![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II
Wiesz, jeśli pokazałabyś biżu na forum, mankamenty pewnie zostałyby wskazane, porady udzielone, ale w takim przypadku - trzeba by było chyba kontaktować się przez panel galerii i pisać "Proszę pani, uważam, że te kolczyki są słabe technicznie"?
![]()
#392 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dominika - taka zaleta (ale i wada jednocześnie) swobodnego wyrażania poglądów. Czasami nasze sądy wymierzone są w kogoś i nigdy nie wiemy, jak ten ktoś je odbierze. Może dziarsko przyjąć je na klatę, może też zamknąć się w sobie i rozsypać. Dlatego osobiście nie lubię "nagonek" jakiegokolwiek kalibru - tak już mam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() filc niech gra główną rolę, ale bardzo ważne jest, jak ten filc zostanie oprawiony, zaprezentowany, co by wydobyć jego urok...
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
Eee, Moniq, nie dramatyzuj, bo żadnej nagonki na Ciebie nie ma, dziewczyny skomentowały - skądinąd słusznie - i tyle. Ja, na przykład, lubię robić samodzielnie kartki świąteczne dla znajomych, wycinam, przyklejam, mam z tego kupę radochy. Ale na miły Bóg, nie przyszłoby mi do głowy tej mojej "tfurczości" wystawiać na sprzedaż, (szczególnie w Trendy), bo zdaję sobie sprawę, że w porównaniu z tym, co robią rasowe scraperki, to amatorszczyzna. A jeśli coś by mi na umysł padło i jednak bym wystawiła, nie dziwiłabym się, że się scraperki na swoim forum ze mnie nabijają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Przyczajenie
|
Nie dramatyzuję - ot, zamiast przyjąć na klatę się przejęłam. Scraperki nie mają miejsca, w którym się nabijają z innych - dziwne jakieś co ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
ale my sie nei nabijamy przynajmniej ja tylko zrobiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dominika, dlaczego się wypierasz? Nabijamy się, nabijamy... Nie mówię, że to źle ![]() Edytowane przez Senanque Czas edycji: 2009-01-05 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Rozeznanie
|
Wybaczcie mi takie odbiegniecie od tematu i taka podniete z byle czego ale sprzedałam drugie kolce na wyl ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
gratuluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
Formularz kontaktowy na Modnej to wogóle działa?
Napisałam, żeby mi zmienili domyślny adres wysyłki, bo nie chce mi zapisywać zmian, ale od tamtej pory nic się nie zmieniło...
Edytowane przez KarmazynowyKamyk Czas edycji: 2009-01-06 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
kamyk jak chesz gg do kandy to napisz na pw do ci podam
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
A to nie ten co jest podany w panelu? Właśnie chciałam na tamten napisać.
#403 |
Raczkowanie
|
nie wiem jaki jest w panelu przesle ci na pw nr zaraz
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Moniq - tak czasem bywa tu okrutnie...
Moje oczy nie ucierpiały. Ja się przyznam,ze uśmiechnęłam się szeroko jak to zobaczyłam. Przyznam, że ciężki debiut biżuteryjny . Każdej z nas posypały się zamówienia i każda pomyślała na początku,że to co robi jest bombowe. Ale nie zaliczyłyśmy takiej "wpadki". Generalnie chodziło mi o to,że nie jesteś nowa w tym całym handmadowym światku. Robisz śliczne kartki i zapewne zdajesz sobie sprawę z tego ,że zanim osiągnie się w czymś jakiś poziom trzeba dużo poćwiczyć. I będąc w Trendy zapewne widzisz jaka biżuteria jest tam wystawiana i porównać ją z tym co robisz. Dlatego też taka a nie inna moja reakcja. I tak, pewnie się tłumaczę, ale na prawdę cały czas podtrzymuję swoje zdanie - poważnie widząc to co jest w Trendy nie widziałaś,że jednak coś nie tak jest z Twoimi kolczykami? O filcu nie mówię, ja go nie lubię, ale widziałam śliczne kolczyki filcowe ![]() Spróbowałam AC - i wszyscy znajomi , rodzina są zachwyceni moimi wisiorkami ( 1 pokazałam na wizażu). Ale widzę, co inne osoby robię z AC i widzę kolosalną różnicę w wykonaniu moim a kogoś innego. I do głowy mi nie przyszło,żeby to wystawiać. I gdybym to wystawiła na Trendy - z pewnością dziewczyny w tym wątku objechały by mnie równo :P I pewnie by mi było nie za przyjemnie, ale przyznałabym im rację. Proponuję się nie zrażać, czasem taki kubeł zimnej wody dobrze robi ![]() Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2009-01-06 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
Wybaczcie post pod postem, ale mam pytanko nowe.
Dostałyście już meila z rozliczeniem z Wyla?? Bo tak szczerze powiem,że jest kilka groszy. A zamówienia mają status do rozliczenia, więc..... nie wiem czy już pisać, czy jeszcze czekać :P |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Wtajemniczenie
|
moje w ogole nie maja statusu
A, zawiesili mi konto bo mialam na innej galerii te same prace :P tak mi napisali, jak im przykro ze nie zastosowalam sie do regulaminu, ze nadszarpnelam ich zaufanie. To sie ich zapytalam, czemu mam byc wierna i oddana regulaminowi, skoro oni raz ze nie rozliczaja w terminie, 2 panel dziala jak krew z nosa a 3 polowa galerii ma bledy i nie dziala, znikaja komentarze i produkty. I tyle, czekam co odpisza. W sumie racje mieli, to fakt i nie usprawiedliwia mnie to ze wiele osob ma 1 prace w 3 galeriach, ale co, padlo na mnie :P |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
ja nie dostałam jeszcze podliczenia na maila w tym miesiącu a pisałam kilka razy do nich oczywiscie cisza bo chialam spytac kiedy mi te niepowierdzone dostawy z poczatku listopada potwierdza i nic mam wiecej nei potwierdzonych niz potwierdzonych i troche mnie to wkurza
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Wtajemniczenie
|
nie potwierdza ci ich bo oni nie potwierdzaja tylko kupujacy, ale jak ty za listopad kasy nie dostalas, to ja sie nawet ciesze ze oni mnie zablokowali, tylko czy zaplaca mi za to co zarobilam?
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Zaplacic Ci musza
Poza tym zawsze moglas napisac, ze prace w innej galerii nie sa takie same - moga sie roznic rozmiarem np. kuleczek ![]()
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
![]() dokładnie substytut nawet lupki ci nie wyjda niegdy identyczne kamień kamieniowi nie równy |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Wtajemniczenie
|
nie no, to byly nawet takie same zdjecia :P Nawet nie moge zrobic 2 takich samych par bo oni wymagaja tego ,zeby istnial tylko 1 egzemplarz na swiecie :P No trudno, ja mam jeszcze opcje zapasowe
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
unikatu nie da rady stworzyc bo zawsze ktoś może zrobic bardzo podobny .
napsioczyłam na te rozliczenia a pacze teraz ze mam statusy pozmieniane a po południu jeszcze nei były ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zwłaszcza z Trendy - mam takie pytanie. Jak robicie lub robiłybyście coś podobnego do tego co już robiłyście i bierzecie zaliczkę, która jest wystawiana jako przedmiot w galerii to jakie zdjęcie dajecie? Tego starego produktu? Właśnie się waham, bo kurcze to co zrobię będzie jednak nieco inne, bo nienawidzę powtarzać, a nie chcę żeby wyglądało, że będę robić kopię... Nie wiem co zrobić za bardzo z tym zdjęciem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już wystawiam na sprzedaż no to tego produktu który właśnie zrobiłam na zamówienie, ale chyba pytałaś o co innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Wtajemniczenie
|
powiedzcie jak z modnej trafic - z przedmiotu w profil tworcy i potem z profilu tworcy w jego blog? Bo jestem na modnej i mam tez modnyblog a niewiem jak klienci maja tam trafic
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
O ja też bym się chętnie dowiedziała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zadomowienie
|
A o mnie W. chyba zapomniała...Mam nadzieję, że w poniedziałek pójdzie druga partia przelewów, w tym mój.
#420 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Taaa mnie chyba też pominęli a w tym miesiącu nie jest tego tak mało ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.