|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
![]() ![]()
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |||
Konto usunięte
|
Pogooglowalam troche
![]() Cytat:
Z kolei woda mineralna w nadmiarze powoduje kamice nerkowa XD Co lekarz to prawda. Cytat:
Cytat:
W dodatku napisali, że Żywiec jest niezdrowy bo ma wlasnie maleenko czegokolwiek i nadaje sie tylko dla niemowlat, których nerki jeszcze nie są wykształcone by znieść więcej. PS: Maselko kakaowe ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Wtajemniczenie
|
Kurde, a ja piję Żywca
![]() ![]() Dzień dobry Kochane! ![]() Za niecałe półtorej godziny trzeba się do szkoły zbierać, taka u mnie mgła że z okna ledwo widać wielkie drzewo rosnące na podwórku u sąsiada ![]() ![]() ![]() No nic, miłego dnia życzę, pocieszam się że to ostatni dzień w tym tygodniu w którym idę do szkoły, czwartek, piątek wolne ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jestem zachwycona swoimi włosami od kiedy ich nie suszę ![]() ![]() Edytowane przez magne Czas edycji: 2010-10-13 o 06:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj kupiłam sobie ten peelling morelowy i go wypróbowałam. Mam dzisiaj ślicznie gładką buźke ![]() ![]() Wczoraj oczywiście nic nie kupiłam (to co zamierzałam) i jestem troche podłamana ![]() ![]() ![]() ![]() A dzisiaj mam w planie: - solarium - kąpiel - żel pod prysznic głęboko nawilżający - nafta kosmetyczna - mycie włosków - odżywka - odżywka bez spłukiwania - krem na twarz - wazelina na usta
![]() |
#397 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W jakim sklepie internetowym kupiłaś? Ten różowy jest bossski ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba sobie kupie ten różowy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuję pomocy
![]() Otóż znalazłam na strychu starą, brązową ramoneskę mojej mamy, jest ładna, podoba mi się, ale kompletnie nie wiem co z nią zrobić... ![]() ![]() ![]() P.S.: Przepraszam za mój "ubiór" na zdjęciach, ale ja jeszcze jestem w piżamie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2010-10-13 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zadomowienie
|
Cześć!
W poprzednim wątku przywitałam się i dosyć regularnie was czytywałam (niestety nie miałam czasu nic pisać), potem chwilowo korzystałam z internetu u znajomych więc siłą rzeczy moje przesiadywanie na wizażu było ograniczone, dzisiaj wchodzę i patrzę -o, nowy watek. ![]() Moje dzisiejsze zakupy Tonik AA krem matujący Nivea Visage masło kakaowe poprawiające koloryt cery Ziaja (ten zapach, mmm ![]() Dziewczyny, a wypróbowałyście może te dwa kosmetyki do włosów? Pettenon Cosmetici, Dolce Latte (Maska z proteinami mlecznymi) Dabur, Amla, Hair Oil (Olejek do włosów z wyciągiem z owoców amla) Jeśli tak, to możecie mi coś o nich powiedzieć? Warto kupować? (do tego muszę wreszcie zamówić Waxa i już niedługo kupić szampon brzozowy)
#402 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() samaraNW -dopiero teraz zastanawiam sie, czy Ty przypadkiem nie jestes z Nowego Dworu ![]() Cytat:
![]() rano zrobil mi pobudke, ponad h rozmawialismy przez tel, no nie poznaje,milutki jak malo kiedy, jakbym jeszcze kwiatki dostala to bylby full wypas ![]() Podoba mi sie to uczucie jak ktos sie stara, zobaczymy ile to potrwa i z jakim efektem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ps. juz od h tu odpisuje,ale zagadalam sie z kolega i zapomnialam ze zacytowalam i mialam Wam odpisac ![]() dzis: mikrofibra ![]() scrub spa z avonu na twarz peeling pupy i ud serum na biust i posladki regulacji brwi
![]() |
#403 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja nie używałam tych kosmetyków, ale wiem że kilka dziewczyn bardzo chwaliło sobie tą maskę Dolce Latte ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
buahhot Pooglądałam sobie jakie są dostępne kolory tych błyszczyków i właśnie jakiś różowy mnie interesuje... Może SweetHeart, albo Candy Shop takie cieliste się wydają
![]() ![]() catee Z tego co wiem to firma NYX nie jest dostępna w Polsce, można ją kupić tylko za granicą lub przez internet ![]()
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-10-13 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() A ja sobie dziś wróciłam ze szkoły okrężną drogą - przez park i jakoś mi to tak bardzo poprawiło nastrój, tylko ja zauważyłam, że nie potrafię..spacerować - cały czas się śpieszę, szybko idę itd. Co chwilę się zatrzymywałam, żeby zwolnić, no bo przecież chciałam odetchnąć trochę wśród tej całej plejady jesiennych kolorów i jesiennego słoneczka ![]() ![]() A i właśnie - dziewczyny Wy też tak macie, że jak wracacie do domu, to zaczynają Was, że tak to nazwę - "uwierać" spodnie ? ![]() ![]() buahhot - czyli nic kompletnie nie zrobił tak ? A co do błyszczyków - śliczne odcienie!! Zamieściłabyś jak się prezentują na ustach? A ten róż i jeszcze jak mówisz jak taki nude jest ![]() ![]() Talullah - oj tak, "koleżaneczki" są cudne na zakupach - zwłaszcza widzę takie sytuacje w przymierzalniach, jak czekam np. w kolejce i słyszę tylko 'no tak, pięknie wyglądasz, ślicznie naprawdę, bierz, bierz, ja bym wzięła!" i się patrzę a tam tak tragicznie wyglądająca dziewczyna w tych ciuchach masakra ![]() ![]() ![]() ![]() candycotton, coldplay - ja też zazwyczaj Żywca aaaa ![]() ![]() coldplay - zazdroszczę wolnego ![]() ![]() magne - ja to samo mam, jeśli chodzi o szczerość - jak ktoś, nawet mi bliski wygląda w czymś źle to mu o tym mówię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do włosów - to kładziesz się spać z mokrymi czy jak?? angelwithoutsoul - ja też mam zawsze problem z ocieplanymi butami na zimę - wszędzie ten zamsz i zamsz, nawet porządnych skórzanych ładnych w rozsądnej cenie nie ma ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Inka_ - hej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Raczkowanie
|
hej kobitki!
![]() jestem tak zmęczona nauką, nie wysypiam się, mam podkrążone oczy ciągle, masakra, ale jutro mam na szczęście wolne, bo to oznacza, że... ? posprzątam w końcu swój pokój i zdąrzę zrobić wszystko na przyszły tydzień. niestety cały wolny czas mam zawalony, także chcę jak najlepiej wykorzystać dzisiejszy wieczór na spotkaniu z moim Tż. idziemy na jakiś fajny deserek do grycana! a potem film u mnie ![]() byłam dzisiaj w rossmannie i naturze, bo skończył mi się żel do twarzy (mój zachwalany Lirene granatowy do cery tłustej i mieszanej) i co? nigdzie nie ma, jeden był to kosztował 17złotych, jak ja go, bez promocji, kupiłam w rossmannie kiedyś za 5 i żałuję, że nie wzięłam chociaż dwóch. na szczęście, rozpromieniłam się, gdyż znalazłam żel Nivea do mojego rodzaju skóry, o czym nie wiedziałam, że istnieje, także super. zobaczymy jak się sprawdzi. ostatnio mam taką fajną cerę, może dlatego, że na nowo zaczęłam używać st.ives - peeling morelowy. fajny jest -polecam gorąco. teraz czekam na moje zamówienie z avonu - w końcu jakiś porządny peeling do stópek. jestem ciekawa zapachu połączenia granatu z czekoladą! musi pachnieć nieziemsko ![]() ![]() lecę trochę porobić rzeczy do szkoły. wy też tak macie, że nie możecie być spokojne, jeśli macie wiele rzeczy na głowie? buziaki. wpadnę do was później i mam nadzieję, że coś niecoś nadrobię, chociaż: buahhot super te błyszczyki. kurcze, z tego co widzę, zawsze coś fajnego wyczaisz :p ekonomika dopytaj się krawcowej, jak ją odświeżyć. może niewielkim kosztem zrobić coś fajnego z tej kurteczki ![]() co do wody, nie rozumiem tego, że woda, która uznana jest przez instytut matki i dziecka, czy coś takiego, jest zarówno "śmiertelna". nie wiadomo już w co wierzyć, a przede wszystkim, co jeść. teraz wszystko jest tak chemicznie zmodyfikowane, a takie całkiem naturalne rzeczy - masakrycznie drogie. przecież kiedyś było odwrotnie, prawda? to co człowiek sam wychodował, wysiał, czy zebrał było o wiele tańsze niż to, co musiał kupić i co było przetworzone. angel ja kupiłam sobie buty na zimę, które są tak ocieplane, że jeny matko ! całe w korzuszku w środku. to są takie same jak na zdjęciu, ale czarne, bo były jeszcze takie kremowe... i wybrałam ciemniejsze. szkoda, że nie było w granacie. mimo wszystko można odgiąć but, tak, żeby nie było widać korzyszka. dobra, nie plotę już, a mykam! paaaa ![]()
Edytowane przez hanamici Czas edycji: 2010-10-13 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
caate - z tego co wspominała buahhot można nabyć je w Marionnaud(tak jak i inne kosmetyki Nyx'a) i z tego co wyczytałam to we Wrocławiu perfumeria ta jest w Magnolii
![]() hanamici - znam ten ból związany ze zmęczeniem naukowym - makabra ![]() ![]() ![]() Ooo i widzę, że ktoś się też tu skusił na granata z czekoladą z Avonu - tyle, że ja wzięłam sobie krem do stóp ![]() ![]() I tak, też tak mam, że mam takiego wewnętrznego stresa, że coś się stanie, świat się zawali jak nie zrobię wszystkiego... I co do jedzenia to prawda , święta prawda...Ostatnio miałam zajęcia z obsługi konsumenta i mieliśmy właśnie jak robią różne rzeczy, co tam dosypują, przekręty różne takie z jedzeniem, że aż mi niedobrze było...Większość z mięsem wspólnego była, fakt , faktem - ja go nie jem, ale obrzydliwe było to co mówiła nam nauczycielka bleeeh! Ja spadam ogarnąć trochę pokój, bo Tż za pół godzinki wpadnie na chwilę, a potem nauka na jakże cudowną chemię i napisanie listu motywacyjnego i życiorysu na ekonomikę ..... Aa i jeszcze oferta mini przedsiębiorstwa w którym jestem dyrektorem ds.reklamy - zakładamy w naszej szkole takie coś co roku, po 8 osób i w tym roku ja też w tym jestem, w sumie pani mnie wpisała zanim zdążyłam cokolwiek powiedzieć, bo się nadaję... ![]() Wpadnę później, miłego popołudnia Kochane! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- hanamici - dopiero zauważyłam te buty - świetne!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#408 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
ten kolor akurat oglądałam w sklepie i jest naprawdę ładny
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja jestem zakochana w obu ![]() ![]() ![]() wklejam zdjęcia na swoich ustach, mam nadzieje że będzie coś widać ![]() 2 pierwsze zdjęcia frosteed (na pierwszym z lampą więc troche inaczej wyszedł, faktyczny kolor jest na drugim zdj) na 2 kolejnych sugar pie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#410 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Fajne te buty gdzie kupiłaś? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zadomowienie
|
Alessandra- tak ,chodzę spać w mokrych włosach. .. napisałaś ,ze po peelingu st.ives pogarsza ci sie cera ,a mi też .. I nie wiem, czy go odstawić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2010-10-13 o 15:29 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Raczkowanie
|
butki kupiłam w Bydgoszczy na Dworcowej za 79zł. wiem, że za 149 są w sklepie Glamour, ale generalnie poszukajcie w takich tanich sklepach na mieście...
jestem strasznie zadowolona, ale,póki co, jest na nie za ciepło. a powiedz mi Alessandra gdzie i za ile kupiłaś mikrofibrę i jakie dokładnie efekty daje? a poza tym, dziwnie, że na moeją cerę coś działa super, a na inną daje zupełnie inny efekt do zamierzonego.
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
hanamici używasz kremu nawilżającego do twarzy z biedronki przy cerze tłustej,dobrze kojarzę?
dzisiaj zrobiłam sobie maseczkę złuszczającą peel-off i dotleniającą + podstawa. dostałam już glico-a i nie mogę się doczekać,aż skończy mi się skinorem,bo już mam ochotę go poużywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
![]() hanamici super masz te buty. Sama bym takie chciała. A zdradzisz gdzie kupiłaś? ![]() Ja kupiłam dzisiaj peeling z Joanny o zapachu truskawek. ![]() A caate ja nie pisze wolno na komputerze. Nauczyłam się tak pisać ze znakami i tak mi już zostało. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to mam pytanie do posiadaczek grzywek jesli już jesteśmy przy temacie cery. Czy po noszeniu grzywki na czole wysypuje Was? Cholerka mnie tak, ale rozważam też opcję,że to może nie sama grzywka jest winowajczynią,ale lakier do włosów, którym ją utrwalam....co myślicie kochane ![]()
![]() |
#418 |
CABIN CREW
|
znalazłam chwilę na mały shopping, byłam w SP- kupiłam krem oliwkowy ziai duuuży; skrzyp - tabletki i krem dla mamy
![]() ![]() ale dziś się nachodziłam, nogi mnie taaaak bolą....
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
buahhot - dziękuję bardzo za zdjęcia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() coldplay - taak, ja mam to samo ciągle gdzieś biegnę ![]() ![]() magne - a ja zawsze jak chodziłam spać w mokrych, to miałam taką masakrę na głowie, że z dwojga złego wolę zrezygnować z prostownicy na dni szkolne ![]() Wiesz, co do peelingu to spotkałam się już z wieloma negatywnymi opiniami o nim pod względem wypryszczania i zapychania, więc nie wiem od czego to jest zależne ![]() ![]() hanamici - właśnie szukałam już chyba we wszystkich sklepach w moim mieście nawet takich właśnie mniej znanych i odwiedzanych i nic, nic zupełnie - same a'la emu ehh..A te są boskie ![]() Mikrofibrę znajdziesz we wszystkich sklepach, gdzie mają ściereczki i inne takie rzeczy do sprzątania - Biedronka, Tesco , ja akurat swoje kupiłam przy okazji w Rossmanie i to jest jakaś niemiecka firma i okazało się potem, że jest to ściereczka z mikrofibry do..okien ![]() ![]() ![]() ![]() Co do korzyści - ja dzięki niej odstawiłam peelingi , czasami tylko używam żelu peelingującego takiego z Neutrogeny, żeby nie przesadzać z mikrofibrą - bo trzeba uważać, mięciutka ona jest i delikatna jak się nią ściera twarz, ale to efekt zwodzący bo działa ostro i jak się przedobrzy to można przewrażliwić skórę, nałapać się podrażnień itd.-ja stosuję ją prawie codziennie, czasami co 2 dni jak mi się przypomni przy wieczornym demakijażu - po mleczku do twarzy nalewam na nią odrobinę żelu , złuszczam twarz, przemywam tonikiem i krem i nic mi się nie dzieje, a skórę jednak trochę wrażliwą mam ![]() Przede wszystkim super idealnie oczyszcza - zawsze mam po niej taki efekt bardzo dobrze oddychającej twarzy, naprawdę czuję się jakby brała taki głęboki oddech po tym hehe ![]() ![]() Dobra, idę sobie robić zieloną herbatę i zabieram się za szkołę... ![]() Do zobaczenia później ![]() ![]()
![]() |
#420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.