![]() |
#391 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever
Cytat:
![]() ![]() Dziękuje Ushia ![]() Cytat:
![]() ![]() No to muszę zacząć wcześniej wstawać,ale daj znać czy coś się na nim zmieniło ![]() A ten raport koronera, to już wczoraj był. Tylko szkoda,że dopiero teraz go przekazał społeczeństwu... ![]()
Edytowane przez Blue_Butterfly_ Czas edycji: 2009-10-02 o 08:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dzień dobry Wam ![]() Spóźniłam się na Anisiową kawę ![]() ![]() ![]() Dzisiaj się leeeeeeeeeeeeeeeeenie na maksa ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Hej Aniu ![]() Ja cały tydzień niemalże rano wstawałam i jak byłam spłukana tak jestem ![]() Ale może Tobie się poszczęści ![]()
![]() |
#393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wolno tak mówić, bo informatyka, to w dzisiejszych czasach bardzo przydatny przedmiot ![]() ![]() ![]()
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
No, to teraz wszyscy będą wiedzieć, co i gdzie miał Michael...
He had a 3/4-inch scar behind his left ear and another apparent scar behind his right ear. He had a scar beside each of his nostrils and another, 4-inch scar on his right shoulder. He had a pair of additional scars about 3-inches long at the base of his neck and smaller scars on his arms and wrist. He also had a small scar near his navel and a 2-inch scar on the right-hand side of his abdomen. He was going bald at the front of his head, with his remaining hair described as short and tightly curled. The bald part of his scalp was darkened with what appeared to be a tattoo stretching across the top of his head from ear to ear. The coroner found depigmentation of his skin around his chest, abdomen, face and arms. The report also said he was actively producing sperm. Cytat:
![]() ![]() Dam znać, jak tylko obczaję jakiś ponadnormatywny przyrost.. ![]() ![]()
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-10-02 o 09:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na prawdę w tym momencie, to co pogrubiłaś...Znowu uderzyło do mnie,że on na prawdę nie żyje ![]() ![]()
![]() |
#396 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby wiecej takich ludzi jak Ty, to swiat bedzie na pewno piekniejszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Ty juz zupelnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz nawet teraz czuje ten swad, tak mi to dziala na nerwy ![]() zaczelam sie zastanawiac czy sie tylko by zweglily czy gorzej, maskara jakas, za okolo 5h bede w domu, ale nie wiem co mam zrobic jednak ![]() i dzien dobry ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miejmy nadzieję,że wyłączyłaś na pewno i będzie wszystko okej ![]() ![]()
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Ze strony Larry'ego Kinga:
With the critical question of the exact cause of Michael Jackson’s death now having been categorically answered by the LA County Coroner’s office, the inquiry now is assessing the impact this has on the case. Is it now clearly an investigation of involuntary manslaughter? Or does the clear and unequivocal official cause of death as “propofol intoxication” make it more likely that the case has evolved into a second degree murder charge? And does this rule out other doctor’s for any role they may have had in supplying Jackson with other medications? Here is my answer: I have believed all along that all roads in the investigation would lead to Dr. Conrad Murray. For now, any other doctor that provided Jackson with medication can breathe a collective sigh of relief. They will at least not be charged in his death. Dr Murray, on the other hand, has from the beginning been in the center of the storm. And with his alleged admission that he alone administered the powerful anesthetic Propofol to Jackson outside of a hospital setting in combination with the multitude of other drugs that he allegedly injected into Jackson’s system, the barometric pressure on the LA County District’s Attorney’s office has now just risen considerably too. The facts as we seem to now know them are shocking — probably shockingly criminal. And here is the challenge for the DA’s office. Do they simply aim for the low hanging fruit and charge Dr. Murray with “involuntary manslaughter” (a relative slap on the wrist) which in all likelihood would result in a maximum sentence of 2 years given the doctors lack of criminal history? Or do they take the aggressive approach and charge him with 2nd Degree Murder (15 years to life) given the apparent recklessness and conscious disregard for Jackson’s safety? In the end, it may be that Dr. Murray’s unblemished and stellar medical record may actually work against him. It is hard to imagine that any doctor, particularly a board certified cardiologist, would believe that administering Propofol, in someone’s bedroom, without the benefit of heart monitors, respirators and other essential equipment to assure the patient’s safety could have made the decisions that Murray made believing that he was even remotely in the backyard of established medical competency. Clearly, if any one was in a position to have known better and to have appreciated the life-threatening risks of all of this it would be a cardiologist. And so it seems that the DA’s office will almost certainly consider the totality of circumstances (the volume of Propofol sufficient to produce intoxication) and the doctor’s disregard of the risks when it determines whether this is an “involuntary manslaughter” case or Second Degree Murder. The road seems to be winding towards the latter. Filed under: LKL Web Exclusive • Larry King Live • Michael Jackson Rowniez prawda jest (pomimo tego, ze Randy Philips/AEG zaprzeczyli nastepnego dnia), ze Michael rozmawial z nami w studiu o tym, co sie dzialo... Byl bardzo szczery ale tez zalamany i smutny, czul, ze jest pod presja, powiedzial doslownie, ze nie je, ze wczesniej polozyl sie spac wiedzac, ze ma 10 koncertow, a obudzil sie i dowiedzial, ze jest 50, powiedzial, ze przerwy miedzy koncertami nie byly wystarczajaco dlugie... powiedzial wiele rzeczy, ale nie trzeba ich tu powtarzac. Chodzi o to, ze kiedy wyszlismy z tego studia, bylismy zrozpaczeni. Nigdy podczas ponad 12 lat 'podazania' za Michaelem, nie widzialam go w takim stanie. Wszyscy, ktorzy w mediach mowia, ze Michael czul sie dobrze i byl w dobrym nastroju, nie mowia do konca prawdy. Tak, czasami byl w dobrym nastroju, moze ktos widzial, jak cos je, tak, tanczyl, bral udzial w wielu probach, ale absolutnie nie wierze, ze Michael czul sie zupelnie dobrze, poniewaz widzialam na wlasne oczy i slyszalam z jego wlasnych ust, ze NIEZUPELNIE czul sie dobrze. Ktokolwiek z was patrzy na zdjecia z prob i mowi, ze wyglada ok, sorry, ale albo jestescie slepi albo po prostu sie mylicie. JEST chudy na zdjeciach z prob - nie widac tego tak, jak na zywo, a ubrania to ukrywaja. Ale i tak WIDAC BARDZO DOBRZE ze jest zbyt chudy. Pewnie tez powiecie, ze wyglada dobrze na zdjeciach, jak wychodzi od lekarza... ale znow, jego kurtki dobrze wszystko maskowaly. Byl naprawde niewiarygodnie szczuply i nie tylko ja bylam przerazona. Wiem, ze zawsze byl szczuply, a jego waga zmieniala sie, ale w ostatnich tygodniach zycia to nie byla normalna/zdrowa waga. Dodajac, ze bral rozne leki przeciwbolowe czy nasenne - jestem przekonana, ze to byla smiertelna kombinacja. Nikt mnie nie przekona, ze jego waga nie miala znaczenia, kiedy umarl. Nie jadl (wystarczajaco duzo), byl na probach wiele godzin dziennie, i jednoczesnie mial problemy z lekami, nie jestem zaskoczona, ze nas opuscil... Kiedy jestes bardzo szczupla i niedozywiona, cialo nie daje sobie rady ze stresem, presja, lekami (jak moze by dalo rade, gdyby nie bylo zbyt szczuple) XXXXXX spotkala go znow w studiu 2 tyg. pozniej i byl jeszcze chudszy.... to dlatego napisala do nas emaila i zdecydowalismy zareagowac. Wszyscy, ktorzy mowia, ze nie sprobowalismy wtedy: STARALISMY SIE. Probowalismy.... ale bylo troche za pozno. Nie mozecie sobie wyobrazic NASZEGO BOLU, kiedy rozmawialismy TYDZIEN przed jego smiercia o tym, jak do niego dotrzec, co zrobic, jak to powiedziec, zeby go nie zranic, ZADRECZALISMY sie, co zrobic. W ciagu ostatnich dwoch tygodni przed smiercia ochrona bronila go przed nami bardziej niz zwykle, sytuacja stala sie dziwna, nie mozna teraz o tym dokladnie mowic, ale czulismy, ze cos jest nie tak. I tak bardzo niestety mielismy racje. Nigdy bardziej nie chcialabym sie mylic. Pisalismy listy do Michaela, szczere, ale przepelnione miloscia, zostaly mu przekazane, kiedy przyjechal na ostania, jak sie okazalo, probe. Talitha - fanka, ktora Michael bardzo kochal i ktora spedzila z nim wiele czasu w ostatniej dekadzie, a zwlaszcza w ciagu ostatnich dwoch lat (a ktora wielu z was obgadywalo na forach, nawet jej nie znajac). Michael dzwonil do niej z Staples center, zeby porozmawiac o listach, ale linia sie rozlaczyla i do rozmowy nie doszlo. Ochrona powiedziala, ze sproboja nastepnego dnia rano. Kiedy wrocilam z pogrzebu, asystent Michaela powiedzial mi, ze Mike prosil o listy wieczorem w domu po probach. Zaniosl je Michaelowi do sypialni. W listach doslownie blagalismy go, zeby zadbal o siebie, jesli nie dla siebie, to dla dzieci, rodziny i wszystkich, ktorzy tak bardzo go kochali, ktorzy obawiali sie o jego zycie, ze wazniejsze jest, by byl, niz jakikolwiek jego koncert.. umarl 12 godzin pozniej i to najbardziej druzgocace, co moglo sie wydarzyc. nie moge nawet o tym myslec, nie da sie tego zrozumiec. To jakis okrutny zart ze strony Boga. Nie rozumiem, jak to sie moglo stac. Pociesza mnie tylko to, ze przeczytal nasze listy pelne milosci dla niego niedlugo przed smiercia. Smutno mi, bo nie udalo nam sie dotrzec do niego na czas, ze ludziom, ktorzy byli obok, widocznie nie zalezalo, to zbyt wiele, to zbyt skomplikowane... i druzgocace. W obronie Karen (makijazystka) musze powiedziec, ze probowala pomoc.... http://www.forum.mjpolishteam.pl/vie...=asc&start=660
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-10-02 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
Ja tyż... Ja kocham czarnych facetów...
![]() |
#401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na komputerach trochę się znam, sama złożę, przeinstaluję, zainstaluje co trzeba itp., ale to nie jest wiedza nabyta na informatyce ![]() ![]() ![]() Aniu, Lu to wygrzebała kiedyś na spiskowym ![]() A teraz przeczytałam to znowu.. ech.. aż mi ciary przeszły ![]()
dirrtyKatrina ![]() Moonwalker Edytowane przez Kasieńka_666 Czas edycji: 2009-10-02 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i co Mis jednak zostaje ![]() Cytat:
![]() a koszule to bym ubrala sobie po ..... ![]() Cytat:
![]() kochana jestes ![]() Cytat:
![]() a te kawe to nparawde taka masz rano serwowana?
||||
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję wiedzy nabytej, poważnie teraz ![]()
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehehehe nie ma czego, ale dzięki ![]() Potrzebuje czegoś smakowitego do wszamania na śniadanko ![]() Któraś chce mi podać śniadanie do łóżka???? ![]()
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
Spadać muszę.
![]() Miłego dzionka, trzymajcie się, zajrzę późnym popołudniem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Groszku, kawke mam ciute lepsza
![]() ![]() ![]()
#407 |
Zadomowienie
|
Blue a Ciebie uczyli na informatyce?
Bo ja ostatnie fajne to pamietam na szkolnym kolku informatycznym (w podstawowce), gdzie uczylismy sie pascala (taki zabawny jezyk, niestey wymarly ![]() Na oficjalnej juz bylo smetnie i tak do konca, poprzez liceum, gdzie jak obrocilismy obraz na ekranach do gory nogami to pani obrocila.... monitory, wlacznie ze studiami, na ktorych mialam niby technologie informatyczne w medycynie (nawet magisterke z tego pisalam) W praktyce oznaczalo to ze nudzilam sie jak mops albo rozrabialam jak pijany zajac, podczas gdy pan asystent objawial tajniki worda czy power pointa. Szczytem wyrafinowania byl exel ![]() Grzebac w sprzecie umialam od zawsze, bo ja ze starszego pokolenia, kiedy kompa skladalo sie w pocie czola z czesci niekoniecznie kompatybilnych, kupowanych z czwartej reki na gieldzie, a amiga 1200 to byl super nowoczesny sprzet. Aktualniejszych rzeczy uczylam sie juz sama Specjalnie dla CIebie - galeryjka smoothowa ![]()
Edytowane przez ushia Czas edycji: 2009-10-02 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
dzień dober i zaraz spadam... do promotora bo on od 16 spowiada...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- czytam jeszcze raz wszystkie wywiady i śmiać mi się chce Karen mówi wychudzony trzeba było go karmić Frank DiLeo wszystko z nim było okej kolejny znajomy ślepi jesteście nic nie było ok! raport koronera 65 (62 bo jest już kilka wersji jak zwykle) kilo zdrowy jak ryba (poza płucami, które były w słabszej kondycji) i weź tu człowieku nie zgłupiej...
#411 |
PIP.
|
my i tak wiemy swoje
![]()
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
a i widze, że polskie media nie podają tego co podają zagraniczne czyli, że Majkol był zdolny do produkowania spermy - chyba ich to nie zainteresowało
#413 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie najgorsze jest to, że my nic nie wiemy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zdałam praktyczny egzamin zawodowy na 91%,a w teorii niestety zabrakło mi 2 punktów do zdania, więc będę poprawiać w czerwcu ![]() Dziękuje za galerię ![]() ![]()
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
Kathrina nie będę się spowiadała
![]() ![]() dla mnie najdziwniejsze jest to, że Majkol umarł zdrowy w sensie piszą: - miał ślady igieł na ciele (czyli uzależniony jo?) uzależniony człowiek, którego wszystkie organy wewnętrzne są w bardzo dobrym stanie - nie no jakiś ewenement na skalę światową - ma zdrowe serce - umarł na zawał serca (nie no też fajnie) - podano wagę 138 tych ichniejszych (Frank DiLeo 144 podawał, Karen jego makijażystka 108... mówią, że 10 kilo w to a 10 w to nie robi różnicy mi tam jednak robi) powidzcie mi czy chociaż raz rodzina czy jakikolwiek przyjaciel może powiedzieć prawdę czy do końca życia będziemy żyli w tym śmietniku, ktory nam rzucają??
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety... Właściwie już nie interesuje mnie cała rodzina,ale dziwi mnie postawa Janet. Ona, która sama przyznaje,że była najbliżej z Michaelem (On zresztą też to potwierdził) , mówi,że będzie cały rok w żałobie po swoim bracie - dlaczego widząc to wszystko, nie potrafi ludziom powiedzieć : 'Ludzie dajcie spokój mojemu bratu, on na prawdę nie żyje i skończcie te spekulacje'. Mi by tyle wystarczyło. Byleby się odezwała...
Edytowane przez Blue_Butterfly_ Czas edycji: 2009-10-02 o 10:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A po 2 to nie wiem skąd jego znajomi mają wiedzieć ile Majkol ważył. Ważyli go codziennie? No dajcie spokój. Ja pamiętam wagę swoich przyjaciółek tak około. Bo kiedyś coś tam wspomniały. Ale nie dałabym sobie ręki uciąć za to, że dobrze pamiętam. Skąd oni mogą to niby wiedzieć? Mogą się domyślać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do końcówki wypowiedzi zgadzam się tego samego nie robi Rebbie (która ludzie na twitterze pytaja czy MJ żyje), LaToya (u ktorej ludzie zostawiaja wiadomości dla MJa) czy nawet Jermain... ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
Frank Dileo powiedział 144 (koroner 138) więc Frank DiLeo chyba jest bliższy prawdy niż Karen gdzie Frank w wywiadzie powiedział, że to co mówi rodzina i co piszą w brukowcach to brednie, Majkol był chudy jak zawsze ale nie wychudzony, Frank był przyjacielem Majkola, który zastąpił Thome Thome, żeby ratować grafik koncertów tak dla przypomnienia. ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- spadam coś zjeść bo 12 muszę wyjść ![]()
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby nie żyje,ale jednak coś nie gra... Oni się zajmują Tribute'ami na Jego cześć,ale powiedzieć,że robią to dlatego,że nie NAPRAWDĘ nie żyje - to już nie potrafią.
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
buahahahaha koroner wydał właśnie oświadczenie, że ta autopsja, która pojawiła się w mediach nie jest prawdziwa, koroner nie zgodził się na kopiowanie materiałów a wyniki otrzymało tylko
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.