|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
BAN stały
|
Dot.: Płaski brzuch - walczymy razem :)
A ja znalazłam kilka ćwiczonek na brzuszek, muszę zacząć ćwiczyć http://www.schudnijmy.pl/cwiczenia/plaski-brzuch ale dopiero po sesji bo narazie brakuje mi na wszystko czasu!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia na sesji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Przyczajenie
|
noooo sesja zabija.... ale po się biorę.... tylko żeby mi tej motywacji starczyło i nie było jak zwykle....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
ja tak samo sesja sie skonczy i biore sie za swoj brzuchh ehh ;/
![]() |
#395 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ale sesja przecież nie przeszkadza w ćwiczeniach.Wręcz przeciwnie.Organizm dotleniony to organizm bardziej wydajny ;]
Ja ćwiczę cały czas i powiem wam ,że po treningu mam więcej siły na naukę niż przed nim.Pozatym sport może być miłym przerywnikiem naukowego maratonu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie moglam znaleźc takiego tematu, a sądzę, że Wy, jako specjalistki będziecie wiedziały
![]() Przy robieniu brzuszków( w których nie jestem zbytnio zaawansowana ![]() Czy któras z Was mogłaby powiedzieć coś na ten temat? Byłabym wdzięczna ![]()
"Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu." Edytowane przez neliel Czas edycji: 2009-01-26 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
♥
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
Na macie...ból trochę zelżał, panika też, więc mam nadzieję, że tylko na strachu się skończy...
Słyszałam,że tak może się dziać, gdy przy wykonywaniu ćwiczeń nie napina się mięśni brzucha- czy macie podobne doświadczenia?
![]() |
#399 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
może nie dociskasz pleców do podłogi
masz zbliżone łokcie do siebie brode przyciągasz do mostka to są błędy powodujące bóle kręgosłupa
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
Okej, dziękuję za rady
![]() ![]()
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
jak uważacie, czy szybki spacer, codzienny, też pomaga spalić tłuszcz z brzucha? Muszę przyznać, że od kiedy zrezygnowałam z jazdy samochodem do pracy, to lepiej jest z moim brzuchem, ale teraz zastanawiam się, czy to przypadkiem nie jest po prostu wpływ ćwiczeń i diety?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
neliel ja dziś zrobiłam 8min ABS i kręgosłup też strasznie boli, tylko że leżałam na podłodze i chyba przez to
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe skad sie ten ból bierze... Ja skupiam sie tez na brzuchu... Wiem mniej wiecej jaki rodzaj diety działa na mój brzuch, gorzej z realizacja. Cwicze abs i krece na twisterze, ale to juz bardziej jako ujedrnienie brzucha i wzmocnienie miesni. Tłuszcz traktuję dietą ![]() Ja tam zawsze najpierw w brzuchu tyje... I te boczki wstretny wynalazek!
![]() |
![]() |
#405 |
Raczkowanie
|
orisha ja dziś pierwszy raz ten abs robiłam i może też przez to
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Hmm... moze postaraj sie skupic bardziej na tym, zeby ciagnąć w gore mięsniami brzucha. Czesto jest tak, ze ciagnie sie np za kark, albo nie dociska odcinka lędźwiowego do podłogi. Moze to jest przyczyna...
Dla mnie 8 min to świetna opcja. Nie zabiera mi bardzo duzo czasu, czytaj, nie mam wymówek ze nie zdażę etc. 8 minut zawsze jest! ![]() Zainteresował mnie HIIT - w sumie trening nie przekracza 25 min i daje efekty pozwalając spalić tłuszcz. Warte uwagi ![]()
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
Pytałam mojej instruktorki fittness - powiedziała, ze jedną z przyczyn bólu pleców może być nienapinanie mięśni brzucha podczas ćwiczeń. Rzeczywiście, jakoś tak bardziej pracowałam plecami niż brzuchem
![]() A propos brzuszków i sesji- to świetna wymówka,żeby zawiesić naukę choć na chwilę ![]()
"Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu." Edytowane przez neliel Czas edycji: 2009-01-27 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Ja zaczynam od tego momentu jak mój TZ pojedzie do dietetyka i mu da dietę. Chcę równo z nim wtedy mi i jemu będzie łatwiej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
malenka834 wpisz na youtube: 8min ABS ;
orisha może rzeczywiście coś źle robiłam, ale mam straszne zakwasy dziś na brzuchu, to chyba mięśnie dobrze pracowały
![]() |
#411 | |
♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, ze mi brzuch spadł, kiedy jadłam chude mieso i warzywa, jajka - generalnie więcej białka... ![]() No ale anniaa sama powiedz - cwiczenie brzucha pomaga - dieta + ćwiczenia to chyba najlepsza opcja mimo wszystko Ja wczoraj kręciłam na twisterze i zrobiłam abs - to na brzuch, reszta była na biust i ramiona ![]()
![]() |
![]() |
#413 |
Zadomowienie
|
A ja nie ćwiczę, bo nie mam kiedy - gópia sesja
![]() Ale dietkę naszczęście trzymam i nie zjadam w stresie tony słodkości i tłustego jak to było przy poprzednich sesjach ![]()
![]() |
#414 |
Przyczajenie
|
Ja tez się dołączam!!!
![]() A co to jest 8 min ABS i... te drugie???? ![]() Pzdr ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Rozeznanie
|
czy jestem chora ?? zjadam ok 600kcal dziennie i po kazdym wiekszym posilku czuje wyrzuty sumienia .... mam 16 lat i 168cm wzrostu . waze przy tym, 50kg. moim celem bylo dojscie do 47 ale teraz obawiam sie ze popadne w anoreksje... czy jestem juz chora?? czy moge utrzymac ta wage jedzac wiecej ?? jesli tak to w jaki sposob ?? dodam ze wogole nie uprawiam sportu... bardzo prosze o szybka odpowiedz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Przyczajenie
|
Ja podobnie jak wiele z Was zaliczam się do osób szczupłych, ale brzuchatych :/ Ponieważ skończył się mocno stresujący okres w moim życiu, mam w końcu więcej czasu dla siebie i postanowiłam powalczyć z oponką
![]() ![]() Mogę też szczerze polecić pasy wibrujące. Ja nigdy nie używałam systematycznie, ale u mojej mamy po 3 miesiącach używania ( około 20 min dziennie) efekt jest niesamowity. POWODZENIA WSZYSTKIM !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
boję się, że jak zastosuję jakąś dietę to schudnę.. ale jak zacznę jeść za trzech to znowu cały tłuszcz pójdzie mi w brzuch i nie dam rady tego zrzucić ![]() pomożecie? Cytat:
- chodzi o te 'biegi'?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |||
♥
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-01-28 o 19:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Przyczajenie
|
Wszyscy pisza ze najwazniejsza jest dieta...esh...z tym mam problem...moglby mi ktos napisac np na emaila malenka834@wp.pl jaka dieta powinnam zastosowac by zrzucic zbedne kilogramy?bo wszyscy pisza cos o bialkach, weglowodanach itp a ja nie mam o tym zielonego pojecia wiec nie wiem jak mam sie wziasc za siebie PROSZE O POMOC
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.