|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
wiecie co teraz mi się pianka zrobiła choć ona tak pulchna tzn miała duże pęcherze
ale w porównaniu z tym co miałam przedtem to już coś będę dalej ćwiczyć a co tam zrobię sobie jeszcze jedną malutką kawusię
|
|
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze troche i bedziesz miala idealnie
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
humor mam dziś nie teges ale się uśmiałam jak tu wlazłam
normalnie mistrzostwa Polski baristek Kristi - szkoda, że tak ci się przytrafiło z tym ekspresem, ale ja też chyba bym poszła na wymianę częsci dojdziesz do wprawy i też będziesz ekspertem że kobita nie poszła w powietrze to cud haha ![]() u mnie tak szybko ekspresu nie będzie, narazie mogę zapomnieć na amen bo kłopoty finansowe nastały i d.upa
|
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, ze sie pogodzicie w stosunkowo udany sposób
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
ja po zakupach. zapomniałam o wędzonym łososiu
![]() za to mam oliwki i kapary,i cytrynę, i pietruszkę do jutrzejszej rybki z makaronem ![]() dziś liczyłam na listonosza i nowe perfumy ale się przeliczyłam mam nadzieję,że w poniedziałek dotrze bo się nie doczekam.Kristi skoro ćwiczysz i są efekty to nie kręcę filmu
|
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My ją też pijemy ![]() a bianco mokito w zapasie ![]() A moj TZ czesto pyta o Twoje sukcesy parzenia kawy z ekspresu ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- dziś nawet obejrzał zdjęcia i liczył na film ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Ciekawe co tam u Cestusi? Mam nadzieje, ze Mati się nie rozchorowała
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
mam juz wolne
było ciezko, bo Miki drzemał dziś tylko z godzinkę mnie łepetyna napinkala mam i ja nadzieję, że moja synowa już dobrzeje a teraz z cyklu polecam ![]() polecam rybę mirunę z Biedronki, filety ze skórą, pyszniejsza od mintajów i morszczuków ![]() robiłam duszoną z pomidorkami i pyszniutka ![]() a ja Jowiszku wolę Teskaczowe oliwki, takie pakowane w plastikowe małe paczuszki a z Lidla to ostatnio zajadam taką suchą kiełbasę dojrzewającą z pieprzem, chude to to nie jest, ale parę plasterków mogę przekąsić
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Poulette kochana, a pewnie zapraszam Cię serdecznie na pyszne lody
D... mi urośnie zdecydowanie bo właśnie wciągnęłam dwa tosty. Tak w ogóle to Wam powiem baby, że córa mi śpi od dwóch dni o 20
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
coś dla maniaczek rybnych
![]() co gdzie się łowi i jak smakuje ![]() http://www.sir.org.pl/porady.php |
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna kochana współczuję spięcia z tż, oby się Wam jak najszybciej zrobiło miło, przyjemnie i bezkonfliktowo we wspólnym gniazdku
---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Maluśna mam kochana pytanko, właśnie mnie oświeciło Czy mogłabyś mi podrzucić link do aukcji z takim autkiem (lub podobnym) jak ma Twoja Maja? Do ilu lat posluży taki sprzęt? właśnie myślę nad własną karetą dla mojej księżniczki http://www.allegro.pl/item921728335.html Ola uwielbia (mało powiedziane ) podobny pojazd w Leclerku tyle, że tam zrobiony jest z niego koszyk
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu, Kasia, poważny zakup cię czeka
ja dojrzewam do zakupu kuchni dla dziecka. ale najpierw opchnę dom Kiddielandu,którym bawi się 3ci miesiąc, i już coraz rzaaaaaadziej. |
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
badałam w drogerii tego Rimelka do rzęs
ale jak dla mnie za gęsta konsystencja nie umiałabym się nim pomalować, efekt podstarzałej baby doll by mi wyszedł Miki nadal gotuje na swoim stoliczku, ale jakby zapał kucharski coraz mniejszy, ostatnio przerzucił się na sprawy motoryzacyjne, jeździ, burczy, aż miło, już nawet nie myli maski samochodu od samochodowego zadka
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
sprzedałam moje Eternity właśnie
git bo sama muszę zapłacić za Elle |
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Piter ma radochę, jak puszcza sobie porshe z napędem po panelach i leci za nim na czworakach
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
wyjęłam łososia,rozmraża się na jutro. za kilo u mnie 54 zeta
![]() dobrze,że pisze o Rimmelku Ania. ja w sumie wolę tusze wydłużające a nie pogrubiające. i ostatnio kupuję głównie te z silikonowymi (chyba?) szczoteczkami co tak fajnie rozczesują. |
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
o i ja posprzedawałam parę rzeczy to będzie w sam raz na opłaty prowizyjne i zakup nowego biustonosza na e-bayu bo dziś był dobry kurs funciaka
![]() ceny łososia do nawet nie pamiętam, muszę zwiedzić stoiska rybne w marketach, ale tu taka posucha w wyborze, co mi z jakiegoś tam leszczyka, zjadłabym jakiegoś Lucjana Czerwonego czy inne fikuśno brzmiące rybki a dobrze wiedzieć że te szczoteczki gumowane tak ładnie rozczesują rzęsy
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-06 o 21:43 |
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy tych nowościach już nie muszę jej mieć na stanie. zaczynałam on tego: http://allegro.pl/item948807896_max_...ej_od_s_s.html w sklepie on kosztował kiedyś ponad 40 zł. teraz kupuję 2 razy tańszy Maybelline bo absolutnie nie jest gorszy: http://www.kobieta.pl/drukuj/imgc/2/...s-cala-prawda/ ja od tych szczot jestem już uzależniona Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-03-06 o 21:52 |
|
|
|
|
#412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
moja prababcia ponoć osiwiała w wieku 18 lat, więc to pewnie tez genetyczna sprawa u mnie..Ale jestem blondynką i na razie jeszcze te wyblakłe dziady się maskują. Ale pewnie niedługo będę musiała jakąś farbę chlapnąć... Jedno mnie martwi - że te siwe są jakieś pofalowane. Boję się, że będę miała siano na głowie |
|||
|
|
|
#413 |
|
Wtajemniczenie
|
o Maluśna wspiolczuje kłótni z tz...mam nadzieje ze szybko wszystko wróci do normy
Ale wy jestescie maniaczkami kawy...A ty JowiszQ to juz szalejesz ![]() Perfekcyjna Pani domu sie z ciebie robi.... Co do tuszy o jestem ciekawa tego rimmela ale mam 4 ktore uzywam...Najbardziej przypadl mi ten do gustu http://allegro.pl/item946399241_lore...g_mascara.html |
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...w-kamieniu.htm
pierwsze kroki w makijażu oka czyniłyśmy z koleżanką tuszem podbieranym jej mamie
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Sosenko witaj w klubie przedwcześnie siwiejących
![]() ![]() Rzeczywiście na blond włosach tego nie widać, u mnie wiadomo... przekichane. Pamiętam jak kiedyś już miałam spore odrosty ale wciąż miałam za mało czasu na zafarbowanie czachy. Przypadkowo spotkałam psiółę w Ch i ona do mnie że mi siwe widać. Od razu tego samego dnia znalazłam czas i zrobiłam, co trzeba. siarajeszcze wiosny nie ma a ja już zakupiłam młodemu koszulki z krótkim rękawem ale w c&a były przecenione, więc mu kupiłam 5 sztuk. Jeszcze potrzebuje jakieś krótkie spodenki, czapę z dachem i na lato mam wsio
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
ja próbuje coś upolowac na allegro na wiosne
![]() moze wygram, bo jak dlugo dlugo nic, to nagle 3 oferty fak!
|
#417 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, zeby tak sie dalo do Was na kawke i pysznosci sie jakos teleportowac, to bym u was siedziala i siedziala, az byscie mnie dosyc mialy.
A tak na serio, to mam juz dosyc. Jestem przemeczona chyba. Gino sie jakis niedobry zrobil ostatnio, wszystko zaczal wymuszac placzem tudziez piskiem, normalnie kosmos. Nie wiem skad on sie tego nauczyl. Jest nieznosny. Caly czas trzeba o wszystko z nim walczyc. Rece opadaja..... a ani chory nie jest, ani zebow zadnych nowych na horyzoncie nie widac..... Z tego wszytskiego ide jutro odreagowac. Wybieram sie po poludniu do kina na nowy film Scorsese "shutter island". Uwielbiam tego rezysera, no i oczywiscie boski Leo w nim gra..... Do kina ide sama. Mam dosyc ogladania sie na kolezanki z pracy, ktore nigdy czasu nie maja. No a jak ja ide do kina, to Tz musi zostac z malym, wiec nie ma wyjscia inaczej. Ktoras widziala juz ten film ? |
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Poulette
własnie dzis napisałam to samo że Miki stał sie istnym diabłem wcielonym, mam tak samo, małego histeryka pod jednym dachem, dziś musiałam go wziąć pod pachę, bo nijak nie mogłam go zgarnąć z huśtawki rozbestwił sie na maksamiłego odpoczynku na seansie , ja szukam jakichś okazji na fajne majteczki bo czas kończyć z pieluchowaniem w lecie ![]() Leona masz jakieś aukcje ?coś w tym stylu dla chłopaków ? http://www.allegro.pl/item945690249_...a_104_3_4.html Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-06 o 22:23 |
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
natknełam sie na aukcje ze babka sprzedawala zestaw majtasow po swoim synku
![]() mialam mieszane uczucia, nie wiem czy bym kupila uzywana bielizne, mimo zapewnienia ze to wyprane i takie tam blabla
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Aniś
dokładnie to samo małżowi dziś przedstawiałam, no jak można sprzedawać majtasy ![]() chociaż największe utargi miałam na używanych biustonoszach ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-06 o 22:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

jeszcze troche i bedziesz miala idealnie
dojdziesz do wprawy i też będziesz ekspertem
że kobita nie poszła w powietrze to cud haha

moja prababcia ponoć osiwiała w wieku 18 lat, więc to pewnie tez genetyczna sprawa u mnie..
rozbestwił sie na maksa