Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-05, 20:44   #391
stalowamagnolia
Wtajemniczenie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Witam się i lecę nadrabiać te 10 stron

wera, chudzielcu kochany, ja przed ciążą miałam większy brzuch jak się dobrze wypięłam

s_a_j, ale z Ciebie Sexy Mama

miłego wieczorku

stalowamagnolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 20:48   #392
magdaka13
Wtajemniczenie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez s_a_j Pokaż wiadomość
Efekt wypróbowywania nowego aparatu
jaka fajna zeberka i zebrzatko w srodku....super wygladacie!!!
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 20:59   #393
hawea
Rozeznanie

GG do hawea

SAJ, jesteś najseksowniejszą mamą, jaką widziałam

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cwn152n2pkwo6.png

hawea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 21:08   #394
vilya
Zadomowienie

Dziewczyny, wracając jeszcze do kosmetyków to słyszałam że powinno się używać kosmetyków jednej serii, żeby w razie czego móc odstawić kosmetyki gdyby sie okazało, ze dziecko jest na nie uczulone. Gdy są różne marki nie wiadomo który uczula.
vilya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 21:09   #395
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
ale laska szczena opadła

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 21:09   #396
agape
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez weraa11 Pokaż wiadomość
no a ja mialam ostatnia miesiaczke 4 maja...wiec niby wczesniej niz Wy a mam pozniejszy termin porodu
ja miałam 5 maja ale długie cykle a do tego moje maleństwo jest malutkie i w piątek na usg po zmierzeniu kości udowej tp wyszedł na 1 marca po kim ono takie króciutkie nóżki ma??!! a terminem to ja już się nie przejmuje tylko boje się że tu sama zostane na końcu
a brzuszek taki jak Ty to ja na początku 5 mc miałam

saj ale laska z Ciebie prawdziwa sexi mama

Szymonek
Wojtuś
(Bejbolek) 2.05.2019
agape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 21:35   #397
make_up_istka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vilya Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wracając jeszcze do kosmetyków to słyszałam że powinno się używać kosmetyków jednej serii, żeby w razie czego móc odstawić kosmetyki gdyby sie okazało, ze dziecko jest na nie uczulone. Gdy są różne marki nie wiadomo który uczula.
Problem tylko taki że nie znam ani jedne firmy kosmetycznej która miałaby wszystkie kosmetyki takiej jakości jakiej oczekuję - z każdej lubię coś innego tak jak z firmami kosmetyków kolorowych - w mojej wizażowej walizce nie ma przewagi żadnej firmy bo żadna nie jest w 100% dobra.
make_up_istka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-05, 21:56   #398
weraa11
Zadomowienie

Az sie chce wstawiac fotki jak takie mile slowa mozna uslyszec bo pod tym wzgledem TŻ jest dalej soba i wciaz mi mowi jak to fajnie bedzie jak juz znowu bede chuda...Nawet powiedzial, ze cycki moge miec mniejsze jednak co ja mam za bezplciowego faceta?! Nie jeden by sie z nim zamienil zeby jego dziewczyna miala wieksze piersi a ten marudzi
Ale saj faktycznie pocisnelas
Jestem jednak przekonana ze wszystkie mozemy byc sexy mamy moze zrobimy sobie jakas taka sexy galerie?

Cytat:
Napisane przez agape Pokaż wiadomość
ja miałam 5 maja ale długie cykle a do tego moje maleństwo jest malutkie i w piątek na usg po zmierzeniu kości udowej tp wyszedł na 1 marca po kim ono takie króciutkie nóżki ma??!! a terminem to ja już się nie przejmuje tylko boje się że tu sama zostane na końcu
a brzuszek taki jak Ty to ja na początku 5 mc miałam

saj ale laska z Ciebie prawdziwa sexi mama
Moje cykle to niby 32 dni trwaly, ale wiadomo, ze roznie to bywalo
Ja tez sie juz tak tym terminem nie przejmuje, bo wiadomo, ze dziecko i tak wyjdzie kiedy bedzie gotowe, a jak nie to tez sie je wyciagnie ale tez sie boje tego ze mnie tu sama zostawicie i ze juz wszystkie bedziecie sie cieszyc z dzieci a ja wciaz bede sie meczyc z brzuchem

weraa11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 07:00   #399
marleen32
Rozeznanie

Witam Mikolajkowo
Saj piekny brzusio , widze ze taila nie zanikla, u mnie poki co tez widac jeszcze.
Muron trzymam kciuki, zeby to dziasla byly, potrafia tak strasznie bolec, ze szok, ja az nie wierzylam lekarce, ale powiedziala, ze leczyc to koniecznie trzeba, bo mozna paradontozy sie nabawic, dala mi wtedy antybiotyk jakis bezposrednio pod dziasla, i przeszlo, ciekawe co jutro wymysli, ja jak ostatnio bylam u niej, to nie wiedzialam, ze w ciazy jestem, powiedzialam wiec ze nie, pewno mnie ofuka, za rentgen, choc ten jak dobrze licze, to byl ciut przed ciaza, albo na samym poczatku, jak wiedziec nie moglam, bo jakis chyba tydzien po @ bylam.
Wy mnie nie straszcie, ze termin moze sie tak opoznic, bo ja ostatnie cykle mialam strasznie rozregulowane, co 24 dni, 27 dni, a ostatni 32 wlasnie, i jak to liczyc..
Ale wedlug usg 7 luty, a nawet tydzien wczesniej, ja bym chciala tak na poczatku lutego, bo te dwie przenosilam, i...wkurzajace jest byc po terminie.
I idealnie w wekend, potem spojrze w kalendarz i "powiem" mlodej kiedy jej wolno wychodzic, a kiedy nie.
Nic zmykam do szkoly, dobrze ze dzis na 8.45. to dzieciaki troche Mikolajem sie ciesza
marleen32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 07:28   #400
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

Cytat:
Az sie chce wstawiac fotki jak takie mile slowa mozna uslyszec bo pod tym wzgledem TŻ jest dalej soba i wciaz mi mowi jak to fajnie bedzie jak juz znowu bede chuda...Nawet powiedzial, ze cycki moge miec mniejsze jednak co ja mam za bezplciowego faceta?! Nie jeden by sie z nim zamienil zeby jego dziewczyna miala wieksze piersi a ten marudzi
Ale saj faktycznie pocisnelas
Jestem jednak przekonana ze wszystkie mozemy byc sexy mamy moze zrobimy sobie jakas taka sexy galerie?

Moje cykle to niby 32 dni trwaly, ale wiadomo, ze roznie to bywalo
Ja tez sie juz tak tym terminem nie przejmuje, bo wiadomo, ze dziecko i tak wyjdzie kiedy bedzie gotowe, a jak nie to tez sie je wyciagnie ale tez sie boje tego ze mnie tu sama zostawicie i ze juz wszystkie bedziecie sie cieszyc z dzieci a ja wciaz bede sie meczyc z brzuchem
a nie jesteś chuda wg niego? rany on ma świra na punkcie wagi chyba

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

ale bombowe

http://biketrade.pl/Sanki_PICCOLINO__Spiworek-141.html

ale to za rok
http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png
JeSuisUnPapillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 07:32   #401
Justyna M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stalowamagnolia Pokaż wiadomość
Witam się i lecę nadrabiać te 10 stron

wera, chudzielcu kochany, ja przed ciążą miałam większy brzuch jak się dobrze wypięłam

s_a_j, ale z Ciebie Sexy Mama

miłego wieczorku
podpisuję się pod tym łapkami i nogami

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
całe 15 zł+ przesyłka 6 zł Nie widzę sensu kupowania drogich na 2 miesiące. A napisane stan idealny, jak nowa, raz założona

Zaczynam schizować- jak się młoda poruszy, nie zawsze, w jakimś tam ułożeniu, to tak od 2 dni, w tym momencie czuję takie ukłucie jakby w pochwie, w każdym razie niiisko. Czy to nie coś z szyjką??
mam dokładnie tak samo ,też mała mnie uciska bardzo nisko w pochwie,ale ona leży jakby bokiem więc łapkami sięga pewnie gdzie chce . Wizytę mam dopiero za 10 dni ,to też wypytam gina.

Dzisiaj Mikołajki mały już się nie mógł doczekać żeby do przedszkola iść ,na 10 idziemy na występ

Galeria pazurkowa
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215208&page=23
Justyna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 07:56   #402
weraa11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon Pokaż wiadomość
a nie jesteś chuda wg niego? rany on ma świra na punkcie wagi chyba

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

ale bombowe

http://biketrade.pl/Sanki_PICCOLINO__Spiworek-141.html

ale to za rok
Jak ja moge byc dla niego chuda jak przeciez przytylam juz 10kg...jemu sie to w glowie nie miesci jak mozna nawet w ciazy tak szybko przybrac tyle na wadze ;/ dobra...juz sie nie nakrecam, bo zaraz do niego jade i bede niemila moja kumpela sie z niego smieje, bo on chce z dziewczyny zrobic jakis wieszak, a sam jeszcze rok temu byl doslownie gruby... I NIGDY mu tego nie powiedzialam, bo nawet na to uwagi nie zwrocilam, bo skoro go kocham, to jego waga by mi nie powinna przeszkadzac...no chyba ze mialoby to jakos grozic jego zdrowiu...

A sanki niezle za rok bedziemy co zime wracac do dziecinstwa kiedy to sie jezdzilo z rodzicami na sankach i lepilo balwaaaaaaanaaaa

weraa11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 07:59   #403
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

witam się z samiutkiego ranka

weraa11 w kategorii najmniejszy brzuszek wygrywasz TY
saj w kategorii najseksowniejsze zdjęcie z brzuszkiem chyba Ty wygrałaś, kurcze ale lasencja z Ciebie

wyspałam się, mam ciszę i spokój dzisiaj, właśnie umyłam podłogi i nikt nad głową nie będzie mi zrzędził bo jestem sama, sama, sama. Mam nadzieję, że przyjedzie dzisiaj do mnie ta paczka, bo już nie mogę się doczekać.
Wczoraj wstawiłam ciemne pranie i kurka woda tak mnie pralka zalała, że aż w szoku byłam mam nadzieję, że to przez skarpetkę która weszła w gumę.
Licząc wszystkie odchyły od normy to mogę urodzić między 5 lutym, a 5 marca, więc lasencje nie przejmować się, że ostatnie. Jest przesąd: dziewczynki spieszą się na świat i rodzą się szybciej, a chłopcom nigdy nie spieszno i są przeterminowani. Coś w tym musi być
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 08:10   #404
e_rosa
Raczkowanie

Cytat:

Wstawiam Wam moj brzuszek, pierwsze zdjecie robione jakies 5tyg. temu, a drugie z dzisiaj-widac moj wystajacy pepek
wera no faktycznie chudzinka z ciebie, hehe ja tez myślałam że jestem chuda ale teraz to już nie jestem.... kurcze wczoraj się zważyłam i znowu przytyłam a myślałam że już nie tyje - no ale niech maluszek sobie rośnie do końca. hehe mój tż to też chyba jakoś ciężko akceptuje zmiane mojego wyglądu (choć stara się tego nie okazywać), najpierw mi to troszkę przeszkadzało, ale teraz się przyzwyczaiłam (a to sutki mam jakieś takie wielkie dziwne a on lubił takie malutkie, wielkość piersi mu nawet nie przeszkadza ale te sutki - takie typowe jak do karmienia ) teraz mnie to już śmieszy jak tak mówi, ale napoczątku się poryczałam jak mi powiedział że go tak nie pociągam, bo inaczej wyglądam. A teraz mnie wielorybkiem nazywa... małym wielorybkiem.

heheh wczpraj się nasmarowała oliwką i leżałam taka tłusta, a on przyszedł i mówi lezy na łóżku lokomotywa, tłusta ogroman i pot z niej spływa a jakoś mi nie przeszkadza może dlatego że wiem że to już niedługo minie.

Cytat:
uuuuuu lalala sexxxxxiiiii, ja też chce fajne fotki sobie porobić, tż tak się ociąga że za chwile to nie będzie z czym tych fotek zrobić....
e_rosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 08:11   #405
szizuho
Raczkowanie

I ja witam się porannie

Wczoraj Was nadrobiłąm ale już nie miałam siły nic pisac. Weekend szybko minął kupiłam dla młodej tej starszej kilka prezentów i na mikołaja i już pod choinkę by później miec spokój. Ceny zabójcze, jak pomyśle że na wyjazd po świętach ok. 2 tyś wydamy (mam nadzieje że się w tym zmieścimy), to jeszcze święta, prezenty. Dobrze że młodą mam ubraną całą na zimę w zeszłym tygodniu kupiłam w decathlonie kurtkę i spodnie ocieplane na narty i wyszło 300 zł +buty 100 (i tak udało się tanio też w decathlonie)+ rękawice 59 zł jakas masakra dobrze że drugi komplet jest jeszcze dobry i płaszczyk wyjściowy też już ma z kozakami więc luzik.
Łoj jakaś wygrana w totka by się przydała....

miłego dnia....
u mnie dzis ogórkowa, ziemniaczki + filet z kurczaka w pieczarkach i jakaś surówka
szizuho jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 08:13   #406
e_rosa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
Jest przesąd: dziewczynki spieszą się na świat i rodzą się szybciej, a chłopcom nigdy nie spieszno i są przeterminowani. Coś w tym musi być
obyś miała racje i mój sobie tam siedział spokojnie do stycznia, choć coraz dotkliwiej zaczynam odczuwać wszytkie uroki ciąży.
Stary 2010-12-06, 08:14   #407
s_a_j
Rozeznanie

Dzień dobry

Wszystkim Wam życzę hojnego Mikołaja i dziecięcej radości w tym dniu

Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa

Cytat:
Napisane przez JeSuisUnPapillon Pokaż wiadomość
Super są takie sanki, musi się je świetnie prowadzić. W przyszłym roku małemu trzeba sprawić

Cytat:
Licząc wszystkie odchyły od normy to mogę urodzić między 5 lutym, a 5 marca, więc lasencje nie przejmować się, że ostatnie. Jest przesąd: dziewczynki spieszą się na świat i rodzą się szybciej, a chłopcom nigdy nie spieszno i są przeterminowani. Coś w tym musi być
aaaaaaaa nie mów! ja to się czasem jak tak umęczę to sobie po cichu powtarzam, ze na pewno w styczniu już mały się wykluje

Mnie coś gardło złapało, aż mi ciężko ślinę przełykać, zaraz biorę rutinoskorbin i robię sok z malin, mam jeszcze zawekowane chyba. Ale boję się, że to nie wystarczy, kurcze :/
Stary 2010-12-06, 08:15   #408
e_rosa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szizuho Pokaż wiadomość
I ja witam się porannie

Wczoraj Was nadrobiłąm ale już nie miałam siły nic pisac. Weekend szybko minął kupiłam dla młodej tej starszej kilka prezentów i na mikołaja i już pod choinkę by później miec spokój. Ceny zabójcze, jak pomyśle że na wyjazd po świętach ok. 2 tyś wydamy (mam nadzieje że się w tym zmieścimy), to jeszcze święta, prezenty. Dobrze że młodą mam ubraną całą na zimę w zeszłym tygodniu kupiłam w decathlonie kurtkę i spodnie ocieplane na narty i wyszło 300 zł +buty 100 (i tak udało się tanio też w decathlonie)+ rękawice 59 zł jakas masakra dobrze że drugi komplet jest jeszcze dobry i płaszczyk wyjściowy też już ma z kozakami więc luzik.
Łoj jakaś wygrana w totka by się przydała....

miłego dnia....
u mnie dzis ogórkowa, ziemniaczki + filet z kurczaka w pieczarkach i jakaś surówka

ty się wybierasz teraz na narty?? czy ja joś źle zrozumiałam.... ja bym nie ryzykowała chyba, ja to chodzę teraz tak ostrożnie po każdym podłożu a po śniegu to jak już muszę żeby czasem gdzies orzełka nie wywinąć.
Stary 2010-12-06, 08:21   #409
szizuho
Raczkowanie

Cytat:

. Jest przesąd: dziewczynki spieszą się na świat i rodzą się szybciej, a chłopcom nigdy nie spieszno i są przeterminowani. Coś w tym musi być

Ja tez mam nadzieje że to prawda co piszesz bo ja młodą mam przywitac terminowo 22 lutego, ale bardziej mi pasuje 10 lutego. Pierwszą nosiłam dłużej a teraz nie chceeee, i też obawiam się że zostanę tu sama. 27 grudnia mam kolejne badanie USG genetyczne z programu badań prenatalnych i się dowiem jaka dokładnie duża ONA jest.

A i u nas w domu mamy problem, wielki problem. Córka wymyśliła na początku ciąży że jak bedzie dziewczynka to ona wybiera imię dla siostry a my z mężem dla synka i się zgodziliśmy. Julia wybrała dla siostry imię Michalina i na początku mi i mężowi się podobało ale teraz już jemu coś nie leży to imię. Jemu podoba się Nadia ale córce się nie podoba. Jest jeszcze propozycja Liwia ale to moi rodzice mówia daj lepiej Olivia bo i tak wszyscy będą do niej mówic Olivia a nie Liwia. Zgłupiałam, z pierwszą córą było od pierwszego dnia wiadomo że to będzie Julia a teraz nie wiem. A dodam że nazwisko jakie nosimy jest takie że do niczego nie pasuje ale to już zasługa mojego męża. Macie jakieś ciekawe ale i pasujące do trudnych nazwisk propozycje imion????
Stary 2010-12-06, 08:22   #410
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
aaaaaaaa nie mów! ja to się czasem jak tak umęczę to sobie po cichu powtarzam, ze na pewno w styczniu już mały się wykluje

Mnie coś gardło złapało, aż mi ciężko ślinę przełykać, zaraz biorę rutinoskorbin i robię sok z malin, mam jeszcze zawekowane chyba. Ale boję się, że to nie wystarczy, kurcze :/
poważnie mówię, przynajmniej do tej pory tak obserwowałam u znajomych. Jak była dziewczynka w planach to jakoś szybko szło, a jak chłopczyk to 90% ciąż przeterminowanych

spróbuj sobie zrobić na szklankę ciepłej wody (tak co się nie poparzysz) łyżeczkę soli i płucz gardło, do tego okłady z ciepłej soli w ścierce na gardełko. Pomaga, a naturalne.............
Stary 2010-12-06, 08:25   #411
szizuho
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez e_rosa Pokaż wiadomość
ty się wybierasz teraz na narty?? czy ja joś źle zrozumiałam.... ja bym nie ryzykowała chyba, ja to chodzę teraz tak ostrożnie po każdym podłożu a po śniegu to jak już muszę żeby czasem gdzies orzełka nie wywinąć.

Mąż myślał że zrobi mi i córce niespodziankę i zarezerwował nam pobyt w Zakopcu od 27.12 (wyjazd zaraz po wizycie u lekarza) do 2.01. 2011. Oni bedą śmigac na nartach a ja tylko patrzec, też sie boję że może coś się stac. A najbardziej tej podróży bo to z 340 km z Wrocławia.
Stary 2010-12-06, 08:25   #412
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Cytat:
Ja tez mam nadzieje że to prawda co piszesz bo ja młodą mam przywitac terminowo 22 lutego, ale bardziej mi pasuje 10 lutego. Pierwszą nosiłam dłużej a teraz nie chceeee, i też obawiam się że zostanę tu sama. 27 grudnia mam kolejne badanie USG genetyczne z programu badań prenatalnych i się dowiem jaka dokładnie duża ONA jest.

A i u nas w domu mamy problem, wielki problem. Córka wymyśliła na początku ciąży że jak bedzie dziewczynka to ona wybiera imię dla siostry a my z mężem dla synka i się zgodziliśmy. Julia wybrała dla siostry imię Michalina i na początku mi i mężowi się podobało ale teraz już jemu coś nie leży to imię. Jemu podoba się Nadia ale córce się nie podoba. Jest jeszcze propozycja Liwia ale to moi rodzice mówia daj lepiej Olivia bo i tak wszyscy będą do niej mówic Olivia a nie Liwia. Zgłupiałam, z pierwszą córą było od pierwszego dnia wiadomo że to będzie Julia a teraz nie wiem. A dodam że nazwisko jakie nosimy jest takie że do niczego nie pasuje ale to już zasługa mojego męża. Macie jakieś ciekawe ale i pasujące do trudnych nazwisk propozycje imion????
ja tak samo załatwiłam moich rodziców. Jak miała się urodzić moja siostra (a ponoć miał być chłopiec) to było hasło moje, ze ja wybieram imię, więc uparłam się na Karolina i zostało............... rodzice nic do gadania nie mieli. A ja się chwaliłam panią pielęgniarką (jak z tatą odbieraliśmy je ze szpitala), że to moja siostra i ja wybrałam imię. Tak więc czeka Was ciężki orzech do zgryzienia.
Stary 2010-12-06, 08:25   #413
s_a_j
Rozeznanie

Cytat:
poważnie mówię, przynajmniej do tej pory tak obserwowałam u znajomych. Jak była dziewczynka w planach to jakoś szybko szło, a jak chłopczyk to 90% ciąż przeterminowanych

spróbuj sobie zrobić na szklankę ciepłej wody (tak co się nie poparzysz) łyżeczkę soli i płucz gardło, do tego okłady z ciepłej soli w ścierce na gardełko. Pomaga, a naturalne.............

dziękuję Lilijko, zaraz wypróbuję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-06, 08:27   #414
Katarina89
Raczkowanie

Saj, zgadzam się z dziewczynami "ciąża Ci służy" Super wyglądasz

Również życzę udanych Mikołajek

To ja się cieszę, że mam męża jakiego mam
Mój TŻ strasznie lubi mój brzuszek... Czasem jak się zacznie do niego tulić to aż mi głupio... :P Najbardziej to lubi się do nas przytulać przed spaniem, nawet zauważyłam, że jak się tak przytuli to szybciej zasypia I oczywiście wciąż lubi jak go mała zaczepia
Stary 2010-12-06, 08:28   #415
2ed2b7bd55856fc562a8a0fc0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b8b5c69
Konto usunięte

Cześć Mamusie

Ślicznie wyglądacie ( ja się przy Was kompleksów nabawie )

wpoprzednich ciążach przytyłam więcej ,ale za to teraz mam maga brzuchol i ksywke (hipcio)

Ja też zrozumiałam z że szizuho wybiera się na narty (odważna jesteś)

Edytowane przez 2ed2b7bd55856fc562a8a0fc0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b8b5c69
Czas edycji: 2010-12-06 o 08:32
2ed2b7bd55856fc562a8a0fc0dc3e3bb1aeadf57_657ce8b8b5c69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 08:29   #416
szizuho
Raczkowanie

Cytat:
ja tak samo załatwiłam moich rodziców. Jak miała się urodzić moja siostra (a ponoć miał być chłopiec) to było hasło moje, ze ja wybieram imię, więc uparłam się na Karolina i zostało............... rodzice nic do gadania nie mieli. A ja się chwaliłam panią pielęgniarką (jak z tatą odbieraliśmy je ze szpitala), że to moja siostra i ja wybrałam imię. Tak więc czeka Was ciężki orzech do zgryzienia.
Właśnie, ja też byłam pewna że będzie chłopak i dlatego się zgodziłam a
teraz już nic do gadania nie mamy Wiesz mnie zastanawia skąd ona to imię wybrała bo żadnej Michaliny nie zna. Nie wiem co to będzie, ciężka przeprawa...
Stary 2010-12-06, 08:31   #417
s_a_j
Rozeznanie

Cytat:

Mi się Liwia bardzo podoba i nie jest tak popularne jak obecnie Oliwia. Mi się wcześniej Lena podobała, ale to imię stało się tak mega popularne, że teraz wydaje mi się wręcz pospolite i zaczęło mi się Olena podobać
Stary 2010-12-06, 08:35   #418
szizuho
Raczkowanie

Cytat:
Mi się Liwia bardzo podoba i nie jest tak popularne jak obecnie Oliwia. Mi się wcześniej Lena podobała, ale to imię stało się tak mega popularne, że teraz wydaje mi się wręcz pospolite i zaczęło mi się Olena podobać
Właśnie o to chodzi, jak siedzisz na placu zabaw i zawołasz Oliwia to zaraz z 6 dziewczynek się odwraca. To samo z Julia, jak ja mojej tak dawałam na imię było mało a teraz, ło matko zatrzęsienie Wiktorii, Olivek, Lenek. A imiona takie dawne typu Zosia, Antosia mi się nie podobają. Będę się upierała na Liwię, podoba mi sie też Zuzia ale też ich coraz więcej....
Stary 2010-12-06, 08:36   #419
mysiopez
Zadomowienie

Dzień Dobry!

Małż własne pojechał na trening, a ja bede tworzyć notatki na egzamin Oczywiście małz nie wpadł na to, że trza kupić prezent na Mikołaja.. ah Faceci..:P

Ide się edukować. Nie skrobcie tu za dużo, bo za mocno będe się rozpraszać;p

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-06, 08:48   #420
JeSuisUnPapillon
Zadomowienie

Cytat:
Jak ja moge byc dla niego chuda jak przeciez przytylam juz 10kg...jemu sie to w glowie nie miesci jak mozna nawet w ciazy tak szybko przybrac tyle na wadze ;/ dobra...juz sie nie nakrecam, bo zaraz do niego jade i bede niemila moja kumpela sie z niego smieje, bo on chce z dziewczyny zrobic jakis wieszak, a sam jeszcze rok temu byl doslownie gruby... I NIGDY mu tego nie powiedzialam, bo nawet na to uwagi nie zwrocilam, bo skoro go kocham, to jego waga by mi nie powinna przeszkadzac...no chyba ze mialoby to jakos grozic jego zdrowiu...

A sanki niezle za rok bedziemy co zime wracac do dziecinstwa kiedy to sie jezdzilo z rodzicami na sankach i lepilo balwaaaaaaanaaaa
gdzie te 10kg ja 7.5 przytyłam a wyglądam już jak słoniątko a ty taka zgrabna; ach! co za niesprawiedliwy los hihi

no ja jakoś nie zwracam uwagi na wagę, mój TŻ jest chudziutki, zawsze chciałam żeby nabrał troszkę masy w udach bo ciężko się siedzi na wieszaczku ale on tylko w brzuchu zbiera

oj ja się bałam sanek bo kiedyś tata mnie zmusił wręcz żebym jednak spróbowała zjechać sama z górki i zaliczyłam orła na twarz i się wystraszyłam potem
http://www.suwaczki.com/tickers/dqprpx9i136imlln.png
JeSuisUnPapillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości