|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to co¶ co lubimy otrzymywaæ i dawaæ. Podpowiadamy jak wyszukaæ odpowiedni prezent. Gdzie kupiæ po okazyjnej cenie prezenty ¶wi±teczne i nie tylko. |
Poka¿ wyniki sondy: Który plecak wybraæ? | |||
Rekin |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Pies |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 100,00% |
G³osuj±cy: 2. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#391 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
Prezent dla dziecka
Cze¶æ,
Szukam czego¶ oryginalnego dla chrze¶niaka. My¶la³am o naklejce na ¶cianê. Macie mo¿e pojêcie, czy to bezpieczne produkty dla dzieci? Monta¿ ponoæ prosty, ale mam w±tpliwo¶ci, czy siê nie zawiodê. Jestem nowa, dziêkujê za zainteresowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 150
|
Dot.: Prezent na narodziny siostrzeñca
Podobaja mi sie te dwie opcje. Te woreczki eko to swietny, praktyczny i do tego zdrowy prezent. A spersonalizowany album to mila pamiatka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Przyczajenie
|
U mnie w rodzinie praktykuje siê dawanie spersonalizowanych prezentów. Album to ¶wietna sprawa. My jeszcze czasem robimy koszulkê ze zdjêciem malca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 890
|
Dot.: Prezent dla dziecka
naklejka na ¶ciane nic dziecku nie zrobi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez karolinatym Czas edycji: 2014-06-20 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Przyczajenie
|
o tej s³ynnej fototapecie? hmmm?
My¶lê w sumie bardziej o dodatku do g³ównego prezentu, m³ody lubi Laboratorium Dextera i znalaz³am naklejki na ¶cianê za 15 pln z t± bajk±. Rodzice prze³kn±, ale cena tak niska, ¿e pow±tpiewa³am w jako¶æ. Zaryzykujê dwie sztuki i zobaczymy, na stronie wygl±da dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
taka koszulka ze zdjeciem dziecka, to tez dobry pomysl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 133
|
Diy prezent dla ch³opaka xbox pomocy :<
Hej, chcia³abym zwróciæ siê do Was o pomoc. Zbli¿aj± siê urodziny mojego ch³opaka i chcia³abym zorganizowaæ mu jaki¶ super prezent.
Mam zamiar kupiæ mu jak±¶ grê na Xboxa 360 + wsadziæ j± do skrzyni i rzeczami nawi±zuj±cymi do tematyki gry i schowan± w ¶rodku gr± ( kiedy¶ w necie chodzi³ obrazek, jak laska zrobi³a ch³opakowi zestaw na wypadek ataku zombie. Chodzi mi o co¶ takiego tylko z wiêkszym kopem). Nie orientujê siê w jakie gry gra dok³adnie, ale wiem, ¿e bardzo podoba mu siê Dead Island i Halo. Ogólnie najlepiej gdyby to by³a gra w stylu Halo i z mo¿liwo¶ci± grania z kumplami. Chcia³abym siê te¿ zmie¶ciæ w cenie ok. 150 z³ za ni±. Je¶li nie wiecie same, to mo¿e Wasi T¯ co¶ by mogli podrzuciæ. Wgl. co my¶licie o takim prezencie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 244
|
szmineczka1 i mo¿esz taki album w³o¿yæ do woreczka Multi Use Bag, bo moje dzieci trzymaj± w niej np. ksi±¿eczki i p³yty z bajkami ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
hahah, dobry pomysl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Hej! Ostatnio te¿ szuka³am prezenty z okazji narodzin córeczki mojej przyjació³ki. Poszpera³am po necie i ka¿dy zachwala takie ma³e srebrne ³y¿eczki, grzebyczki itd. Trafi³am na stronê http://prezentynachrzest.com/blog/pr...in-lub-chrztu/ i kupi³am podobny smoczek co tam na zdjêciu. Bardzo siê spodoba³
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#402 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 57
|
Kocyk jest na pewno fajnym pomys³em, mo¿esz kupiæ kocyk handmade z dedykacj±
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 236
|
Ja dziecku swojej kole¿anki zrobi³am piórnik .Naszy³am fajne ¶ciegi dziêki niciom Picasso by³y jeszcze bardziej wyraziste.Niekonwencjonal ny ,ale bardzo praktyczny.Ch³opak siê ucieszy³
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 107
|
Prezent dla niemowlaka
Dzieñ dobry kobietki :P
W³a¶nie niedawno mojemu kuzynowi urodzi³ siê bobas(niby nie du¿y, ale chyba dobrze go karmi±, bo taki... pyzaty siê zrobi³ ![]() ![]() My¶la³am, ¿e mo¿e jakie¶ zabawki dla niemowl±t - znalaz³am taki sklep i my¶la³am o jakim¶ pluszaku, w koñcu teraz reaguje najwiêcej na bod¼ce. Fajna sprawa to tak¿e maty z jakimi¶ zawieszonymi zabawkami, ale przecie¿ nie kupiê mu czego¶ takiego za 400z³! Macie mo¿e jakie¶ inne propozycje, zamiast zabawki pluszowej? Bo ja ju¿ nie wiem co robiæ, a nie chcê i¶æ po poradê do jakiego¶ smyka czy innego bryka, bo zaraz mi bêd± chcieli co¶ wcisn±æ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
BAN sta³y
|
Dot.: Diy prezent dla ch³opaka xbox pomocy :<
Oj nie wiem, czy dasz rade zmie¶ciæ siê w 150z³, bo nowe Halo na Xboxa z tego co siê orientowa³am to 180z³... Ogólnie gry na konsole s± drogie(mam takiego u siebie w domu, ale na szczê¶cie jest trochê rozwa¿ny i nie kupuje nowo¶ci).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Zakorzeniona Zmorah
Wiadomo¶ci: 11 691
|
Dot.: Prezent dla niemowlaka
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
BAN sta³y
|
Umm... Urodzi³ siê chyba w drugiej po³owie marca, o ile dobrze pamiêtam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzeniona Zmorah
Wiadomo¶ci: 11 691
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 883
|
a ile mo¿esz przeznaczyæ na ten cel? moi rodzice dostali dla brata taki bujaczek z FisherPrice. okaza³ siê idealnym prezentem, bo mo¿na na nim usypiaæ, karmiæ czy po prostu posadziæ maleñstwo. bardzo wygodne rozwi±zanie.
![]() ![]()
pójdê tam, gdzie zechcê. ![]() Edytowane przez sistermorphine Czas edycji: 2014-07-11 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 778
|
Pampersy zawsze siê przydadz±, musisz tylko wiedzieæ jakich u¿ywaj± i jaki nr. Nawet jak kupisz za du¿e to i tak siê nie zmarnuj±.
A mo¿e jaki¶ kocyk i gryzak? Nied³ugo pewnie bêdzie z±bkowa³. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 988
|
Z mat± za 400z³ siê jeszcze nie spotka³am, a to akurat super prezent. Koszt ju¿ takiej fajnej to oko³o 150z³. Dla takiego malucha polecam te¿ Muzyczny Ocean, fajna zabawka, mój Boczu¶ by³ d³ugi ni± zachwycony. Gryzaki fajna rzecz na prezent, siatki na owoce, pampersy i chusteczki, je¶li wiesz jakie to te¿ trafiony prezent. I bodziaki, tego nigdy do¶æ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
BAN sta³y
|
No i ju¿ sama nie wiem, co mam zrobiæ.
![]() Nie chcia³am wydawaæ wiêcej, ni¿ te 150-200z³, w koñcu to przecie¿ tylko prezent "powitalny" a nie urodzinowy, etc. Chyba zdecydujê siê na jaki¶ zestaw pierwszego gryzienia + mo¿e jakie¶ duperelki i mo¿e w³a¶nie te pieluchy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Te¿ postanowi³am, ¿e warto zakupiæ dziecku co¶ praktycznego co mu siê przyda i bêdzie korzysta³o z tego jak najczê¶ciej. Ostatnio zauwa¿y³am, ¿ê bardzo modne s± ró¿nego rodzaju kolorowe dodatki od butów poprzez inne czê¶ci garderoby - akurat nie lubiê bawiæ siê w pani± modn±, ¿eby z dziecka choinkê robiæ, jednak buty wykonane z gumy tak mnie urzek³y, ¿e postanowi³am zakupiæ jedn± parê dla swojej siostrzenicy. Kolorowe chodaki tak spodoba³y siê ma³ej, ¿e ¶miga w nich praktycznie wszêdzie - posz³am wiêc za ciosem i zakupi³am jeszcze jedn± parê . Teraz ma jedne w odcieniach czerwieni i drugie w z limonkowym, ¿ywym kolorze.
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-07-15 o 12:12 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Prezent dla syna
Zamierzam kupiæ synowi w prezencie te spodenki: http://outletszop.pl/do/item/100911/...EL-BOARDSHORTS Podobaj± wam siê?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 705
|
Dot.: Prezent dla syna
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 947
|
Co na roczek? Pomó¿cie
Witajcie
Jestem Chrzestn±, mam na wydanie 200z³ co mogê za to kupiæ na roczek mojej Chrze¶niaczce?
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 988
|
Dot.: Co na roczek? Pomó¿cie
Je¼dzik jaki¶ fajny, mój m³ody uwielbia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 956
|
Równie¿ proponujê rowerek
![]()
![]() |
#419 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 236
|
Taki typowy trójko³owy odradzam, gdy¿ nie ka¿da mama akceptuje te wynalazki.
Zale¿y na jakim etapie rozwoju jest dziecko, ale ja polecam z ca³ego serca pchacz-je¼dzik piesek firmy Fisher Price. Mia³ mój syn, mia³ mój chrze¶niak, mia³a córa kole¿anki i wszystkie dzieciaki za nim szala³y. Mo¿e z niego korzystaæ dziecko siedz±ce, raczkuj±ce, chodz±ce i tak dalej a¿ nawet do 2,5 lat. Jest na prawdê super. Super, te¿ s± rowerki biegowe no ale roczniak nie da rady na nim je¼dziæ, wiêc to ewentualnie na jak±¶ gwiazdkê czy drugie urodziny .
![]() |
#420 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 44 997
|
Tak trudno przejrzeæ w±tki
![]() Nawet na tej samej stronie jest: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=771140 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.