Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-30, 22:31   #391
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX

Aleks no prosze stara sie pewnie bedzie jeszcze bardziej Kochany potem
Stary 2010-06-30, 22:31   #392
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Zanim nadrobię chciałam powiedzieć, że wróciłam z tarczą i oficjalnie oświadczam:
OBRONIŁAM SIĘ!!!!!!!!!!!!!!
Było miło, łatwo i szybko. Stresowałam się strasznie a okazało się, że nie ma czym (Deszczówka nie stresuj się więc). Mam 4,5 na dyplomie więc jestem bardzo zadowolona
Dziękuję wszystkim za kciuki. Niewątpliwie pomogły
Gratulacje!

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 22:35   #393
Candy Killer
Zakorzenienie

Aleksandretta gratki

a ja mam spiochaaa juz
a wy oczywiscie..ledwo nowa czesc i juz czlowiek w plecy jest pol wieczora nadrabiac musi hehe

aaaaaa
Dziewczynyyyyyy mam do Was wielka prosbee

Moglybyscie oddac glosy na moje dzieciaki?? bo bierzemy udzial w konkursie a sa calkiem fajne nagrody

jakbyscie mogly to wejdzie na te profile
http://www.kociarze.pl/CandyKiller/koty/3743-Puma
http://www.kociarze.pl/CandyKiller/koty/3740-Karmel
i tam w konkurencji 3 mamy po 2 zdjecia i jakbyscie byly tak kochane i oddaly glosy na dzieciaki to bylabym wdzieeeczna

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 22:35   #394
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cześć

Madziu Nawet nie wiem co powiedzieć...

Aleks, gratulacje Mądra ty!

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 22:35   #395
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Sanrioo dzisiaj mam dzień egoistki więc jak dla mnie, to powinnaś kierować się przede wszystkim swoim dobrem. Tym bardziej, ze nikogo nie zostawiłaś na lodzie, a praca opiekunki to nie jest coś, w czym nikt Cię nie może zastąpić.
no i tak wyjdę na najgorszą, napisałam do tego kto to organizuję że moge nie dać rady i w razie czego mam zastępstwo i że dam znać do końca tygodnia prawdopodobnie. Eh ja chyba musze zacząć myśle o sobie a nie wszytskim do okoła dogadzać żeby nie stękali...

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
kurczę no, ja Cię rozumiem. czasami tak jest, że chce się być fair, a wychodzi się na najgorszą.
ale Twój chłop to niefajnie zareagował.
ja mam wrażenie że każdy mój pomysł jest tak traktowany dziś mu to powiedziałam, a tej koleżance nie pasuje osoba która chce za mnie... gdyby była inna ona pewnie by nic nie mówiła...

Cytat:
Zanim nadrobię chciałam powiedzieć, że wróciłam z tarczą i oficjalnie oświadczam:
Było miło, łatwo i szybko. Stresowałam się strasznie a okazało się, że nie ma czym (Deszczówka nie stresuj się więc). Mam 4,5 na dyplomie więc jestem bardzo zadowolona
Gratuluje

czy dziecko w wieku 2 lat i 3 miesiacy powinno mieć kontakt z rówieśnikami? bo jestem przekonana że tak... a u mnie oni z nią na zakupy jeżdzą do hipermarketów zamiast na spacery chodzić, na place zabaw, do zoo.... no nie powiem co mnie bierze, i nie da się tego wytłumaczyć, rozbeczałam się z tego wszytskiego już dziś
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 22:39   #396
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

Niemożliwe żeby nie było nigdzie pracy..np przy wykładaniu towaru to z tego co slyszałam od znajomych to zawsze chetnie kogoś biorą.. a macdonaldzie szukałaś??

A czemu tak rzadko sie widzicie??

nawet tak nie mów może przechodzicie jakiś kryzys?? Porozmawiajcie o tym

Dobranoc
Wiesz, u mnie w mieście wykładanie towaru pojawiło się przed świętami wielkanocnymi. Tak to zero..
A widzimy się rzadko bo jak nie on zjazd, to ja miałam. Do tego kończy pracę o 4, u mnie jest po 5, pobędzie 4 godziny i do domu bo godzina policyjna... Trzeba się pouczyć, on musi w domu pomóc i z wielkim trudem są te 2 dni w tygodniu. Rozmowy? Jak ja nie wiercę dziury w brzuchu to nie ma. Wg niego nie ma problemów, wszystko jest ok. A nawet jak ja się nie tak zachowam, czymś go zranię to nie powie bo nie chce mnie ranić
Claris, ogłoszeń jest mało i naprawdę wysyłam na każde. Ale nawet nie oddzwaniają.
I tak większość rozchodzi się po znajomych znajomych którzy w danym miejscu pracują. Ja nawet na prace interwencyjne nie pójdę bo nie mam pleców w UP, a jak chodziłam po firmach to mówili że na staż by wzięli, na prace już nie...

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 22:47   #397
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość

czy dziecko w wieku 2 lat i 3 miesiacy powinno mieć kontakt z rówieśnikami? bo jestem przekonana że tak... a u mnie oni z nią na zakupy jeżdzą do hipermarketów zamiast na spacery chodzić, na place zabaw, do zoo.... no nie powiem co mnie bierze, i nie da się tego wytłumaczyć, rozbeczałam się z tego wszytskiego już dziś
Teoretycznie dziecko w tym wieku jest raczej nastawione na zabawę indywidualną, ale w praktyce na pewno kontakt z rówieśnikami nie zaszkodzi.

Dziewczyny, pewnie do soboty nie zajrzę, dlatego proszę o kciuki w sobotę o 10.30 Muszę zdać ten egzamin...

Dobranoc

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 22:54   #398
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Madziu Nawet nie wiem co powiedzieć...
Hej

Nie wiem czy doczytałaś,ale narazie są szanse,że bedziemy razem

Co u Ciebie?

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Wiesz, u mnie w mieście wykładanie towaru pojawiło się przed świętami wielkanocnymi. Tak to zero..
A widzimy się rzadko bo jak nie on zjazd, to ja miałam. Do tego kończy pracę o 4, u mnie jest po 5, pobędzie 4 godziny i do domu bo godzina policyjna... Trzeba się pouczyć, on musi w domu pomóc i z wielkim trudem są te 2 dni w tygodniu. Rozmowy? Jak ja nie wiercę dziury w brzuchu to nie ma. Wg niego nie ma problemów, wszystko jest ok. A nawet jak ja się nie tak zachowam, czymś go zranię to nie powie bo nie chce mnie ranić
Szkoda,że tak mało sie widzicie a może znajomych popytaj czy nie znajdą dla Ciebie pracy??

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, pewnie do soboty nie zajrzę, dlatego proszę o kciuki w sobotę o 10.30 Muszę zdać ten egzamin...

Dobranoc
bedziemy trzymać

Dobranoc
Stary 2010-06-30, 22:57   #399
Zwies
Zakorzenienie

Madzia odżyła
ech, idę się uczyć, mam jakieś durne 2 egz jutro

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 23:03   #400
madziamacius8786
Zakorzenienie

hehe a jak

powodzenia jutro

Dobranoc
Stary 2010-06-30, 23:10   #401
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

No, kurcze, to jeśli jesteście na dobrej drodze to dobrze, Madziu Jestem na czwartej stronie

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 23:13   #402
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
hej, cieszę się, że u Ciebie się układa
a 21 sierpnia to sobota
akurat moja siostra ma wtedy slub
MADZIA, ciesze sie, ze tz dał Ci szanse i nawet na forum widac, ze odzyłas. Najpierw weszłam do klubu i niezle sie zestresowałam... dopiero potem doczytywałam wszystko tutaj na wątku. trzymam kciuki za was
Aleks, GRATULUJĘ! pamietam, jak marudziłas, ze ty chyba nigdy sie nie obronisz, bo nie jestes w stanie dokonczyc pracy.. i widzisz, dokonałas tego!
Hawwa, trzymam kciuki za egzamin i ciesze sie, ze sie odezwałas, bo myslałam o Tobie
Stary 2010-06-30, 23:18   #403
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XXI

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Aleks
Hajja no to chyba się cieszymy, nie? Ludzie się bardzo zmieniają pod wpływem związków. Nie tylko jeśli chodzi o nastawienie do małżeństwa i dzieci, ale też o charakter. Chyba po prostu przebywając z drugą osobą tak jest.
No cieszymy. Ja też się zmieniam dzięki Niemu. Dzisiaj byliśmy ze znajomymi na bilardzie i się potem niefajnie zachował, ale zrozumiał swój błąd i mu wybaczyłam, bo ja nie potrafię się długo gniewać, bardzo szybko mi przechodzi. Może to być dla mnie zgubne, ale bardzo go kocham.

A tak w ogóle to wyszłam dzisiaj w południe na miasto załatwić parę spraw i łaziłam tak po słońcu 5 godzin, aż mnie opaliło trochę na ramionach i na dekolcie. Między innymi poszłam do krawcowej, żeby mi przerobiła tą sukienkę na wesele. Mam nadzieję, że mi jej nie schrzani. Kupię też od niej takie delikatne, przeźroczyste, króciusieńkie bolerko, które uszyła dla którejś córki, ale żadna w nim nie pójdzie, więc powiedziała mi, że mi może sprzedać Torebkę czerwoną pożyczę od Mamy TŻta, a buty czerwone mam (klapki-szpilki z odkrytymi palcami), chyba sobie wezmę peep toe bardzo ciemna śliwka (prawie czarne) na przebranie do tańczenia, bo w szpilkach-klapkach będzie mi niewygodnie tańczyć. No i Tata mi kupił nie pierścionek, a srebrną bransoletkę za jedyne 33 zł (udało mi się dziś taką tanią i ładną znaleźć), ale jest śliczna, taka delikatna i oryginalna. Upierał się na drogą bransoletkę + jeszcze 2 pierścionki, ale mu to z głowy wybiłam na szczęście.

A w niedzielę jedziemy z tymi znajomymi co mają dziecko na basen odkryty z tym dzieckiem, więc zapowiada się fajna niedziela, bo niby pogoda ma być
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."

Edytowane przez Hajja Hawwa
Czas edycji: 2010-06-30 o 23:20
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 23:25   #404
crozee
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=o-Sd-...layer_embedded
Stary 2010-06-30, 23:28   #405
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

ehhh nadrobilam - zestresowalam sie, potem odetchnelam jak sie wyjasnilo zmadzia, nie mam sily odpisywac. Dobranoc dziewczynki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-30, 23:38   #406
najfajniejsza
Zakorzenienie

Candy, ja nie umiem głosować na tej stronie nic dziwnego, nie umiem nawet odkręcić pojemniczka...
no chyba że się trzeba zarejestrować, by oddać głos?

Madzia, to nie chodzi o to, że ja przymieram głodem, a mama szasta forsą po prostu myślałam, że idzie im nieco gorzej finansowo, mama mi przedstawiła sytuację tak, jakby zaraz komornik miał wejść na ruchomości... no i tak mi się przykro zrobiło - ale niech wyjdą na prostą, a potem mama odda po ile i jak będzie chciała. nie upominam się, bo ona sama wie, że jest dłużniczką i podkreśliła, że odda, jak będzie mogła. tak chciałam napisać, że mi troszkę źle z tym, ale nieważne...

Hawwa, kciuki będą będę wtedy jechać do koleżanki (młodej mamy) i kciukać intensywnie

Crozee, na razie doszłam do 1.08 i - ojejku - błędna godzina w internecie i tyle. jak całe to takie jest, to szkoda patrzeć
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 23:48   #407
crozee
Zakorzenienie

naj, wiadomo, ze zwykla pomylka, ale w takich okolicznosciach mrozi krew.. ;-)
Stary 2010-06-30, 23:52   #408
najfajniejsza
Zakorzenienie

eeech, obejrzałam do końca. Crozee, co sądzisz o tym filmiku, że to tutaj umieściłaś? bo dla mnie to dość naiwne szukanie sensacji tam, gdzie jej nie ma. prawdopodobnie wbił im się błąd w stronce internetowej i wskoczyła błędna data, a potem to poprawili i tyle.
przecież niemożliwe jest orędzie umieszczone w Sieci przed katastrofą.
jeśli chodzi o to, że Komorowski wiedział, że dojdzie do katastrofy, i już miał gotowe orędzie, to przecież nie wysłałby go do TVP Info przed wypadkiem. co za absurd... już chyba bardziej prawdopodobne jest dla mnie, że Rosjanie dobijali tych, którzy przeżyli...

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
naj, wiadomo, ze zwykla pomylka, ale w takich okolicznosciach mrozi krew.. ;-)
ulżyło mi, bo myślałam, że w to wierzysz
co do mrożenia krwi - mnie nie mrozi niczego, raczej wywołuje śmiech

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

nadrobiłam i dobranoc
Stary 2010-07-01, 00:02   #409
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
eeech, obejrzałam do końca. Crozee, co sądzisz o tym filmiku, że to tutaj umieściłaś? bo dla mnie to dość naiwne szukanie sensacji tam, gdzie jej nie ma. prawdopodobnie wbił im się błąd w stronce internetowej i wskoczyła błędna data, a potem to poprawili i tyle.
przecież niemożliwe jest orędzie umieszczone w Sieci przed katastrofą.
jeśli chodzi o to, że Komorowski wiedział, że dojdzie do katastrofy, i już miał gotowe orędzie, to przecież nie wysłałby go do TVP Info przed wypadkiem. co za absurd... już chyba bardziej prawdopodobne jest dla mnie, że Rosjanie dobijali tych, którzy przeżyli...

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

ulżyło mi, bo myślałam, że w to wierzysz
co do mrożenia krwi - mnie nie mrozi niczego, raczej wywołuje śmiech

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

nadrobiłam i dobranoc
naj, jak juz napisałam, kompletnie nie wierze w to, ze komorowski to ukartował,. chociaz go nie lubie :P ja sie po prostu do archiwum X nadaje bo kiedy widze cos, czego jakos nie da sie wytlumaczyc(nie mowie, ze to cos nadprzyrodzonego, tylko po prostu dziwnego), to mam takie jakies dziwne uczucie a poza tym, pospieszyłam sie troche z wrzuceniem filmiku, bo bylam dopiero w polowie ogladania, kiedy go wrzuciłam. na koncu nic ciekawego nie było. szczegolnie od momentu z yahoo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-01, 00:03   #410
katarakta
Zadomowienie

Aleks gratuluję
Martwiłam się o Ciebie Madziu jak zniknęłaś na forum żeby wszystko się poukładało.
Hawwa kciuki będą
Stary 2010-07-01, 00:41   #411
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
wspaniale czyli szybko poszło
Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
moim zdaniem może wyrosnąć na odludka :\
no niestety ja już we wszystko uwierzę, możliwe że jakiś przygłup z TVP Info za szybko włożył orędzie na stronę bo pomyłki w dacie i godzinie się nie zdarzają w internecie - jest tak jak pan mówił, wszystko jest synchronizowane. Poza tym doszli do tego, że widoczność mieli na 30m a kazano im się obniżyć na 50 i najwyżej wzbić gdyby nie widzieli lotniska i wtedy już nie mieli szans. To wszystko było ukartowane bo oni nie umieją wygrać czysto szkoda tylko że tylu ludzi zabili a Komorowski też już zabił swoją wypowiedzią żołnierza w Afganistanie

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 06:44   #412
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
jest jeszcze kilka dziewcząt które mieszkają nieopodalNo i niech Bisia przyjedzie, bo ławeczkę już wyczyściłam i do tego sierpnia będę o nią dbała
Ojej, naprawdę zrobisz to dla mnie? Jestem wzruszona !!!

Cytat:
Gratuluję!

Naj, wcale się nie dziwię, że zrobiło Ci się przykro, normalna reakcja
Hawwa, kciuki będą oczywiście Bardzo się cieszę, że odezwałaś się do nas
Frezyjko, cieszę się, że praca Ci się podoba
Choji musi się w końcu wszystko poukładać

Dziewczyny, ale miałam wczoraj przygodę Mieszkam na przeciwko sklepu spożywczego, ale zaczyna się robić z tego melina, największym asortymentem jest alkohol i cały czas kręcą się tu podpite typki. Wychodzę z klatki i idę w stronę domu Tż, a za mną rusza jakiś koleś... Starszy facet, siwy, wiek oceniam na ok 50 lat. Zaczyna coś do mnie krzyczeć, wyciągnęłam telefon i dzwonię do Tż (zatrzymałam się chwilę i odeszłam na bok, chciałam, żeby mnie minął). Gościu sobie poszedł, ja skończyłam rozmawiać (nie mówiłam nic Tż, bo myślałam, że mnie minie i tyle), więc ruszyłam dalej... Jak idzie się do mojego Tż skrótami (przez szkołę), to po wyjściu z osiedla, w krzakach jest śmietnik. Zbliżam się do tego śmietnika i zza niego wychodzi ten koleś Kolana mi się aż ugięły, a on zaczyna mnie szarpać za rękę i mówić, że pokaże mi coś fajnego za śmietnikiem Dobrze, że w tym momencie z osiedla wyszło 2 młodych chłopaków, to się gość wystraszył, a ja szłam już dalej blisko tych chłopaków.

Jak mnie Tż w drzwiach wystraszoną zobaczył i z całym nadgarstkiem czerwonym, to tylko spytał co się stało, przytulił i ja zaraz zasnęłam... więc nie było rozmowy żadnej, a ja niedawno wróciłam do domu, bo Tż powiedział, że mam zostać do rana, żebym miała kogoś obok siebie jak się obudzę w nocy

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 06:52   #413
elena_100
Wtajemniczenie

Bisia
Aleks
Madzia...yyy a nie mówiłam
A tak wogóle dziń dybry.

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-01, 07:30   #414
carmelova
Zakorzenienie

Hello

Candy na tej stronie trzeba się rejestrować, bu
Bisia współczuję sytuacji, dobrze, że Ci się nic nie stało
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 07:36   #415
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Madziu jak to dobrze, że będziecie mieć szansę by znowu być razem
Aleks gratuluję
Bisia
no i Dzień Dobry

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 08:02   #416
rusałka_1
Zakorzenienie

ja zaraz wychodzę, trzymajcie kciuki!

Bisia

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 08:32   #417
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Bisia nie powinnas wiecej tamtedy chodzic sama - moze umawiaj sie, zeby TZ przychodzil po ciebie

a ja dzis jade nad wode w koncu poopalac sie troche i poplywac
Stary 2010-07-01, 08:43   #418
najfajniejsza
Zakorzenienie

Czeeeeeeeeść

Rusałka - kciukam

Bisia, dobrze, że się wystraszył tych ludzi... no i dobrze się zachował luby

Ilsa, nie wiem, czy oskarżanie kandydata na prezydenta o zabójstwo jest w porządku, zwłaszcza mając "dowody" w postaci złej daty w internecie. Nie powiem, kto więcej zyskał na tej tragedii (rozdawanie zdjęć pary prezydenckiej w zamian za podpisy jest - delikatnie mówiąc - nieeleganckie), ale nie twierdzę, że PiS ukartował wypadek, bo NIKT z Polskiej władzy (m.in. Sejmu i Senatu) tego nie mógł ukartować. już jestem bliższa uwierzenia, że to Rosjanie, ale tego się nie dowiemy. W każdym razie PO tylko traci na tym, bo Pospieszalski ciągle im wytyka, że źle działają, że śledztwo stoi w miejscu, że wycieczka do Smoleńska (sic!) znalazła szczątki ludzkie itp. Więc na logikę - jeśli ktoś planuje zabić 100 osób, to chyba by potem robił WSZYSTKO, by nie być w kręgu podejrzanych, nie?
że pan z TVP Info to kretyn, który wrzucił za szybko orędzie, to tylko 1/2 problemu - przecież to genialny Komorowski, który ukartował śmierć tylu osób, zapomniał się i wysłał to orędzie przed czasem przecież nie od dziś wiadomo, że TVP sympatyzuje z PiS-em, więc jakby dostali orędzie z przyszłości (wydaje mi się, że którakolwiek stacja z resztą), to raczej poszliby do prokuratury, a nie wrzucali je do neta na 5 godzin przed "morderstwem".

co do złych dat w internecie - jako że pracuję w gazecie, która wysyła teksty także do internetu, muszę Ci powiedzieć, że niestety, ale takie pomyłki się zdarzają i to kilka razy w roku wszystko jest zsynchronizowane, oczywiście, ale wystarczy, że coś większego siądzie (nie znam się na tym, więc nie wiem, co) i nagle mieliśmy tekst w internecie z datą "1978 r." błędy z dniem to już w ogóle się trafiają, także może zanim na forum zaczniesz oskarżać ludzi o zabójstwo, pomyśl dwa razy

Ech, nie chce mi się uczyć, i do pracy dziś, buuu

A ja jeszcze dziś nie pisałam Wam czegoś bardzo ważnego: chcę być żoną

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-07-01 o 08:47
Stary 2010-07-01, 09:20   #419
raingirl
Zakorzenienie

Bry
Cytat:
Gratulacje !!
I dziękuję za słowa otuchy
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
no niestety ja już we wszystko uwierzę, możliwe że jakiś przygłup z TVP Info za szybko włożył orędzie na stronę bo pomyłki w dacie i godzinie się nie zdarzają w internecie - jest tak jak pan mówił, wszystko jest synchronizowane. Poza tym doszli do tego, że widoczność mieli na 30m a kazano im się obniżyć na 50 i najwyżej wzbić gdyby nie widzieli lotniska i wtedy już nie mieli szans. To wszystko było ukartowane bo oni nie umieją wygrać czysto szkoda tylko że tylu ludzi zabili a Komorowski też już zabił swoją wypowiedzią żołnierza w Afganistanie
Eee, przepraszam Ciebie bardzo, ale Ty to napisałaś na poważnie ?
Komorowski - zamachowiec zdecydowanie szybciej uwierzyłabym, że to sprawka Rosjan
Cytat:
co do złych dat w internecie - jako że pracuję w gazecie, która wysyła teksty także do internetu, muszę Ci powiedzieć, że niestety, ale takie pomyłki się zdarzają i to kilka razy w roku wszystko jest zsynchronizowane, oczywiście, ale wystarczy, że coś większego siądzie (nie znam się na tym, więc nie wiem, co) i nagle mieliśmy tekst w internecie z datą "1978 r." błędy z dniem to już w ogóle się trafiają, także może zanim na forum zaczniesz oskarżać ludzi o zabójstwo, pomyśl dwa razy
Zdarzają się i to często. A co było z tym "proroctwem" katastrofy? Ktoś dla jaj sfingował datę a pół Polski się podniecało
Na forum muzycznym, na którym się udzielam czasem się takie zawirowania datowe zdarzają, że ludzie aż wklejają print screeny - jakiś czas temu mój kumpel napisał posta, którego data nadania sugerowała, że napisał go dooobre kilka lat przed swoim urodzeniem.
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 09:31   #420
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Bry

Gratulacje !!
I dziękuję za słowa otuchy

Eee, przepraszam Ciebie bardzo, ale Ty to napisałaś na poważnie ?
Komorowski - zamachowiec zdecydowanie szybciej uwierzyłabym, że to sprawka Rosjan

Zdarzają się i to często. A co było z tym "proroctwem" katastrofy? Ktoś dla jaj sfingował datę a pół Polski się podniecało
Na forum muzycznym, na którym się udzielam czasem się takie zawirowania datowe zdarzają, że ludzie aż wklejają print screeny - jakiś czas temu mój kumpel napisał posta, którego data nadania sugerowała, że napisał go dooobre kilka lat przed swoim urodzeniem.
Rain, ale wiesz, siłą rzeczy forum, np. Wizażu, może mniejszą wagę przywiązywać do dat niż ogólnopolski portal informacyjny, gdzie każda sekunda to pieniądze chodzi mi o to, że u nas to już nawet zwolnili faceta dyscyplinarnie, bo poszedł ten 1978 r. a jak jest pomyłka w godzinie czy dniu, to zmieniają ją ekstremalnie szybko.
zadałam Ci pytanie w klubie

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

w ogóle to tak mi się, nie wiem czemu, przypomniała opinia mojej rówieśniczki, że Komorowski to morderca, bo jest za refundowaniem in vitro (jak jej powiedziałam, że można refundować in vitro na zasadzie niemrożenia zarodków, tylko używania ich pojedynczo i problem etyczny - wyrzucanie zapłodnionych komórek - znika, to uznała, że dzieci z in vitro się nie mają duszy, bo Pan Bóg daje duszę tylko podczas aktu płciowego...)
naprawdę niepozorny człowiek, a zabija wszystko, co się rusza...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości