Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-04, 21:34   #391
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Myślę,że Lancrone to pikuś..Ja pod wpływem chwili kupiłam kiedyś zestaw Mery Macom na all... z całego zestawu może 4 pędzle są dobre, reszta gubi włosie , można je wręcz wyciągać z pędzli, są do niczego Nikomu nie polecam!!
Teraz kupiłam kilka sztuk z Inglota i są genialne.. trochę żałuję tego do podkładu, bo w sumie marnuje się go dużo w trakcie nakładania, zanim się namacham, to mi colorstay zastyga na twarzy

Jeszcze ich nie prałam, boję się, a po przeczytaniu Waszych postów to już w ogóle.. Jak na razie używam sprayu do dezynfekcji pędzli zarówno z Sephory , jak i z Inglota..i jakoś ciągle odkładam to czyszczenie.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 21:36   #392
muszynianka
Zakorzenienie

A w jakich cenach są pędzle z inglota?
Ja... muszę kupić coś do konturowania twarzy, pędzel kulkowy do cieni i jeden do rozcierania. No i jakiś aplikator byłby fajny :p
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 21:40   #393
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Te do cieni są od 18 do 40 zł z tego co pamiętam, do pudru i podkładu nieco droższe, ale wydaje mi się,że to dobra cena.. czaiłam się na kabuki,ale kosztuje 97 zł.. dla mnie to przesada.

Stary 2011-01-04, 21:43   #394
Ania085C
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Teraz kupiłam kilka sztuk z Inglota i są genialne.. trochę żałuję tego do podkładu, bo w sumie marnuje się go dużo w trakcie nakładania, zanim się namacham, to mi colorstay zastyga na twarzy

Jeszcze ich nie prałam, boję się, a po przeczytaniu Waszych postów to już w ogóle.. Jak na razie używam sprayu do dezynfekcji pędzli zarówno z Sephory , jak i z Inglota..i jakoś ciągle odkładam to czyszczenie.
Mam kilka pędzli z Inglota - do cieniowania jak i do twarzy.. piorę regularnie (szamponem dla dzieci) i nic się z nimi nie dzieje.. także bez obaw
Stary 2011-01-04, 21:45   #395
chlorofilek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
A w jakich cenach są pędzle z inglota?
Ja... muszę kupić coś do konturowania twarzy, pędzel kulkowy do cieni i jeden do rozcierania. No i jakiś aplikator byłby fajny :p
jak znajde jutro ulotke z cenami inglota to Ci dam znac :P

do konturowania moge polecic maestro nr 150, ja mam w rozmiarze 22
do rozcierania tez z maestro nr 480, ja mam w rozmiarze 12
mam jeden kulkowy/wlasciwie to on jest taki bardziej olowkowy z lancr one z serii z raczkami w kolorze jasnego drewna ( boze jaki opis :P ) i jestem z niego zadowolona. Czekam na te zachwalane wszem i wobec essence. Ciekawa jestem jakie one beda

moj aplikator z zestawu lancr one zrobil sie jakis niemily, wygina sie na wszystkie strony i mnie denerwuje uzywam go od wielkiego dzwonu... nie wiem ktora firma robi jakis dobry aplikator.

Z mojej strony moge tylko doradzic, bys szukala aplikatorow wykonanych z "gabeczek" silikonowych (takich jak gabeczki do nakladania podkladu) a nie takich tradycyjnych, gąbkowych. Ale to pewnie juz wiesz
chlorofilek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 21:45   #396
1141655
Zakorzenienie

heh siedze i sie smieje, bo smieszne wyszlo z tymi maskami
namowilam kolezanki i zamowilam juz 4 :P czekam jeszcze na odpowiedz jednej i moze bedzie ich wiecej :P

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 21:50   #397
muszynianka
Zakorzenienie

właśnie nad 150 się zastanawiałam, nieesia chyba tak bardzo polecała :P i kształt jest ciekawy.
i do rozciernaia 480 albo 490...
ten kulkowy mnie interesuje, ale boję się że to będzie twarde zbite i będzie się tego za dużo nakładało...

Jaaaa próbowałam się obsłużyć tym silikonowym aplikatorem ale... za cholerkę mi to nie wychodzi
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-04, 21:56   #398
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

"Jutube", ten wątek i allegro to najgorsze co może być przy moim podatnym charakterze. Jestem załamana. Pewnie żyłabym sobie bez tego wszystkiego, bez tej maski, bez pędzli i paletek, nakładała kosmetyki palcami i "ręcyma" i miałabym kasę na inne wydatki. I szczerze przyznaje,że jestem świadoma tego co się ze mną dzieje w momencie, gdy namawiam się na kolejną rzecz za Waszą sprawą ( lub za sprawą dziewczyn z YT).

Mój TŻ dostaje drgawek i robi się blady jak słyszy ,że muszę zajść na chwilkę do Natury/Rossmana.

Stary 2011-01-04, 22:06   #399
fashionka
Raczkowanie

Cytat:
"Jutube", ten wątek i allegro to najgorsze co może być przy moim podatnym charakterze. Jestem załamana. Pewnie żyłabym sobie bez tego wszystkiego, bez tej maski, bez pędzli i paletek, nakładała kosmetyki palcami i "ręcyma" i miałabym kasę na inne wydatki. I szczerze przyznaje,że jestem świadoma tego co się ze mną dzieje w momencie, gdy namawiam się na kolejną rzecz za Waszą sprawą ( lub za sprawą dziewczyn z YT).

Mój TŻ dostaje drgawek i robi się blady jak słyszy ,że muszę zajść na chwilkę do Natury/Rossmana.

łapie się na tym, że mam to samo
fashionka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 22:11   #400
chlorofilek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
właśnie nad 150 się zastanawiałam, nieesia chyba tak bardzo polecała :P i kształt jest ciekawy.
i do rozciernaia 480 albo 490...
ten kulkowy mnie interesuje, ale boję się że to będzie twarde zbite i będzie się tego za dużo nakładało...

Jaaaa próbowałam się obsłużyć tym silikonowym aplikatorem ale... za cholerkę mi to nie wychodzi
mam kulkowy z zestawu lancr one ale on jest duzy i twardy. Jak dla mnie on sie nie nadaje do robienia tego calego zewnetrznego V :P ten o ktorym mowie i go lubie dostalam od Izabelle25D. Rzeczywiscie fajnie sie nim "rysuje", bo jest bardzo precyzyjny i malutki. Ciekawa jestem jaki w takim razie jest ten np z Inglota. Musze go isc i pomacać

takie silikonowe aplikatory sa tez wwwww rossmanie (pakowane po dwa, maja aplikator po dwoch stronach). Kurcze, ja nie wiem czy to jest silikonowe ale nie jest takie tradycyjne... oj tam oj tam, na pewno wiesz o co mi chodzi czmu Ci nie wychodzi ich uzywanie? wg mnie cienie lepiej sie trzymaja tych aplikatorow i nie trzeba nimi szorowac po cieniach zeby je nabrac

Cytat:

ehh a zaczelo sie od wizazu i poszukiwania makijazu na studiowke pare lat temu

Chcialabym pieniadze wydawane na kosmetyki moc wydac np na ciuchy, ale oczywiscie nie.... bo ja wole sobie nowe pedzelki kupic bo YT tak kazał moj TŻ na mnie wczoraj nakrzyczal, ze mu mialcze, ze nie mam sie w co ubrac a na pedzelki to mam pieniadze :P a nie wiem... ja mu przeciez nie mowie, ze mam nowe pedzle, a on i tak wie
Stary 2011-01-04, 22:12   #401
Bayje
Zakorzenienie

muszynianka jak ja myłam swoje pędzle 'lancrone' to aby za pierwszym razem przy tych większych kolor trochę puścił. Teraz już nie ..

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 22:17   #402
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Leżę Widzę,że wszystkie mamy podobnie. Gdybyście nie wstawiły tej maseczki to bym nawet o niej nie pomyślała. Mój tż już wie,że nie wygram ze sobą jak się na coś napalę. Jak tylko mu pokazałam linka ( bo on ma konto na all) do tej maseczki to powiedział "zamawiam". Zaczęłam się zastanawiać czy warto, bo ciężko z pieniędzmi itd , a on na to : "Już kliknąłem" i wrócił do swoich zajęć.

Stary 2011-01-04, 22:21   #403
chlorofilek
Rozeznanie

Cytat:
Leżę Widzę,że wszystkie mamy podobnie. Gdybyście nie wstawiły tej maseczki to bym nawet o niej nie pomyślała. Mój tż już wie,że nie wygram ze sobą jak się na coś napalę. Jak tylko mu pokazałam linka ( bo on ma konto na all) do tej maseczki to powiedział "zamawiam". Zaczęłam się zastanawiać czy warto, bo ciężko z pieniędzmi itd , a on na to : "Już kliknąłem" i wrócił do swoich zajęć.
jestesmy straszne :P od wakacji sie czaje na ta maszeczke ale jej nie kupilam. Moze dlatego, ze srednio lubie robic sobie maseczki odkad nie mam wanny w tym mieszkaniu :/ Szczerze mowiac, bardziej interesuja mnie peeling z tej firmy. Ale narazie mam odwyk dzisiaj kupilam kosmetyki ze sleeka za 100zl i mnie boli serce, glowa i portfel :P koniec z zakupami w tym miesiacu!

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
muszynianka jak ja myłam swoje pędzle 'lancrone' to aby za pierwszym razem przy tych większych kolor trochę puścił. Teraz już nie ..
u mnie puszczaja kolor przy kazdym myciu
Stary 2011-01-04, 22:24   #404
scarletswalks
Raczkowanie

Ja ostatnio kupiłam pędzel Inglota do podkładu za 49 zł, już niby po tej zmianie cen.
scarletswalks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 22:26   #405
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie puszczaja kolor przy kazdym myciu
Może źle to określiłam .. - za pierwszym razem raz mi mocno puściło zupełnie jak przy pierwszym myciu farbowanych włosów.

Teraz już tak nie i nie widzę zmian w kolorze włosia.

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 22:29   #406
chlorofilek
Rozeznanie

u mnie wlosie robi sie coraz jasniejsze po kazdym myciu. Te pedzle sie po prostu zrobily... brzydkie :/
Stary 2011-01-04, 22:42   #407
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez scarletswalks Pokaż wiadomość
Ja ostatnio kupiłam pędzel Inglota do podkładu za 49 zł, już niby po tej zmianie cen.
A zapodasz numer?
Ja ostatnio dostałam pędzel do różu z Inglota na święta od mamy TŻ 15BJF i sobie chwalę, bo to mój pierwszy. Porządna robota z Inglota (się mi się zrymowało)
Stary 2011-01-04, 23:08   #408
infrequency
Zakorzenienie

GG do infrequency

Ja też zamówiłam maseczkę i namówiłam na nią przyjaciółkę. Zostało tylko 27 sztuk.
infrequency jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 23:08   #409
scarletswalks
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
A zapodasz numer?
Ja ostatnio dostałam pędzel do różu z Inglota na święta od mamy TŻ 15BJF i sobie chwalę, bo to mój pierwszy. Porządna robota z Inglota (się mi się zrymowało)

Pewnie, że zapodam: 21 T
scarletswalks jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-05, 01:02   #410
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez infrequency Pokaż wiadomość
Ja też zamówiłam maseczkę i namówiłam na nią przyjaciółkę. Zostało tylko 27 sztuk.
Śmiać mi się chce, jak sobie o tym myślę
Ale zdziwienie sprzedawcy pewnie jeszcze lepsze

Dziewczyny, czy wiecie ile te paletki u nas kosztują? http://www.youtube.com/watch?v=9SFF_r4G_0o
I czy kolory można komponować samemu, czy są to gotowe palety? Ostatnio wzbudziły moje zainteresowanie
Stary 2011-01-05, 02:15   #411
shajjn
Raczkowanie

tu bylo cos o tych szmatkach do buzki
agabil zrobila filmik o tym.
szmatki kupuje w biedronce.
http://www.youtube.com/watch?v=scoqyrBqxkM

_ zapuszczam piórka
_samoopalam sie :P (ban na solarium!)
_jestem mila dla mojego Tz
_ 56-54-52-49
shajjn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 06:20   #412
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez infrequency Pokaż wiadomość
najświeższe informacje: zostało 25 sztuk

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 07:17   #413
Lea_
Wtajemniczenie

Dziewczyny a polećcie jakis bronzer.
Mialam z Gosha i bylam zadowolona ale mi sie skonczyl i rozmyslam nad czyms nowym

„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”.

Al Pacino, "Zapach kobiety"

http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie.

Lea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 07:30   #414
żurawinka
Zakorzenienie

Piszecie o myciu pędzli w specjalnych plynach a moje inglotowe pędzelki traktuję po macoszemu mydłem i od dwóch lat nic sie z nimi nie dzieje
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 07:34   #415
Ania085C
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość

Dziewczyny, czy wiecie ile te paletki u nas kosztują? http://www.youtube.com/watch?v=9SFF_r4G_0o
I czy kolory można komponować samemu, czy są to gotowe palety? Ostatnio wzbudziły moje zainteresowanie
Można u nas takie dostać. Ja mam. Z tym, że są o wiele droższe. Nie wiem jak przed zmianą cen ale jak ja kupowałam to plasowało się to mniej więcej tak:
kasetka magnetyczna na 10 cieni okrągłych 86,00 zł - wkład przy zapełnianiu całej paletki 7 zł - osobno 10 zł.
kasetka magnetyczna na 5 cieni okrągłych 49,00 zł - wkłady tak samo.
kasetka magnetyczna na 10 cieni kwadratowych 96,00 zł - wkłady przy zapełnianiu całej paletki od razu 8,00 zł - osobno 15,00 zł
kasetka magnetyczna na 5 cieni kwadratowych 54,00 zł
kasetka magnetyczna na 4 cienie kwadratowe - 45,00 zł
--------------------- na 2 cienie kwadratowe - 28,00 zł.
Można komponować samemu.

Edytowane przez Ania085C
Czas edycji: 2011-01-05 o 07:57
Ania085C jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 07:37   #416
Kinaa1
Wtajemniczenie

to tak jak ja - czasem mnie tylko refleksja nad dezynfekcja nachodzi - ale jakos i ja i moje pędzle żyjemy

Stary 2011-01-05, 07:40   #417
kiika
Zadomowienie

Mnie trochę ratuję przed kupowaniem na allegro wszystkiego co mi się spodoba na YT i wizażu brak własnego konta. Przeważnie zamawiam przez brata, ale zanim on się za to zabierze to czasami uda mi się sobie przemówić do rozsądku, że dany produkt nie jest mi koniecznie potrzebny do szczęścia. Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem założenia własnego konta, ale to będzie równoznaczne z bankructwem
kiika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 07:44   #418
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kiika Pokaż wiadomość
Mnie trochę ratuję przed kupowaniem na allegro wszystkiego co mi się spodoba na YT i wizażu brak własnego konta. Przeważnie zamawiam przez brata, ale zanim on się za to zabierze to czasami uda mi się sobie przemówić do rozsądku, że dany produkt nie jest mi koniecznie potrzebny do szczęścia. Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem założenia własnego konta, ale to będzie równoznaczne z bankructwem
listonosze z mojego rejonu sa juz moimi przyjaciółmi

Stary 2011-01-05, 08:33   #419
Enaffi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hermit Pokaż wiadomość
moja niebo głównie pokazuje kosmetyki u nas ciezko dostepne, albo bardzo drogie ale ze sposobu bycia jest spoko
No tak ehhh...ale strasznie kusi ,i jest bardzo fajną osobą miło się ogląda

Cytat:
Napisane przez Ania085C Pokaż wiadomość
Mam kilka pędzli z Inglota - do cieniowania jak i do twarzy.. piorę regularnie (szamponem dla dzieci) i nic się z nimi nie dzieje.. także bez obaw
Też swoje piore szamponem dla dzieci (bambino ),najczęściej piore flat topa świetnie się nim nakłada minerały jak i płynny podkład

Cytat:

Też tak mam chłone wszystkich "ulubieńców", i odrazu musze to mieć!Lecą do mnie dwa podkłłady mineralne w zeszłym tygodniu kupiłam Bourjois heathly mix też po obejżeniu filmiku,a po filmiku nieesi gdzie to przedstawia cudowny podkład z vichy aż mnie korci żeby sobie go kupićale po co mi tyle podkładów
Enaffi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 08:50   #420
kiika
Zadomowienie

Mnie ciacho i jeszcze kilka dziewczyn kusi tym pudrem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...trwalajacy.htm
Chyba potrzebny jest mi odwyk od YT
kiika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości