Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-02, 22:15   #391
iweczka
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
my idziemy do bratanka tż i mam zamiar się zmieścic z prezentem w 100zł
a może nawet 80

u nas nie chadzamy do kuzynostwa na chrzciny
a u nas chodzi się do wszystkich po kolei......i zazwyczaj daje się kase bo prezentów nikt nie chce! teraz to sie zacznie, bo większość w wieku produkcyjnym....
jokr co do kalendarza super pomysł-ja planuje babci zrobić taki prezent ze zdjęciami z naszego ślubu, a za rok z prawnusią
padam już na pyszczek, zaraz chyba śmigam spać a doczytywać będe później.
Ostatnio często leci mi krew z nosa i robią mi się takie jakby skrzepy, miała któraś z Was cuś takiego???a poza tym codziennie mam straszne wypieki na twarzy......nie wiem o co biega....
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 22:16   #392
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Mi codziennie leci krew z nosa

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 22:22   #393
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
mam nadzieję,że się załadowało ;-)

oto ja i mieszkanie mojego synka w 27 tc
rośnie z dnia na dzień ;-)

i przy okazji zdjęcie wózka na szybko
monti świetnie wyglądasz
ale widze w tle, że u Ciebie już wszystko przygotowane, łóżeczko na miejscu, wózek śmiga tylko maluszka do kompletu brakuje.....
Stary 2010-12-02, 22:22   #394
Mantequilla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
a u nas chodzi się do wszystkich po kolei......i zazwyczaj daje się kase bo prezentów nikt nie chce! teraz to sie zacznie, bo większość w wieku produkcyjnym....
jokr co do kalendarza super pomysł-ja planuje babci zrobić taki prezent ze zdjęciami z naszego ślubu, a za rok z prawnusią
padam już na pyszczek, zaraz chyba śmigam spać a doczytywać będe później.
Ostatnio często leci mi krew z nosa i robią mi się takie jakby skrzepy, miała któraś z Was cuś takiego???a poza tym codziennie mam straszne wypieki na twarzy......nie wiem o co biega....
tak samo mam- krew z nosa plus skrzepy.
Mantequilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 22:25   #395
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
monti świetnie wyglądasz
ale widze w tle, że u Ciebie już wszystko przygotowane, łóżeczko na miejscu, wózek śmiga tylko maluszka do kompletu brakuje.....
No właśnie nie ma najważniejszej osoby jeszcze 3 miesiące, może 2,5
najważniejsze rzeczy kupione, teraz matka kasę odkłada na fryzjera i zakupy PO brzuszkowe

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

bezsenność mnie męczy

[LEFT]
Stary 2010-12-02, 22:31   #396
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
i ostatnie niestety starsznie pochmurno u nas, bo snieg sypie masakrycznie i ciemne troche te zdejcia wyszly,a przez to kolorki sa takie nijakie troche, ale generalnie jestem zadowolona z zakupow.
Jokr zaszalałas na całego ale ciuszki super
Stary 2010-12-02, 22:42   #397
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
Jok3r a w którym sosnowieckim szpitalu takie zmiany?
Maggol111 a można wiedzieć gdzie ten twój lekarz przyjmuje, bo ja co prawda nie mieszkam w sosnowcu, ale w Zagłebiu i w ubiegłym roku nawet leżałam w 2

Montii figurę to ty masz boską

A teraz coś ode mnie wróciłam z wizyty szczęśliwa, zaskoczona i troszkę wystraszona ale już opowiadam. U doc. byłam drugi raz i muszę przyznać, że jestem zadowolona. Fajnie mi się z nim gadało i miał dla mnie dużo informacji. Po pierwsze mój polip się "zintegrował" z szyjką, ale niestety 13 idę do szpitala - szew mnie nie ominie. Po drugie moja fasolka rozwija się prawidłowo....troszkę mi się zmienił termin porodu - 17-20.04. No i chyba najważniejsze moja kruszynka dziś ładnie rozłożyła nogi i pokazała co tam ma - na 99 proc. jest dziewczynką, ale potwierdzą do badania prenatalne, które mam 10. Co prawda jestem zaskoczona bo od samego początku ciąży czułam, że to będzie chłopak i nawet ostatnio jak kupowałyśmy z mamą rzeczy dla maluszka to raczej dla chłopca...a tu taka niespodzianka - muszę chyba zaczął słuchac męża bo sprawdza się to co on mówi...najpierw twierdził, że jestem w ciąży a ja uparcie, że nie tylko zbliża się @ - oczywiście miał rację...potem ciągle powtarzał, że będzie córcia a ja że będzie Ignaś - no cóż musimy pomyśleć nad nowym imieniem
W szpitalu nr 1. 15 grudnia oficjalne otwarcie i wtedy 2 bedzie zamknieta.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 22:48   #398
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

Dziewczynki bylam na usg dzisiaj i bedziemy mieli Dziewczynke !!!!!!!!!!!!!!!cieszymy sie okropnie bo marzyla nam sie od poczatku wszystko jest ok i to najwazniejsze......ucie kam spac....dobranoc
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 22:55   #399
kasienkakg
Zadomowienie

Dziewczyny powiedzcie kiedy jest pora na pierwsze spotkanie z polozna? I skad ją wziazc? Nie mam tu nikogo kto moglby mi kogos takiego polecic. A moze ktoras z Was jest ze Szczecina? Jak bede u lekarza, to oczywiscie zapytam, ale to jeszcze trochę, a ja naleze do tych niecierpliwych i kiedy jest pora na pierwsze ktg? Bo rozumiem, ze to polozna wlasnie robi. Wiekszosc z Was jest tutaj bardziej zaawansowanych ciazowo ode mnie (bo my dopiero 21 tygodni mamy)
kasienkakg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 06:33   #400
ego_ego
Wtajemniczenie

dzień dobry dziewczynki
ja juz od 7 w pracy

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ego ja bym nie wykreślała wcale

jak się nie udzielają to trudno..... może się nawrócą

u nas na wątku PM tak włąsnie było jak sie pojawił temat skreslania to sie dawne osoby poodzywały

wiesz dużo dziewczyn nie pisze ale podczytuje często
w razie co, to sobie zapisałam wszystko w wordzie i w każdej chwili mogę dopisać, chociaż usunięcie pewnej osoby już dawno mnie korciło

Cytat:
Napisane przez Mantequilla Pokaż wiadomość
Możecie polecić jakieś dobre zestawy witamin, bo mi lekarz kazał brać, ale nie powiedzial jakie. Wg niego mogę brać jakiekolwiek Jeszcze się z nim naszarpałam o skierowanie na USG, ktore powinnam zrobić już dwa tyg temu.
ja biorę feminatal z DHA, to się bierze 2 tabletki-jedną różową drugą przeźroczysta

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość

dokładnie te same dziewczyny chciałam podać ja jestem za tym aby usunąć - jakby ktoś czytał nas tylko to by się choć od czau do czasu odezwał a jak tylko czyta to po co ma być na liście skoro tylko podczytuje

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość

a ja właśnie czkawki nie potrafię od uderzeń odróżnić chyba jeszcze aż tak czkawki nie czuję. a wiem że kopie nóżką bo na usg lekarz pokazywał gdzie jest głowa i do tej pory raczej się nie odwrócił mały bo ciągle bardziej kopniaki czuję po prawej stronie na dole brzucha. czyli leży tak w poprzek,
ja też nie potrafię odróżnić czkawki od kopniaków, muszę chyba się bardziej skupić

Cytat:
mi krew tak ciurkiem nie leci, ale mam właśnie cały czas takie skrzepy w nosie

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
Dziewczynki bylam na usg dzisiaj i bedziemy mieli Dziewczynke !!!!!!!!!!!!!!!cieszymy sie okropnie bo marzyla nam sie od poczatku wszystko jest ok i to najwazniejsze......ucie kam spac....dobranoc
super gratulacje i piękne imię

Cytat:
Napisane przez kasienkakg Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie kiedy jest pora na pierwsze spotkanie z polozna? I skad ją wziazc? Nie mam tu nikogo kto moglby mi kogos takiego polecic. A moze ktoras z Was jest ze Szczecina? Jak bede u lekarza, to oczywiscie zapytam, ale to jeszcze trochę, a ja naleze do tych niecierpliwych i kiedy jest pora na pierwsze ktg? Bo rozumiem, ze to polozna wlasnie robi. Wiekszosc z Was jest tutaj bardziej zaawansowanych ciazowo ode mnie (bo my dopiero 21 tygodni mamy)
ja nie chodzę do położnej tylko do samego lekarza, pójdę w 27tc do szkoły rodzenia, tam mi wszystko wyjaśnią
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 07:07   #401
gosiawolna
Rozeznanie

witam. ja dzisiaj tylko na chwilke... wlasnie wrocilam z badan- krew itp. jak to zimno na dworzu u mnie minus 12 stopni dzisiaj pelno roboty..sprzatanie w domu a pozniej uczelnia... milego dnia zycze
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 07:19   #402
agaaga89
Zakorzenienie

Monika267 gratulacje!!!

Mnie rozłożyło na amen, wczorajszy wieczór byłam wręcz nieprzytomna, dzisiaj trochę lepiej, ale i tak lipa

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 07:31   #403
87czarna
Zakorzenienie

Dobry Chodzi za mną od rana sernik na zimno,nie wiem,czy nie zrobic? <mniam>

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 07:33   #404
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Monika267 gratulacje!!!

Mnie rozłożyło na amen, wczorajszy wieczór byłam wręcz nieprzytomna, dzisiaj trochę lepiej, ale i tak lipa
no to leż Kochana i się kuruj
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 07:58   #405
n.ik.a
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczynkidziś mam dobry nastój mimo tej pogody...chyba przyczyną są wczorajsze informacje...oczywiście za wyjątkiem leżenia w szpitalu

Jok3r nie chcę się pomylić, ale 2 jest na Zagórzu a 1...kurcze zapomniałam nazwy ulicy...ale pamiętam, że był tam okropny remont...a do jakiego lekarza chodzisz?

Monika267 gratuluję, ja też wczoraj wróciłam z taką wiadomością

Ego_ego wysłałam na priv prośbę o dopisanie do listy

u mnie też codziennie krew z nosa...wydaje mi się, że pękają mi naczynka ale kurcze jestem skleroza i zapomniałam wczoraj zapytać lekarza co jest tego przyczyną:/

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

Edytowane przez n.ik.a
Czas edycji: 2010-12-03 o 08:16
n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 08:03   #406
Szara Myszka
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki za info.
A czy wy tez tak macie, ze jak posiedzicie gdzieś dłużej, to potem po wstaniu ciężko wam się chodzi? Ja jak chodzę to chodzę, ale już jak siądę i potem wstaje, to mnie coś w więzadłach przy udach boli.
Melduję sie na nowym wątku!
Uff...nadrobić Was po tej awarii, to niezłe wyzwanie.

Co do bóli ud, ja tak mam od około tygodnia.Boli mnie ich wewnętrzna strona. Nie wiem czemu tak jest, bo nie wykonuję jakiegoś większego wysiłku fizycznego, który aż tak rozciągałby tą partię mięśni, a bolą jak po maratonie. Chodzę jak robot, wstaję jak stara babcia. Moja sprawności ...gdzieś się podziała???

Gratuluję Wam poznania płci i slubów! Cieszę się bardzo, że ze zdrówkiem też u Was lepiej.

Fajnie, że wróciło forum, bo tęskniłam za Wami !

Zapraszam na mojego bloga:
www.szafadorci.blogspot.com
Szara Myszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 08:14   #407
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej

Monti, szczerze to do mnie bardziej przemawia ta wersja używania materaca, jaką podałam. Wczoraj aż zaczęłam oglądać materac Aleksa, kokos jest twardy ale drobnoziarnisty, w sam raz żeby maluszek prosto leżał. Gryka ma dużo większe łuski, nie położyłabym na niej noworodka Nadaje się właśnie do masażu starszego niemowlaczka

Ancymonek, witaj i gratuluję synka

Nika, gratuluję córci, szkoda że czeka Cię szpital ale ze szwem będzie bezpieczniej

Monika, gratuluję córci

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 08:20   #408
Montii
Zakorzenienie

gosik ja też swój pomacałam i nawet na logikę ;-)
te łuski później muszą masować stópki więc ja bede robić tak jak mowisz i jak pisze na moim ;-P

Jezu juz mam chyba przygotowanie do bycia mamą...
budze sie co chwile,śpie na czujce ehh
jestem niewyspana

[LEFT]
Stary 2010-12-03, 08:29   #409
coralady
Wtajemniczenie

N.i.k.a i Monika gratuluje córeczek

Mam pytanie do was dziewczyny - czy któraś a was planuje nosić dziecko w chuście,albo jakaś mamusia ma już doświadczenie z chustą i może coś podpowiedzieć?

Ancymonek witaj wśród nas
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 08:35   #410
Montii
Zakorzenienie

coralady ja chcę! ale też jestem laik...

[LEFT]
Stary 2010-12-03, 08:37   #411
Tity
Zakorzenienie

n.ik.a gratuluję dziewczynki U nas też tak było, ja mówiłam, że będzie dziewczynka, mąż, że chłopak i jest chłopak I też musiałam się z tą myślą oswoić, ale teraz już sobie nie wyobrażam, żeby było inaczej. Od dawna mówimy mu po imieniu i nie możemy się go doczekać
Montii no to nieźle zakręcona jesteś ( karmnik ) Zazdroszczę, że masz już tyle rzeczy dla dzidzi. Ja też się budzę kilka razy w nocy tyle, że na siku(ale to jeszcze sprzed ciąży mi zostało), a maluszek razem ze mną, więc może się jakoś dogadamy co do godzin wstawania po urodzeniu
anika ja nie odróżniam prawie czym kopie. Tzn domyślam się. Czasami jak leżę na boku i podłożę rękę pod brzuch to czuję ucisk czegoś niewielkiego, więc to pewnie nóżka, ale na 100% nie jestem w stanie wyczuć. Za to czkawkę odróżniam. Ma prawie codziennie. Wczoraj myślałam, że nie przestanie, równi 5 minut czkał To chyba po śledziku
Montequila ja biorę Feminatal N, teraz to Femibion się chyba nazywa.
A z tym siedzeniem dłużej, to co prawda uda mnie nie bolą, ale brzuch taki jakiś spięty jest jak wstaję.
diatoma ja mam to samo z tym pęcherzem, jak się nie wysiusiam to tak jakby bolał brzuch tak dziwnie.
monika gratuluję dziewczynki
agaaga kuruj się
coralady ja jeszcze nie wiem czy będę chustę kupować, ale szwagierka nosi dziecko bardzo często i chwali sobie. W sumie czasami to wygodniej niż z całym majdanem wózkowym gdzieś iść. Wiem tylko, że są różne rozmiary chust i specjalne sploty. Więcej nie wiem

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2010-12-03 o 08:39
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 08:38   #412
Montii
Zakorzenienie

Tity no u nas też się tak zgrało, ja się budzę, a maluch ze mną, kilka kopów, czule pogłaskam brzuszek, mówię dobranoc, obracam sie na bok i śpimy także rytm mamy podobny heheh

[LEFT]
Stary 2010-12-03, 08:46   #413
kasienkakg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
ja nie chodzę do położnej tylko do samego lekarza, pójdę w 27tc do szkoły rodzenia, tam mi wszystko wyjaśnią
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedz. Juz martwilam sie, że nie robie czegos, co powinnam. Ehhh ale juz tak ostatnio mam, ze sobie cos wkrece, a pozniej martwie sie niepotrzebnie
kasienkakg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 08:47   #414
Montii
Zakorzenienie

ja też do położnej nie chodzę, chyba,że chcesz miec wybraną przy porodzie? bo ja nieet. ;-)

[LEFT]
Stary 2010-12-03, 08:54   #415
blackrose4u
Wtajemniczenie

Uwaga odpisuje
Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
A ja sama nie wiem na co mam ochotę

Dziewczyny mam problem z kwiatkiem. Mam beniaminka i cholera 3/4 liści mu zżółkło nie wiem dlaczego i nie wiem co robić.
mogę podpytać mame jak chcesz ona miała kiedyś, ogólnie lubi kwiatki, więc moze coś doradzi jak chcesz
Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Spróbuj delikatnie podrapać się paznokciami po brzuchu, moja wtedy szaleje
Julcia też na drapanie reaguje, na pukanie za to wcale wręcz przestaje się ruszać, może się boi
Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
A teraz coś ode mnie wróciłam z wizyty szczęśliwa, zaskoczona i troszkę wystraszona ale już opowiadam. U doc. byłam drugi raz i muszę przyznać, że jestem zadowolona. Fajnie mi się z nim gadało i miał dla mnie dużo informacji. Po pierwsze mój polip się "zintegrował" z szyjką, ale niestety 13 idę do szpitala - szew mnie nie ominie. Po drugie moja fasolka rozwija się prawidłowo....troszkę mi się zmienił termin porodu - 17-20.04. No i chyba najważniejsze moja kruszynka dziś ładnie rozłożyła nogi i pokazała co tam ma - na 99 proc. jest dziewczynką, ale potwierdzą do badania prenatalne, które mam 10. Co prawda jestem zaskoczona bo od samego początku ciąży czułam, że to będzie chłopak i nawet ostatnio jak kupowałyśmy z mamą rzeczy dla maluszka to raczej dla chłopca...a tu taka niespodzianka - muszę chyba zaczął słuchac męża bo sprawdza się to co on mówi...najpierw twierdził, że jestem w ciąży a ja uparcie, że nie tylko zbliża się @ - oczywiście miał rację...potem ciągle powtarzał, że będzie córcia a ja że będzie Ignaś - no cóż musimy pomyśleć nad nowym imieniem
super gratulacje dziewczynki. A z tym szfem to będziesz spokojniejsza jak Ci go założą a przetrwasz szpital. Bo nie ma co jakbyś miała potem martwić się codziennie
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laseczki mam pytanie możne głupie.....

jak wy odróżniacie czym was dziecko kopie znaczy się skąd wiecie ze to główką rączką....
ja poprostu czuje uderzenia ale nie mam pojęcia czym one są spowodowane

odrózniam tylko uderzenia od czkawki ...
też nie wiem czym mała mnie puka, czkawki chyba też nie miała nie wiem jakie to może być uczucie. Jedynie ewidentnie czuje jak się wierci bądź przesuwa.
Cytat:
Możecie polecić jakieś dobre zestawy witamin, bo mi lekarz kazał brać, ale nie powiedzial jakie. Wg niego mogę brać jakiekolwiek Jeszcze się z nim naszarpałam o skierowanie na USG, ktore powinnam zrobić już dwa tyg temu.
ja biorę Falvit Mama + Biofer folic. Przy pierwszej ciąży lekarz mi przepisał Feminatal N i było mi nie dobrze po nim, więcej bym nie kupiła.
Cytat:
ja też codziennie jak ducham nos to mam krew i skrzepy, moje dmuchanie zajmuje mi minimum 15 sek, nie wiem skąd tego mi się tyle bierze. Raz to aż mi się w głowie zakręciło tak ostro dmuchałam ale ciągle był nos pełny.
Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
gratulacje
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Dobry Chodzi za mną od rana sernik na zimno,nie wiem,czy nie zrobic? <mniam>
zrobić jak masz smaka to czemu nie ja miałam smaka na śmietane z owocami i zrobiłam chociaż zjadłam może 1/4 ale smak zaspokojony
Cytat:
gosik ja też swój pomacałam i nawet na logikę ;-)
te łuski później muszą masować stópki więc ja bede robić tak jak mowisz i jak pisze na moim ;-P

Jezu juz mam chyba przygotowanie do bycia mamą...
budze sie co chwile,śpie na czujce ehh
jestem niewyspana
to ja za to chyba tesuje już wychowanie dziecka szkoda że na mężu i kocie, wychodzą spięcia
Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
N.i.k.a i Monika gratuluje córeczek

Mam pytanie do was dziewczyny - czy któraś a was planuje nosić dziecko w chuście,albo jakaś mamusia ma już doświadczenie z chustą i może coś podpowiedzieć?

Ancymonek witaj wśród nas
raczej nie mam tego w planach ale zobaczymy

uff a teraz zabieram się za składanie tego kalendarza dla rodziców. Jokr3 jeszcze raz dzięki za pomysł

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 08:58   #416
iizabelaa
Zakorzenienie

Dziewczyny jestem przerażona ;( ;(

w noc na papierze toaletowym zobaczyłam wydzielinę z krwią
Myslałam, ze zejdę na zawał.

Nic więcej się nie działo, mała się rusza,
właśnie próbuje się dodzwonić do mojego gin

Miała któraś już takie przeboje z krwią??

Cytat:
Cytat:
Mi codziennie leci krew z nosa
Cytat:
monti świetnie wyglądasz

ja tez tak miałam,
wg mojego gin to częste w ciąży,
kazał pić wapno i brać Rutinacea labo Rutinscorbin,
a jeśli to nie pomoże to mu mówić
Stary 2010-12-03, 08:59   #417
Montii
Zakorzenienie

Iza a to nie było czasem po stosunku?
Bo ja tak miałam już nie raz

[LEFT]
Stary 2010-12-03, 09:01   #418
iizabelaa
Zakorzenienie

nie
Stary 2010-12-03, 09:05   #419
Montii
Zakorzenienie

A na pewno z dróg rodnych? Może nabawiłaś się hemoroidów?
Wiesz ja do panikar nie należę ale lepiej żebyś się dodzwoniła do ginekologa i on powie co dalej, może jakaś kontrola

[LEFT]
Stary 2010-12-03, 09:12   #420
patrycja_22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
nie
Właśnie to mogą być hemoroidy

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości