|
|
#391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wróżka w Poznaniu
Nom szkoda , że nic z tego nie wyszło...czyli nie zawsze "cyganka prawdę powie"...
wychodzi na to , że więcej sprawdzalności mają Panie tarocistki z PN... może jeszcze ktoś się podzieli tym co mu się sprawdziło od nich
|
|
#392 |
|
Przyczajenie
|
Hej Kobietki! byłam u Aurelii Szymaszkiewicz-jej strona internetowa robie wrażenie, ale nie da sobie nic powiedzieć, jest stanowcza i moim zdaniem wcale nie jest nastawiona na dialog, odbębnia swoje i człowiek potem zostaje sam z myślami. Kaira sympatyczniejsza, ale mój facet jest blondynem, a nie brunetem i wcale nie jest ode mnie starszy...Pół roku temu byłam u Lidii, poleciła mi ją przyjaciółka i z tej wizyty jestem zadowolona. Sprawdza się na razie wszystko, jeśli czegoś nie jest pewna, to nie leje wody, jest konkretna ale ma też nastawienie takie psychologiczne, to była długa rozmowa. Plusem jest to, że nie patrzy na zegarek i nie wygania po godzinie, mieszka sama, więc luzik totalny.
|
|
|
|
|
#393 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Pierwszy raz na forum i po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi chce wybrać się do wróżki Haiszki. Jestem z dalszych okolic i kompletnie nie znam Poznania. Czy jest ktoś chętny żeby wybrać się w tym samym czasie co ja?
|
|
|
|
|
#394 |
|
Przyczajenie
|
No dobrze
Wiecie jak to jest z wróżkami, wszyscy z nas poszli z problemami i teraz czekamy na rozwiązania. Sprawdzi sie? Czy się nie sprawdzi?Może mi ktoś powiedzieć (chodzi mi tylko o Kiarę), czy powiedziała komukolwiek coś co się nie sprawdziło? I już można uznać, że się nie sprawdzi? Zastanawia mnie sprawdzalność w kontekście tego co ma mnie czekać
|
|
|
|
|
#395 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Ja również chciałabym wybrać się do Halszki
Czy może ktos dać tutaj jakies namiary na nią?---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Maggie mozemy wybrać się razem
|
|
|
|
|
#396 |
|
Raczkowanie
|
Proszę bardzo to tel do Halszki 661 834 930...wystarczy , że w google wpiszesz "wrózka Halszka Poznań" a bez problemu trafisz na jej str www
|
|
#397 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Czy któraś z Was może chciałaby się wybrać do Halszki w najbliższym czasie? nawet może w tym tygodniu? Ogólnie rzecz biorąc, byłam już raz u niej w październiku, ale muszę przyznać, że niewiele rzeczy się sprawdziło... Tylko że ostatnio mam takie zawirowania w życiu, że chyba potrzebuję jakiegoś kopa, albo po prostu iskierki nadziei. To jak? Ktoś chętny? Bo jak się idzie w kilka osób, to jest mały "rabacik"
|
|
#398 |
|
Raczkowanie
|
Ja bardzo chętnie
nawet w tym tygodnu to kiedy idziemy?
|
|
|
|
|
#399 |
|
Przyczajenie
|
Ja pamiętam, że w Poznaniu przyjmowała w czwartki wtedy, ja w sumie w tym tygodniu tylko czwartek mam wolny, a w sobotę i niedzielę to nie wiem nawet, czy przyjmuje. Trzeba by zadzwonić i wypytać
ja w październiku szłam z dwiema koleżankami to skasowała 80 zł zamiast 100, więc de facto różnica była
|
|
#400 |
|
Przyczajenie
|
ja też mam wolny tylko czwartek
więc świetnie się składa musialam załozyc nowe konto bo nie mogłam sie zalogować na swoje stare:/ więc teraz będę pisać z tego![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- właśnie dzwniłam i umówiłam się na 10 na jutro zapytałam czy mogę przyjść z koleżanka i powiedziała że tak więc jeśli chcesz iść ze mną to byłoby fajnie
|
|
|
|
|
#401 |
|
Przyczajenie
|
Odpisałam Ci na priv
|
|
#402 |
|
Raczkowanie
|
hey dziewuszki,
jak tam u was ze sprawdzalnoscią? U mnie raczej stagnacja, tzn wszystko w porządku, ale nic się nie dzieje Jednak co do Halszki to wg niej mialam byc juz w ciązy a jednak nie jest, w sumie dobrze bo nie chcę być na razie, ale jakos jak widać taka duża sprawa a się nie sprawdziła. Powiedziała mi, że w ciągu dwoch lat będę w ciązy, dwa latka mineły w maju i jakos brzuch mi nie rośnie, no chyba, że od nadmiaru pączków ![]() Pozdro
|
|
|
#403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo to jest tak, że nie wszystko się sprawdza ![]() Wiele też od nas zależy
|
|
|
|
|
|
#404 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was
![]() To fakt ,że od nas jest to także zależne jak będzie do końca... W lipcu miałam iść do Halszki ale.....sprawy finansowe wzięły góre przez to na 11 sierpnia ide do kobitki u której już byłam wcześniej ( w moim przypadku 98% sprawdzalności) a mam do niej o wiele bliżej więc będzie taniej. Już nie mogę się doczekać
Edytowane przez Adziii88 Czas edycji: 2012-06-28 o 19:06 |
|
|
|
|
#405 |
|
Konto usunięte
|
Edytowane przez 201801280952 Czas edycji: 2018-01-22 o 21:39 |
|
|
|
|
#406 |
|
Raczkowanie
|
A wróżka Halszka teraz gdzie przyjmuje w Poznaniu?
|
|
|
|
|
#407 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, byłam u Kiary z 2 miesiące temu, i jak do tej pory nic sie nie zmienilo
Po jakim czasie zaczęło się wam coś sprawdzać? Najgorsze jest to że brakuje mi cierpliwosci bo u mnie chodzi o sprawy miłosne
|
|
|
|
|
#408 |
|
Konto usunięte
|
Edytowane przez 201801280952 Czas edycji: 2018-01-22 o 21:38 |
|
|
|
|
#409 |
|
Przyczajenie
|
Dobra wróżka w Poznaniu?
A raczej wróż? Zdecydowanie Francis Violento. Moja ciotka była nim zachwycona. Wywróżył jej koniec działalności w sklepie, fatalny stan techniczny ( autentycznie zaczęło się sypać ), dobrze określił postęp sprawy sądowej, koniec związku. Na przyszłość dobre rzeczy - letni romans i otwarcie nowego, bardzo dobrze prosperującego sklepu. Bierze 50 zł za całą godzinę, co uważam, że jest atrakcyjną kwotą, w porównaniu do tych telewizyjnych gwiazd biorących, o zgrozo, 150 - 250 zł... Tylko są dwa ALE. 1. Nie ma gabinetu, jeździ do klientów z kartami do domów, albo umawia się w kawiarni. 2. On ma niecałe 22 lata!!! Szczerze mówiąc, jakoś mnie skrzywiło, kiedy miałam skorzystać z usług równolatka, chociaż ciotka tak chwaliła. Ale naprawdę potrzebowałam wtedy pomocy... I jestem w szoku. Koleś ma gadane jak wróżka z dużym doświadczeniem, a do tego sprawdza się. Sama uczyłam się tarota i uważam, że odczytywał karty więcej niż poprawnie. Utwierdził mnie, że nie warto dalej się oszukiwać w toksycznym związku. Co ciekawe, nie wywyższał się, nie popisywał, myślałam, że to będzie jakiś napuszony egoista i lanser .. A rozmowa naprawdę sympatyczna i spontaniczna. Do tego podoba mi się, że nie kończy "równo z dzwonkiem", jeżeli problem jest ważny, to przedłuża o te 15 min. Bardzo podobał mi się rozkład wskazania blokad - co należy zrobić, aby zmienić swoje życie. Ponoć po rzuceniu mojego chłopaka wszystko ma się ułożyć zupełnie inaczej, ale czas jest tu zależny ode mnie.Czyli jak widać, wiek nie gra roli. Dosłownie niedawno rozpoczął się reklamować w internecie, więc łatwo jest znaleźć namiary. Dlatego, jeżeli nie przeszkadzają Wam te dwa podpunkty, to śmiało możecie ryzykować.
|
|
|
|
|
#410 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ciekawy wpis....
Szczerze to pierwsze słyszę o tym wróżu. Nom ale nigdzie nie jest powiedziane, że nie pojawi się ktoś nowy jak chodzi o karty. Ktoś równie prawdomówny i "skuteczny" jak Panie H. i K. Tylko jeszcze brak do potwierdzenia pełni autentyczności Jego umiejętności wpisów jakiś innych osób które były i sprawdziły
|
|
#411 |
|
Przyczajenie
|
Mi to w ogóle wygląda na autoreklamę... poszukałam w necie i... na prawdę bardzo podejrzany ten wróż...
Ale jeśli się mylę to może są tacy co wyprowadzą mnie z błędu
|
|
|
|
|
#412 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#414 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Mam prośbę niech odezwą się osoby, które były u Halszki parę miesięcy temu, czy coś z tych przepowiedni np. odonośnie uczuć się sprawdziło..? Wiem że niektórym osobom miało się coś wyklarować w maju.. czerwcu... Podzielcie się....
|
|
|
|
|
#415 |
|
BAN stały
|
Wy tak na serio??? Z tą sprawdzalnością wróżek??? Ale jaja!
|
|
|
|
|
#416 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki, jak ktoś sobie chwali, to nie znaczy, że od razu autoreklama... W Polsce nie tylko trzeba "opluć, zgnoić, zgnieść"
![]() ![]() Umówiłam się z nim z czystej ciekawości, chociaż sama nie wiem na co liczyłam. Na filmikach daje radę, ale w ogóle nie przypadł mi do gustu ten sposób promowania osobowości... Zajechało mi jakimś płytkim lansem, jakby ten pan chciał sobie otworzyć bramkę do sławy, do tego te obrzydliwe zdjęcia skorpionów, których nie cierpię, i jakieś zdjęcia z filmu, który kręci, w stylu ruiny czy czaszka z robactwem, no masakra... Wydaje mi się, że sama mu pocisnęłam teraz haha! Więc czemu się umówiłam? 1. wywiad - miał podobne doświadczenia z dzieciństwa co ja 2. chyba na wygląd poleciałam lol! Umówiłam się na żywo. W pytaniu o pracę lawirował wokół tematu, właściwie to był raczej opis psychologiczny. Ale jak zaczął mówić o związku, to aż mnie zatkało. Skąd on wiedział, że mój facet ma długi, a w przeszłości został zatrzymany na granicy? No ja mu nic nie podpowiadałam, właściwie to trochę jak taka kłoda siedziałam. Po tym nabrałam większego podziwu. Rozmawialiśmy już o przyszłości, nie ukrywał że zapowiada się bardzo trudno, ale powiedział mi, co mam zrobić, aby do tego nie dopuścić i odmienić bieg wydarzeń, gadaliśmy o ... praktycznie wspólnych doświadczeniach i jak z tego wyjść... Używał tylko kart, od razu powiedział, że nie zajmuje się numerologią ( dziwne podejście jak na wróżkę ), chociaż z jednej strony rozumiem, bo jak sama słyszę w tv jakieś bzdury w stylu "jesteś numerologiczną trójeczką, która należy do trygonu ziemi w 5 roku osobistym", to mi się rzygać chce... Przede wszystkim, co mi się spodobało, to to, że nie traktował mnie jak osoba wszechwiedząca. Byłam w swoim życiu u 3 wróżek, i każda z nich cierpiała na jakiś syndrom wywyższania się, normalnie bałam się coś powiedzieć, bo czułam się od razu gorsza:/ A ja własnie we wrozce szukam nie tyle specjalisty, co przyjaciela... I tutaj ten człowiek sprawdził się najbardziej. Atmosfera naprawdę spokojna, można było porozmawiać na luzie, pożartować, pózniej się otworzyłam, nie pieprzył mi wykutych na blachę z encyklopedii treści o Nlp, ale po prostu pokazał, że jest człowiekiem i traktuje mnie na równi. Dlatego jestem ogólnie zaskoczona, wymaga to wróżenie jeszcze pewnych szlifów, ale widać, że na swojej robocie się zna, bo jak mi o tym Tadku powiedział, to normalnie mnie zatkało i beton. Tylko chętnie posłucham innych opinii, jak ze sprawdzalnością na PRZYSZŁOŚĆ, bo ja mam niby na wakacje jakiś romans mieć! haha Wszystkiego dobrego. |
|
|
|
|
#417 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#418 |
|
Przyczajenie
|
U Halszki byłam i jestem zadowolona z jej sprawdzalności.
Poprawnie opisała sytuację mojego związku, tylko trochę szczegółów zabrakło, np uzależnienie od hazardu. Sprawdziło się też w postępie czasu kilka sytuacji, takich jak nasze awantury czy wspólne inwestycje. Halszka powiedziała, że związek trudny, ale powinniśmy się starać, bo spędzimy resztę życia razem. I to mnie trochę podbudowało, choć sama już nie wiem, czego chcę. Narastały we mnie wątpliwości, co mam dalej z nami zrobić, więc postanowiłam skorzystać z pomocy jakiejś wróżki. Ktoś tu napisał Francis Violento, dlatego sobie o tym panu poczytałam. Niby wróży już od 6 lat, ale napisał że dopiero teraz zaczął się reklamować przez internet, może dlatego mało opinii, nie wiem, nieważne. Kupiłam tą aukcję jedno pytanie, no już kit z tymi 3 zł... I też zapytałam o związek. Napisał mi to samo co powiedziała Halszka, czyli prawdę, ale wspomniał o uzależnieniach. Tylko że na samym końcu skreślił nas od razu:/ Napisałam do niego maila - że dopłacę za jedno pytanie, przecież pisze na aukcji, że może zapytać kart jak ten związek uratować. Ale on mi odpisał, że nie chce ode mnie brać pieniędzy, bo karty znowu pokazały rozpad, że ten człowiek będzie ciągnął mnie na samo dno emocjonalne, zmieni swoje przyzwyczajenia dopiero w samotności i jeżeli chcę jeszcze być szczęśliwa, powinnam przygotować się na wydarzenia dążące do rozstania. Niby będę zakochana z wzajemnością, ale w kimś innym. Tak karty radzą najlepiej. No to ja już sama nie wiem:/ Halszka mówi, że będzie dobrze, Francis, że to się skończy... Znowu jestem w kropce. Niby wróżka ma za zadanie kogoś pocieszyć, dać nadzieję, ale tyle razy słyszałam o rozpadach związku, to nie dzieje się tylko w bajkach... Halszka widziała prawdę, czy tylko mnie uspokoiła... Muszę znowu do niej iść. Albo się z tym uporać sama, bo nawet nie wiem, czy własciwie tego człowieka kocham, za dużo tych cierni przez tyle lat... |
|
|
|
|
#419 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#420 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Oczywiście nie chodzi mi o Twój wpis Black Mermaid, ale... kto czyta ten wie w każdym razie, czyje wpisy mam na myśli
Edytowane przez emmm jak m Czas edycji: 2012-07-05 o 21:22 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

wychodzi na to , że więcej sprawdzalności mają Panie tarocistki z PN...
może jeszcze ktoś się podzieli tym co mu się sprawdziło od nich 

Wiecie jak to jest z wróżkami, wszyscy z nas poszli z problemami i teraz czekamy na rozwiązania. Sprawdzi sie? Czy się nie sprawdzi?

przez to na 11 sierpnia ide do kobitki u której już byłam wcześniej ( w moim przypadku 98% sprawdzalności) a mam do niej o wiele bliżej więc będzie taniej. Już nie mogę się doczekać