|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
no nie zartuj!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oki zbieram sie do domku malz juz jedzie ![]()
#392 |
Konto usunięte
|
Znowu mnie ciśnie w klatce piersiowej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Paolino moja mama tez ma tylko chyba nadczynność tarczycy i tez jej tak powieka skacze
![]() ![]() Przyszedł kocyczek, cudny w dotyku jest ![]() Na drutach nei bede robila, zrobie sobie szal wg Twoje wzoru Mischoko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
nie ma mnie 1 dzień i kolejna lejdiska do nas dołącza, jak fajnie
![]() ![]() Jagódko, wszystkiego najlepszego ![]() Zuzia, fajnie, że masz już to za sobą, wracasz do swojego nazwiska i do nowego życia ![]() Jane, z chęcią bym poniuniała Jacusia ![]() Mischoko, ![]() ![]() ![]() zmykam, mąż zrobił kolację, wieczór spędzamy razem relaksując się ![]()
#395 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Tak brak magnezu powoduje skaczaca powieke
![]() A ja tak z innej beczki, nie wiecie co sie z sunset dzieje?? Wieki jej tu nie bylo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Tez ide cos przekasic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Konto usunięte
|
witam
![]() ja dzis 4+ dostalam ha! a balasm sie ze nie zaliczylam ![]() z wcozraj mialam tez 76% czyli najwazneijsze ze zaliczone ![]() teraz jutro tylko 1 wyklad i weekend ![]() aczkolwiek pracowity ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do drgającej powieki to też miałam- brak magnezu to był, pobrałam witaminki i przeszło. Paolinko, uważaj na siebie ![]() ![]()
![]() |
#402 | |
BAN stały
|
Dziekuje Bardzo za zyczenia.
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja wlasnie gadam przez koma z P. ![]() ![]() ![]() A mnie dzis rodzinka zaskoczyla i kwiatki dostalam od Rodzinki.... ![]() ![]() ![]() ![]() I dziele sie z wami...ciasteczkami....i pokazuje kwiatki.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Strasznie Wam wspolczuje nauki, jak ja bym sie nie chciala wrócic na studia, o nie
![]() Musze sie wybrac po dyplom w koncu, a tu jeszcze karte obiegowa w bibliotece i akademiku trzeba podbic. A nie ma mnie kto zawieźć na uczelnie ![]() Samej mi bedzie ciezko, bo napierw autobusem albo pociagiem, a potem jeszcze trzeba czekac na m-ke i to w roznych miejscach jest uczelnia i bilioteka ![]() Kachaa gratuluje dobrych ocen ![]() Uczcie sie studentki, zeby miec stypendium naukowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Paulinko, zadbaj o siebie, bo problemy z tarczycą to nie żarty.
Jako wprawdzie nie-matka, ale wtrącę swoje trzy grosze do dyskusji o dzieciach. Uważam, że to nic złego, jak mama chce trochę odpocząć od swojego dziecka. Nie oznacza to, że jest gorszą mamą, czy że mniej kocha. Zresztą pamiętajmy, że można też kochać za bardzo.... a co do Renaty Dancewicz, osobiście nie trawię jej jako aktorki, ale uważam, że to przesada wypominanie jej, że swego czasu nie lubiła dzieci, a teraz ma dziecko. Niektórzy lubią dzieci od razu, a niektórzy muszą do tego dojrzeć, a niektórzy po prostu czasem nie lubią całe życie dzieci, a na przyklad Pani Olga Lipinska mówi, że bardzo lubi dzieci, ale nigdy nie chciała mieć własnych i jest zadowolona z tego wyboru. Ja jeszcze kilka lat temu może nie to,że nie lubiłam dzieci, w sumie dobry z nimi kontakt miałam zawsze, ale też bez jakiejś euforii do nich podchodziłam. Słyszałam kiedyś, nie wiem, czy to od jakiejś psycholog, czy to gdzieś indziej, że to jest tak, że żeby dziecko było szczęsliwe, to jego mama musi czuć się szczęsliwa, na odwrót to nie zawsze się sprawdza. I coś w tym jest. Bo dziecko przecież wyczuwa,kiedy mama jest szczęśliwa a kiedy nie. Bardzo mi się podoba, co pisze Jane o sobie, swoim Jacuciu. Jane, Twoje podejscie, Twoje słowa, to jak opisujesz co obecnie przeżywasz w związku z synkiem tojest mi bliskie, chyba bardzo podobnie bym reagowała i odczuwała ![]() a teraz z innej beczki...Zanka, dawaj foty mieszkania!! a zwłaszcza okien, bo jestem na etapie (etap trwa od wielu miesiecy ![]() ![]() ![]() Zuzia, wypijmy za Twoje panieńskie ![]() Dziewczyny, ja zaraz zmykam, idę spać, ostatnio chodzę spać ok. 21 i nie mogę rano i tak wstać. A w ogóle to dziś jak byłam u szefowej dawać lekcje jej córce, to szefowa mi się spytała, czy bym jej synka też angola nie uczyła ![]() gusiak23, a podziel się jakimiś swoimi metodami nauki angola, z checią skorzystam ![]() ![]()
#405 |
BAN stały
|
Ja popijam piwko... idę się myc zaraz i spać.
Mam bóle w dole brzucha ![]() Oby nie zapalenie, bo do @ jeszcze trochę... ponad tydz minimum.. ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- patrzcie jakiego ma nosa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
dla mnie bez sensu jest pisanie ze się nie zostawi dziecka na parę dni tymbardziej dziecka rocznego świat nie kończy się na dzieciach
![]() każdy może czasem ponarzekać na dziecko bo każde dziecko daje popalić że nie raz płakać się chce bo nie wiadomo co z tym dzieckiem robić aby nie płakało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Przykłady ekranów:
http://www.allegro.pl/item729627049_...raz_bialy.html http://www.firanex.com.pl/img/ekran6d.JPG http://www.conar.pl/g_do_ekr.html http://www.conar.pl/g_do_ekr.html widziałam u koleżanki z pracy, takie ekrany bosko wyglądają!! a ja nie przepadam za zwykłymi firanami, także kombinuję i kombinuję ![]() Zuzia, współczuję bóli, kurcze, my kobiety czy w ciąży, czy starające sie czy nie, zawsze na coś cierpimy, jakieś bóle, boleści, masakroza!! ja teraz czekam na @. Mam nadzieję, że w weekend się pojawi, żebym w pracy nie musiała cierpieć...a tak na amrginesie...poniedziałek mam wolne za nadgodziny, także będę mogła na bieżąco pisywać z Mischoko ![]()
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super są! to ja Ci proponuje zamiast tych rzymskich, ktore mi sie tak srednio podobaja te ekrany ![]() I Jane raz pisala o makaronach, w sumie nie w moim typie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
Makarony też mi się nie podobają, choć czasem wyglądają nawet, nawet. Ale jakoś nie widzą mi się u mnie w domu.
Moja kumpela z pracy widziała w Ikei śliczną narzutę w kolorze wrzosu, idealnie pasującą do mojej sypialni w kolorze kwitnącego lotosu!! tylko, że ja mam tak daleko do Ikei ![]() za to zdecydowaliśmy się na tv z meżem, także wkrótce nasza słynna wspaniała plazma pójdzie w odstawkę, miejsce zajmie 46 cali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#412 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Statystykę mam na kolejnym zjeździe.. jak będę w Wawie to wypożyczę może jakąś knige ![]() ![]() ![]() Witam Wszystkie ![]() Byłam dziś od rana w Urzędzie Pracy, u babci w szpitalu ( ma podobno zapalenie woreczka żółciowego ![]() ![]() ![]() Motylku Najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-15 o 20:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#413 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojego Tz tez kusi tv LCD, a ja sie na tym kompletnie znam. Moim zdaniem narazie wystarczy nam nasz stary wieli czarny ![]() Cytat:
![]() ![]() Jutro przychodza mebelki, nie wiem czy Wam sie chwalilam ![]() wiec teraz z Tz chyba nie zasniemy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Mebelki Domi takie pokojowe.. dla baby czy kuchenne.. nie kojarzę chyba ostatnio się nie chwaliłaś ![]() ![]() ![]()
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chwalilam, chwaliłam, wklejalam linka, ale moge sie pochwalic jeszcze raz: www.domelmeble.pl (tam musisz wybrac meble systemowe i XX) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
BAN stały
|
Znowu zwymiotowałam
![]() Co mi jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#418 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
zuzia moze do lekarza sie wybierz, bo to juz dluzej u ciebie jest nie...?
motylka sliczne kwiatuszki dostalas ![]() ![]() Ja dzis tez kropelki bralam na zoladek i herbatki ziolowe, bo znow ZJW sie odzywa ehhh... nie ma lekko ![]() ![]() ok spadam kolorowych ;* papapa |
![]() ![]() |
![]() |
#420 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.