|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grzybek rośnie, ptaszek dziobie, DNO o piłce ciągle skrobie. Część VII!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Winter is coming
|
turuturuu Czibamba ooooo Czibamba!!!
![]() Ja bym człowieka odpowiedzialnego za transfery wywaliła na zbity pysk, jedynie w Artjomsa trafił( a i tak ma żonę ![]() Ale na Man City i tak chcę iść ![]() ![]() ![]() baj de łej, oglada któraś z was Despret Hałsłajws? tam jest teraz motyw z kamerką ![]()
Edytowane przez velika Czas edycji: 2010-10-25 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
Hahaha, dziołchy
![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Winter is coming
|
No, to z Susan
![]() my jako pracujące na infolinii mogłybyśmy na przykład siedzieć przed kamerką owinięte tylko szalem "ohhh panie Pepie, szal mi się zsunął, pan poczeka, poszukam go pod biurkiem" ![]() dobranoc pannafu;*
#396 | |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Cytat:
![]() http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html a to widzialy? najważniejsze, że przeżył. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki kiedy jest nastepny mecz?
do jutra, ja uciekam bo zmeczona jestem dzis ![]()
![]() |
#398 | |
Winter is coming
|
Cytat:
pa lucia;* meczyki dopiero w weekend, w tygodniu jest u nas Puchar Polski, w innych ligach to nie wiem, bo puchary mnie zawsze mało interesowały
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
lucia, Real i Barca grają jutro mecze w ramach Copa Del Rey
![]() Ja też się żegnam, do jutra ![]() Edytowane przez DiamanteNegro Czas edycji: 2010-10-25 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Winter is coming
|
jak wszystkie, to wszystkie dobranoc
![]() bezrobotni mogą spać długo ![]() ![]()
#401 |
Zakorzenienie
|
Haha, ja tylko spać poszłam a tu już dyskusja na temat mojego głosu, Messiaka i cyberseksu
![]() ![]() Tak mi się nie chce ![]() ![]() ![]() No anyways, miłego dnia kochane ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Buu, idę ![]()
Edytowane przez Nealinne Czas edycji: 2010-10-26 o 05:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#402 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może dostaniesz jakiś internetowy prezent? ![]() Podejrzanie to brzmi ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny trzymajcie kciuki dziś za mnie, żebym: - nie miała kartkówki z matmy od 9:25 do 10:45 - nie miała kartkówki z wosu 13:15 do 13:35 - nie było jutro geografii i angielskiego 11:50 do 12:20 Proszę! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- To trzymajcie kciuki, albo chociaż kciuka! ![]() Idę do szkoły, do później ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kciuka ![]() ![]() Trzymam ![]() Hej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |||||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymaj się cieplutko ![]() Cytat:
![]() ![]() aguul, trzymam ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Wayne Rooney przedłużył kontrakt z Manchesterem United. Okazuje się jednak, że napastnik zażądał umieszczenia w nowej umowie specjalnej klauzuli. Na jej mocy Rooney będzie mógł odejść z Manchesteru United za 30 mln euro. Będzie to możliwe, jeśli właściciele Czerwonych Diabłów nie dokonają obiecanych wzmocnień zespołu. Szczegółowe ustalenia są zawarte w kontrakcie Rooneya. - ![]() Nerwowa atmosfera panuje ostatnio w Lechu Poznań. Nie należy się jednak temu dziwić - Kolejorz przegrał cztery ostatnie mecze w lidze i znajduje się tuż nad strefą spadkową. W Poznaniu działacze już myślą o zmianie trenera. Myślą, ale chyba nie mają za bardzo kandydatów. Michał Probierz nie opuści Jagiellonii Białystok, Jurijowi Ształowowi nie wiedzie się ostatnio zbyt dobrze, a Czesław Michniewicz od dawna nie pracował w zawodzie. Lech sprowadzi więc trenera z zagranicy? Na dzień dzisiejszy to najbardziej realna opcja. Póki co w Lechu znaleźli "kozła ofiarnego". Padło na Artura Wichniarka, który został przesunięty do zespołu Młodej Ekstraklasy. Ponadto piłkarzom "zamrożono" do końca roku wszystkie premie. Trener Zieliński bez Wichniarka będzie musiał pokonać krakowskie kluby: Cracovię w Pucharze Polski i Wisłę w lidze. Jeśli Lechowi uda się wygrać oba mecze, to Zieliński być może zostanie. - ta, to krzyż na drogę ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Dobra, idę uczyć się angielskiego i śmigam do sklepu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
Bleee, hej, właśnie niedawno wstałam i spóźnię się na lekcje, które już się zaczęły 3 godziny temu..
![]() ![]() ![]() Będę po 15, tymczasem się żegnam, bo za 20 min. wychodzę.. ![]() Edytowane przez Modette Czas edycji: 2010-10-26 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Mod, no to ładnie pospałaś, hahaha
![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Aga, kciuki zaciśnięte ![]() A ja jadę na cały dzień na zakupy!! ![]()
#408 |
Zakorzenienie
|
Lucrecia, zazdroszczę
![]() Chętnie bym się z Tobą zabrała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Winter is coming
|
witam;]
A o tym moim Lechu to naprawdę szkoda gadać... już jutro Cracovia, póki co mega cienka, trener Ulatowski jest w jeszcze gorszej sytuacji niż Zieliński. W lidze przerżnęli z Lechem chyba z 5:0, już nie pamiętam dokładnie, oby była powtórka, to idealny rywal na złapanie formy i porozumienia między piłkarzami na boisku.
Edytowane przez velika Czas edycji: 2010-10-26 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
Hej witam w nowym watku bo jeszcze nie miałam okazji tu pisac
![]() pannafu tytuł jest rewelacyjny i wstęp również ![]() Ja ciągle chora ![]()
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Cześć Panna S, vel
![]() Dziewczyny, załączam Wam zdjęcia moich botków. Co o nich sądzicie? W zeszłym roku za nimi szalałam i byłam w stanie przechodzić w nich całą zimę, a teraz totalnie mi się nie podobają i mam wrażenie, że do niczego nie pasują ![]() Przepraszam Was za jakość zdjęć, ale robione one były z lapka, więc nie tylko kolor pozostawia wiele do życzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Cześć elmo, fajnie, że jesteś
![]() Dziękuję, a tytuł to zasługa Nei ![]() Byłaś u lekarza? |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Winter is coming
|
mi się podobają
![]() a mi się dziś dobrze dzień zaczął, mam osobę, która mnie obejmie patronatem pozaetatowo, jak nic nie znajdę ![]() ![]()
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, to już coś ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Byłam u lekarza i poprosiłam o krople do nebulizacji, przez 4 dni sie nebulizowałam
![]() A butki są bardzo fajne chetnie bym je przygarnęla ![]() one sa peep toe i chodziłaś w nich w zimę ?? czy cof=dzi o to ze ich cała zime szukałas bo ![]()
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() elmo dawno Cię nie było ![]() ![]() vel dobre i to, etat to etat, wiadomo ale dobrze, że coś ruszyło póki co ![]() Kasia a one mają odkryte palce ![]() ![]() ![]() ![]() *23 kandydatów i jedna Złota Piłka. Poznaliśmy piłkarzy, spośród których zostanie wybrany najlepszy piłkarz świata 2010 roku w plebiscycie FIFA i magazynu "France Football". Najwięcej kandydatów do nagrody dostarczyła - co raczej nie dziwi - reprezentacja mistrzów świata Hiszpanii.Nazwisko piłkarza, który podniesie w górę Złotą Piłkę poznamy 10 stycznia w szwajcarskim Zurychu. Będzie to historyczne wyróżnienie, bo od tego roku przyznawane jest wspólnie przez francuski magazyn "France Football" i FIFA. 23 kandydatów do Złotej Piłki FIFA: Iker Casillas (Hiszpania, Real Madryt), Daniel Alves (Brazylia, Barcelona), Didier Drogba (WKS, Chelsea), Samuel Eto'o (Kamerun, Inter Mediloan), Cesc Fabregas (Hiszpania, Arsenal), Diego Forlan (Urugwaj, Atletico Madryt), Asamoah Gyan (Ghana, Rennes/Sunderland), Andres Iniesta (Hiszpania, Barcelona), Julio Cesar (Brazylia, Inter), Miroslav Klose (Niemcy, Bayern Monachium), Philipp Lahm (Niemcy, Bayern), Maicon (Brazylia, Inter), Lionel Messi (Argentyna, Barcelona), Thomas Mueller (Niemcy, Bayern), Mesut Oezil (Niemcy, Werder Brema/Real Madryt), Carles Puyol (Hiszpania, Barcelona), Arjen Robben (Holandia, Bayern), Cristiano Ronaldo (Portugalia, Real), Bastian Schweinsteiger (Niemcy, Bayern), Wesley Sneijder (Holandia, Inter), David Villa (Hiszpania, Valencia/ Barcelona), Xabi Alonso (Hiszpania, Real), Xavi (Hiszpania, Barcelona). 10 kandydatów do tytułu najlepszego trenera: Carlo Ancelotti (Włochy/ Chelsea), Vicente del Bosque (Hiszpania/Hiszpania), Alex Ferguson (Szkocja/Manchester United), Pep Guardiola (Hiszpania/ Barcelona), Joachim Loew (Niemcy/Niemcy), Jose Mourinho (Portugalia/Inter, Real), Oscar Tabarez (Urugwaj/Urugwaj), Louis Van Gaal (Holandia/Bayern), Bert Van Marwijk (Holandia/Holandia), Arsene Wenger (Francja/Arsenal). * |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Winter is coming
|
ojj, ciężko w tym roku wybrać, trener to wg mnie del Bosque, ew. Jose Mourinho, a piłkarz to nie wiem.
#419 | |||
Zakorzenienie
|
Beata, tak, mają odkryte palce. Tzn. one były kupione z zamiarem chodzenia na jesień i tak też było, że jesień w nich przechodziłam, tyle, że później miałam ochotę zakładać je jeszcze w zimę, ale z racji odkrytego palca musiałam zrezygnować
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz, to nie są typowe peep toe - takie trochę naciągane ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
Trener? Vincente del Bosque bezapelacyjnie ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Także elmo - dużo, dużo zdrowia ;*. Edytowane przez pannafu Czas edycji: 2010-10-26 o 10:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Winter is coming
|
kolejna dobra rzecz dziś, załapałam się na rozbiórkę black xs, które chodzi za mną od kilku miesięcy
![]() ![]() ![]() ![]() fajne te buty pannafu. Ale rozumiem, mogły się odwidzieć. Ja kupuję zazwyczaj bardzo klasyczne buty, zawsze na obcasie i potrafię nosić nawet ze 3 lata.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.