![]() |
#391 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Glee !!!
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#392 |
Konto usunięte
|
ooooo, nowy odcinek podobał mi się przeokropnie!!! to jest to, stare dobre Glee!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;30685427]ooooo, nowy odcinek podobał mi się przeokropnie!!! to jest to, stare dobre Glee!
![]() ![]() Chodzi Ci o scenę w której Santana uderzyła Finna z liścia w twarz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zadomowienie
|
I jak się podobał nowy odcinek?
Wg mnie..wróciło stare ,dobre, wzruszające Glee! A teraz na biało: Santana wzrusza mnie chyba najbardziej, jak u niej pojawiają się łzy to sama płaczę ![]() Trenerk Beiste - uwielbiam ją, jest rewelacyjna postacią. Jeśli ten kolo wybierze Sue to oznacza, że nie był wart. Nie cierpię Sue Sylvester! Yes, I've said it! A jak zaśpiewała jedną z fajniejszych country piosenek "Jolene" to jest w ogóle mega ![]() Czuję, że Puck popełnił błąd mówiąc wszystko kompletnie niestabilnej emocjonalnie Quinn. Ehhh..pewnie wywalą matką Rachel:/ Szkoda, że Kurt nie wygrał, boję się, że po akcji z oszustwem Rachel żadne z nich nie dostanie się do NYATy. Może zostaną i będą uczyć ![]() Dla tych, którym wykonanie "Jolene" się podobało wrzucam "Jolene" w wykonaniu Samuela Larsena, który najprawdopodobniej pojawi się w odcinku świątecznym Glee i zostanie do końca: http://www.youtube.com/watch?v=6i-3LveM3QA Hot ![]()
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Sue jest taką postacią, która raz jest zabawna i lubi się ją nawet, zaś następnym razem ma się ją ochotę wykopać z serialu
![]() Ja nowego odcinka jeszcze nie widziałam, buu :P btw -> o jakie oszustwo Rachel chodzi? ![]() A trenerka Bestie jest super ![]() Wiecie co, a już nie chciałabym nowych postaci w Glee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;30815846]Właśnie, zastanawiam się do czego służy ta nowa dziewczyna, jak jej tam... ta co nie umie śpiewać ale ma bogatego ojca
![]() A odcinek super, też mnie strasznie wzrusza Santana ![]() ![]() Sugar ![]() a Santana mnie wkurza ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Oglądał ktoś nowy odcinek?
![]() biało: Moim zdaniem Problematorki(swoją drogą, strasznie mnie irytowało w niektórych tłumaczeniach nazwa "Kłopotony" ![]() ![]() Powitanie Sama przez Santanę- mistrzostwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Konto usunięte
|
Odcinek bardzo mi się podobał, ale piosenki ND były słabe imo^^ ABC było fajne, bo śpiewała Tina. I świetna była ostatnia piosenka! Oglądam ten fragment od środy na okrągło, a za pierwszym razemem popłakałam się
![]() A nie miałyście wrażenia, że to już ostatni odcinek? Bo ja czułam się tak, jakby wszystkie wątki rozwiązały się w tym odcinku i właśnie skończyła się trzecia seria ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze ma być odcinek Świąteczny i też się obawiam, że potem przerwa. ;(
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]()
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem też Troubletones były lepsze od ND. brakowało mi ...Rachel. Odcinek, poza uroczym, wzruszającym wierszem Santany dla Sama
![]() ![]() ![]() Tak, odcinek świąteczny jest ostatni w tym roku ![]() Edit. Doczytałam, że kolejny odc. jest 17 stycznia
- Co pani ma do zaproponowania biednym, chorym, starym? - Zachęcała ich będę, żeby spróbowali być młodzi, zdrowi i bogaci. Edytowane przez ladylajla Czas edycji: 2011-12-12 o 19:44 Powód: dop. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
A moim zdaniem ND byli najlepsi
![]() ![]() A przed nami odcinek świąteczny, na youtube już są dwie piosenki z tego odcinka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Konto usunięte
|
matko słodka, lajla, w pierwszej chwili pomyślałam, że w avie masz zdjęcie z USG
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, tak sobie myślę, że w pierwszym sezonie był odcinek poświęcony twórczości Madonny i strasznie bym chciała odcinek z piosenkami Michaela Jacksona bo do tej pory były może 3 piosenki w Glee (Thrriler, ABC i Man in the mirror)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;31007469]matko słodka, lajla, w pierwszej chwili pomyślałam, że w avie masz zdjęcie z USG
![]() ![]() To samo pomyślałam. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
Man in the Mirror w wykonaniu Glee http://www.youtube.com/watch?v=ErRsM...endscreen&NR=1 oglądam to non stop
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;31007469]matko słodka, lajla, w pierwszej chwili pomyślałam, że w avie masz zdjęcie z USG
![]() ![]() " Haha, nieee ![]() ![]() W avie mam Diannę Agron, jeśli ktoś się jej tam dopatrzył, to szacun ![]()
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś mi nie chcą działać napisy w 8odcinku;/
![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
I jak wrażenia po kolejnym odcinku? Ja musze przynać, ze ten świątecznyk odcinek niezby mi się podobał
![]() ![]() Kolejnt odcinek ma być podobno 17 stycznia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Mi się dośc podbał ten odcinek.
![]() ![]()
![]() |
#413 |
Zadomowienie
|
Dawno się tak nie wynudziłam na Glee
![]() Oby nastepne (w nastepnym ma się pojawić cudny Samuel Larsen ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że nowe postacie sa dlatego, ze trzeba ich z widzami oswajac
![]() A jak dla mnie Glee od 4 odcinka zaczelo sie rozkrecac, teraz troche spadek, ale jak dla mnie muzyka jest cudowna, chyba najlepsza ze wszystkich sezonow (moj hit Rumour has it/someone like you). Sam wrocil! ![]() ![]() Aaaa, tak polecalyscie TGP, ze az obejrzalam, ale po 8 odcinku (czyli odpadniecie Camerona, jestem niz zauroczona calkowicie)[ przestalam http://www.youtube.com/watch?v=b5WISFG__1c - idealna do samobojstwa ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Moim hitem 3 sezonu jak do tej pory jest "Man in the Mirror" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Rumour has it/someone like you-uwielbiam, non stop to wałkuję od tygodnia
![]()
![]() |
#417 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
Someone jeszcze w oryginale lubię,ale Rumour mnie tak nie kręci
![]() Podoba mi się jeszcze to- http://www.youtube.com/watch?v=ETG6cs0awp0
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
A ja lubie to http://www.youtube.com/watch?v=fgtxQ...eature=related
![]() ![]() a poza tym lubię: Sweet Caroline http://www.youtube.com/watch?v=zXm4d...eature=related Livin on a prayer http://www.youtube.com/watch?v=s1dMr...eature=related Like a prayer http://www.youtube.com/watch?v=c8Hh0onHJIY Defying Gravity http://www.youtube.com/watch?v=tiW5ZRQlqEI i wieele innych ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2011-12-17 o 17:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Dodam jeszcze 'Born this way', zakochałam się wtedy w Kurcie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.