|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Rozeznanie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
manolita nie martw się ja u każdej kobiety jest inaczej ja karmiłam Lenę 4 miesiące, mała 15 skończy pół roku a do mnie właśnie dziś przyjechała ciocia z Ameryki
![]() załączam zdjęcie mojej córci, tak aktualnie wygląda ![]()
...Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem... http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007092200400430.pngKrzysztof Myszkowski LENKA JEST JUŻ Z NAMI - 15.06.2009 21.45 - 2990 g i 53 cm NAJKOCHAŃSZEGO SZCZĘŚCIA
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny powstał nowy serwis wizażu:
http://smaczny.wizaz.pl/lista_zakupow.php Moim zdaniem świetna sprawa, tam bedą przepisy kulinarne, mozna dodawac tez swoje, ukladac liste zakupow i takie tam, dokladnie jeszcze sie nie wczytalam, ale juz mi sie podoba. To chyba coś dla naszej CAROLAJNY ![]() Tutaj pisze o tym nasz admin: Cytat:
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-12-03 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Wtajemniczenie
|
jestem na chwilę, ale już zmykam, bo tż złości się na mnie, życzę spokojnej nocki dla Wszystkich
![]() PAPA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co bede sie chwalic ![]() ![]() ![]() No mowie Ci babsztylu, ze przerabialam gotowe pikczery ![]() Cytat:
![]() A jaki watek konkretnie ogladalyscie. Poprosze linka to sobie puszcze zurawia ![]() Jaka ma grzywe ![]() ![]() To ja tez zalaczam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do jutra ![]() Wynagrodz Tzowi czekanie ![]()
jeszcze nie wiem co tu wpisac ![]() Edytowane przez Mell_xx Czas edycji: 2009-12-03 o 20:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
BAN stały
|
ale te nasze dzieciaczki duze
![]() ![]() ![]() ale jestem glodna-niby z tz jestesmy na diecie-warzywa na patelni+ryz brazowy-a jak tz pojechał do pracy to mykłam po SNIKERSA ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zadomowienie
|
Ania udzielałysmy sie na roznych wątkach, bo tam taka rozpierducha ogólna jest
1. To jest wątek Caro: http://nie-zla-mama.forumotion.com/p...mnie-t2942.htm 2. A to jest wątek Franciszki ![]() http://nie-zla-mama.forumotion.com/p...szka-t2943.htm Tam sie pisze wszedzie, jak komus cos przyjdzie do głowy to zaklada wątek i pisze, i kto chce to mu na to odpisuje. Czesto powstają wątki o byle czym, taka głupota w stylu "Czy myłyście już okna przed swietami".....bez sensu....ile mozna o tym pisać ![]() ![]() ![]() przy okazji cmok dla mojego grona ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Śliczne macie dzieciaki ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Kto nadał wiadomość? Ilość wiadomości: 393 anulka anulka 60 ![]() ursull 50 ![]() Mell_x37 Eve1603 37 iwciag 32 nyla89 27 Carolajna24 26 gosikk_s 25 kuroikaze 19 ania4891 16 blondynkapoznan 8 aguha 6 poiglot91 5 Seona 4 DORIS0208 4 malutka_24 4 milena07 4 dzolana1985 4 cinusiowa 4 marika2121 3 Anja1986 3 aljaka 2 manolita 2 Fionka21 2 superzabula 2 SELKA* 1 ![]() skierka1981 1 ![]() iskierka321 1 ![]() katrin1 1 ![]() Ewelain1987 1 ![]() Illbana 1 ![]() Bercia2000 1 ![]()
#398 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zadomowienie
|
No to powracam po ciężkim dniu, było sprzątanko chociaz muszę pochwalic mojego mężulka bo on tak szczerze więcej wypucował
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gosikk_s - na końcu to kiedy masz na mysli? wiem, wiem że te maseczki byłyby za bardzo męczące i chyba ciut smieszne. Mój odkurzacz pochłania wszystko i jest strasznym głodomorem, Illbanka widziała ![]() ursull - ja się tak sztywno nie trzymam tych schematów, próbuje nowości i jak widzę że jest ok to wprowadzam kolejne nowości. No kurcze jakoś tak dziwnie chyba by było ubrac choinkę 5 grudnia ![]() Eve - mi sporo koleżanek mowiło że już dawno dawały rosołek a ja dalam dopiero teraz, nawet moja znajoma dała swojemu 4 miesięcznemu synkowi rosołek z makaronikiem to juz z deka przesada ale co tam mój ponad 2 miesiące starszy. Ja myśle że nasi rodzice też nam juz dawali. Też słychałam ta teorie o butkach że nie powinno nosic, a mój ma chyba z 5 par takich mięciutkich. iwciag - a ja dałam makaronik ![]() ![]() anulka anulka - a jak niech się przyzwyczaja chłopina, ja słyszalam że dziecko do roczku powinno już wszystko jeśc pewnie stara szkola ale trzymam sie jej ![]() ![]() Mell - kurcze ale super te drugie krzeselko ![]() ![]() blondynkapoznan - czyli juz ok z Olivierkiem? ucaluj go mocniutko ![]() manolita - hehe tos nam wszystko opisala ![]() ![]() aguha - piękne imię Lenka ![]() ania - co to Julcia za minkę zrobiła ![]() Lecę się zając moim czyściutkim Tż ![]() ![]() ![]() Agusia - wzywam Cię kobitko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
BAN stały
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Jacie u nas pali się właśnie największy w miasteczku supermarket Morisons.Doszczętnie zniszczony,a tam głównie robiłam zakupy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
BAN stały
|
o jejku
![]() ![]() a ja na nie zlej mamie pisze;D |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zadomowienie
|
o jaaaaa
![]()
#404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#405 |
Zadomowienie
|
nyla zdrajco
![]() Ja grzebie po forum. Znalazłam wątek: liczenie mamuś. Wpisałyście się już? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=299616
#406 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze dwie fotki,masakra.Przeżywam to,bo robiłam tam zakupy codziennie odkąd tutaj jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No Anulka ![]() Juz dostalas odpowiedz i ciesz sie bo ja bym Ci nie napisala - bo mnie pominelas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ej, a skad Wy macie info kto ile postow napisal ??? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zadomowienie
|
ursull współczuję ci
![]()
#409 |
BAN stały
|
ursull to jest fotolive? czy to wczesniej bylo? szok
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Cały czas się pali,te fotki to na bieżąco kumpel robi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zadomowienie
|
Eve tutaj sprawdzam posty:
https://wizaz.pl/forum/forumdisplay....aysprune=&f=80 Przy wątkach jest liczba postów, trzeba w ta liczbe kliknąć. ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Dobranoc ![]()
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to pa ![]() Ursull oj biedna Ty i biedni ci wszyscy ludzie.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
BAN stały
|
ale bym pizze zjadła
usłyszałam dziecko-mowie pewnie wstał jesc bo czesto wstaje o tej porze jesc(takiemu to dobrze nie?) BIEGNE NA DOL(MAM PIETROWY DOMEK) jak na wysigach az mi sie troszke wylało wpadam do pokoju a on ...spi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Nyla pizza o tej porze
![]() ![]() ![]() Ale Cie dziecko zrobilo ![]() Czy ktos poza mna i Nyla jeszcze tu jest ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem tak trochę,bo na złych tez trochę podsiaduję.Nyla czy ty to Girl90?
Eve ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Jak mnie dzisiaj teściowa wk... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale Wy jesteście niedobre ![]() ![]() A więc: ![]() Ursull w ostateczności w końcu jesteśmy prawie rodziną to mogę u Was posprzątać ![]() ![]() Blondynkapoznan i jak tam Olivierek? jeszcze wymiotuje? ![]() Marika podejrzewam, że Dawid uwielbia być na rączkach przez kangurowanie w szpitalu ![]() ![]() Gossik no to Aleks z moim Dawidem mają pierwsze miejsce murowane na podium jeżeli chodzi o marudzenie ![]() Aguha niestety ja Ci nie pomogę ![]() ![]() Kuroikaze ale Natan ma duże te ząbeczki ![]() Manolita ja okres dostałam po 2 miesiącu od cesarki Ania4891 a czemu to Julcia ma taką smutno – zbolałą minkę ![]()
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapomniałyśmy jaka poracha,więc szybko nadrabiam: Tysiąc całusów dla Weroniki,Antosia i Kubusia ![]() ![]() Malutka dlatego własnie się cieszę,że moja teściowa mieszka 2000km ode mnie i szczerze to też cieszę się,że moja mama też jest tak daleko,bo ona także by się wtrącała.Tak mieszkamy sami,daleko,rodzinkę widujemy okazjonalnie i wszyscy są happy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Wtajemniczenie
|
ja jezdem
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
Ursull Ty Franciszko jedna, jak mnie zdradzisz, to pozalujesz
![]() Malutka dobranoc i nie daj sie tesciowej, jakby co to ja tu z pala czekam ![]() ![]() No... ja dzisiaj nawet pomyslalam, ze zadnych zyczen nie ma, ale przyznaje sie, ze nie chcialo mi sie na pierwsza strone zagladac, bo net cos wolny dzisiaj i dlugo czekam na kazda strone ![]() Oczywiscie calusy dla dzieciaczkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Odpowiem teraz szybciutko tym,którym jeszcze nie odpowiedziałam i uciekam spaciu.
Najpierw jednak złożę już teraz życzenia barbórkowym solenizantom(żeby znowu nie popełnić gafy i nie zapomnieć ![]() Wszystkiego najlepszego dla Julci i Szymonka ![]() ![]() ![]() Pożar naszego marketu tak mnie pochłonął,że zapomniałam o bożym świecie. Dzieki za miłe słowa,ale nie ja potrzebuję wsparcia,zakupy będę robić przez internet,ale szkoda i ludzi,bo pewnie stracą pracę i miejsca,bo wiele się ma z nim wspomnień ![]() Jeszcze raz dziękuję wam gorąco za głosiki,nawet tym,które dwa razy głosowały ![]() Ania1984 widzę,że sobie z PSem poradziłaś,też tak bym to zrobiła,fajny ten obrazek ![]() ![]() ![]() Kuroikaze nie mogę za wiele powiedzieć i ci pomóc,bo ja naprawdę jestem totalną amatorką.Zrobiłabym coś z tą granatową narzutą nad krzesłam,bo nierealnie wygląda.Poza tym jest super,takie moje zdanie.Jak napierwszy olej-rewelacja ![]() ![]() ![]() Anulka a ja tam czasem coś popiszę,na tych złych,ale nadal nie łapię co im tak nasz wątek szkodził ![]() ![]() Aguha dzięki za dane,wstawione,Mogę wykorzystać zdjęcie Lenki do listy? ![]() Marika zapytam wprost: czy ty masz motór w ![]() ![]() ![]() Miałas fajny dzionek,zazdraszczam,wogó le mam wrażenie,że jesteś jedną ze szczęśliwszych mamuś u nas ![]() ![]() ![]() Malutka to ty nie lubisz swojej teściowej?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-12-04 o 00:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.