|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
Polly, jak tam przygotowania bankietowe? Menu jest?
|
|
#392 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
nawet nie chcą przełknąć, mażą po polikach itd. siemię chyba neutralne, ale jeszcze doczytam |
|
|
|
|
#393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-12-07 o 22:07 |
||
|
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pięknie |
|
|
|
|
#397 |
|
Wpisz tu zomzing
|
O, bosz, miał być Piniowy, a jezd niekcący mój bar
ukłony dla Bellatrix ![]() mam składniki na białego ruska bez lodu ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- te, no, aranże
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-12-07 o 22:17 |
|
|
|
#398 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Red- cyt.:
"Ja sie krepuje, ze wygladam zbyt zdrowo/silnie zeby prosic bo zaraz mnie ktos opitoli i w sumie wole wysiasc jesli sie zle poczuje i poczekac na nastepny autobus." Makijaż może pomóc- to, co robisz na powiekach, zrób sobie pod oczami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Martwię się, czy ja nie jestem taką babą BEZ futra ![]() Cytat:
Bardzo piękne zdjęcia- szczególnie podoba mi się pierwsze
|
|
#399 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
laską gówniarzy, laską ![]() co nie ![]() a np. kotka mojej siostry się obraża ![]() a chcieli ze szwagrem wziąśc jakąś bidę Cytat:
b. wysoka ta temp.doświadczeń brak, ale powiadają, że parka lepiej się chowa ![]() a ja będę miała swój pierwszy szampon w kostce Cytat:
![]() ![]() opijamy Cytat:
chamstwo i drobnomieszczaństwoCytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
A ten micielowy glut to wreszcie na kupę czy na włosy? Ja też chcę gluta, ale na rosnący brzuch
|
#401 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no ba
![]() Majirel tak, ale najlepszą farbą jaką miałam była Alcantara, przez pewien czas dostępna na allegro, potem jakoś znikła plują zrozumiałam tylko nie potrafiłam sobie wyobrazić jak to plują parafiną, za dużo jej by pluć..doczytaj na dykcie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Piniu, wklejam Ci do oblukania palety Majirel - odcienie ciepłe, miedziane i czerwienio-mahonie
|
|
|
|
#403 |
|
Wpisz tu zomzing
|
zapodałam sobie dziś 1 psika na kark
![]() Ju, czy ty do mnie przypadkiem wczoraj dzwoniłaś? Mam tydzień nieodbierania ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- i sadzać z powrotem
|
|
|
|
#404 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie miałam. To były spontany. Jak byłam zdesperowana bo musiałam sobie usiąść w celu podrapania sie po nogach to głowka pracowala na wysokich obrotach. A poza tym ja jestem strasznie wredna od urodzenia se se se ![]() Cytat:
Nalezało by to przyzwoicie opić
|
|
#405 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Miciek, jak czegoś nie chce, to tak zaciska paszczę, że wlew robi zerowy, a jak jej szczęk przytrzymać, to bokiem wypluwa - najlepiej się sprawdzało wypożyczenie człowieka typu trzymacz i wpych strzykawką |
|
|
|
|
#406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Yeah!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I ( jak w moim przypadku) jako profilaktyka antymiażdzycowa (zbija zły cholesterol)
|
||
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko, Sałato
Sałato, najbardziej podoba mi się odcień z miedzianych na samej górze po prawej, ale to nie do końca to. Chciałabym żeby bardziej wpadał w blond, ale nie jasny blond, tylko ciemniejszy taki
|
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sałać, gówniarzami się nie martw - gooopie toto i tyle ![]() Za to jakby młode ciacho na Twój czy mój widok robiło takie oczy - o, to już by była znak, że nas czas posunął ![]()
|
|
#410 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale sama zemdleje nim dojde do tramwaju ![]() Cytat:
A fotki cudne, najbardziej podoba mi sie ostatnia |
||
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
on też się kiedyś kwalifikował...
uu... to już chyba wiadomo, czemu się tak po kiciu posunął ![]() musimy więcej pić w barze, coby nie widzieć ![]()
|
#413 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
choć jak trzymacza kiedyś nie było to kotę przytrzymałam nogami i jedną ręką a drugą ze strzykawą jakoś wepchłam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
( tak pomyślała każda z tych osób .... No
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#416 |
|
Raczkowanie
|
Ech... Dziękuję wszystkim za gratulacje. Właśnie pracujemy z małżonkiem (ciężko pracujemy) nad jutrzejszym kacem
|
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Ciachulec powiedział już, że ani jednej faktury więcej nie wystawi i nie przyjmie. Te 25 tys. to jest kochanie do oddania na wczoraj. A poza tym jest jeszcze 70 tys kredytu. Do sierpnia kredyty były spłacane w miarę regularnie, czasami Ciachulec musiał mu przypominać. Ale od września nic. My mówimy, ze trzeba zapłacić to, tamto - a On wszystko zostawia na później, wszystko może zaczekać. Oczywiście zapewnia, ze wszystko popłaci, że nie mamy sie czym martwić. Łatwo tak mówić, ale jak człowiek widzi sytuację i wie co sie dzieje, to trudno uwierzyć. Ciachulec chodzi jak bomba zegarowa, ja się martwię. Lisku ... GRATULUJĘ !!!! Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-12-07 o 22:47 |
|
|
|
|
#418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja grzecznie odpowiadam, że "dzięki, postoję, zaraz wysiadam " i słyszę "ależ proszę siadać!!!! Ale na pewno nie????!!!! Na pewno????!!!!" I potem zerka, czy na pewno wysiadam No ludzieeeee... ![]() Łochydztwo
|
||
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Idem spać!
Kolorowych snóff!
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

70 zeta w klop, a dziecko smutne buuuuuu i 39,5 gorączki
b. wysoka ta temp.
). Przez kilka dobrych miesięcy mojego życia musiałam chodzić o kulach i często jak wchodziłam do autobusu to wszyscy nagle zaczynali czytać książki lub wyglądać przez ono
chamstwo i drobnomieszczaństwo