![]() |
#391 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Czym wyleczyć zaskórniki??
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"Widocznie ktoś za to kase wziął i wprowadził ludzi w błąd." buehehehe - ale kto przepraszam? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
BAN stały
|
Nie nie nie. Dzięki za pomoc ale maseczek to ja robić nie będe a to z racji tego, że jestem innej płci.
W jakim wieku te czarne kulki zejdą z mojego kichola ? Czy będe je miał do końca życia ? ( mam 21 lat ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Po trzydziestce poinny zejść, choć niekoniecznie. Moja matka na przykład do pięćdziesiątki miała zanieczyszczony nos i nawet jak zniknęły wągry, to pozostały wielkie rozszerzone pory. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaciekawilas mnie tym Acnefanem ![]() Wstrzymam sie jeszcze z rozstaniem z mikstura pichtowa ale obawiam sie,ze olejek uczulil mnie. Nie wiem czy dobrze zrobilam,ze polaczylam te mieszanke z Biodermina a odstawilam moje apteczne cudo od dermatologa-robiony plyn w aptece,ktory faktycznie mi wczesniej pomogl i uzywalam go tylko punktowo. Poza tym druga sprawa jest niecierpliwosc,zawsze chcialoby sie miec efekt od razu chociaz to nie realne,ale... W kazdym razie teraz ratuje sie czym sie da ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#396 |
Zadomowienie
|
Tylko nie mow, że nakładałaś na miksture biodermine? Może wcale nie uczulił Cię olejek tylko po prostu coś z czymś się pochrzaniło. Zalecam ostrożność z nakładaniem kremu na krem, czy kremu na toniki itp. Wiem, że to popularne, ale czasem może dojść do jakiejś reakcji. Oczywiście, nie musi się zdarzyć nic złego z połączenia danych preparatów, ale też moze się zdarzyć. Nie wiem jak w tym wypadku, bo nie znam się na tyle.
A czy mogę zapytać o ten robiony płyn? Masz taki na bazie alkoholu, z rezorcyną, chyba dedreomycyną i czymś tam jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biodermine nie nakladam prosto na miksture ![]() I teraz sie jeszcze tak zastanawiam bo w sumie ten tonik pictowy jest tylko na bazie nafty kosmetycznej i olejku pichtowego-w sumie wedle opisu ze strony dr Rozanskiego to powstala nafta pichtowa ![]() Jezeli pytasz o plyn od dermatologa to jezeli na tyle dobrze odczytuje sklad to pierwsze 3 pozycje to Detreomycini,Hydrocortiso ni,Ac.Salicylici...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Mam skan skladu plynu
![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2005-11-06 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zadomowienie
|
Wow dzięki za skan
![]() Bardzo możliwe, że u Ciebie to miksturka nawala, ale też może to nie olejek tylko nafta. Np ja nie toleruję nafty w dużej ilości (sprawdzałam). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
W sumie chyba narazie dam sobie spokoj z ta mikstura,olejek pewnie sie przyda jeszcze
![]() ![]() Jak dla mnie ten plyn jest bomba ![]() Z drugiej strony jestem sobie winna bo moglam najpierw sprawdzic testowo,jak sie ma ta mieszanka dla mojej cery tymbardziej,ze jest sklonna do alergii i podraznien.No ale coz....madra po szkodzie.
![]() |
#401 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]()
![]() |
#403 | |
BAN stały
|
Cytat:
Drogie panie zajmijcie się także swoimi stopami a nie tylko twarzą ---- > http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=78965 do Hexxana ![]() ![]() Usuń nazwiska z tego skanu, ktoś może sobie tego nie życzy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Druga sprawa to,obsesyjnie czepiasz sie stop-zreszta tam dziewczyny juz wypowiedzialy sie dostatecznie i zbyteczny komentarz ale....dziala to tez w druga strone u mezczyzn. I jak to zabrzmialo"zapuszcze plantacje"-masz poczucie humoru ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tam lubie swoje stópki ![]() ![]() co do maseczki- zapewniam, ze nie odejmie Ci ona meskosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestes niemozliwa,wirtualny romans w bardzo romantycznej atmosferze ![]()
![]() |
![]() |
#407 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
40 zł!! Daisydee pisała, że można taki kupić za ok 8 zł- 10 ml. A babka w zielarskim mi powiedziała że te 10ml są właśnie do ZEWNĘTRZNEGO. A jakiej firmy są wasze olejki i ile kosztuja za ile ml??? Kurcze jestem zawiedziona bo tak mi zależało na tej miksturce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olejek jaki mam to firma Varia-kupiony w sklepie zielarskim,10ml z tej firmy kosztuje 12zl a 30ml kosztuje 25zl i bez wzgledu na pojemnosc olejek pichtowy,ktory ma przeznaczenie zywieniowe jest jednoczesnie srodkiem do uzycia zewnetrznego i wewnetrzenego a babka plotla bzdury,ze male pojemnosci sa tylko do uzytku zewnetrznego. Robilam tez zamowienie w Pollena Aroma i tam olejek pichtowy 10ml kosztuje chyba ok 7zl,poszukaj dobrze bo moze gdzies w Twoim miescie bedzie dobrze zaopatrzone stoisko zielarskie lub apteka,ktora prowadzi tez sprzedaz lekow homeopatycznych ![]()
![]() |
![]() |
#409 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Zadomowienie
|
A ja Wam powiem, ze moj olejek nie jest spozywczy, ale krzywda mi sie po nim nie stala
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Wtajemniczenie
|
ja też mam olejek formy varia właśnie ten 30ml a dałam za niego 19zł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozbieznosc cenowa jak zwykle jest norma,niestety ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
tojak czy ten nie spożywczy można stosować na twarz? bo już zgłupiałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
no oczywiscie lepszy bylby 100%naturalny, ale ten tez jest niezly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
działa ! działa działa !
ale jestem hepi ![]() ja za swoj olejek dalam ponad 20 zł ale nie żałuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
BAN stały
|
do martina@
Opisz mi ( jak możesz bo widze, że jestem znienawidzony na tym forum ) efekty stosowania tej mieszanki ( stosuje ją 2 tyg i efektów nie widze) Najlepszym sposobem jest pójście na solarium na 20 min raz na 2,3 tygodnie ( włosów na żelu nie mam / zimowej czapki dla szpanu teraz nie nosze ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
I właśnie chodzi mi też o cenę, bo DAISYDEE pisała, że ma olejek za ok 8 zł 10 ml, więc wychodziłoby na to, że też miała do uzytku ZEWNĘTRZNEGO bo te do wewn. sa o wiele drosze! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.