![]() |
#391 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zabrzenskie Panny Mlode - Witajcie.
bardzo ładna i ciekawa suknia
![]()
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Raczkowanie
|
Ja też myślałam że poziome paski nie wchodzą w grę, bo jestem niska raczej i nie bardzo szczupła, ale okazało się że sukienka pieknie modeluje sylwetkę. doradzcie dziewczyny , bo mam kręcone pół-długie brązowe włosy i nie wiem czy welon będzie pasował?czy moze wyprostować włosy i obciąć na ładnego boba i tylko jakiś mały stoik do włosów i duże zdobne kolczyki do tego? i powiedzcie czy bukiet z miniaturowych słoneczników będzie pasował??wydaje mi się że tak, ze względu na prostotę sukienki, bo jak była by bardziej barokowa to już odpada. bede wdzięczna za wszelkie porady.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Wtajemniczenie
|
ja to bym widziała do tej sukni jakiś ładny kwiat
![]() ![]() ![]() ![]() a my mamy dzisiaj z TZ juz 2 miesiące po ślubie ![]() ![]() kule ale mgła u mnie z rana prawie nic nie widać ...
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2010-10-14 o 05:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
Ja sobie welon też chyba podaruje...pare razy próbowano mi go na głowe wcisnąć ale zawsze sie w nim źle czułam...więc musze poszukać czegoś extra do włosów. Co do pogody to poprostu masakra ja czuję się jak by był listopad a nie połowa października, ale dobrze że mam co robić, załatwiać i obmyslać (ślub, wesele)to bynajmniej jakoś leci. Ultra serdeczne gratulacje z okazji miesięcznicy!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
w sobote wyruszyłam na rajd po salonach i co? tylko 2 były czynne
![]() w adesso babka bardzo miła, fakt wielkiego wyboru sukien nie ma ale można przeglądać, mierzyć, mierzyć i jeszcze raz mierzyć no i suknie spokojnie do 2 tyś. można mieć.. nawet chyba droższych nie ma ![]() w sophi babka też miła, jednak trzeba wiedzieć czego się chce i nie za wiele proponuje, dobrze że akurat zaciekawiłą mnie keicka z manekina bo inaczej chyba bym nic nie zmierzyła... a no i suknia była za wielka i nie spieła mi jej ciaśniej tylko miałam sobie wyobrazić jak wygląda dopasowana.. jednak zapropponowała że mniejszą z drugiego salonu mi przywiozą... co do cen to dość drogawo, manekinową za 2 tyś proponują... classa była zamknięta, żadnej kartki ani nic w tym stylu, madea (czy jakoś tak) niestety też zamknięta akurat tego jednego dnia ale informacja o tym wisiała na drzwiach więc ok chciałam wejść do jeszcze jednego, nazwy niestety nie znam, jak się jedzie wolności w stronę gliwic to kawałek za kosciołem św Andrzeja zaraz obok żabki... bardzo ładne suknie na manekinach (tzn w moim typie ![]() ogólnie jestem zawiedziona tym, że salony są w więklszości pozamykane... dziś pojadę do gliwic i może tam będzie lepiej.. a na chwilę obecną wiem, że góra koniecznie prosta,m bo serduszka itp strasznie zmniejszają brakujący biust u mnie ![]() no i koniecznie tren ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Wtajemniczenie
|
a u mnie dziś rok jak ja kupiłam swoja suknie
![]() ![]() pierwsza przymierzona potem wiele innych ale żadna nie dorównywała tej pierwszej ![]() ah jak ten czas zleciał teraz pozostało tylko milo powspominać ![]() potterka jeśli mogę polecić przejedz się do Katowic jest tam bardzo dużo salonow slubnych ![]()
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
mnie niestety pierwsza mierzona nie urzekła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do sophi to trzeba na babkę trafić ![]() ![]() ![]() W Katowicach sporo salonów ale suknie trochę droższe ![]() ![]() ![]() W adesso mi nawet nie otwarli ![]() ![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-10-18 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Dotta w adesso nie znalazłabyś nic dla siebie bo ryb nie mają
![]() no w tej Sophii babka mila ale tak patrzała na nas "co byście chciały" nawet nie zaproponowała żebyśmy sobie obejrzały co na wieszakach wisi... ale pójdę na przymiarkę tej rozmiar mniejszej to zobaczę może ktoś mi coś jeszcze zaproponuje ![]() dziś pojadę do gliwic... może tam więcej salonów będzie otwarte? boje się że na nic się ne zdecyduję ![]() tzn w adesso mam jedną faworytkę, ze starej kolekcji... tyle, że nie do końa przemawia do mnie przód na dole ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w ogóle to z kim byłaś? z justii? ![]() Rybę w końcu chcesz? ![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-10-18 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
Potterka:Ja swoją kupiłam w Tąpkowicach w salonie Xymena, teraz są tam wyprzedaże zeszłorocznych kolekcji i ja swoja kupiłam 1000zł taniej. Mają tam naprawde duuuuuuuużo sukienek, panie przemiłe, zmierzyłam tam chyba z 15 kiecek, ale 2 okazała sie ta jedyna. także może zamiast jechac do katowic wybierz się tam. aaaa i duży plus bo bardzo długo otwarte mają bo az do 19!!!!może skorzystasz!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
powiem Wam, że w gliwicach to porażka jakaś
![]() ![]() ![]() Lokata te Tąpkowice to troszkę daleko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Wtajemniczenie
|
ja swoja suknie kupowałam 10 miesięcy wcześniej i w żadnym salonie takich slow nie słyszałam "za wcześnie" Te salony to chyba jakaś porażka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja szyje suknie w bellisima ![]() ![]() i gliwicach ja sciemnialam z data ;d tylko po to zeby pomierzyc |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Raczkowanie
|
Potterka: ja swoją kupiłam za 1800zł przecenioną z 2800zł, bo to sukienka z firmy wings, ze stanów. a koleżanka kupiła tam kieckę z welonem całą z koronki z annais za 2000zł także myslę że ceny z tych wyprzedażowych bardzo fajne.jadąc tam masz praktycznie pewnośc że coś wybierzesz, jak tam byłam były przede mną 3 dziewczyny, wszystkie kupiły sukienki!!! tylko te modele z wyprzedaży to wiadomo że tylko dopasowują do figury, nie szyją na miarę, ale jak masz rozmiar koło 38 to we wszystkie wejdziesz. nie wiem jakie są tam ceny sukienek ja bys chciała szyc ale możesz tam sobie np zadzwonić to wszystkiego się dowiesz no i na mierzenie też lepiej się umówic.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie może gdzie w Zabrzu można sobie zrobić żel na paznokciach? Chciałabym jakiś sprawdzony salon a nie iśc do pierwszego lepszego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Wtajemniczenie
|
ja na Zabrzu kompletnie się nie znam chociaż tu pracuje
![]() ![]() macie juz jakieś plany na sylwestra ![]()
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myśmy mieli jechać ze znajomymi ale w tym roku ich fundusze znacznie przekraczają nasze i ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Wtajemniczenie
|
dziś jakieś święto ??
o 12.00 w całym Zabrzu syreny zaczęły wyć WTF?? ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Raczkowanie
|
ultraradiola: te syreny to pewnie jako znak żałoby po tym co sie w łodzi we wtorek stało. zabito tego posła z pisu
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Dotta a w jakiej cześci zabrza pracujesz??bo jeśli chodzi o żele to moge polecić 2 salony, jeden na mikulczycach na ul. strażackiej tam jest fryzjer i kosmetyka-ja osobiście tam nie robiłam żeli ale bywam tam w innych celach i zawsze jest ktos na zleach no i często te same kobitki to musi być tam ok. a drugi na rokitnicy na jordana tam pracuje moja znajoma, kiedyś do niej chodziłam i ślicznie dziewczyna robi, cen nie znam bo to dawno było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Raczkowanie
|
dziewczyny zwariowałam!!! zaczynam się zastanaiwać nad zmianą lokalu na przyjęcie weselne, zaczyna ograniac mnie strach ze w sląskim ranczo- bo tam may zarazerwowaną sale, jedzenie bedzie nie smaczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Wtajemniczenie
|
co do obaw do sali to jest zupelnie naturalne. Tez tak miala tym bardziej ze naczytalam sie na forum tez bardzo duzo negatywnych opini: ze jedzienie zimne malo i nie dobre
![]() ![]() co do wesela w Veronie ciężko z terminami przynajmniej tak mi sie wydaje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My płacimy 230zł (Ultra Ty chyba 200zł miałaś, nie ![]() ![]() Ja się moją salą nie stresują - wiem że będzie super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Wtajemniczenie
|
ja w dniu podpisywania umowy miałam 200 zł od osoby w dniu wesela 230 zł. Ciekawa jestem jak będzie na 2011 rok
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.