|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ponowna próba... Już zdołowana na maksa POMOZCIE WSPOLNIE
dasz rade
ja dopiero zjadłam kolacje ale kłade sie po 23 więc nie jest źle
|
|
|
|
|
#392 |
|
Wtajemniczenie
|
noo to dobrze, ja o 1-2 wiec mnie jeszcze troche czeka;/
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Heyo
![]() Ja dzisiaj miałam niesamowita ochotę na coś słodkiego! Po prostu juz mialam zamiar isc do sklepu po cos czekoladowego, bo myslalam, ze oszaleje, ale na szczęście zjadam 2kromki chrupkiego pieczywa z dżemem i mi przeszło. :0 dla mnie ![]() Poza tym całkiem ładnie dzisiaj było i z jedzeniem i prawie godzina ćwiczeń
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
kolacje je sie 3 godziny przed snem
ja mam ciasto rafaello i ciastka orzechowe---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja dziś 8 dzień a6w i 8 minut abs tylko |
|
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
duzo nieduzo
póki dam rade:P bo potem jak ię zwiększy to nie bedzie już kolorowo
|
|
|
|
|
#397 |
|
Wtajemniczenie
|
Zjadlam 2 kawalki placka marchewke i jablko do tego hahah, nie moglam sie oprzec!
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
nie było mnie pare godzin a tu ile nowych wiaodmości
super![]() Fantazjaa, Malenka321 witajcie RaiseYourGlass super,że nie przytyłaś nic w święta ![]() TakaJednaDziwnaOsoba widzę, że chodzisz spać tak samo późno jak ja powinnaś jeść później kolację,żebyś się nie męczyła wieczorami. Powinno się jeść tak 2-3h przed spaniem, więc u nas jak tak późno się kładziemy to wychodzi około 22 i niby tak jest zdrowo i dobrze dla metabolizmu. No ale dla mnie mimo wszystko to za późno i jem tak 19-20, ale zazwyczaj jem jogurt z musli itd i tym się zapycham i później nie jestem głodna ani nica ja dzisiaj znów dietetycznie średnio
|
|
|
|
|
#399 |
|
Zadomowienie
|
Ja niestety też czasami jem z nudów - niestety
Dzisiaj mało zjadłam nawet bardzo, bo miałam zły dzień, a jak jestem czymś przygnębiona to praktycznie nie jem. Nic jeszcze nie ćwiczyłam, ale zaraz zabieram się do roboty Jutro jadę na łyżwy i mam nadzieje, że wrócę w całości
|
|
|
#400 |
|
Wtajemniczenie
|
Fantazja: bede trzymac kciuki, zebys wrocila do nas cala i zdrowa, haha
![]() Ania: Lo no to sporo, ale wazne zeby bylo dobrze, ja bardzo nie moge doczekac sie efektow.
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
oj to jest straszne, dawniej często mi się to zdarzało, zwłaszcza jak dużo siedziałam w domu to wtedy co trochę coś podjadałam, tak właśnie z nudów, dla zabicia czasu, maskara jakaś. Ale teraz już się z tym pilnuję
![]() Cytat:
też się muszę wybrać na łyżwy! już strasznie dawno nie byłam, a bardzo to lubię
|
|
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
ja już po śniadanku dopijam kawe i biore sie za a6w dziś 9 dzien
|
|
|
|
|
#403 |
|
Zadomowienie
|
ale Wy zacięte jesteście, jak tak czytam to aż głupio mi się robi ;-) noga mi się goi, myślę, że lada dzień też zacznę ćwiczyć. stanęłam na wadze, dzis duzo mniej niz wczoraj, tylko +1kg- do szału doprowadza mnie to urządzenie, ale gdzieś centymetr wsadziłam :[ może rzeczywiście jestem "trochę spuchnięta" po świętach, kilka dni i wszystko wróci do normy?
nie palę teoretycznie od 16.X, ale przecież frailty to moje drugie imię. nie liczę, chyba 2 tyg. mineły albo jeszcze kilka dni więcej swoją drogą paliłam prawie 6lat- ot, taka głupota młodości.nie wiem jak u Was, ale u nas mrozi strasznie, a musze załatwić dziś w mieście kilka spraw ![]() miłego chudzinki moje ![]() ps. i oczywiscie witamy nowe dziewczyny- taki ruch- aż się miło na wątku zrobiło
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Jaa już po śniadanku, jajecznicę sobie zrobiłam
![]() Teeż niestety palę, ahh jaki to człowiek głupi był jak zaczynał niic no, próbowałam rzucić i 8 dni wytrzymałam ![]() ale się nam ładnie wątek rozwija
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ale fajnie,że taki ruch na wątku się zrobił ![]() ja właśnie wstałam, zaraz jakieś śniadanie zjem. Dzisiaj muszę się pilnować z jedzeniem bo ostatnio średnio mi to wychodziło ![]() i muszę poćwiczyć jakoś w ciągu dnia mam nadzieję,że uda mi się zmobilizować
|
|
|
|
|
#406 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
Dokladnie tak, teraz sie placi za bledy z "mlodosci", ale calkiem niezle daje sobie rade, idzie prawie 3 miesiac i nawet mnie nie kusi, ale moj organizm pochlanial na poczatku strasznie duzo slodyczy, ale co sie dziwic W tej chwili wypowiadam walke slodyczom! Ja wlasnie dopiero wstalam, zrobilam omlecik i pojadlam, ze hoho Pozbylam sie zakwasow, ale chyba z cwiczeniami dzis i jutro odpuszczam, bo nie najlepiej sie czuje;(
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
a co jakieś choróbsko Cie łapie?
ja dzisiaj ładnie- z jedzeniem dobrze, jem mało i zdrowo Zaliczyłam też już godzinkę ćwiczeń, zmęczyłam się, więc zadowolona jestem
|
|
|
|
|
#408 |
|
Wtajemniczenie
|
:brawo: Jakos tak zle sie czuje, watpie, ze choroba mnie lapie, ale za to nie bede sie obzerac wiec bedzie okej.
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
hejo!!
kochane prosze o oklaski byłam na obiedzie u cioci. Było tyle pyszności a ja grzecznie mały obiadzik( z tego co tam było ale malutko sobie wziełam ) i żadnego ciasta!!![]() 9 dzień a6w zaliczony |
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
to wizaż mnie trzyma
jeszcze jutro i po jutrze w sylwestra i w nowy rok sobie pozwole ale potem znów ostrzej. i zaczynam od niedzieli 8 minut legs i buns dodatkowo
|
|
|
|
|
#412 |
|
Wtajemniczenie
|
Buns, powodzenia, haha trudne to jest, ale dobrze, ze Cie wizaz trzyma!
Ja na buns sobie tez robie te cwiczenia, ale np. po 20 razy jedna noga potem zmiana, bo nie nadazam za gosciem z filmikow
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem już tyłek nie bolał![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- a nic o sobie nie powiedziałam tu w sumie ![]() no więc: ważyłam 69,5. obecnie po świętach bo przytyłam 55,5 wzost 168 |
|
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Malenka321 super po wizycie u cioci
![]() ale widzę,że już bardzo dożo schudłaś. Jak Ty to zrobiłaś? ![]() 8min buns i legs są bardzo dobre, ćwczyłam i było git ale potem miałam problem z kolanem i trochę odpuściłam już w sumie przestało boleć ale nadal przy tych ćw trochę czuję więc narazie nie robię ale niedługo znów zamierzam![]() ja dzisiaj cały dzień ładnie i z jedzeniem i z ćwiczeniami po czym spotkałam się z koleżanką której dawno nie widziałam, najpierw piwo, potem połówkę cytrynówki do tego prażynki no ale cóż.. przed Sylwkiem i tak będzie mi ciężko.. ale od 3 stycznia już nie ma zmiłuj i biorę się ostro za siebie |
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Malenka321 łaaadnie, gratulacje!
Ja wczoraj tylko śniadanie, a potem kilka kostek czekolady i 2 pieguski. I w ogl głodna nie byłam. A kumpela mnie odwiedziła, więc czasu na jedzenie nie było. Teraz zjadłam śniadanie - pół kromki chleba z serkiem topionym. Wypiję czerwoną herbatkę i zabieram się za ćwiczenia
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
BrillanteAstro5 powinnaś więcej jeść. Pilnuj,żeby było około 5posiłków dziennie,żebyś sobie metabolizmu nie spowolniła
ja wstałam niedawno, muszę jakieś śniadanie zjeść a potem lecę na zakupy ![]() w ogóle mam lekkie zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach. Zdziwiłam się trochę bo już dawno ich nie miałam |
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
byłam na zakupach z mamusia i o jedzeniu się nie myślało i nie miało czasu więc dziś dopiero tylko obiad i śniadanie łącznie 600 kcal. Kupiłam sobie chleby wieloziarniste na week bo oni jedza tylko białe dużo serków białych herbatkę poprawiającą trawienie i 10 lirow mineralnej![]() 10 dzień a6w zaliczony i to z 4 seriami bo tak ćwiczyłam , że się zapomniałam
|
|
|
|
|
#420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja dzis za to bez sniadania, bo rano mialam spotkanie z adwokatem i kurcze nie mogłam się ściągnąć z łóżka, więc później było biegiem. jak wróciłam (ok.13) zjadlam grejfrut i pół wieśniaka z ogórkiem i 4 kostki czekolady z żurawiną (po świętach mój organizm strasznie dopomina się węgli). wiec nie za dobrze Malenka świetny winik, naprawdę zazdroszczę
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.

ja dopiero zjadłam kolacje ale kłade sie po 23 więc nie jest źle
<3

Dzisiaj mało zjadłam nawet bardzo, bo miałam zły dzień, a jak jestem czymś przygnębiona to praktycznie nie jem. Nic jeszcze nie ćwiczyłam, ale zaraz zabieram się do roboty 

już w sumie przestało boleć ale nadal przy tych ćw trochę czuję więc narazie nie robię ale niedługo znów zamierzam