|
|
#391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: PANNY, WAGI i SKORPIONY czyli dzieciaki wrześniowo-październikowe 2008 !!
Marlena mnie również miło Cie poznać
Atenk równiez w moich bucikach nie do zdarcia pomykam Kiciamała super, że się klimatyzujecie, Ja dla odmiany nie potrafię chodzić w eleganckim obuwiu Macie już prezenty dla swoich 2latków? Jak śpią wasze pociechy? budzą się w nocy? |
|
|
|
|
#392 |
|
Rozeznanie
|
Ja teraz chodzę w butach górskich jak idę na dłuższy spacer , glany nosiłam w szkole średniej i nawet na dyskoteki w nich pomykałam (trochę śmiesznie pewnie to wyglądało,ale co tam!) Też nie potrafię chodzić w eleganckich butach a szpilki to już w ogóle dla mnie kosmos (czasem żałuję ,że nie umiem ich nosić ,bo na ważne okazje fajnie by było je założyć ). Dlatego kupić buty zimowe to dla mnie koszmar.
Ja prezentu jeszcze nie mam,ale tyle jest teraz zabawek ,że cos tam wpadnie do koszyka. Mój młody spi całe noce już długo, przychodzi czasem koło 5 lub 6 rano do nas i śpi z nami z godzinkę . Przed pełnią tylko strasznie się szamocze i noc jest do bani
|
|
|
#393 |
|
Rozeznanie
|
Niby zabawek multum, ale mnie sie marzy cos praktycznego, uczącego i bezpiecznego...najlepiej cos czym dziecko zajmie sie na dłużej (choc nie wiem czy jest cos ciekawszego niż szafka w kuchni gdzie mnóstwo ciekawych produktów
)A glany, moja młodość w nich ukryta, pamiętny sylwester gdzie bliżej poznałam męża...oczywiście suknia i glany |
|
|
|
|
#394 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez poznałam w sukience i glanach
i to były moje urodziny, taki prezent mi "wpadł" niespodziewanie ;-)Mieliśmy się wybrać do rodzinki do Szczecina,ale tak straszą w tv, radiu i internecie gołoledzią i śnieżycami,że poddaliśmy się... posiedzimy w domku (tez dobrze). Miłego weekendu wszystkim życzę !!!
|
|
|
#395 |
|
Rozeznanie
|
hej Dziewczyny!!!
Jak tam przygotowania do Świąt ??? ja jeszcze jestem w proszku ... mam tylko jedzonko od teściowej w zamrażarce (złota kobieta Musimy jeszcze kupić choinkę, gotowanie zaczynam od jutra ... ![]() pozdrawiam
|
|
|
#396 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje przygotowania proszkowe
... Niewiele zrobiłam i pomroziłam przez ostatni czas ... Od jutra pichcę po nocach... Moja choina już stoi dawno..Caluśka obwieszona naszymi cudakami ... W słoju czekają pierniczki ... tylko polukrować i wcinać Jakiś bigosik i rybkę po grecku zrobić muszę bo poza tym przepadają domownicy...w sumie dla nich reszta niewiele się liczy... Dzieciaki jutro mają wigilie w szkole a po niej mnóstwo czasu na psoty i wariacje .............. ![]() Jak tam nasze maluszki wątkowe ?? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

i to były moje urodziny, taki prezent mi "wpadł" niespodziewanie ;-)
... Niewiele zrobiłam i pomroziłam przez ostatni czas ... Od jutra pichcę po nocach...
... W słoju czekają pierniczki ... tylko polukrować i wcinać
Jakiś bigosik i rybkę po grecku zrobić muszę bo poza tym przepadają domownicy...w sumie dla nich reszta niewiele się liczy...