![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Anisiu no laska jak się patrzy
![]() ![]() Magda no to macie robotę, jak Iga tak pcha wózek na spacerach ![]() ![]() ![]() Alusia sto lat ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2009-08-09 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
poprasowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
właśnie...
![]() Idę sie myć i w kimonko w takim razie, dobrej nocki!! |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
nio, wymyta, wypapusiana, dzidziak uspiony... slucham sobie mojej muzy... i zaraz biore sie za czytanie
![]()
#396 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ala Sto Lat... ![]()
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
super foty!! Anisia jak zwykle cudnie
![]() a ja Was jeszcze posmucę ![]() ![]()
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na szczęście potem drugi raz się udało (kilka lat leczenia, i wydane grube pieniądze) ale tym razem w pracy kolega przyznał się do ciąży dopiero miesiąc przed porodem. ich Madzia ma już ponad 4 miesiące i jest zdrowa ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-08-09 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pamietam podobny przypadek jak bylam w ciazy, to jakas wizazanka z watku lutowego lub marcowego rodzila martwego synka, a zmarl jej w lonie na kilka dni przed rozwiazaniem do dzis pamietam jak mowila "rodzilam martwego Michalka..." ![]() ![]()
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
hello
Tymek wstał satamdardowo o 8 ale ja nie spię od 7 bo dokłądnie przed sypialnią od 7 robią asfalt ![]() ![]() idę się ubrać a potem na spacerek do babci |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
Za mną już dzień długi bo Ola nie dała mi pospać, pobudka o 6:30 ![]() Mamy za sobą udany debiut bebiloniasty ![]() ![]() Zaliczyłam już pierwszy spacer i zakupy. Wydałam prawie 150 zł w dziecięcym. Kupiłam Oli szlafroczek, 3 pary rajtuz, 6 par skarpet, spodenki. A to jeszcze nie koniec zakupów bo szukam jeszcze jakiś spódniczek, innych spodenek i rajtuz w kolorze pink ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj w kościele- zapomniałam Wam napisać miałam okazję obejrzeć wózek Chicco For me i naprawdę fajny jest ![]() ![]() ![]() Jowiszku jakie focie cudowne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
hej baby
![]() Maja obudzila sie dzis przed 7 wiec juz chrapie ![]() ![]() ![]() ![]() Anisia - jak zwykle wygladasz bosko i te sandalki ![]() ![]() pazuraski wypasione i mega dlugie, ja bym Majke uszkodzila w takich ![]() Jowiszku - a gdzie ten skansenik? nie bylismy tam jeszcze ![]() ![]() Kasiula - gratuluje sprzedania powozu ![]() ![]() co do tz to serio trza sie za niego zabrac...chyba powazna rozmowa? taka sobie - witaj po urlopie ![]() ![]() aaaa i buziaki dla Alicji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Maluśna z tż rozmowa już była dłuuuuuuuuuuuuga, a wczoraj znów mnie z równowagi wyprowadził. Jak będzie dalej to zobaczymy
![]() Co do krzesełka to pewnie już nie podskoczy bo 18 osób obserwuje, ale pewnie tak z picu myślę. Teraz się już nic nie dzieje. Nio zobaczymy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Maluśna tęskniłam i myślałam o Tobie, boś zaginęła weekendowo babo! Nigdy więcej ![]() Alunia 100 lat kochanie, zdrowia i szczęścia na każdy dzień Twojego życia życzy ciotka Kasiulka z Olą ![]() ![]()
#404 |
Zakorzenienie
|
Kasia
![]() ![]() ![]() no i doczytalam, ze rozmowa z tz byla dluuuga - oby owocna mimo tego wczorajszego incedentu ![]() ![]() aaa, jak krzeselko nie "podskoczy" to my mu pomozemy ![]() a Jowiszowa gdzie sie szlaja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- siem wnerwilam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
My juz wróciliśmy, mały spał mi w wózku 40 minut
![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj go jeszcze raz nagram jak chodzi, może tym razem filmik nie zwiesi mi picasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
hello jestem i ja
po pierwszym kajcie w samochodowej szkole jazdy super jak dla mnie , no parę razy mi samochód zgasl, no ale musze wyczuć yariskę jak tam co jej działa ![]() ![]() i co najdziwniejsze na placu byłam z 15 minut i potem hej ho na przejażdżkę, miałam troszkę pietra bo jeszcze nie wiem co po czym następuje, no wiecie, gaz, hamulec ,sprzęgło ![]() ![]() bilans nic nie przejechane, nic nie potrącone, nikogo nie zmiotło z przejścia ![]() ![]() a parę razy przekroczyłam prędkośc, no ale jak tu jechać samochodem do 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ogólnie podoba mi sie bardzo jazda samochodem jako kierowniczka ![]() ![]() a Kasiulkowa jak zwykle zaczyna zakupoholiczkowe zapędy ![]() ![]() u nas na osiedlu jest jeden chicco for me, dawał radę nawet w zimie ![]() ![]() a ja bym pojechala nad polskie morze, nie wiem czemu ale fajnie się tam relaksuję, wybrzeże gdanskie i okolice to jest to, no i las, cud miód, ale w tym roku raczej nici, bo małż pobrał zlecenia i chce sie wywiązac z tego szybko, wyprawa włoska też nie wypali, z tego samego powodu, moze jakoś jeszcze nad jeziorem ochrzczę moj kostium ![]() ![]() Judi, Miki też na dworze nie zawiele pośpi, zawsze cos go zbudzi , wczoraj np. zbudził go po półgodzinnym śnie, wir z szeleszczących liści, po południu był juz mega marudny, w drodze z meblowego usnął na 10 minut, na szczęście jako tako jest z wieczornym spaniem i koło 8 juz poległ moj mały ps. musze sie pochwalić ze Miki zaczął w końcu raczkować ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-08-10 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Baby my już po drugim spacerku, Ola pospała 30 minut i czesze teraz z wujkiem po podwórku, kurna mam nadzieję że wieczorem pagibnie. Dziś chyba zrobię próbę kąpieli w wannie głównej, szlafroczek już mam
![]() ![]() Śpię baby, wstawanie o 6:30 mi nie służy. Nabyłam skrzydła jak mnie wena najdzie to zrobię ![]() Maluśna dobrze, że poprawę obiecujesz, bo kiedyś mogłabym niechybnie skonać z tęsknoty nio i nie darowałabyś sobie ![]() ![]() Aniu kochana ja w szafie ostatnio zrobiłam porządki więc czas na nowe kupowanie łaszków dla Oli. Nabyłabym jej jeszcze jakąś fajną zabawkę, ale coś nie mam koncepcji co by się jej mogło spodobać? poszperam na Allijegro ![]() ![]()
#408 |
Zakorzenienie
|
ja wrocilam z pierwszego spaceru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulka - masz racje, nie darowalabym sobie gdybys skonala z tesknoty ![]() ![]() dzis na obiad pieczone ziemniaczki z lisciem laurowym i sosem czosnkowym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
bez komentarza...
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,...l?ticaid=688aa |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
tez to dzis czytalam na wp
![]() na drugi spacer chyba nie dane mi dzis wyjsc ![]() ja zione sosem czosnkowym jak stary żul ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
a moje dziecię ledwo już żyje taki padnięcty, najpóźniej za 30 minut kąpiel i relaksik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Baby przychodzę po rozgrzeszenie, nie wiedziałam, nie wiedziałam że tak niecnie natknę się dziś na sklep Wójcika. Poszłam z torbami. Ola obkupiona w 4 pary spodni, legginsy
![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz Wam wkleje mojego kjójika ![]() ![]()
#413 |
Zakorzenienie
|
Dziś kąpałam Olę w wanience włożonej do dużej wanny, ale miała zabawę. Kupiłam płyn do kąpieli i zrobiłam pianę, Ola tak chlapała że co chwila oczka miała zalepione
![]() ![]() ![]()
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Miki w izolatce mam nadzieję, że niedługo zakończy swoją wieczorną serenadę
![]() ![]() ![]() Mała zjadłabym i ja zapiekane ziemniaczki, uwielbiam , mniam, i czosnek w każdej postaci tylko nie codziennie jak dziadki emeryci w komunikacji publicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
Obijacie się zamiast mi tu trzaskać post za postem. Pośpiewałam Oli więc od razu walnęła w kimę, żeby się dłużej nie męczyć
![]() Nie miałam też już czasu na upichcenie skrzydełek, ale nio nic będą jutro ![]() ![]()
#416 |
Zakorzenienie
|
czy to mój pierwszy post dzisiaj? bosz, przy urlopie męża schodzę na psy
![]() młodzież usypia, znaczy aktualnie obija się o szczebelki ![]() przed południem byłam u fryza i wyglądam znów jak ludź. nie jest tak idealnie jak po styliście za 200zł ![]() ![]() ![]() po południu byliśmy na rynku w Poznaniu z moim wujkiem, wciągnęłam kawę i szarlotkę a młoda polatała po bruku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
helol
![]() Jestem i jo! Noz ludzie masakra jakas, jestem na urlopie, a nie mam czasu na relaks! noz fak! fak! dzisiaj od rana zapingol... ten remont sie wlecze jak smrod po gaciach, dzisiaj upatrzylam szafe.. ![]() ![]() Kasiula, Olcia kjójiczek bossska ![]() ![]() Ania, ![]() ![]() Jowiszowa moze z winem przyjdzie? ![]()
#418 |
Zakorzenienie
|
no jestem z winem, a jak. ja wino nalewam jak Iga jeszcze w wanience
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
ja bym nie mogla, bo bym dzieciaka olala
![]() ![]()
#420 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.