja nic nie dostalam
Emi bardzo ladna sukienka i kozaki

A ja zmykam zaraz do praacy, ostatni raz w tym roku

Milego dnia wszystkim zycze
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 09:18   #395
Orzeszek.1
Zadomowienie

Witam o poranku, u Was też tak słońce świeci???Przepiękna pogoda
Stary 2007-12-28, 09:26   #396
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Nareszcie doszły fotki są super, podoba mi się twój mąż przy kuchni w fartuszku zdjęcie rozbrajające no i fotka moi dwaj mężczyźni też jest super aha doszły fotki z dwuch adresów mailowych, a szły długo dlatego że dużo fotek zamieściłaś.

Kachula ciesze sie ze kartka dotarła, ja tez dostałam wczoraj dwie karteczki od Marcelinki i od kolerzanki z próbować do skutku

Ja dziś pół nocy nie spałam, mam problemy z wrastaniem paznokci i niestety jeden mi chyba wrasta ból nie do zniesienia ledwo chodze dojechałam jakoś do pracy ale masakra, chyba musze sie gdzies wybrać z tym palcem bo zwariuje.

Od wczoraj jestem już sama M wyjechał do Szwajcarii i troche zaczynam tesknić zadzownił ostatni raz jak na granicy był, teraz tylko smsy od niego rzadko a ja cały czas moge do niego pisac bo mam darmowe

Pozdrawiam was dziewczynki
Nikitko a ja nie dostalam zdjec z Chrztu

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 09:31   #397
kina2807
Zakorzenienie

Witam dziewczynki, ciesze sie, ze Swieta Wam sie udaly

Misiu teraz to juz tylko odpoczynek i relaks z TZtem, zycze Wam udanego sylwestra

Ray zycze udanego odpoczynku u rodzicow

a ja ide zaraz do urzedu po odbior nowego dowodu
wczoraj przenieslismy rzeczy ze starej stancji do kawalerki, a jutro jedziemy juz tam i zostajemy juz chyba na Sylwestra, musimy jeszcze wszystko dokladnie posprzatac i sie jakos urzadzic, a okazalo sie jeszcze, ze w bloku obok mieszka moj kolega z liceum, hihi, jaki ten swiat maly, w Lipianach mieszkalismy dalej od siebie niz teraz w Szczecinie

Mąż i żona...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-28, 09:44   #398
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!

Kiniu, to musisz być przeszczęśliwa Piękny wieczór będziecie dziś mieć, nawet jak wypełniony sprzątaniem

Orzeszku, w Bydgoszczy ciemno, szaro, paskudnieZazdroszcz ę słońca, bo muszę sobie spodnie na sylwka kupić a nie chce mi się lecieć do miasta w taką pogodę

Misiu, oby ten dzień zleciał ci szybkoI wykorzystaj wolne

Nikitko, biedactwoRozłąka szybko minie i mąż wróci do ciebie stęsknionyA póki co masz nas

Acha, jeżeli chcecie zobaczyć moją nową fryzurkę i kolor włosów, to wkleiłam zdjęcia na mojej metamorfozie To dopiero początek przemian

A mi się przez ten prezent od rodziców wciąż mieszkanie śni No i szukam, szukam, wymyślam, jak je urządzę. Ech...ale mam schizę

Miłego dnia kobietki.

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 09:52   #399
kina2807
Zakorzenienie

Pomidorko swietnie wygladasz w tej fryzurce i w jasnym kolorze wsloskow

Pomidorko szczesliwa jestem bardzo, ale to jutro dopiero jedziemy i bedziemy sprzatac, bo na dzis musialam w rocic do Lipian i odebrac dowod

dobra, ja juz mykam, trzeba sie troche ogarnac i do miasta leciec, papa dziewczynki

Pomidorko udanych zakupow zycze

Mąż i żona...
Stary 2007-12-28, 09:58   #400
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Pomidorko swietnie wygladasz w tej fryzurce i w jasnym kolorze wsloskow

Pomidorko szczesliwa jestem bardzo, ale to jutro dopiero jedziemy i bedziemy sprzatac, bo na dzis musialam w rocic do Lipian i odebrac dowod

dobra, ja juz mykam, trzeba sie troche ogarnac i do miasta leciec, papa dziewczynki

Pomidorko udanych zakupow zycze
Dziękuję bardzoA z tym sprzątaniem to coś źle przeczytałamNo cóż, polonistka a czytać nie umie
Widzę, że ty też na zakupki, to miłego dnia

28.09.2014

Stary 2007-12-28, 09:59   #401
agusieczek
Raczkowanie

Pomidorko Ty chyba naprawdę bardzo pragniesz już swojego domku, zresztą jak my wszystkie, ale jesteśmy grzeczne i to kwestia czasu, rok , pięć czy 10 lat

Misiu ja nie mam do was emaili także proszę dziewczyny o waszą pocztę

agusieczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-28, 10:14   #402
Pomidora
Zakorzenienie

No marzy mi się Agusieczku, marzy. Mam nadzieję, że u nas za 8 miesięcy już się pojawiBo wtedy mamy się przeprowadzić do Grudziądza i "udupić" się na 30 lat kredytem mieszkaniowymAle będziemy na swoim

28.09.2014

Stary 2007-12-28, 10:57   #403
mezatka07
Zakorzenienie

czesc Kochane

Agusieczku fotki doszly, super bylo Was sobie poogladac, bo Ciebie jeszcze nie widzialam maz w fartuszku wyglada przeuroczo, fajnie, ze wszyscy w domu spedziliscie swieta wspolnie (ja moich swiat i zachowania pary z pokoju obok nie bede opisywac, bo az krew mnie zalewa) a kiedys w przyszlosci tez chcialabym miec takie zdjatko "moi mezczyzni" tylko jak narazie to drugiego mezczyzny nam brakuje ale to mam nadzieje kwestia czasu

Pomidorko- to fakt kazdy chcialby miec wlasne mieszkanko, wlasny kacik zycze Wam, zeby marzenie sie spelnilo udanych zakupkow!!

u mnie @ jeszcze brak.
Stary 2007-12-28, 11:19   #404
kachula27
Zakorzenienie

Witam z rana kobietki az wstyd sie przyznac ale sobie dzisiaj poleniuchowalam z Tz i wstalam dopiero o 11

Pomidorko kredycik nie jest az tak zly,ja jakbym nie wziela kredytu to nie stac mnie by bylo na wlasny kacik,mamy kredyt na 25 lat i wlasnie teraz w grudniu minelo juz nam 2 lata placenia,idzie sie przyzwyczaic ze niestety trzeba spora sumke co miesiac oddac,ja na to mowie harach hihih

Nikitko szybko Ci minie i mezus bedzie pzy Toie,ja na szczescie mam swojego Tz przy sobie az do 2 stycznia i jestem happy ale za to wczesniej ile sie na niego naczekalam -ponad 2 tygodnie sie nie widzielismy

Misiu ostatni dzien w pracy-ale Ci zazrdoszcze,przedemna jeszcze 3 dni pracy w tym roku

Mezatko a moze zatestuj jeszcze raz dla pewnosci bo jak nie masz jeszcze @ to kto wie..... moze 24,12 to jeszcze bylo za wczesnie a teraz moze juz cos tescik by pokazal

Kinus milego sprzatania,ja wlasnie dlatego balam sie wynajmowac od kogos mieszkanie bo wiedzialam ze w kazdej chwili moga zazadac zebym sie wyprowadzila,nie wiewm poprostu taki strach byl we mnie ale mam nadzieje ze w tym mieszkanku juz bedziecie mieli spokoj

Emi suknia sliczna kozaczki tez bardzo ladne ale jak dla mnie niestety za wysokie,ale sliczne

Orzeszku super ze Gabi juz bez smoczka ,a u mnie pogoda ble...niby cieplo bo mrozu nie ma ale tak jakos zachmurzone jest i ciemno jakos tak

Ciekawe jak nasza Kasiasiar sie bawi w tym Egipcie,pewnie zadowolona z wycieczki

A u mnie dzis 25 dc i ostatni dzien luteinki,mam nadzieje ze @ przyjdzie w terminie albo ze wogole nie przyjdzie hehehe ale jakos szczerze w to watpie,ostatnio juz wogole stracilam nadzieje na ciaze ale coz takie zycie.....
A zaraz do pracy musze niestety isc,Tz zrobil wczoraj juz obiadek na dzis,zrobil pycha pomidorowa-nikt nie robi lepszej mniam mniam wiec musze jeszcze makaronik dogotowac,podmalowac oko i zasuwac do robotki

Milego dnia kochane papapa

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2007-12-28, 11:32   #405
mezatka07
Zakorzenienie

Kasiu to jak taka ta zupka pyszna to podeslij nam tu troche do Londynu, jakos sie z dziewczynkami podzielimy

Kochana mysle, ze dzidzia czeka sobie na dogodna okazje i wezmie Was z zaskoczenia hihi teraz siedzi w ukryciu a jak na chwile o niej zapomnisz to zrobi Ci niespodzianke, bedzie siedziec w brzuszku, machac raczka i wolac : czesc Mamusiu!! juz jestem

(jejku jakie ja czasem mam pomysly)

Kasiu jakos nie wierze, ze ta @ nie przyjdzie..... jestem przekonana o tym, ze mnie chwyci- tylko kiedy?? ale jakby jej do jutra nie bylo to rano zrobie test, dzisiaj juz dam spokoj, bo nie chce sie rozczarowac np. wezme test pobiegne do lazienki, zaczne robic a w tym czasie zaleje mnie
Stary 2007-12-28, 11:46   #406
kina2807
Zakorzenienie

dziewczynki a ja Wam zycze, aby @ juz nie przylazly do Was

ja juz wrocilam z urzedu, dowod jest, ale znajoma, ktora tam pracuje gdzies go schowala, zeby mi dac, a ze jej dzis nie bylo, to ta druga nie mogla go znalezc

ale juz sie dogadalysmy, ze znajoma przyniesie mi dowod w ktorys weekend i jakis dokument, ktory trzeba podpisac i u mojej mamy w domku to zalatwimy, najwazniejsze, ze juz mi wyrobili nowy

Mąż i żona...
Stary 2007-12-28, 11:50   #407
kachula27
Zakorzenienie

Asiu mam mwielka nadzieje ze kiedys z nienacka zaskoczy mnie ciaza bo jak tak czekam i wyczekuje jej to nie przychodzi,kiedys myslalam zeby zajsc w ciaze to wystarczy pstryk i juz jest a to jednak nie tak latwo

Trzymam za nas kciuki i testuj kochana testuj,u mnie powinna byc 02,01,2008 @ ale zobaczymy czy przyjdzie regularnie czy znowu sobie gdzies zabladzi

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2007-12-28, 11:53   #408
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
dziewczynki a ja Wam zycze, aby @ juz nie przylazly do Was

ja juz wrocilam z urzedu, dowod jest, ale znajoma, ktora tam pracuje gdzies go schowala, zeby mi dac, a ze jej dzis nie bylo, to ta druga nie mogla go znalezc

ale juz sie dogadalysmy, ze znajoma przyniesie mi dowod w ktorys weekend i jakis dokument, ktory trzeba podpisac i u mojej mamy w domku to zalatwimy, najwazniejsze, ze juz mi wyrobili nowy
Kinus to super ze tak szybko udalo Ci sie wyrobic dowodzik,ja ostatnio przechodzilam obok urzedu miasta i az sie przerazilam,kolejka taka ze szok,ludzie na ulicy stali w dlugiej dlugiej kolejce,wlasnie stal tam tez kolega ktory mial 295 numerek a stal od samegfo rana.jak dobrze ze ja zalatwilam juz sobie dowodzik rok temu jak sie przemeldowywalam do swojego mieszkanka

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2007-12-28, 11:56   #409
kina2807
Zakorzenienie

Agus swietne zdjecia, ogladalam razem z mama i z babcia i bardzo im sie podobaly zdjecia, fajna z Was rodzinka

Mąż i żona...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-28, 11:57   #410
mezatka07
Zakorzenienie

hmmmm a o co chodzi z tymi dowodami??? czemu takie duze kolejki??

dziewczyny zrobcie cos niech ta @ juz przyjdzie, bo mnie denerwi
Stary 2007-12-28, 12:01   #411
Pomidora
Zakorzenienie

Asiu, w Polsce trzeba wymienić dowody stare na nowe. Bez nowego dowodu nic nie załatwisz i możesz karę zapłacić. A Polacy jak to Polacy na ostatnią minutę do urzędów biegną

Cieszę się Kiniu, że udało ci się dowód załatwić

Kachulko i Asiu, mam nadzieję, że szybko wam się uda zafasolkować. Widzę, jak wam zależy i się nie dziwię ( u mnie na razie jest tak właśnie z mieszkaniem-głupie porównanie, wiem). Chciałabym, żebyście radosną nowinę w końcu mogły ogłosić

28.09.2014

Stary 2007-12-28, 12:02   #412
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
hmmmm a o co chodzi z tymi dowodami??? czemu takie duze kolejki??

dziewczyny zrobcie cos niech ta @ juz przyjdzie, bo mnie denerwi
Asiu ja mialam jeszcze stary dowod i musialam go wymieniac, a do konca roku trzeba, wiec dlatego takie kolejki w urzedach i az nawet na ulice wychodza, bo ludzie zamiast wczesniej pojsc to na ostatnia chwile wnioski skladaja

Mąż i żona...
Stary 2007-12-28, 12:03   #413
kachula27
Zakorzenienie

Asiu takie duze kolejki bo ludzie czekali do ostatniej chwili z wymiana dowodow osobistych a do konca roku trzeba zlozyc wniosek o nowy dowod bo pozniej stare dowody traca waznosc

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2007-12-28, 12:04   #414
kachula27
Zakorzenienie

Pomidorko wlasnie widziallam Twoja nowa fryzurke na metamorfozach,slicznie wygladasz teraz w tych wloskach

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2007-12-28, 12:05   #415
mezatka07
Zakorzenienie

dziekuje dziewczynki, po potrojnych wyjasnieniach juz nie mam prawa nie wiedziec
fajnie to wyszlo
Stary 2007-12-28, 12:08   #416
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje dziewczynki, po potrojnych wyjasnieniach juz nie mam prawa nie wiedziec
fajnie to wyszlo
hehe kazda chciala wytlumaczyc i az trzy razy wyszlo

Mąż i żona...
Stary 2007-12-28, 12:09   #417
mezatka07
Zakorzenienie

Pomidorko a Ty jak zwykle piekna czy w ciemnych czy w jasnych wloskach- w kazdych Ci do twarzy!!! udana metamorfoza
Stary 2007-12-28, 12:13   #418
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Pomidorko wlasnie widziallam Twoja nowa fryzurke na metamorfozach,slicznie wygladasz teraz w tych wloskach
Cytat:
Pomidorko a Ty jak zwykle piekna czy w ciemnych czy w jasnych wloskach- w kazdych Ci do twarzy!!! udana metamorfoza
Dziękuję kobietkiMetamorfoza jeszcze nie skończona, ciągle dążę do chłodnego blondu. Mam nadzieję, że do ślubu szwagra (w kwietniu) mi się udaMogłabym położyć farbę na farbę od razu, ale nie ma sensu niszczyć włosów bardziej niż to konieczne. Poczekamy, zobaczymy co z tego wyjdzie

28.09.2014

Stary 2007-12-28, 12:15   #419
kina2807
Zakorzenienie

Pomidorko a moze mialabys dzis chwilke czasu, zeby podeslac mi pare przepisow na swoje pysznosci, to przyrzadzilabym cos TZtowi na Sylwestrowy wieczor

Mąż i żona...
Stary 2007-12-28, 12:16   #420
kachula27
Zakorzenienie

Agusiaczku a ja nie dostalam zdjec......
kasiarem123@vp.pl

Ale zobacze je pewnie wieczorkiem dopiero jak mi podeslesz bo juz czas do pracy sie zbierac

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości