|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
no, bo mam brać 3x dziennie co 8godizn jedną
uznałam żę o 7, 15 i 23 bede brać ![]() mam ją zjeść przed posiłkiem, więc akurat poleżę trochę i zjem coś ![]() Jak chcesz to dam paluszki, już mi bokiem wychodzą a nie chce ich za dużo zjeść
|
|
|
|
#392 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki i przyłączam się z przyjemnościa
była mowa o signal white now - jak na swoja cene to moze byc ale szału niema, drugi raz juz nie kupie a blend-a-med ta wybielająca w 14 dni że niby to już wogóle tragedia nie umiem znalezc fajnej serio wybielającej. a na poczatek pare pieknych pan |
|
|
|
#393 |
|
Wtajemniczenie
|
Nice jaki seksi avek
ładnaś edyta ja też kiedyś niesprawdzałam dat aż balsam (przeterminowany) tak mnie uczulił że nara od tej pory jestem przeczulona ja bardzo lubie kupować kosmetyki tylko potem trzeba to zużyć hahaJa się wykąpałam,wypeelingowałam ,wybalsamowałam i jest super przydałby się jeszcze wysoki brunet do masażu xD
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko Red, ja tak wstaje od 3 lat na tableteczke, wstaniemy razem
Za paluszki dziekuje, ja chetnie zjem ![]() GlamRockLady, witamy ![]() honey wysoki brunet jest mój!
|
|
|
|
#395 |
|
Raczkowanie
|
dzieki
ja dziewczynki mykam poczytać książke wprawdzie troche straszna ale w sam raz na wieczór a potem piuniam, branoc
|
#396 |
|
Rozeznanie
|
tak mówicie o tym peelingach, że podsunę mój sposób
Duuużo cukru, trochę kawy i do tego oliwka, albo zwykły płyn pod prysznic ale w małych ilościach zamiast kawy może być np. herbata, albo nic !i dziękuję za serdeczne powitanie
|
|
|
|
#397 |
|
Wtajemniczenie
|
GlamRockLady witam
coraz nas więcej Renatko ehh skoro tak biednemu zawsze wiatr w oczy
|
#398 |
|
Raczkowanie
|
cd
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja niestety muszę jutro o 6 wstać i się już spać nie położę, muszę do lekarza podjechać się zarejestrować i na uczelnię, a tak mi się nie chce. |
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Renatka ja już uprzedziłam tżta co by mnie obudził o 7, więc może wstanę
będę myśleć że ty też wstajesz może się zwlekę z wyrka
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Honey, no dobra, podzielimy sie jakos
![]() kasiaaczek a mi mój tatuś złota raczka naprawi, wiec tylko czesc jakas musze kupic, ale w warsztacie z robocizna bym pewnie majatek zapłaciła, a tak zawsze zaoszczedzam ![]() a ja i tak sie z domu nie moge za bardzo ruszac, tymbardziej sama autem ![]() Obudze Cie swoimi myślami Red
|
|
|
|
#403 |
|
Wtajemniczenie
|
Renatko hihi to miło
lece spać dobranoc kochane
|
#404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
GlamRockLady witam no która kolejna się odezwie ![]() ??
|
||
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze dobrze
![]() a ja sie wlasnie zastanwiam kłasc sie juz do łożka, czy nie, kłasc czy nie.. o Boże, ale dylematy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
He he masakra miałam projekt robić, a pewnie zaraz w łożku z kartkami wyląduję i przed snem coś nabazgram
![]() żeby było i jutro będę poprawiać, ale znając mnie nie poprawie i pójde z takimi bazgrołami nie mogę się od was oderwać ciągle klikam odświez co nowego napisałyście
Edytowane przez kasiaaczek Czas edycji: 2009-05-12 o 23:14 |
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
ja ide, dobranoc
|
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Red dobranoc
też sie teraz zastanawiam czy nie iść spać, bo wszystkie po kolei idą
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez ide poleżec.
Ale sie ciesze sama do siebie oglądajac Kube W. ![]() Do jutra sliczne |
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie poszly spac?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#415 |
|
Zadomowienie
|
tequila piękna sukienka!! strasznie podoba mi się kolorek i Ty w niej wyglądasz zjawiskowo
podkreśla Ci sylwetke bardzo!! no i oddaj te Twoje nogi!! Masz idealne, dąże do takichTy tej bluzeczki z barbie nie kupiłaś?? SZOK!! Myślałam, że jest ze sklepu![]() zdolniacha nasza ![]() zyskowa a co ja zrobiłam takiego, że mnie kochasz? ale fajnie![]() witam nowe wizażanki mam nadzieję, że będzie Wam tu dobrze-bez skojarzeńledwo przyszłam..dzisiaj zatrzymałam się na 6 stronie...a wy już tak dużo napisałyście, a ja wróciłam dopiero od tż ![]() i idę spać! dobranoc Paniom!! |
|
|
|
#416 |
|
Moderator
|
Wow ile dziś naprodukowałyście
Tequila - świetnie wyglądasz w tej sukience! Figure masz r e w e l a c y j n ą !!!
|
|
#417 |
|
Wtajemniczenie
|
kilku pięknotkom wysłałam zaproszenia ale nie wiem czy mnie przyjmiecie :-( a ja uciekam do łóżeczka, pa dobranoc wszystkim
|
|
|
|
#418 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Rany wreszcie nadrobiłam!!! Jak będziecie tyle produkować stron to ja już w ogóle nawet po pracy nie będe miała czas na kąpiel tylko na czytanie Was
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuje za pochwalenie mojej zeberki ![]() Cytat:
Nogi to Ty masz moje wymarzone ![]() Ślicznie wyglądasz dosłownie w każdej z tych rzeczy. No ale na takim ciele chyba nawet worek po ziemniakach dobrze by leżał I same rzeczy same w sobie świetne. Dlaczego u mnie nie ma H&M ![]() I świetna ta koszulka barbie wyszła!! CHętne bym taką przytuliła ![]() Cytat:
![]() Trochę późno ale ja Ci się wypowiem z doświadczenia. Rozmiar 10 to jest niby 36 (tak jest napisane na metce) ale chyba odpowiada on naszemu 38, z czego podane przez kogoś wymiary nie do końca się zgadzają bo ja mam 92 w biodrach a spodnie 10 mi z pupy lecą a 8 za małe Cytat:
![]() Bardzo ładny Avek A ja jestem wściekła na ten mój kolor. Bardzo brzydki jest po prostu. Obrzydliwy brąz nie chodzi tu nawet o to że za ciemny (bo w czarnych/ciemnym brązie się sobie podobałam) a w tym wydaje się sobie mega brzydka Już zakupiłam szampon przeciwłupieżowy, dziś myłam nim nawet dwa razy a kolor jaki był brzydki taki jest. Eh, po prostu eh...Tequilko powiedz proszę na jaki czas nakładasz te brązowe farby żeby ciemne nie wychodziły?? I jeśli ten powinnam 25 min to na ile Ty byś go zostawiła (bo zazwyczaj farby są na 40-45 min z zalecenia) Renatka nie przejmuj się mój samochodzik też do naprawy Chciałam oszczędzać i nawet nieźle mi idzie niekupowanie tylu rzeczy a tu ok 500zł (równowartość mniej więcej) musze na auto dać. I to na taką podstawową sprawę bo jakbym miała wszystko naprawić i wymienić co powinnam to może w 3 tysiach bym się zamknęła, Paskudny stary grat. Muszę go sprzedać jak wrócę z urlopu i kupić coś innego, mniejszego bo niedługo czasu na następny rok wykupić ubezpieczenie a ja wprost niewyobrażalną kwotę płacę za moją poj silnika, bo plus jestem młoda i mam krótko prawko to jak mówie ile płace to nawet angole się za głowę łapią. Ponad 3 x wartość mojego auta ![]() Jej ale wypracowanie wyszło Mówiłam, że za dużo produkujecie Lece spać, cały czas mój wolny zajęłyście dziś
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-13 o 00:57 |
||||||
|
|
|
#419 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tequillko - marzy mi się taki kolorek włosów, jaki masz w avatarku, mogłabyś podać jaka to farba i z jakiej firmy? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Piróg jest udany Cytat:
2 bloki, obok mnie i pewnie teraz słodko śpi Cytat:
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
||||||||
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Tż mnie obudził o 7, mój prywatny budzik i jakie miłe powitanie po odebraniu tel ![]() zaraz idę na śniadanie a potem z mamą na zakupy, musi sobie coś kupić na konfirmację
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

a blend-a-med ta wybielająca w 14 dni że niby to już wogóle tragedia 

Myślałam, że jest ze sklepu
nie wiem czemu). ale po prostu jak ją zobaczyłam na wystawie wiedziałam że musi być moja. cieszyłam sie jak dziecko. a i ją kupiłam w sklepie "ginatricot". przecudowne sukienki tam mają i nie drogie
najchętniej bym im z pół sklepu wykupiła