|
|
#391 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko (XXVII)
Cytat:
![]() Emotce przy Dzongkha się nie dziwie. ![]() Ja z kolei pachnę ![]() Statkus Sa Majeste La Rose Black Tourmaline ![]() "o de kardamon" ![]() Idole Habanita Zagorsk marcheweczki się pojawiły terazKyoto i Ouarzazate- delikatne, słabo czuć Padam na pyszczek. Idę grzecznie spać, jutro czeka mnie długi dzień.
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wieczornie DV light - FdB.Stara miłość... i tak dalej
|
|
#393 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#394 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a ja duuuuuza iloscia Addicta skropilam sie 7 razy ale pachne zabojczo. zabojczo pieknie oczywiscie![]() w maja mam plan posiac UbV. W zasadzie mama ma plan motywowac mnie nim do dalszej nauki na mature ![]() |
|
|
|
|
#395 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#396 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#397 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
I... proszę bardzo. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratuluję i zazdraszczam. ![]() Cytat:
![]() Moja obiecała mi ramoneskę. ![]() Pachnę testowo Fleur de Liane. Już ze czwarty raz je wącham i ciągle twierdzę, że zapach jest ładny. Nie odkrywczy, ale wielce przyjemny.
|
|
#398 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A bezpośrednio po maturze? Wakacje
|
|
|
|
|
#399 | ||
|
BAN stały
|
Co u Ciebie, Fenris?
![]() ![]() Oczyma duszy widzę już moje wieczorki poetyckie w remizach, domach kultury, domach parafialnych, ach... ![]() To jest wyzwanie! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czas nadrobić to zaniedbanie ![]() --- Pachnę Guciem. Pięknie pachnę
|
||
|
|
|
#400 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale to cudowne, ze te mamy tak nas znaja ze wiedza o czym marzymy Cytat:
![]() Witaj Gryxiu
Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2009-03-14 o 01:43 |
||
|
|
|
#401 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie powiem, żeby mnie to jakoś specjalnie cieszyło, ale... No będę, będę ![]() A wakacji nawet nie mogę jeszcze za bardzo planować, bo.. jak mnie wsadzą po maturze to szpitala, to nici w planów Mam nadzieję, że mimo wszystko uda mi się te 4 miesiące dobrze wykorzystać, bo takie wakacje mogą się już nie powtórzyć A pomysłów kilka jest.Walcz o swoje plany i marzenia, pewnie. Znam już parę takich, co ulegli rodzicom i wylądowali na kierunku-pomyłce. Żeby potem całe życie żałować? Niewarto. Ale przecież sama dobrze zdajesz sobie z tego sprawę
|
|
|
|
|
#402 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wazne aby te wakacje jak najlepiej zapamietac, wkoncu po takicm wysilku mamy prawo szalec a co do szpitala, to mam nadzieje, ze bedzie dobrze. Przede mna niestety tez ta wizja, ale moze w wakacje uda sie to ominac![]() Co do moich planow to staram sie sobie te obawy bliskich jakos tlumaczyc, moze maja prawo bo kierunek jest specyficzny. Chce najpierw skonczyc psychologie kryminalna, a po magistrze sprobowac sil w medycynie sadowej. Wszyscy zgodnie uwazaja ze zbyt slaba psychicznie i zbyt delikatna fizycznie na to jestem, mame przerazaja rozmowy z seryjnymi mordercami. Maja prawo sie bac, ale ja juz zdecydowalam. Bardzo dlugo namawiali mnie na prawo, byl moment, w ktorym bylam juz nawet zdecydowana, ale nie no, to nie jest do konca to co ja chce robic. Nawet moj lekarz neurolog, ktory wykonuje sekcje zwlok odradza mi to drugie bo uwaza, ze strace cala swoja kobiecosc i twierdzi, ze moglabym tego nie zniesc, ale to plany, ktore zaczne realizowac za minimum 5 lat, pewnie wtedy juz po planowanym kierunku bedzie mi latwiej pewne rzeczy wytrzymac. |
|
|
|
|
#403 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czas spać. Dobranoc |
||
|
|
|
#404 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moze za kilka miesiecy ich poglady sie zmienia i zaczna cieszyc sie, ze realizuje swoje a nie czyjes marzenia Spij slodko :hej: |
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś czeka mnie sporo stresów (postanowiłąm odświeżyc umiejętność jazdy samochodem a nie jeżdziłam wieeele lat), po niedospanej nocy, zapewne trzęsącymi się lapami zapodam chyba Shalimar a moze MP Eliksir?
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym Tea for Two znów, ale skuszę się na Innocent. Wieczorem jednak z pewnością będzie Tea for Two (
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Pure Poison
![]() miłej soboty |
|
|
|
#408 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jeszcze nie wiem co by tu zapodać na siebie,za oknem szaruga typowo jesienna...
![]() Może dzisiaj odkurzę J'aime
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#409 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Mam zamiar dziś zapolować na grubego zwierza - mam nadzieję, że jeszcze się jakiś ostał - więc jak tylko dostanę je w łapki to od razu się nim wypachnię
|
|
#410 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aż chce się żyć ![]() dziś Kelly Caleche + na nadgarstku odrobina BC |
|
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swoją planuję zakupić jeszcze w tym m-cu, lub na początku kwietnia Ale ceny straszne![]() Pachnę figą Molinard-ową.
|
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Czym nie pachnę .... o na to by była łatwiej odpowiedzieć.
Od rana buszuję w próbkach. W efekcie mam na sobie Black Cashmere, Dzongkha, Timuktu, Kyoto, Idole ...... |
|
|
|
#413 |
|
To ja :)
|
A ja od 7 sprzatam i uznalam, ze do tego typu dzialalnosci najlepsza bedzie 5 alejka
![]() Potem prysznic i sie zobaczy -moze Slon? Sama w domu dzis jestem, wiec moge pachniec mocno...
|
#414 |
|
Rozeznanie
|
Ponownie Escada - Megnetism
|
|
|
|
#415 |
|
Raczkowanie
|
Kenzo Amour lub Lucia Oriflame zależy co mi wpadnie w rękę
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że też tak wiele o nim czytałam, a nie miałam okazji poznać wcześniej. Gaiac również mnie zauroczył.
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Roses and More.
Gryksiu - rozumiem, że w ten sposób zamierzasz zarabiać na naszą "piątkę"? No coż...hmmm... doceniam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-03-14 o 09:54 |
|
|
|
#418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj nie dla siebie, bo katar męczy, ale dla nowego fotografa i ślicznej modelki też wybiorę Shalimar - na pierwsze wrażenie w sam raz Fenris... pewnie jestem opóźniona strasznie, ale masz śliczny awatar, bardzo ładna z Ciebie kobietka |
|
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Czy dobrze rozumiem, że pytasz o Dark Rose?
Bardzo delikatnie użyłam tej próbki, zapach szybko znikł ... Pierwsze wrażenie pozytywne, co niekoniecznie przekłada się na chęć posiadania .... kojarzy mi się bieliźniarką mojej babci, która miała zwyczaj wkładać między wykrochmalone obrusy i prześcieradła saszetki z suszonymi płatkami kwiatów i kawałkami przypraw. Cytat:
![]() --------------- Pachnę OI i dużą ilością niedawno obieranych mandarynek
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Pachnę Angel TM
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2009-03-14 o 10:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

marcheweczki się pojawiły teraz