|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"
munio
![]() ja tez jestem juz powoli zla na wszystkich. Wlasnie sie dowiedzialam ze nastepna kolunia jest w ciazy - to juz chyba setna znajoma w przeciagu roku... w dodatku wiekszosci udalo sie od razu... |
![]() ![]() |
![]() |
#392 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dzis niedziela a ja juz przezywam piatek boje sie ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jukolku- będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki w piątek o 17.45!!!!
![]() |
#394 |
Zadomowienie
|
Zerkam na chwilkę, bo weekend upłynął pracowicie ( bez podtekstów
![]() Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu uda mi się zrobić zaległe porządki, tym bardziej, że nie muszę śmigać do gina. Na monitoringu byłam 4 razy. Na szczęście okazało się, że pęcherzyk pękł sam, więc obejdzie się bez Pregnylu. Udanego tygodnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zadomowienie
|
Też się zamelduję,
właśnie wróciłam z weekendowego, romantycznego wypadu, w trakcie którego uskutecznialiśmy przesłanie na ten miesiąc. ![]() Teraz tylko, albo aż ![]() ![]() Póki co jestem dobrej myśli ![]() Pozdrawiam i milej nocki dziewczęcia ![]() A |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
hej dziewzyny!!!! jak po weekendzie? zaczełam brać od piatku duphaston 2 razy dziennie po jednej - bardzo boli mnie od piątku głowa tak jakby migrena
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Ja również biorę Duphaston od czwartku 2x1 i na razie jest ok, nie mam żadnych dolegliwości. Ale czytałam, że m.in. bóle głowy mogą występować jako skutki uboczne. Pozdrawiam, miłego dnia ![]()
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Iza dziekuje
![]() ja wlasnie wstalam i czas na jakies sniadanko bo na 14 do pracy :/ super mam godziny pracy normalnie super ... ide dzis sie zapytac czy do konca zycia bede na pol etatu albo umowe zlec bo zaczyna mnie to strasznie wkurzac ... Zapomnialam dodac ze tz ba badnia pelmniorow w piatek o 12 ... i na wizyte moja beda jego wyniki ... chyba naprawde sie boje |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zadomowienie
|
Ja po Duphastonie czułam sie fatalnie - bóle głowy , nudności , zero chęci życia.Brrrrrr , jak to wspomnę to mam ciarki.
#400 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Ja właśnie wróciłam z porannego kłucia. Jutro bede miała wyniki. Co do badań nasionek to dowiedziałam sie że robia je u mnie w mieście, lekarz powiedział, że Pani w laboratorium jest skrupulatna i nie ma żadnych zastrzerzeń do wykonywanych przez nią wyników. I tak: -badanie nasienia 28 zł. -najlepiej na takowe badanie sie umówić -próbka do "pobrania" w toalecie laboratorium ![]() Next mal jak mąz przyjedzie to pójdzemy badać bo jutro wyjeżdza, a 5 dni postu nie zachował ![]() Miłego tygodnia babeczki! I ostro działajcie w akcji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Basiu 28 zl za badanka to bardzo malo u nas 50 zl
a w piatek nawet nie mysle ila stracimy kasy ... no ale kasa wiadomo nie liczy sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zadomowienie
|
No dokładnie, aż sie zdziwiłam na sama kwotę.
Ponadto dziś wydałam 73 zł na moje badanka. Jutro mogę napisac jakie, bo Pani skonfiskowała mi karteczkę ze skierowaniem ![]() Justynko- mocno 3mam kciuki za Ciebie. I mam wielka nadzieję że piatkowe badania będą ostatnimi a po nich pojawi sie piekna, zdrowa, krzycząca po 9 miesiącach fasolinka |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Rozeznanie
|
Justynka nie denerwuj się wszystko będzie dobrze
![]() bezsenność to warunki do badanka nie do pozazdroszczenia, a jeśli chodzi o cenę badania to rzeczywiście niewielka
Natalia, moje szczęście ![]() --------------------------------------------------- Kocham Cię www.suwaczek.pl/cache/73f8097926.png Edytowane przez niunieczek Czas edycji: 2008-02-04 o 11:43 Powód: ort |
![]() ![]() |
![]() |
#404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() milego dnia lece do pracy zaraz i o 18 powracam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#405 | ||
Raczkowanie
|
Witam was po męczącym łykendzie,
myślałam, że będę miała dużo czytania do nadrobienia, ale widocznie wszystkie kobitki przykładają się sumiennie do lutowej akcji ![]() Cytat:
Daj znać jak było na wizycie u lekarza. Cały czas trzymam za was oboje kciuki. ![]() Cytat:
A tak w ogóle to twój synuś przyjdzie na świat w tym samym dniu co ja. Życzę pomyślnego rozdwojenia. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Raczkowanie
|
hop hop...
jest tu ktoś?? cichutko jak makiem zasiał |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Ola-Unhola
|
cichutko jak nie wiem co
![]() ja też tylko czasami zaglądam, bo obiadek gotuję dla rodzinki. Dzisiaj zupka grzybowa i spagetti ![]() Buziaki
#408 |
Raczkowanie
|
mmmmm... grzybowa...smakowa... dawno nie jadłam, narobiłaś mi ochoty na zupkę grzybową,
tylko mój tż ostatnio (jakieś 2 lata) krzywo patrzy na zupy, woli mięcho i już, także tylko dla siebie zupki gotuję |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Ola-Unhola
|
Ja to zupki przede wszystkim ze względu na synka, musi jeść obiad dwudaniowy. Jeżeli chodzi o nas to wystarczy drugie danie
![]() My z Tz też tak za zupkami średnio przepadamy, mamy kilka ulubionych np. barszcz biały lub żurek, barszcz czerwony ale tylko jak jest z uszkami i chyba tyle, inne to tak różnie. Za to mój synek to od małego zupki jadał i zawsze z ochotą, dla niego to podstawa ![]()
#410 |
Raczkowanie
|
Ja też mam swoje ulubione zupki,są takie które lubię i z chęcią wciągnę,np. żurek, a są takie, które jak muszę to zjem, ale żebym miała ślinotok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Rozeznanie
|
Ale smaka robicie, ja dzisiaj jestem sama więc zjem makaron ze szpinakiem, pycha.
Chyba jutro zrobię żurek
#412 |
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj tradycją pojechałam, schabowy, ale bez bigosu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zadomowienie
|
Witajcie, ja właśnie z pracy, ale za godzinkę zmykam do niej znowu
![]() ( z pracy nie piszę, bo nie mam dostępu do komputera). Wiodzę, że dość kulinarnie się zrobiło. No cóż, ja jestem niedobrą żoną, bo w tygodniu żywimy się stołówkowymi daniami ![]() Jestem na razie na luteinie, następny cukl na duphastonie, zobaczymy jak będzie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Zadomowienie
|
a ja w tym tygodniu jestem slomiana wdowa i dzisiaj nagotowalam sobie caaaaly wielki gar zurku! bede sie zywic caly czas zurkiem, bo go uwielbiam - fajnie tak czasem posiedziec samej w domu - moja maruda by juz marudzila ze "co tak czesto ten zurek" hi hi
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj no z miseczke ![]()
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
ja tez jestem sama ale tylko przez ok 2 godz tz poszedl pocwiczyc na silownie a potem mam nadzieje ze ze mna bo @ sie skonczyla
![]() Rozmawialam dzis z naczelniczka narazie nie ma szans na normalna umowe dyrektor nie chce sie zgodzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() w czwartek mam ostatni, czwarty już rozmaz cytohormonalny. Czekam tydzień na wyniki i do lekarza. Już się boję co powie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zadomowienie
|
I ja dzisiaj po wizycie...
Nie jestem zbytnio zadowolona. Podwójna dawka leków, a tylko jeden pęcherzyk (14 mm, endo 9mm). Ale we wszystkim trzeba widzieć pozytywne strony. Jest pęcherzyk i z tego trzeba się cieszyć. W końcu do sukcesu jeden jest potrzebny - jeden pęcherzyk i jeden żołnierzyk ![]() ![]() W czwartek kolejne podglądanie i pewnie Pregnyl, a w piętek... JoanC-znajdę chwilkę i skrobnę ci trochę szczegółów o Novum. agabil1-trzymam kciuki! Bądź dobrej mysli! Dobrej nocy, A. |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
o mniam mniam mniam!!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.