*** Dukanie od 31.10.2010 *** - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-12, 10:29   #391
Watorzynka
Raczkowanie

Dot.: *** Dukanie od 31.10.2010 ***

A powiedzcie mi dziewczyny te które robia 3/3 waga wam stoi w miejscu w tedy rosnie czy jak? bo sie musze psychicznie przygotowac i jak cos 2x wiecej cwiczyc zeby uniknac hahhha

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
cześć Dziewczynki - ja też mam Wasz wzrost 168cm - niestety troszkę więcej kg na sobie i do zrzucenia, a dukam sobie już od 2.11 - schudłam 4,2 kg z czego bardzo się cieszę - w tej chwili moja pozycją wyjściową jest 74,5 kg - ja chciałabym schudnąć do 64 - 62 kg, więc jeszcze jakoś przede mną ok 10 - 12 kg teraz wierzę że jest to realne i mam cel by taki osiągnąć i utrzymać bo to jest najważniejsze. Poza kilogramami również widzę po sobie że jest lepiej - w jeansy już wchodzę a nie wbijam się, nawet mąż zauważył że jest mnie ciutkę mniej - i to mnie również motywuje. Trzymam kciuki za wszytkich dukających - razem damy radę
Oczywiście że damy rade gratuluję 4,2 kg bo dukamy od tego samego dnia i tyle samo zrzuciłysmy albo bardzo porównywalnie: oklaski:wiec brawa dla nas
Stary 2010-11-12, 10:48   #392
Emilius
Raczkowanie

Hej Dzieczyny. Dziś zaczynam 3 dzien I fazy i tylko 0,6kg mniej. Ale wiem chyba czemu. Jak na razie, to cały czas w siebie wkładam i nic nie wyrzucam (jeśli wiecie o czym mówię). Kupiłam dzis sobie błonnik - colosan ex i bede go wsuwać. Nie będę się pytać, czy można. Mam to szczerze gdzieś. Mój brzuch wygląda na szósty miesiąc ciąży. czuję jakbym miała kamienie w brzuchu.... Humor mi to psuje i jest strasznie demotywujące.

63-62-61-60-59-58-57

Emilius jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 11:02   #393
monias_wawa
Raczkowanie

hahaha nio i proszę)

kto czyta nie błądzi!!!

zgodnie z książką możęmy chudą gotwaną szyneczkę wieprzową i KAWIOR i sok z limonki jako przyprawę, gdyz w jednym z przepisów w książce jest użyta)
monias_wawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 11:02   #394
Watorzynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emilius Pokaż wiadomość
Hej Dzieczyny. Dziś zaczynam 3 dzien I fazy i tylko 0,6kg mniej. Ale wiem chyba czemu. Jak na razie, to cały czas w siebie wkładam i nic nie wyrzucam (jeśli wiecie o czym mówię). Kupiłam dzis sobie błonnik - colosan ex i bede go wsuwać. Nie będę się pytać, czy można. Mam to szczerze gdzieś. Mój brzuch wygląda na szósty miesiąc ciąży. czuję jakbym miała kamienie w brzuchu.... Humor mi to psuje i jest strasznie demotywujące.
A jadłas codziennie te otręby?? może spróbuj espumisan... wczesniej może cię rozladuje:"P:P
Stary 2010-11-12, 11:12   #395
monias_wawa
Raczkowanie

otreby są bardzo ważne. Ja miałam podobnie ale to organizm musi się przestawić i wszystko się ureguluje)
Stary 2010-11-12, 11:27   #396
Watorzynka
Raczkowanie

Ja tez tak miałam ale.. u mnie to naturalne zawsze miałam takie problemy ale po paru dniach przeszło i teraz jest idealnie
Stary 2010-11-12, 11:35   #397
monias_wawa
Raczkowanie

Słuchajcie mam straszna ochotę na dynię faszerowaną cielęciną po bolońsku z książki:
/na 4 osoby/

2 małe dynie - na miseczki przekrojone na połówki wydrążamy w środku i wsadzamy do piekarnima /240 st/ na 20 min.

na teflonie podsmażamy 400g mielonej cieleciny wymieszane uprzednio z posiekanymi dwoma małymi cebulami. Jak mięsko się przyrumieni to dodajemy 250 g koncentratu pomidorowego, pół łyżeczki mielonej papryki słodkiej, dużą szczyptę mielonego imbiru i garść posiekanej natki pietruchy, sól, pieprz i zasmażamy chwilkę.

Dynie wyjmujemy z piekarnika, napełniamy farszem i znów do piekarnika na 30 min 240 st. MNIAM MNIAM MNIAM
Stary 2010-11-12, 11:47   #398
Watorzynka
Raczkowanie

A ja nie moglam sie zdecydować i w koncu pozostaje przy nalesnikach z serkiem i cynamonem tylko myslicie ze wyjda bez skrobi?
Stary 2010-11-12, 11:59   #399
monias_wawa
Raczkowanie

obawiam się, że jak nie będzie skrobii to aby Ci się nie rozpadały to będą musiały byc ciutek gdubsze lub nie będą sprężyste wcale;/
Stary 2010-11-12, 12:16   #400
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Ja chyba robiłam naleśniki z otrębami, a nie skrobią [chociaż na 100% nie jestem pewna].

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 13:08   #401
Watorzynka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monias_wawa Pokaż wiadomość
obawiam się, że jak nie będzie skrobii to aby Ci się nie rozpadały to będą musiały byc ciutek gdubsze lub nie będą sprężyste wcale;/
no nic spróbuje bo dopieor ja zamówilam...

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

NO wlansie chce dac zmielone otreby zobacze:P powiem wam poźniej

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

No i dupa wyszły.. ale takei srednie bez rewelacji i nie chciały sie obrócić.. ani nic
Stary 2010-11-12, 13:46   #402
monias_wawa
Raczkowanie

Zatem czekamy na relację)

na stronach almy znalazłam ciasteczka owsiane z cynamonem lub imbirem bezcukrowe. Nie wiem czy tam jest mąka ale jak będę dziś w sklepie to je poszukam

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

za te nalesniki..hmm....jednak skrobia musi być.

jutro zrobię właśnie dyniola i zrobię bliny z cukinią lub z łososiem i do tego twarożkowo-koperkowy sos z ogóraskiem startym)

juz nie mogę się doczekac jutra

a dziś po pracy

a idę sobie zrobić pazórki
bjadę na kręgle - chociaż strasznie mi się nie chce po prostu mam lenia okropnego.

o boshe!!! nie uwieżycie!!! mój szef mnie wcześniej zwolnił z pracy))
Stary 2010-11-12, 13:58   #403
Watorzynka
Raczkowanie

hahha xD rewelacja
a kregle fajna sprawa tez ide ale w niedziele ost mnie kula przewazała:d ciekawe co bedzie teraz ja od godziny 11 chyba sie wybieram na siłownie i zakupy i nie moge sie wybrac
Stary 2010-11-12, 15:52   #404
reconstrukcja
Raczkowanie

hey dziewczyny
u mnie dziś 10 dzień diety, wszystko jest ok!
obym wytrzymała jak najdłużej, a jestem taka niecierpliwa i chciałabym wyniki juuuż
i co tu robić ?
ściskam!
reconstrukcja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 19:00   #405
RzymskaPaulinka
Raczkowanie

Przylaczam sie
ja dzis 12 dzien! PW 5+5
na razie -3,8 kg przede mna jeszcze 14 kilo i wskocze w rozmiar 38!!!
powiem wam... strasznie dziwna jest ta dieta!!! jestem bardziej najedzona niz przed nia, jem 5 razy dziennie regulanie, a spodnie sprzed roku dzis rano cudownie sie dopiely na brzuchu..... zero ucisku..... niesamowite baaaaardzo mi sie to podoba!

mam tylko problem bo zdarza mi sie zapomniec o otrebach chyba zaraz pojde i na sucho wcisne....
RzymskaPaulinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-12, 20:06   #406
gonnia1
Raczkowanie

GG do gonnia1

Dziewczyny zajechałam dziś do tesco kupić sobie wędlinkę, jogurciki i otręby ...patrzę a wszystkie owsiane wymiecione czyżby pół wawy było na tej diecie?
gonnia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 20:31   #407
katkasiek
Rozeznanie

GG do katkasiek

Cytat:
Napisane przez RzymskaPaulinka Pokaż wiadomość

mam tylko problem bo zdarza mi sie zapomniec o otrebach chyba zaraz pojde i na sucho wcisne....
Pamietaj o otrębach, to ważne. Nie musisz ich jesć "na sucho" jest wiele potraw, w których są otręby.
Ciasta, chleb, pizza ... to tylko kilka

Cytat:
Napisane przez gonnia1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zajechałam dziś do tesco kupić sobie wędlinkę, jogurciki i otręby ...patrzę a wszystkie owsiane wymiecione czyżby pół wawy było na tej diecie?

The Hidden Wiki
katkasiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 20:49   #408
Emilius
Raczkowanie

Cytat:
Miałam ten sam problem. W moim miasteczku - Wawy to ono nie przypomina - ale jednak, dopiero w innym markecie dostalam owsiane otreby Sante za 2,18

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Watorzynka Pokaż wiadomość
Ja tez tak miałam ale.. u mnie to naturalne zawsze miałam takie problemy ale po paru dniach przeszło i teraz jest idealnie
U mnie to tez zawsze takie problemy. Ale teraz to traaagedia. Chodzi o to ze nie mam motywacji przez ten wielki brzuch.

A espumisan nie pomaga na zaparcia, tylko na wzdęcia, a ja nie mam brzucha wzdętego od gazów, tylko kiszki pełne gó....

Otręby i colosan ex (codziennie jedna łyżeczka popijana dwoma szklankami wody) - to mój plan na zaparcia. Jeszcze 2 dni białka i jak się dorwę do warzyyyw. Oj już nie mogę się doczekać

Apropos: Właśnie się zastanawiam się, jaki tryb wybrać. Myślę o tym 2/2. Jeden na jeden to za dużo zamieszania. Zrobię sobie sałatkę, a potem nie zdąże jej zjeść i co? 5/5 to nie wytrzymam chyba. A może 4/4.

Piszcie jakie macie doświadczenia i co wiecie na ten temat.

P.S dziś żadnych grzechów

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Z serkami homo [0% z Maćkowy] to ja mam mały problem, u mnie jest tylko w dużym Carfurze, a i to nie zawsze

A ja kupiłam dziś w Auchan i powiem, ze to był jedyny dukanowy produkt, którego było naprawdę duuuużo. Wszedzie tam gdzie stoją jogurty 0% czy otreby owsiane półki świecą pustkami. Zarabiam na studia jako hostessa i jak jestem na promocji w marketach to widzę masę ludzi, którzy w wózkach mają dietkowe zakupy. Podpatruję, co by tu można kupić czasem, ale jak na razie nic nowego mi nie wpadło w oko.

63-62-61-60-59-58-57

Stary 2010-11-12, 20:52   #409
gonnia1
Raczkowanie

GG do gonnia1

Cytat:
Miałam ten sam problem. W moim miasteczku - Wawy to ono nie przypomina - ale jednak, dopiero w innym markecie dostalam owsiane otreby Sante za 2,18

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

U mnie to tez zawsze takie problemy. Ale teraz to traaagedia. Chodzi o to ze nie mam motywacji przez ten wielki brzuch.

A espumisan nie pomaga na zaparcia, tylko na wzdęcia, a ja nie mam brzucha wzdętego od gazów, tylko kiszki pełne gó....

Otręby i colosan ex (codziennie jedna łyżeczka popijana dwoma szklankami wody) - to mój plan na zaparcia. Jeszcze 2 dni białka i jak się dorwę do warzyyyw. Oj już nie mogę się doczekać

Apropos: Właśnie się zastanawiam się, jaki tryb wybrać. Myślę o tym 2/2. Jeden na jeden to za dużo zamieszania. Zrobię sobie sałatkę, a potem nie zdąże jej zjeść i co? 5/5 to nie wytrzymam chyba. A może 4/4.

Piszcie jakie macie doświadczenia i co wiecie na ten temat.

P.S dziś żadnych grzechów

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

A ja kupiłam dziś w Auchan i powiem, ze to był jedyny dukanowy produkt, którego było naprawdę duuuużo. Wszedzie tam gdzie stoją jogurty 0% czy otreby owsiane półki świecą pustkami. Zarabiam na studia jako hostessa i jak jestem na promocji w marketach to widzę masę ludzi, którzy w wózkach mają dietkowe zakupy. Podpatruję, co by tu można kupić czasem, ale jak na razie nic nowego mi nie wpadło w oko.
Moja przyjaciółka jest już na IV fazie (schudła 7kg, bo nie miała dużo do zrzucania...wygląda świetnie...na III fazie też chudła), ona robiła sobie 5/5, ale stwierdziła, że spokojnie można zrobić sobie 3/3 i chyba tak uczynię.
Stary 2010-11-12, 21:17   #410
Emilius
Raczkowanie

Cytat:
Moja przyjaciółka jest już na IV fazie (schudła 7kg, bo nie miała dużo do zrzucania...wygląda świetnie...na III fazie też chudła), ona robiła sobie 5/5, ale stwierdziła, że spokojnie można zrobić sobie 3/3 i chyba tak uczynię.
A z jakiej wagi schodziła Twoja przyjaciółka, ile jej to zajęło?

Podobno wszystkie kombinacje są skuteczne,ale przy 5/5 najszybciej się chudnie.

Myślę, że dla moich jelitowych problemów, to najlepsze by było 1/1 - co drugi dzien jem warzywa i organizm regularni dostaje błonnik, ale w sumie 2/2 to tez nie taka znowy rewolucja. Tak chyba zrobię.

63-62-61-60-59-58-57

Stary 2010-11-12, 21:33   #411
gonnia1
Raczkowanie

GG do gonnia1

Cytat:
A z jakiej wagi schodziła Twoja przyjaciółka, ile jej to zajęło?

Podobno wszystkie kombinacje są skuteczne,ale przy 5/5 najszybciej się chudnie.

Myślę, że dla moich jelitowych problemów, to najlepsze by było 1/1 - co drugi dzien jem warzywa i organizm regularni dostaje błonnik, ale w sumie 2/2 to tez nie taka znowy rewolucja. Tak chyba zrobię.
Emilus witaj w klubie, ja też mam problemy z jelitami, 2 dzień I fazy przywitałam na kibelku, jakoś zaparć się nie boję, u mnie organizm szaleje w drugą stronę, dlatego też ograniczam nabiał. Koleżanka dostała natchnienia do odchudzania zaraz po sylwku, jak na zdjęciu zobaczyła swój drugi podbródek ja jakoś nie wierzyłam w tę dietę...wolałam montignaca. Teraz okazuje się, że ona miała rację. Jej waga wyjściowa to 64kg, teraz waży 57kg przy wzroście 165. Tak szczerze mówiąc to ona na początku II fazy (jakiś 1msc) była na 5/5, a potem były już cały czas P+W i nadal chudła tak samo jak przy 5/5 (tak ok 0,7kg na tydz., choć zdarzył jej się zastój 2tyg i wtedy waga nie drgnęła, a po tym czasie znów zaczęła spadać). Potem jak osiągnęła swoją wymarzoną wagę przeszła na III fazę i jeszcze trochę schudła. Obecnie jest na IV fazie, nadal zdrowo się odżywia...czasami sobie folguje, a i tak kg nie przybywa.
Stary 2010-11-12, 22:18   #412
Emilius
Raczkowanie

Cytat:
Emilus witaj w klubie, ja też mam problemy z jelitami, 2 dzień I fazy przywitałam na kibelku, jakoś zaparć się nie boję, u mnie organizm szaleje w drugą stronę, dlatego też ograniczam nabiał. Koleżanka dostała natchnienia do odchudzania zaraz po sylwku, jak na zdjęciu zobaczyła swój drugi podbródek ja jakoś nie wierzyłam w tę dietę...wolałam montignaca. Teraz okazuje się, że ona miała rację. Jej waga wyjściowa to 64kg, teraz waży 57kg przy wzroście 165. Tak szczerze mówiąc to ona na początku II fazy (jakiś 1msc) była na 5/5, a potem były już cały czas P+W i nadal chudła tak samo jak przy 5/5 (tak ok 0,7kg na tydz., choć zdarzył jej się zastój 2tyg i wtedy waga nie drgnęła, a po tym czasie znów zaczęła spadać). Potem jak osiągnęła swoją wymarzoną wagę przeszła na III fazę i jeszcze trochę schudła. Obecnie jest na IV fazie, nadal zdrowo się odżywia...czasami sobie folguje, a i tak kg nie przybywa.

I OTO MOTYWACJA DLA MNIE!!!! 57 KG 165cm - toć to ja!
(po diecie)

Ale Ty mi potrafisz humorek poprawić. Dziękuję

A jeśli chodzi o jelita to ja mam zapalenie jelita grubego - nietypowe, bo z zaparciami, a przeważnie są biegunki. Ja tam bym chyba wolala biegać do kibelka co chwile, chociaż wiem, ze uznacie to oczywiście głupie gadanie. Ale nie zrozumie tego ten, kto nie miał takiego problemu, że się nie może przez tydzień wypróżnić.

Mój gastrolog gdyby się dowiedział na jaka dietę poszłam to

Wracając do wątku, to dziś jadłam prawie cały czas mięsko - smażoną przyprawioną pierś z kurki, pokrojoną w kosteczkę i przyprawioną. Bardzo dużo mięska - jakies 30 dag w sumie. A co tam... Na Lunch przed praca (koło 13) i potem na przerwie (ok 16.30) i zagryzłam korniszonkiem Na śniadanie był więsniaczek i kilka plasterków szynki z piersi kurzęczej, a na kolacje placki dukana - szczerze takie sobie jak dla mnie - wole mięcho. Muszę te otręby wcisnąć do jakiegoś jagurtu nastepnym razem. Jutro tez mięcho. Idę za wskazówkami i uwagami, ze dieta dukana to dieta białkowa a nie nabiałowa.

63-62-61-60-59-58-57

Stary 2010-11-12, 22:29   #413
gonnia1
Raczkowanie

GG do gonnia1

Cytat:
I OTO MOTYWACJA DLA MNIE!!!! 57 KG 165cm - toć to ja!
(po diecie)

Ale Ty mi potrafisz humorek poprawić. Dziękuję

A jeśli chodzi o jelita to ja mam zapalenie jelita grubego - nietypowe, bo z zaparciami, a przeważnie są biegunki. Ja tam bym chyba wolala biegać do kibelka co chwile, chociaż wiem, ze uznacie to oczywiście głupie gadanie. Ale nie zrozumie tego ten, kto nie miał takiego problemu, że się nie może przez tydzień wypróżnić.

Mój gastrolog gdyby się dowiedział na jaka dietę poszłam to

Wracając do wątku, to dziś jadłam prawie cały czas mięsko - smażoną przyprawioną pierś z kurki, pokrojoną w kosteczkę i przyprawioną. Bardzo dużo mięska - jakies 30 dag w sumie. A co tam... Na Lunch przed praca (koło 13) i potem na przerwie (ok 16.30) i zagryzłam korniszonkiem Na śniadanie był więsniaczek i kilka plasterków szynki z piersi kurzęczej, a na kolacje placki dukana - szczerze takie sobie jak dla mnie - wole mięcho. Muszę te otręby wcisnąć do jakiegoś jagurtu nastepnym razem. Jutro tez mięcho. Idę za wskazówkami i uwagami, ze dieta dukana to dieta białkowa a nie nabiałowa.
A mój gastro pewnie kazłby mi to zrobić Ale ja się źle czuje w mojej grubej skórze i muszę dietować...a co do otrębów to ja te 3 łyżki otrębów łączę z jajkiem, dodaję trochę serka homogenizowanego+trochę sypkiego słodzika+cynamon, mieszam, robię placek na papierze do pieczenia i wrzucam do piekarnika, trzeba go dobrze wysuszyć...dziś mi wyszedł rewelacja
Stary 2010-11-12, 22:55   #414
Watorzynka
Raczkowanie

Ja się dzisiaj opuściłam, jajecznica z pomidorkami, 3 maleńkie śledziki jeden nieudany naleśnik i serek wiejski z otrębami... jak wyszłam z domu tak już na nic czasu nie było ale dałam sobie wycisk na siłowni taki.. że aż mi sie w główce zakręciło no i na salse sie zapisałam 1h 2x tygodniowo rewelacja
tak sie przejęłam ta dieta ze zapomniałam o obrzydliwych kolokwiach;. które mnie czekają w tym tygodniu;/ analiza, algebra;logika fuuuuj muszę dożo sernika i nutelli zrobić bo tak to chyba kipnę trupem
Stary 2010-11-12, 23:14   #415
Emilius
Raczkowanie

Dziewczyny!!!!!

Ruszyło się!!!! Zachciało mi się na kibelek. Co prawda skąpo bardzo, ale od czegoś trzeba zacząć. To pewnie te placuszki : jupi: i moj Colosan ex. jutro rano koniecznie colosan ex na czczo popity 2 szklankami wody ( to bardzo ważne, ponieważ jeżeli nie popijemy go odpowiednią ilością wody, to pod wpływem naszych kwasów żołądkowych błonnik się zbryla i zapycha nas - nie działa, a on się ma zamienić w żel, który daje poślizg i zwiększa masy kałowe. Tak słyszałam od jednej babki, która podobno się na tym zna). Może nie będzie tak źle.

Przepełniona optymizmem kładę się do łóżeczka i idę spać, uprzednio wypijając 2 szklanki wody

Dobranoc. Jak dobrze, ze Was mam
Chyba jestem najaktywniejszym członkiem tego forum, bo ja lubię gadać i muszę się nagadać.

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Watorzynka!
U mnie też kolokwia, wejściówki, ale ja tera żyję dietą i jakoś mi nie idzie ta nauka, bo jakaś siła mnie cały czas ciągnie do komputera!
W ogóle to ja choruję na odjutronizm!

63-62-61-60-59-58-57

Stary 2010-11-12, 23:18   #416
bzyka_87
Raczkowanie

Witajcie w kolejnym dniu dukania.
Widzę, że wszystkim idzie dobrze, tylko coraz większe problemy z produktami. U mnie tak samo. pojechałam dzisiaj do Almy po skrobie i nie było! Kupiłam mąkę kukurydzianą, ale nie wiem czy jej użyć. Podobno można, tym bardziej ze od jutra będę na PW.

Cytat:
A mogłabyś mi podpowiedzieć, czy i gdzie kupujesz skrobię? Bo sobie nie mogę z tym poradzić.

bzyka_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 23:21   #417
Watorzynka
Raczkowanie

Cytat:

Watorzynka!
U mnie też kolokwia, wejściówki, ale ja tera żyję dietą i jakoś mi nie idzie ta nauka, bo jakaś siła mnie cały czas ciągnie do komputera!
W ogóle to ja choruję na odjutronizm!
też to mam... tylko z majca nie jest tak prosto juz dawno powinnam sie za to zabrac tym bardziej ze nie bylam na zajeciach ok.2 tyg;/

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Napisane przez bzyka_87 Pokaż wiadomość
Witajcie w kolejnym dniu dukania.
Widzę, że wszystkim idzie dobrze, tylko coraz większe problemy z produktami. U mnie tak samo. pojechałam dzisiaj do Almy po skrobie i nie było! Kupiłam mąkę kukurydzianą, ale nie wiem czy jej użyć. Podobno można, tym bardziej ze od jutra będę na PW.

A mogłabyś mi podpowiedzieć, czy i gdzie kupujesz skrobię? Bo sobie nie mogę z tym poradzić.
Mąki nie wolno:P:P
A co do skrobi ja od kad jestem an diecie 10 dni szukam po Krk i nie ma haha w koncu zamówilam mam nadzieje ze dotrze niebawem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-12, 23:21   #418
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

A ja mam luz na uczelni
Od 2 tyg. tam w ogóle nie byłam
Ale ja już przeżyłam 4 lata ciągłych wejściówek, laborek, kół i nie wiadomo czego jeszcze

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 23:26   #419
Watorzynka
Raczkowanie

Wiecie UJ wg ma przerost formy nad treścią ja mam nawet wykłady obowiązkowe;/
Stary 2010-11-12, 23:35   #420
bzyka_87
Raczkowanie

nie tylko UJ. WUM ma tak samo. wykłady obowiązkowe na studiach magisterskich, gdzie 9/10 osób pracuje. i na dodatek potrafią listę sprawdzić.

bzyka_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości