![]() |
#391 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
Maniek zlota raczka chyba to raz widzielismy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
hello
wróciłam z załatwiania spraw na mieście, wycieczkę zrobiłam Mikiemu autobusową, bo niestety rajdowiec w taką aurę ze mnie zerowy ![]() biedaczysko tak się zmachał spacerowaniem że zasnął w południe ![]() mam czas jako matka polka na prasowanie ![]() Poulette też dumam że James podobny do małego Gina, tylko włoski proste, chyba że moje oko mocno spaczone jak w przypadku Borysa podobieństwa ![]() a mam pytanie , czy te spraye, nabłyszczacze to nie obciażąją zbytnio włosów ? znaczy mam włosy przetłuszczające sie i czy takie włosy np, w południe po takim specyfiku nie byłyby już nieestetyczne ? ps. to jaka odżywka czy balsam jest absolutnym hitem, chodzi mi o to żeby włosy były miękkie i gładkie do czesania ? |
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zakorzenienie
|
Aniu, wiesz, że Piotrek ryczy jak wsiadamy do autobusu, normalnie histeria jakich malo, ze wstydu musze wysiasc na nastepnym, bo sie chlop i ludziska okropnie stresują
![]() Co za cziken z tego mojego dziecka ![]() On woli po stokroć na nogach iść, bądź jechać samochodem ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() Widać, charakterek to on ma! ![]()
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
Cześć baby też wróciłam z rajdu ale wózkiem, jeżdżę sobie jak królowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cestusia a co to są za rybki? Kochane widziałyście gdziekolwiek jakieś kaczki, rybki (nie istotne) do kąpieli świecące, żeby przy kontakcie z wodą tudzież pacnieciu świeciły? szukam takich ![]() Poulette boskich masz synków ![]() Moja Ola też ostatnio coś częsciej pokazuje rogi ![]() Z bajek uwielbia jak Piterkowski Mańka złotą rączkę i Wspaniałe Zwierzaki ![]() ![]() Jowiszkowa jak tam Igulec dziś w przedszkolu i jak tam jej katarzenie? Aniu co do spray'ów nabłyszczających ja uwielbiam! Zawsze fryzjerka traktowała mi nimi fryzurę i wyglądałam super (ona miała jakieś inne firmy). Myję włosy codziennie więc nie wiem jakbym wyglądała na drugi dzień (tzn. wiem - nieświeżo bo zawsze tak wyglądam jak nie umyję głowy). Z odżywek (drogeryjnych) polecam regenerującą maseczkę z Schaumy z koenzymem Q10 - nigdy za tą firmą nie przepadałam, ale odżywka naprawdę pomaga moim włosom (mimo wszystko szukam czegoś jeszcze lepszego) Poza tym pachnę dziś LE Secretem i przepadłam tak, ze nie chcę już pachnieć niczym innym - póki co ![]() ![]()
#395 |
Zakorzenienie
|
Moj kiedyś takie świecące kaczuszki mial, ale szybko te lampki przestaly świecić
![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...:1%26prmd%3Div Kasiulka z Little Tikes niby są, ale coś nie polecają, czesto wadliwe sa ![]()
#396 |
Zakorzenienie
|
Witam
Paulette super że już jesteś na swoim \ ![]() pierwsze skojarzenie na pytanie skąd piszesz - też myślałam że z Polski kuchnię masz super ![]() a dzieciaki ![]() aaa i życzę zdrówka dla dzieciaczków i dala ciebie ![]() Anisia mam nadzieję że twój kotek wydobrzeje ![]() Wersta włoski masz superaśne moje też należą do cienkich i do nie posłusznych oo Igusia ma dziś teatrzyk może to ją przekona /ośmieli / bardziej do przedszkola juz nie pamiętam co chciałam napisać pogoda u nas nadal do bani 3 na plusie i pochmurno wszystko topnieje ![]() wczoraj robiłam ciasteczka na ten kiermasz do szkoły, teraz muszę je jakoś popakować , muszę zrobić kilka takich małych porcyjek tylko nie wiem do czego w zwykłym woreczku to chyba nie będzie za fajnie wyglądać |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | ||
Zakorzenienie
|
hello, umieram...mam urlop
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i zaraz popędzę Zofię oblukać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a butki spisują się rewelacyjnie!!! dziś Maja właziła mi w zaspy brudnego, topniejącego śniegu i zero przemoczenia! czubki i boki butów są wysoko zabezpieczone gumą i nic sie nie dzieje ![]() ![]() Anisia - zdrówka dla Amelki-bidulki ![]() ![]() a ja wam powiem, że z ekspresu jestem coraz bardziej zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- aaaa. zapomniałabym ![]() Poulette - masz kuchnię moich marzeń!!! piękna ![]() ![]() ![]() Kristi - fajnie wyglądają ciasteczka zapakowane po kilka sztuk w celofan ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ponoc kicia już w domu, ma wenflon w łapce, i w zależności czy będzie potrzeba to jutro jej go sciagna, lub dadza kolejną kroplowke. Mam nadzieje, ze bedzie lepiej. Hehe, widze, ze synowa daje ci popalic ![]() Nie daj sie ![]()
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Mała dobry pomysł z tym celofanem
\ale czy ja gdzieś dostanę taki celofan,/gdzie się taki kupuje w papierniczym czy w kwiaciarni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piotrka jak opieprze to też ryczy, jakby mu sie straszna krzywda działa ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() moja jeszcze się wycwaniła i jak coś zbroi to leci do nas i od razu całuje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moj jak cos zbroi to spertala po chacie z takim zbojnickim uśmieszkiem typu --> ![]() leję z niego, bo jak pytam co zmalowałeś, to podskakuje i tanczy i udaje, ze to nie do niego sie mowi ![]()
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
Mikusiu spoznione zyczenia imieninowe!
![]() Mario to rowneiz lobuz ![]() ![]() ![]() Wersta, a Ty masz grzywke? cudowny kolor, jakiej farby uzywasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
Paulete pięknaaaaaaa kuchnia
![]() ![]() ![]() ![]() w ogóle to witam się ![]() zaraz jedziemy do sklepu, dostałam bony z pracy. pozatym pogoda straszna, wszystko się topi bo na polu plus 3. koszmar za oknem. |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
czemu na Poulette mówicie Paulette?
![]() Mała, pewnie ze pasują ![]() Judi u nas chlapa i teraz widze, ze mgla jeszcze za oknem ![]()
#408 |
Zakorzenienie
|
też się nad tym zastanawiam
![]() ![]() ja zjadłam na obiad pierogi z serem sztuk 6...zostawiłam dla córki 4 sztuki i się zastanawiam czy tej głodomorze starczy ![]() przy okazji - pamiętacie tą reklamę rogalików 7 DAYS? mąka i masło w scenkach rodzajowych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- idę sobie zrobić 3 dziś kawę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Ale masakrycznie się jedzie, nic nie widać, u nas mleko,
Miałam wielkiego stracha że mi ktoś w dupie zaparkuje skąd taka mgła, co dzień to większa. Karolak jak opieprze to najpierw się ostro ze mną wykłóca zanim się rozpłacze A jak pytam co zrobiłeś albo kto to zrobił to zawsze odpowiada że to TYTAN /Krystian/ jak mówię że on tego nie zrobił to mówi DAJEK/Darek/ dopiero jak mu mówię że przyjdzie djabełek po niego bo kłamie to najpierw jest wykłócanie że on nie tamie ale zaraz mówi że to zrobił Kajo A tak w ogóle to u niego ostatnio hasłem jest A MEMU /czyli czemu / co mu powiem to a memu Ja chyba też piszę Paulette sama nie wiem czemu może dlatego że ona się tak mało udziela i się zapomina a może temu że lepiej brzmi ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Mała pamiętam jak ja próbowałam ekspres też piłam kawę za kawą aż mnie do porządku potrzęsło i spać nie mogłam w nocy to ograniczyłam kawki |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
padłam
![]() ![]() ![]() i A memu mnie rozpierniczyło na amen ![]() ![]()
#411 |
Zakorzenienie
|
ja piszę Paulette, bo PAtrycja się zwie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Wtajemniczenie
|
Poulette super kuchnia
![]() ![]() widze, ze sie jednak przelamalas i pozwalasz Ginowi tv ogladac..... masz racje...zaslugujesz na troche odpoczynku ![]() a ja sie chcialam pochwalic, ze Oli dzis byl w przedszkolu... na razie tylko zeby poogladac ale spodobalo mu sie tak, ze musialam go sila wyciagnac.... ogolnie to bedzie chodzil na trzy popoludnia w tygodniu prawdopodobnie od stycznia ![]()
#413 | |
Wtajemniczenie
|
No ladnie, nawet dobrze mojego nika nie znacie, baby jedne....
Jest Poulette bo to z fr. znaczy "kurka" .... a na imie mi Patrycja.... ![]() Dziekuje za komplementy dot dzieci i kuchni. Mala mam nadzieje, ze jednak nie zdechnisz.... reszte mieszkania wstawie przed swietami, bo na razie jeszcze nie wszytsko urzadzone, ani nie posprzatane.... za jakies 2 tygodnie powinnam sie wyrobic. ![]() Dzisiaj nie dosc, ze Jimmy ma 39.5 goraczki (pierwszy raz w zyciu jest chory, albo to zeby ????) to jeszcze Tz mnie wkurzyl na maksa swoimi glupimi tekstami i swoim nicnierobieniem i poszlam i sie w kosmetycznym pocieszylam.... ![]() ![]() Faceci.... ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
![]() On oczywiscie by ogladal pewnie godzinami jak bym mu pozwolila, ale na razie mysle, ze 30 min to wystarczajacy czas. W dodatku Tz kupil mega wielki tv i teraz jest jak w kinie, wiec jeszcze trudniej go od ekranu odkleic, takie cyrki wyprawia, ze szok.... Fajnie, ze Oli bedzie chodzil do przedszkola, to bardzo rozwija dzieci. Ja sie nie moge doczekac, az Gino pojdzie od wrzesnia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
Ja też bym chciała by Karo oglądał telewizor ale on sam może z minutę zatrzyma wzrok na tv
no chyba że oglądam z nim i muszę wszystko komentować i opowiadać z nim co tam akurat robią |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
hej. coś nie miałam dziś weny na pisanie
![]() ![]() w przedszkolu ok, ale jeszcze nie sika. z utęsknieniem czekam na dzień aż się przełamie. nie płacze tam ale miny robi niczym chmura gradowa, zajrzałam dziś akurat jak Pani ich usadzała na krzesełkach i dotknęła jej ramienia. minka przednia, dokładnie taka jaką w domu robi jak się obraża. łatwo z nią mieć nie będą ![]() polazłam dziś do biedronki obczaić te zabawki dokładnie. od soboty u mnie trochę już ich wymiotło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- aa,książki kliknęłam dziś jednak w merlinie. wzięłam te: dla wielbiciela fantasy: terry dla brata po rehabilitacji pracującego m.in. w szpitalu: dawca dla najmłodszego: persson ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- aa,książki kliknęłam dziś jednak w merlinie. wzięłam te: dla wielbiciela fantasy: terry dla brata po rehabilitacji pracującego m.in. w szpitalu: dawca dla najmłodszego: persson |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
teraz ma leciec jakaś ekranizacja pratchetta "
![]() coś z pocztą ![]()
#418 |
Zakorzenienie
|
witam, ale sie rozpisałyscie
![]() Anisia zdróka zyczę dla kici ![]() ![]() ![]() Poulett witaj w koncu, ale nas zaniedbujesz ![]() ![]() ![]() ja jakos ostatnio nie mam weny, jeszcze mi sie auto spipcyło ![]() ![]()
#419 |
Zakorzenienie
|
A ja się dziś wieczorem zdziwiłam,
Krystian jak miał iść już do łóżka włączył sobie bajkę na internecie, ja mu na to że nie może już oglądać bo jest późno, Ale on sprzeciw że tylko jedna na to ja do niego że ma do wyboru albo jedna bajka albo czytanie książki /zawsze w łóżku czytamy jedną bajeczkę/ i ku mojemu zdziwieniu wybrał książkę i sam wyłączył bajkę |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Wtajemniczenie
|
Ale laski, ja wam jeszcze nawazniejszego nie oglosilam ! (najlepsze najlepiej zostawic na koniec, nie....?
![]() Wreszcie mi sie udalo. Schudlam 10 kg. ![]() Tak, tak, dobrze czytacie. Wzielam i schudlam sobie 10 kg w dwa miesiace. A co ! Nic wam nie pisalam, ze sie za siebie biore bo nie wiedzialam czy mi sie uda. Ale teraz moge juz to uznac za prawie dokonany sukces. Zostalo mi jeszcze 3 kg do mojej upragnionej wagi, ale to juz pikus. Pewnie sie zastanawiacie jak : prosto : przestalam jesc slodycze, cukry wszelakie i chleb. ![]() Czuje sie swietnie i wygladam wreszcie jak czowiek. Foty przed i po dostaniecie jak w koncu jakies zrobie. Planuje w ten week end. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.