![]() |
#391 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Jeszcze Wam powiem, że Was kocham Lusio i Katrino! ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Jeszu dupa mi się poci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
też Was kocham
i mam depresję ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- co to znaczy Ragu?? wie ktoś??
#393 |
Zakorzenienie
|
Też Was kochoooooooooooooooom całą piczą swą
![]() Lusia ja mogę ![]() ale ostrzegam. nie miałam kiedy ogolić klaty
#394 |
Zakorzenienie
|
spoko, potulę Twe włochy
![]()
#395 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20599577]Fenomen, fenomen, wiadomo ![]() A mi nie szkoda w ogóle, bo im kibicował mój Tata, który cały czas nazywał Niemców hitlerowcami, a mnie ssmanką ![]() ![]() ![]() W Biedrze w ogóle słodycze są OSOM! ![]() moja mama ogólnie na piłce się nie zna. usłyszała kiedyś, że Podolski, Klose i Trochowski to Polacy, ale grający dla Niemiec. no i tak się jej ubzdurało, że zdradzili ojczyznę i od tej pory jest antyniemieckopiłkarska ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20599620]I tylko jedno pytanie zostaje bez odpowiedzi, jako, że obyło się bez wymiany koszulek: Czy Mesut ma równie duże sutki, jak oczy? ![]() ![]() [jak już się wymieniają tymi koszulkami to muszą ODDAĆ GŁOS DO STUDIA, a przecież to najciekawsza część meczu ![]() ![]() zastanawiające... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też zmieniam kolor ścian ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
Lusia, a mogłabyś przy okazji poczesać?
![]()
#397 | |
Zakorzenienie
|
Ja bym Cię wzięła...ale firstly jest mi za gorąco
![]() ![]() Cytat:
![]() Od Anisi się zaraziłaś? ![]() Świat się kończy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Czym?
![]()
#399 |
Zakorzenienie
|
jasne
![]() ![]() muszę psa wypuścić na dwór.
#400 |
Zakorzenienie
|
znacie jakieś fajne komedie romantyczne?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Nie ma czegoś takiego
![]() <powiedział antyfan gatunku ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Dobra ide wszamać lody ![]() i zimną kawę ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Mysza pewnie już wszystkie widziałaś te co bym Ci poleciła
![]()
#403 |
Zakorzenienie
|
okej, to co wybrać
'Charlie i fabryka czekolady' czy 'Z piekła rodem'? ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- a może: 'Jeździec bez głowy'? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
jeździec bez głowy!
![]()
#405 |
Zakorzenienie
|
na razie wybiorę Charliego
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- świetnie, druga część filmu nie jest dostępna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Ej! Nową Nibylandię założył osobiście sam MJ!
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Byłam na basenie, opaliłam to i owo a teraz umieram z pragnienia i czekam, aż mi się napoje schłodzą w zamrażalniku. ![]() Kurna, zużyliśmy cały lód i zapomniałam włożyć nowych woreczków. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Dzisiaj pełna rozpusta- zjadłam przed chwilą kulkę serka mozarella i poprawiłam kanapką Kinder Maxi King. ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Nie ma to jak zbilansowany posiłek... ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Idę zaraz wziąć prysznic. Ale obiecuję- po użyciu odłożę na miejsce. ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Chyba słonko mi za mocno przygrzało. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Yes Anka Yes
![]()
#408 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam w skrzynce katalog "bon prix" i zaraz obczaję, czy jest w nim coś ciekawego.
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Może kupię sobie coś na ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Chyba muszę napić się jakiegoś energetyka. ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Przed chwilą próbowałam, ale jest ciepły a wtedy smakuje jak pomyje. ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Ech, niech te upały się już skończą. ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Wystarczy ze 20- 22 stopnie. Przyjemnie a nie obezwładnia. ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Idę przejrzeć katalog. ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Coś czuję, że to odbije się negatywnie na planie spłaty karty kredytowej. ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cóż, życie, może wygram w totka. ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- A jak nie wygram, to zmienię tożsamość. ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Od nieboszczki chyba nie będą żądać spłaty, nie? ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Piiiiiić mi się chce! ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- W sumie to dziękuję opatrzności, że mamy mieszkanie z oknami od strony północno- wschodniej. Przynajmniej w domu panuje przyjemny chłodek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Anka w bon prixie nie ma nic ciekawego, oglądałam wczoraj.
---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- chociaż ciągle się zastanawiam jak działają te spodnie push up ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Anka przejrzałam pogodę na 3tyg, niestety upałów c.d. ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- wytopiłyście się wszystkie czy co? ![]()
#410 |
Zakorzenienie
|
Ja robię notkę na bloga$$ku
![]()
#411 |
Zakorzenienie
|
ale miałam mega hiper mega fajny hiper dzień
![]() idę teraz na grilla ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- co robiłyście moje Koczkodany? ![]()
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiecie co...w mokrej koszulce idzie wytrzymać ![]() Mogę robić za zaje*istą miss ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
muszę psu dolać wody zaraz wracam
![]()
#414 |
Zakorzenienie
|
kurde...
czuję się jak Marta Mostowiak ![]()
#415 |
Zakorzenienie
|
Ej...mjjpictures nie chodzą
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Czyli prawie jak Majkol ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
dżizas nie wiem w co się jutro ubrać
![]()
#417 |
Zakorzenienie
|
#418 |
Zakorzenienie
|
no nie da się
![]()
#419 |
Zakorzenienie
|
Idę na sałateczkę
![]() ![]() Do wieczorka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
wrocilam
![]() wkleje pozniej pare fotek nibylandzkiego dziecka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.