|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Króliczku - czytaj uważnie! Cherrik nie została zbanowa za neutrala od Layli, tylko za to, że jest klonem abrasek - zbanowanej za oszustwa na Wizażu.
|
|
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W liście do Mikołaja nie było nic o punkcie karnym Nic to, po świetach wystawię ten niechciany prezent na allegro Książka o torturach? Nie podpowiadaj bo tylko patrzeć jak nam będą usta zaszywać
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja nie o tym. już dajcie spokój. a zresztą to ja sobie pójdę już.
|
|
|
#395 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI
Cytat:
.Dlugoucha krolikowna zyczyla Wesolych Swiat wszystkim uczciwym wizazankom a ja za taka siebie uwazam, wiec w zartach podziekowalam w swoim imieniu .
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-12-22 o 17:43 |
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16002075]Ja siebie mialam na mysli
.Dlugoucha krolikowna zyczyla Wesolych Swiat wszystkim uczciwym wizazankom a ja za taka siebie uwazam, wiec w zartach podziekowalam w swoim imieniu .[/QUOTE]no właśnie. ja tylko wszystkim wes. św. chciałam życzyć, a jeszcze po uszach oberwałam. no nic, idę sobie z targowiska. i nie wracam. I wesołych świąt J.
|
|
#397 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziekowac, dziekowac za zyczenia. Za indywidualnego cmoka tym bardziej .Odcmokuje zatem i jeszcze raz Wesolych Swiat |
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16002075]Ja siebie mialam na mysli
.Dlugoucha krolikowna zyczyla Wesolych Swiat wszystkim uczciwym wizazankom a ja za taka siebie uwazam, wiec w zartach podziekowalam w swoim imieniu .[/QUOTE]A to przepraszam Tak to jest jak się wizazuje w pracy ![]() Króliczku Ciebie również, źle Cię zrozumiałam.
|
|
|
|
#399 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co moje chcenie ma tu do rzeczy? I tak zrobisz jak chcesz ![]() Wesolych Świąt!!!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W tym przypadku zarówno Ty, AgaZ i Virtual, nie zrobiliście nic (usłyszelismy tylko piekną wzruszającą bajkę w wykonaniu szefowej o biednej Idiamince) wszystko to wyglada jak amnestia dla oszustki. Szkoda że kiedy na prawde potrzeba nie potrafisz być tak zasadniczy i dokładnie stosować regulamin. I nie pisz proszę że to sprawa dla policji - to już słyszelismy i wiemy że taka wersja jest dla ciebie wygodna.
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2009-12-24 o 02:57 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#404 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
to ja też się pożegnam
napisałam, że sobie pójdę, ale skłamałam, bo mam tu frajdę. ale przykro się zrobiło ![]()
Edytowane przez króliczek Czas edycji: 2009-12-24 o 23:48 |
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
ja z kolei pisałam przydługi post, ale w skrócie chodziło o to, że moim zdaniem teraz energia skumulowana jest na przedwczesnym reagowaniu. czyli generalnie chodzi o to, że coś przespaliśmy, więc teraz zareagujemy w dwójnasób. Virtual, proszę Cię, załagodź jakoś sytuację, bo KNK to Kamisio, znany i lubiany na Wizażu - wizażysta i naprawdę nie ma powodów go banować. Owszem język nieprzyjemny, ale może już żaden nie był słyszalny. Także nie reagujcie teraz z przesadą, bo sprawy Idiaminki nie odwrócimy.
tak samo ja sobie mogę wnioski wyciągać z tego, że teściowa dzisiaj podrzuciła mi surowego karpia do smażenia, chociaż umowa była inna i ja to powiedziałam bratowej, a narzeczony to usłyszał. Wniosek? przyszłej bratowej przyszłego narzeczonego tego nie powiem. Po prostu zostawię karpia w lodówce i tyle. Teraz mogę sobie popłakać w święta, nie pójść jutro w ramach protestu na święta nagle zachorowując i tyle. płakać mi się chce. a wszystko przez to, że nie znoszę smażyć karpia , a ona mi go podrzuciła. przecież to kretynizm.
|
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
ja naprawdę nie widzę powodu banowania Kamila. zwłaszcza na stałe.
za co? za to, że wyraził swoje zdanie? to już nie można? przykro mi, że tutaj tak straszno
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Layla, nie wychylaj się bo tez dostaniesz po łapach
Teraz już wiem,że nie można tutaj mowic co się myśli. Lepiej pod nosem posadzić parę "fucków" bo inaczej do kąta i klęczenie na grochu![]() A co do teściowej to wiesz... olej ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
![]() niewygodnych pytan zadawać też nie można, bo to obraża
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Słabo troche
![]() Też nie widze powodu banowania Kamila
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#414 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ja tez nie, ale nie sadze, zeby szefostwo zmienilo swoja decyzje, bo to by bylo przyznanie sie do (ewentualnego) bledu...
|
#415 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
ooooo...no takich jaj to jeszcze tu nie widziałam...ja wiem, nie dyskutuję się z górą, ale ceniłam wizaż za bycie"wizażem"...teraz to mi obojętnie czy będę tu czy na innym forum... do bani
KNK..nie masz czego żałować (jeśli użyłam niedozwolych samogłosek albo krzywo siedzę trudno..)
|
#416 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
bez sensu...co sie robi z tym forum?! Ja rowniez wnosze sprzeciw. Ale lepiej nic nie pisac. Wolnosc slowa nie obowiazuje.
|
#417 |
|
Rozeznanie
|
wątpie, żeby ktokolwiek się tym przejął, ale również moim zdaniem KNK nie zasłużył na bana, to najmilsza, najbardziej pomocna i fachowa osoba na tym forum!
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie bardzo rozumiem o co chodzi.Przecież Kamil ani razu nie użył chamskich czy obraźliwych słów.Wyraził tylko własne zdanie do czego miał pełne prawo
|
#419 |
|
Konto usunięte
|
Rowniez nie rozumiem bana KNK. Dla mnie zasady byly jasne. Ban przyslugiwal zawsze w ekstremalnych przypadkach typu klon wczesniejszego bana, recydywa w postaci naskakiwania na wizazanke/wizazanka badz nieparlamentarnego slownictwa, sprzedazy, reklamy itp itd. Domyslam sie, ze istota bana jest bardziej uznaniowosc niz regulamin poniewaz nie da sie w regulaminie zawrzec wszystkich potencjalnych "wyskokow" uzytkownikow stad pewna swoboda. To zrozumiale.
KNK moze rzeczywiscie uzyl zbyt dosadnych slow. Jestem pewna, ze chcial wyrazic zdziwienie w pewnej kwestii, ktore podziela duza grupa wizazanek -w tym i ja. W obliczu sypiacych sie ostatnio banow - chocby dla kkknnn czy cherika - rodzi sie pytanie pt "skoro inni sa banowani dlaczego nie Idiaminka". KNK nie sugerowal "wspolnoty interesow z oszustka", ale krytykowal zbytnia poblazliwosc. Takie jest moje zdanie. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-12-26 o 02:23 |
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moim zdaniem powinien być portal wsparcia dla wszystkich co mają teściową i dla głupot, które wymyślają. moja ponoć czai się jeszcze, coby się do nas wprowadzić o zgrozo ![]() także będzie trzeba najwyżej zaryglować wszystkie okna i udawać, że nikt tu nie mieszka co do innych rzeczy straszno pisać, straszno patrzeć i nawet już straszno czytać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.

a'propos, tutaj zgłaszam się do Moderatorów, mam fajną książkę o torturach i jakby co, służę pomocą. 
Nic to, po świetach wystawię ten niechciany prezent na allegro

.
.

Tak to jest jak się wizazuje w pracy

?Przykre. ..