![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KONAD - Artystyczne Zdobienie Paznokci
i pytanie jakim zmywaczem go przemylas. mi na jednym ( niby bez olejkow tez) nie chcial robic, kupilam najtanszy jaki byl w okolicy i ladnie sie odbijaja
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Przyczajenie
|
![]()
Według mnie najlepszy jest normalny zmywacz z acetonem. Niby nie jest zalecany przez producenta ale myje płytki zdecydowanie lepiej niż bezacetanowy. Ja to robię patyczkiem kosmetycznym. Jedną stronę patyczka maczam w zmywaczu, przemywam płytkę a suchą stroną wycieram. wtedy wzorki odbijają się super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Przyczajenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;10761878]Dzięki, trzeba się będzie wybrać
![]() Dostałam na gwiazdkę od koleżanki podróbkę stempelków, jest beznadziejna mówiąc szczerze, mam nadzieję, że oryginalne Konady mnie nie zawiodą ![]() Ten sklep przeniósł się na Kościuszki 33, ale Konada mają cały czas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
w Toruniu? a jak z cenami lakierow konada i plytek?
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Przyczajenie
|
Jak ja kupowałam, to mieli płytki akurat w promocji za 20 zł (bo normalnie chyba po 25 czy jakoś tak), małe lakiery (te 10 ml) za 22, a duże (12 ml) za 25
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Przyczajenie
|
Witam, od jakiegos czasu mysle o zakupie jakiegos zestawu. Mam pytanie, czy w Szczecinie jest jakis przedstawiciel, czy musze zamawiac przez internet? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo cicho na wątku się zrobiło.
![]() Czy będą niedługo jakieś promocje specjalnie dla wizazanek w sklepie konada? Zastanawiam się nad zakupem i nie wiem czy już kupować czy lepiej jeszcze trochę zaczekać. Buziaczki ![]() A jak to jest z tym kodem promocyjnym? Czy można go gdzieś uzyskać? Czy tylko po jakimś zakupie się go otrzymuje? Edytowane przez EMNE Czas edycji: 2009-06-02 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam serdecznie,
najlepsze promocje dostępne są na stronie www.konad.pl dodatkowo jest promocja na koszty wysyłki jeśli płaci się z góry. Koszty spadają nawet do zera. W tym tygodniu jest też szeptana promocja na kodzie promocyjnym "konad.pl" -wpisuje się bez cudzysłowów która daje aż 30% zniżki na produkty z kategorii kosmetyki luksusowe! Pozdrawiam Serdecznie Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Wtajemniczenie
|
Nie wybrałam wprawdzie nic z kategorii "kosmetyki luksusowe" ale za to złożyłam zamówienie na inne produkty na kwotę ok 150 zł, teraz tylko muszę zrobić w najbliższym możliwym czasie przelew. Piszę możliwym bo akurat dziś złośliwie zawiesił sie system bankowy i narazie kicha z przelewów
![]() ![]() ![]() Ale już teraz czekam z niecierpliwością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#402 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam,
trzeba się postarać żeby się miało nie udać .. ważne jeśli zaczynasz - zrobić wszystko jak wskazuje instrukcja obsługi hihi.. Już była o tym mowa wiele razy to się nie powtarzam ![]() W razie potrzeby.. najszybciej i najlepiej zadzwonić lub napisać do sklepu Konada po szybki instruktaż. Powodzenia! ![]() Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Kurcze dlaczego ja dopiero teraz odkryłam tą cudowna metodę zdobienia?
![]() ![]() ![]() Kochane a powiedzcie mi czy jest jakaś różnica pomiędzy tym zielonym a tym różowym stempelkiem? Bo cos wyczytałam, że ten zielony gorzej odbija to prawda? Prosze o jak najszybszą odpowiedź bo już się namierzam na zestaw Konada ![]()
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama! Edytowane przez caroline_1988 Czas edycji: 2009-06-24 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam Serdecznie!
Z ogromną radością informuję, że żel budujący Konad Clear otrzymał Prestiżową nagrodę HIT roku 2009 przyznaną przez stylistki/czytelniczki magazynu branżowego NailExpert. Link do informacji prasowej: http://www.konadnail.pl/zel_konada_hitem_roku.php Link do kategorii sklepu Żele UV - Hit Roku!: http://www.konadnail.pl/index.php?view=46 Link do kategorii sklepu Żele UV PRO: http://www.konadnail.pl/index.php?view=75 Zapraszamy na zakupy, Hit Roku dostępny jest w poj. od 5g do 50g. Wkrótce także nowe produkty żelowe. Pozdrawiam Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Przyczajenie
|
Czy w okolicach Wrocławia dostanę wasze produkty??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
ech coś widzę że ten wątek nie jest już tak jak kiedyś aktywnie prowadzony
![]()
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam,
Chyba są wakacje ![]() caroline_1988 Kochane a powiedzcie mi czy jest jakaś różnica pomiędzy tym zielonym a tym różowym stempelkiem? Bo cos wyczytałam, że ten zielony gorzej odbija to prawda? Prosze o jak najszybszą odpowiedź bo już się namierzam na zestaw Konada ![]() Różnic specjalnych nie ma oba stemple są wykonane z tego samego materiału i odbijają wzorki tak samo dobrze. Jedyna różnica to to, że zielony ma mniejszą średnice, więc nie odbijesz nimi za jednym odbiciem w całości największych wzorków np. frencha lub takich dużych kompozycji jak krzew wiśni na m66. ======= monix20 wilma81 Jak nie ma czasu szukać lokalne to zawsze można zamówić przez Internet bezpośrednio od Konada, szybko i pewnie: Tu macie adres: www.konad.pl A to dla umilenia zakupów: przypominam o promocji na Tipsy PRO UV. Konad przygotował na lato nową, limitowaną promocję - tipsy w niższych cenach. Np.: - Clear 100 szt. - 25.19 zł (zwykła cena: 33.00 zł) - Tipsy hologramowe - 8.99 zł (zwykła cena: 13.01 zł) ...i wiele innych produktów w tej kategorii ... Co zrobić aby otrzymać ten rabat?: W pole Kod promocyjny w trakcie składania zamówienia na stronie Konad.pl wpisz "konad.pl" dzieki któremu otrzymujesz 10% dod. rabatu na produkty z kategorii Tipsy PRO UV -rabat sumujemy z CENAMI PROMOCYJNYMI! [Podwójny rabat ![]() Pozdrawiam Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Przyczajenie
|
nie wiem czy padło takie pytanie, ale czy ktoś z was słyszał o uczuleniu po żelach konrad? jestem uczulona niestety na żel i nie wiem czy to zależy od firmy czy na każdy żel obojętnie jaki jestem uczulona. nie chciałabym rezygnowac z paznokci żelowych i nie wiem czy kupywać w ciemno żele konrad, żeby nie wyrzucać od razu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam,
porady na temat uczuleń poszukaj w wątkach o chorobach paznokci. Szczerze mówiąc nie znam nikogo kto by miał taką przypadłość, więc nie pomogę. Żele Konad posiadają wszystkie możliwe certyfikaty zdrowia, są produkowane w zgodzie z normami ISO oraz uzyskują ciągle nowe nagrody, np ostatnio nasz Żel Clear uzyskał nagrodę Hit roku czasopisma NailExpert! Jeśli ja miałabym uczulenie na jakiś aprodukt to bym go sobie odpuściła i tyle. Są przecież inne fajne metody przedłużania i zdobienia paznokci ![]() Życzę powodzenia! Pozdrawiam Kasia |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#410 |
Przyczajenie
|
Uwielbiam zworki z firmy KONAD a tak łatwo i tanio można ozdobic paznokcie a tak krótkim czasie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Przyczajenie
|
![]()
mam pytanie. Od niedawna posiadam zestaw do robienia wzorków, lecz niestety nie było w nim lakierów. Póki co nie mam możliwości kupna oryginalnych i chciałam zapytać czy farbki akrylowe do zdobienia zdają w tym przypadku egzamin? Słyszałam, że to wystarczający produkt by wzorki wychodziły idealne. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam,
Greegoria Dzięki za docenienie produktu Konada. Życzę powodzenia i liczę na info na wątku o Twoich dokonaniach ![]() kinga19n Jeśli nie było lakierów to przykro mi, ale to nie Konad. Kup sobie zestawik Konada z lakierem. Cena jest śmiesznie niska, popatrz sobie tutaj: http://www.konadnail.pl/index.php?view=71 od 24,99zł za całość! Co do farbek to Ci nie pomogę, bo zwyczajnie nie robię takich rzeczy. To jakbyś zapytała czy to prawda, że można piasku do pralki nasypać zamiast proszku.... koniec końców co tanie to drogie i tak wszyscy kupują Konada bo jest najlepszy, najtańszy i długoterminowy w użyciu. A poza wszystkim to jest Metoda Konad, co nieee ![]() Pozdrawiam Cię serdecznie i nie utrudniaj sobie życia, na co jak na co, ale na Konada stać każdą z nas. Dobrej nocki Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Wtajemniczenie
|
Witam, mam zamiar kupić sobie swój pierwszy zestaw KONAD i w związku z tym mam takie pytanie.
Czy wystarczy, że wybiorę się do sklepu KONAD w Krakowie i tam mogę zakupić co potrzebuję (myślę o zestawie małym za 39 zł i dodatkowo płytce m3 (kocham gwiazdki, serduszka, kokardki a tam jest wszystko na jednej płytce! ![]() I czy ceny w sklepie w Krakowie są takie jak na stronie konad.pl? Czy też muszę zamiawiać przez internet a tam sobie tylko odbiorę osobiście? Kompletnie się w tym nie orientuję ![]() Pozdrawiam.
![]() |
#414 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam,
daktylek1987 Do sklepu Konad w Krakowie pędź śmiało, wszystkie aktualne ceny obowiązują w Internecie i w sklepie. ![]() Dodatkowo Klientki sklepu stacjonarnego otrzymują specjalną kartę, dzięki której można oszczędzić na kolejnych zakupach. Fajnie! ![]() Zapraszamy Serdecznie Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Przyczajenie
|
![]()
witam mam pytanie...co mi daje certyfikat...? jestem nowa na forum wiec wczesniej nie moglam sie udzielac niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy możecie powiedzieć czy robicie sobie frencz tymi płytkami? Nie umiem robić paskami ani odręcznie i szukam czegoś sprawdzonego.
Jak wychodzi Konadem? |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Przyczajenie
|
do lukrecja222....
wiesz co jezeli chodzi o frenchyk to tak mnie na kursach uczyli ze nie nalezy robic paskami bo czesto zdzieraja lakier rozowy i to nie ladnie wyglada. ja robie linerkami ale wiem ze wiekszy mozna tez zrobic normalnym lakierkiem z pedzelkiem wystarczy troszke pocwiczyc i musisz miec pod reka korektorek jak Ci cos sie wyjedzie to korektorkiem to zetrzesz i bedzie ladnie wygladac. ja tez na poczatku uczylam sie tak dawalam biala kreseczke a pod np kreseczke zrobiona linerkiem z brokatem aby zatuszowac nierownosci. troszke cwiczen i wyjdzie w koncu uwierz mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Przyczajenie
|
witam a mam inne pytanie ale tez zwiazane z artykulamy Konad. powiedzcie mi ktoras z was pracowala na ich produktach sa one dobrej jakosci ? pozdrawiam i czekam na odpowiedz
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam,
Zapraszam wszystkich serdecznie na nową - odmienioną nowym makijażem stronę: www.Konad.pl - mam nadzieję, że sie spodoba. Jeśli tak lub nie piszcie.. postaramy się ją jeszcze ulepszyć, dodać produkty których poszukujecie itp. Wszystkie uwagi bedą bardzo cenne. Z góry za nie dziękuję! Jest nowy łatwiejszy sposób rejestracji i logowania oraz całkowicie nowy koszyk. Z ciekawostek pojawiła się opcja dodawania własnych opinii o produkcie, dodaj do przechowalni i poleć znajomemu. Pozdrowionka Kasia ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ---------- Witam, margaritka1524 Co do jakości produktów Konad to myślę, że to będzie najlepszą rekomendacją: http://www.konadnail.pl/strona/zel-konada-hitem-roku http://www.konadnail.pl/certyfikaty ========================= ==== a co do certyfikatu to: Certyfikat otrzymują te Panie/salony, które zaopatrują się w markowe produkty Konad i po uzbieraniu z paragonów, faktur kwoty powyżej 500zł [za produkty] - mają prawo do Certyfikatu KONAD. Certyfikat możesz wybrać w 1 z 3 wersji, może być wystawiony na: 1. Imię i nazwisko 2. Nazwę salonu 3. Nazwę firmy SUPER: Certyfikat jest drukowany na specjalne zamówienie - nie jest to jakiś druk z drukarki - wygląda i jest ekskluzywny, a jego format to poziome A3. EXTRA: W przesyłce z certyfikatem otrzymujesz także plakat KONAD, który możesz powiesić w salonie. Pomogłam...? ![]() Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam,
Zapraszam na targi w najbliższy weekend, które odbędą się w 3-4 październik 2009, Gdańsk, ul.Beniowskiego 5 Informacja o tych i innych targach kosmetycznych na naszej nowej stronie pd adresem: http://www.konadnail.pl/targi Zaprezentujemy m. in. naszą nową kolekcję żeli kolorowych z serii Easy Off, które niedawno weszły do naszych Nowości: http://www.konadnail.pl/nowosci Zapraszam Serdecznie Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.