Slimex 15 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-06, 16:21   #391
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39
Dot.: Slimex 15

no tak , masz racje, ja jestem też ciekawa jak będzie się sprawdzał sibumax w 2 -iej turze, czy waga pędzie spadać czy będzie przestój jak za poprzednimi razami z innymi lekami;(...ale miejmy nadzieję ze nam pomorze...........

co do objawów, ja tez poce się jak mops co się rusze a o sprzątaniu nie ma mowy, jak bym prysznic brała, a jak wychodzę po orzeźwiającej kąpieli pod prysznicem , czuję się jakbym wyszła z sauny

nie macie jakiś innych dziwnych spostrzeżeń? jak włosy? wypadają? jak oczy, wzrok? u mnie gehenna.........oczy w koncikach przekrwione( z meridia miałam to samo), być może to od komputera oczy bolą i szczypią i oczywiściedziś się strasznie czuje , czuje się zmęczona , co bym nie zrobiła to nie mam siły, tak jakbym wogóle energi i życia w sobie nie miała;( może za mało jem? bo naprwde jaem prawie nic......a wy?
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 17:07   #392
Mortha
Raczkowanie

Ja mam takie objawy jak nic nie jem. Ja jem 5 zdrowych posiłków, bo jak jezdze np. autem to czasem bylo mi slabo jak za malo zjadlam. Poza tym jak mowie, nie chce brac takich swinstw cale zycie. Boje sie jojo jak odstawie

Wieś - to nie miejsce zamieszkania, to stan umysłu...

Mortha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 21:18   #393
ewunia830
Raczkowanie

kurde sibutril wg was kochane to lipa ?

Edytowane przez ewunia830
Czas edycji: 2012-06-05 o 20:43
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-06, 22:51   #394
meggy82
Przyczajenie

Markia

Chciałabym żeby stres tak, działał i na mnie, bo wtedy żadne tabsy nie byłyby potrzebne

To co przyszło jak napierwszy dzień zatrzymania Ok.
Wypić magłabym całe wiadra wody i wysprzątałam pól domu na święta
Jedzenie chce mi się trochę, ale prawie o nim nie myślę.
Działanie jak meridia, na pierwszy rzut oka.
Zobaczymy jak będzie z wagą.
Samopoczucie - Tego się spodziewałem. Do zniesienia.
Za tydzień się zważę.
meggy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-07, 03:54   #395
marika39
BAN stały

hej ewunia830, nikt nie powiedział, że jest zły, sibuslim, to wiem , że dziewczyny narzekały, zresztą na mnie też nie działał, objawy masz takie jak przy sibutraminie , a z tymi potami , to byc może sibumax jest mocniejszy? nie wiem , ale dziewczyny tak twierdzą pisz jakie postepy z kg .

ja coś spać nie mogę, obudziłam się o 2.30 i konec komp mnie ratuje, ale to dlatego , że źle się czuje, albo zrobie przerwe a tabl. albo musze wiecej jeśc, bo sie wykończe, czuje sie tak jakby org. zaczął się bronic, przed zrzucaniem wiecej kg.....od poniedzialku spadło 1.5 kg ale samopoczucie fatalne pozdrawiam
Stary 2012-04-07, 05:33   #396
Mortha
Raczkowanie

ja tez już wstałam ;]

z tymi potami to wydaje mi sie, ze po prostu na każdą z nas dziala inaczej. Poza tym jak ktos wazy prawie 90 kg, to ciężko żeby biegał jak młody źrebak, bez kropli potu Ale rzeczywiście jest to trochę wkurzające. W pracy siedziałam czerwona jak burak i śmierdząca jak swiniak :|

Marika. Powinnaś jeść więcej. Ja ten czas jadłowstrętu wykorzystuje do zmiany nawyków żywieniowych. Kiedyś jak bralam Meridie to tak samo jak Ty prawie nie jadłam i czułam sie jak w krzyża ściągnięta. Parę razy zemdlałam Też to zwalalam na Meridie, ale lekarz mi uświadomił, ze za mało jem.

Stary 2012-04-07, 06:01   #397
marika39
BAN stały

skoro tak poty cie zalewaja , to jakie masz ciśnienie? mi tak się dzieje jak mam wysokie cisnienie

co do jedzenia , to własnie jest mi tak niedobrze , że na jedzenie nie moge patrzec , ale chyba pora zacząc jesc, bo naprawde sie wykończe, a nie powiem , wystraszyłam sie troche, jestem bez siły, przy meridii miałam to samo.

Mortha ile schudłaś juz?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-07, 06:30   #398
Mortha
Raczkowanie

z 2-3 kg ale mam nowa wage więc wynik nie jest wiarygodny. Hmmm, ja mam niskie ciśnienie. Tzn teraz trochę mi sie podwyższyło (80/120) bo zazwyczaj było 70/100. ale to może też od pogody. Raz zimno zaraz ciepło.

Stary 2012-04-07, 06:42   #399
marika39
BAN stały

to cisnienie w miare ok, ja wczoraj miałam 146/100, ale to jeszcze nie jest najgorsze.bywało 163/110 i puls105 i własnie ostatnio puls wysoki , jak mam takie ciś. biore tabl. na obnierzenie

Ty nie masz co sie martwić, skoro zazwyczaj masz niskie......wynik 2-3 kg to całkiem niezły, biorąc pod uwage, zeod niedawna bierzesz tab.
Stary 2012-04-07, 12:13   #400
marika39
BAN stały

:

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-04-09 o 20:28
Stary 2012-04-08, 00:14   #401
paulajas
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mortha Pokaż wiadomość
ja tez już wstałam ;]

z tymi potami to wydaje mi sie, ze po prostu na każdą z nas dziala inaczej. Poza tym jak ktos wazy prawie 90 kg, to ciężko żeby biegał jak młody źrebak, bez kropli potu Ale rzeczywiście jest to trochę wkurzające. W pracy siedziałam czerwona jak burak i śmierdząca jak swiniak :|

Marika. Powinnaś jeść więcej. Ja ten czas jadłowstrętu wykorzystuje do zmiany nawyków żywieniowych. Kiedyś jak bralam Meridie to tak samo jak Ty prawie nie jadłam i czułam sie jak w krzyża ściągnięta. Parę razy zemdlałam Też to zwalalam na Meridie, ale lekarz mi uświadomił, ze za mało jem.
ja robię się czerwona okropnie, też odrzuca mnie od jedzenia.....
marika Ty też?
paulajas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-08, 04:22   #402
marika39
BAN stały

hej paulajas, tez tak mam , wstręt do jedzenia jak anorektyczka , poza tym czuje sie od 3 dni kiepsko i nie biore sibumaxu , robie sie czerwona cisnienie skacze, wczoraj miałm 154/106 puls 102 porazka, zobaczymy co dalej , dzis tez mnie głowa boli , narazie spokój z tabl. moze od jutra..................

paulajas jak waga? pozdrawiam
Stary 2012-04-09, 10:00   #403
sekunda24
Raczkowanie

hej dziewczyny moje tabsy jakies oszukane albo poprostu na mnie nie dzialaja juz sama nie wiem pewnie pieniazki kolejny raz wydane w bloto MASAKRA moja walka z odchudzaniem jest mizerna kazda proba konczy sie marnie blagam o pomoc jak by ktoras mogla mi dac namiar na uczciwego sprzedawce z gory goraco dzziekuje!! to jest moj anetaczeberkus@wp.pl

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

waze 78kg a moj wzrost ledwie przekracz 153 jestem zrozpaczona tym ze sie tak zapuscilam i tym ze nie moge sobie dac rady z okropnym tluszczykiem

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

zazdroszcze wam dziewczyny spadajacych kilogramow i trzymam za was kciuki w walce z nimi
sekunda24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 15:30   #404
paulajas
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
hej paulajas, tez tak mam , wstręt do jedzenia jak anorektyczka , poza tym czuje sie od 3 dni kiepsko i nie biore sibumaxu , robie sie czerwona cisnienie skacze, wczoraj miałm 154/106 puls 102 porazka, zobaczymy co dalej , dzis tez mnie głowa boli , narazie spokój z tabl. moze od jutra..................

paulajas jak waga? pozdrawiam

waga w ciągu pierwszych 3-4dni spadła prawie 3 kg,
i zastój. wczoraj nie wzięłam tabletki, dziś raczej też nie wezmę..
boli mnie głowa, robię się czerwona jak burak i serducho wali szybko.
i też mam wstręt do jedzenia, idealne określenie marika, jak anorektyczka.
Stary 2012-04-09, 15:31   #405
karina_maluje
Przyczajenie

Witam dziewczyny

Jestem tu nowa, ale od jakiegoś czasu śledzę Wasz wątek apropo Slimexu.

Widziałam, że wiele z Was mówiło, że na Was Slimex nie działa...

Otóż mogą być dwa rozwiązania tej sytuacji.

Dziś odkryłam, że w sprzedaży są dwa rodzaje Slimex 15. Wyglądają identycznie, tyle, że pierwszy (którego powoli wycofują ze sprzedaży) posiada sibutraminę w składzie i napis z tyłu na blistrze " Rx Sibutramine Hydrohloride Monohydrate... ". Drugi natomiast (który obecnie jest w obiegu) nie posiada sibutraminy (!!!) a napis z tyłu na blistrze " SLIMEX weight loss capsules" a w składzie mają miedzy innymi chrom, yellow tea itp.

Sprawdźcie sobie blistry (bo czasem sprzedawcy nie dają opakowania) i zobaczcie - bo kapsułki, opakowanie wyglądają tak samo w obydwu przypadkach, tylko skład jest inny... co chyba jest najważniejsze

Drugi problem to kwestia przyzwyczajenia organizmu - jeśli brałaś już kiedyś lek z sibutraminą, to organizm się przystosował. Należy sobie zrobić miesiąc lub dwa przerwy (wtedy stosować dietę niskokaloryczną, żeby nie przytyć) i dopiero wrócić do tabletek, żeby dały efekt. Dwa bądź więcej miesięcy pod rząd niestety nie dają takich skutków, bo organizm nauczył się z nimi żyć, a jego "wola przetrwania" sprawia, że obniża się nasz metabolizm i chudniemy dużo wolniej niż na początku albo wcale... Po skończonej kuracji wszystko co zjemy ponad wyrobioną normę podczas brania tabletek (czyli 500 - 1000 kcal) zostaje odłożone i tyjemy

Ja taką kurację chcę traktować jako odzwyczajenie od złych nawyków, zmniejszenie żołądka, przestawienie się na lepsze, zdrowe, niskokaloryczne jedzenie... bez nich jest ciężko z dnia na dzień odstawić chipsy, fastfoody i słodycze.

Za chwilkę opiszę, co robię, robiłam, jakie błędy popełniałam i jakie wnioski wysnułam - może komuś pomogę
karina_maluje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 17:25   #406
pogrubasek
Przyczajenie

DZiewczyny, to po co szpikujecie się jakimiś wynalazkami - Sibumax ??
Jeśli skacze ciśnienie, to nie bierzcie, błagam, jesteście dorosłe, znacie swoje organizmy przecież. Odstawcie to.
Może coś innego...itd.
Sama widziałam, jest SlimTrim, Sibutril i inne...
Odnośnie poprzedniej wypowiedzi, to Slimex, ten "stary, dobry", z Sibutraminą, wycofany jest już od około roku z produkcji. Na rynku są końcówki, kto ma zapasy jeszcze. Więcej go nie będzie.
A ten " nowy" Slimex, to zwykły suplement diety, jakich u nas pełno w drogeriach ( porównajcie sobie skład ), i kosztują u nas ok. 20 zł.
pogrubasek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-09, 20:18   #407
marika39
BAN stały

sekunda24.....pytałas wcześniej o p. Ize!1 jesteś za granicą więc od niej zamówić nie ma problemu , wiec zamów, a maila ma odblokowanego , odpowiada na wiadom . i gg

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez paulajas Pokaż wiadomość
waga w ciągu pierwszych 3-4dni spadła prawie 3 kg,
i zastój. wczoraj nie wzięłam tabletki, dziś raczej też nie wezmę..
boli mnie głowa, robię się czerwona jak burak i serducho wali szybko.
i też mam wstręt do jedzenia, idealne określenie marika, jak anorektyczka.

hejka , właśnie - anorektyczka chyba ma taki wstręt do jedzenia . A nie wydaje Ci sie , że powinnas troszke poczekać? ja tez tak miałam na poczatku ale przeszło poza tym , że teraz się źle czułam , nie było spowodowane brakiem jedzenia bo w sobote i 1 dz świąt jadłam na siłe, myśląc ze bedzie ok, ale niestety nie minęło, powód jest inny ...teraz wieczorem jest troszke lepiej , zobaczymy jak bedzie w nocy i jutro ( a tabl. cały czas biore- tylko w sobote nie brałam, boje się ze na marne wszystko pójdzie , jak przestane) ale głowa do góry.MUSI BYĆ DOBRZE PASULAJAS PISZ CO I JAK PA

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez karina_maluje Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

Jestem tu nowa, ale od jakiegoś czasu śledzę Wasz wątek apropo Slimexu.

Widziałam, że wiele z Was mówiło, że na Was Slimex nie działa...

Otóż mogą być dwa rozwiązania tej sytuacji.

Dziś odkryłam, że w sprzedaży są dwa rodzaje Slimex 15. Wyglądają identycznie, tyle, że pierwszy (którego powoli wycofują ze sprzedaży) posiada sibutraminę w składzie i napis z tyłu na blistrze " Rx Sibutramine Hydrohloride Monohydrate... ". Drugi natomiast (który obecnie jest w obiegu) nie posiada sibutraminy (!!!) a napis z tyłu na blistrze " SLIMEX weight loss capsules" a w składzie mają miedzy innymi chrom, yellow tea itp.

Sprawdźcie sobie blistry (bo czasem sprzedawcy nie dają opakowania) i zobaczcie - bo kapsułki, opakowanie wyglądają tak samo w obydwu przypadkach, tylko skład jest inny... co chyba jest najważniejsze

Drugi problem to kwestia przyzwyczajenia organizmu - jeśli brałaś już kiedyś lek z sibutraminą, to organizm się przystosował. Należy sobie zrobić miesiąc lub dwa przerwy (wtedy stosować dietę niskokaloryczną, żeby nie przytyć) i dopiero wrócić do tabletek, żeby dały efekt. Dwa bądź więcej miesięcy pod rząd niestety nie dają takich skutków, bo organizm nauczył się z nimi żyć, a jego "wola przetrwania" sprawia, że obniża się nasz metabolizm i chudniemy dużo wolniej niż na początku albo wcale... Po skończonej kuracji wszystko co zjemy ponad wyrobioną normę podczas brania tabletek (czyli 500 - 1000 kcal) zostaje odłożone i tyjemy

Ja taką kurację chcę traktować jako odzwyczajenie od złych nawyków, zmniejszenie żołądka, przestawienie się na lepsze, zdrowe, niskokaloryczne jedzenie... bez nich jest ciężko z dnia na dzień odstawić chipsy, fastfoody i słodycze.

Za chwilkę opiszę, co robię, robiłam, jakie błędy popełniałam i jakie wnioski wysnułam - może komuś pomogę

hej , to , że sa 2 rodzaje , to wszyscy wiemy nie od dziś .....więc sie zamawia odpowiednio z sibutr. albo z chromem - proste , te dziewczyny które się naprawde tym interesuja a nie kupuja w ciemno to wiedzą , wiec to raczej nie chodzi o brak wiedzy!!!!

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

poza tym , nie każdy musi odstawić słodycze, chipsy , fasrtfoody i nie każdy ma problem z tego typu jedzeniem i nie u kazdego takie jedzenie jest powodem NADWAGI

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

KOCHANA POGRUBASEK!!!!!!!!!!!!!!! wydaje mi sie , że raczej nie ma tu dziewczyn które n ie maja pojecia co zażywaja poza tym , SLIMEX, SIBUSLIM, SLIM TRIM....itp....to wszystko na sibutraminie i takie samo ma odziaływanie i skutki uboczne, każdy podnosi ciśnienie , poczytaj to zobaczysz.........wez ulotkę chociażby znanej MERIDI , to wszystko jeden ciort ......a ze ma inną nazwe? producenci, a slimex z chromem , to jak każdy inny lek w aptekach , ale napewno nie kosztujący 20 zł ..myśle , że dziewczyny wiedzą co robią, wiec dzięki za rady ( a sibumax, jest kolejnym następcą meridi, slimexu itp....kolej za koleja i beda inne ) taka polityka nielegalności , a że maja zbyt to i bedą produkowane cały czas
Stary 2012-04-09, 22:28   #408
lukrecja222
Zakorzenienie

dziewczyny, polecicie jakieś sprawdzone miejsce, sprzedawcę, gdzie można kupić slimex?
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 00:32   #409
karina_maluje
Przyczajenie

Jak widać nie wszystkie wiedzą... napisałam do dziewczyn, które właśnie tu szukają odpowiedzi, niekoniecznie siedząc w temacie, po to jest forum... chciałam pomóc, a nie zaszkodzić przecież... zapewne znajdzie się ktoś kto nie wiedział o dwóch rodzajach, np ja i dlatego to chciałam napisać wprost w jednym poście, bo nie było o tym dosłownie w tym wątku - a przejrzałam cały...

Napisałam, że JA to traktuję jako odzwyczajenie od złego jedzenia... ochoty na nie i tyle - nie generalizowałam, że wszyscy tak robić muszę... i z chęcią poznam Wasze doświadczenia.

Spokojniej troszkę, bo ja odebrałam Twój post jako jakiś atak... może nim nie jest ale tak zabrzmiało... powodzenia w odchudzaniu... Mamy się wspierać, tak?

Przez 3 dni udało się zrzucić ponad 2 kg - to woda pewnie póki co, zobaczymy co będzie dalej.

A co do polecanego sprzedawcy - mam kontakt, proszę napisać na priv jeśli kogoś interesuje, wtedy udostępnię adres e-mail

Bardzo dobry kontakt, wpłata pieniążków jest zawsze po sprawdzeniu zawartości - także na pewno nie oszuka. Ma jeszcze Slimex, ten "prawdziwy" :P

Edytowane przez karina_maluje
Czas edycji: 2012-04-10 o 01:45
karina_maluje jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-10, 06:46   #410
marika39
BAN stały

jeśli odebrałaś jako atak.to błąd, raczej miałam na mysli , to , że dziewczyny które stosują takie leki - stosują je z głową i z dobrze przemyslaną decyzją i wiedzą dużo na temat tych leków!!!!!!( no chyba ze są to małolaty, które tylko chcą tabl. odchudzających i nie interesują się niczym innym). Jeśli chodzi o to co napisałaś, że piszą niektórzy że slimex czy sibutril lub inny lek nie działa, to nie znaczy ze zawiera chrom , i ktoś jest niedoinformowany , a raczej wydaje mi się ze lek naprwade jest dla niejednej osoby nieodpowiedni , na mnie te 2 leki nie działały, mimo , że od sprawdzonego sprzedawcy i zawierały sibutr. ( po prostu , zdanie niejednej dziewczyny która zażywa te leki ........niektóre nie zawieraja 15 mg sibutr. co się da odczuć w efektach ubocz, w nasileniu ich.) - temat morze........mozna pisac i pisać!!! pozdrawiam i witaj wsród zdeterminowanych kg.

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-04-10 o 06:57
Stary 2012-04-10, 08:59   #411
dada24
Przyczajenie

Witam :P
Dziękuję Mariczko
Jak obiecałam - jestem, piszę teraz bo później wybywam jednak na miasto z dzieciakami

Tak więc jestem tu nowa, tak jak i Wy mam zamiar zażywać te "tabletki" :P

Mam 24lata, około 100kg żywej wagi, 172cm wzrostu. Czyli dużo za dużo.
Zamówiłam sibumax, czekam na odpowiedź

No więc zbieram się.
Trzymam kciuki za NAS
Miłego wtorku życzę.

Ewa
dada24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-10, 09:28   #412
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dada24 Pokaż wiadomość
Witam :P
Dziękuję Mariczko
Jak obiecałam - jestem, piszę teraz bo później wybywam jednak na miasto z dzieciakami

Tak więc jestem tu nowa, tak jak i Wy mam zamiar zażywać te "tabletki" :P

Mam 24lata, około 100kg żywej wagi, 172cm wzrostu. Czyli dużo za dużo.
Zamówiłam sibumax, czekam na odpowiedź

No więc zbieram się.
Trzymam kciuki za NAS
Miłego wtorku życzę.

Ewa
cześc Ewunia fajnie , ze napisdałaś twój wpis czytam i widze siebie startowałam ze 100 kg i mam 173 cm wzr , fajnie że jesteś , trzymam kciuki i uda sie napewno . pisz co i jak

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-04-10 o 09:36
Stary 2012-04-10, 10:55   #413
paulajas
Raczkowanie

Cytat:
cześc Ewunia fajnie , ze napisdałaś twój wpis czytam i widze siebie startowałam ze 100 kg i mam 173 cm wzr , fajnie że jesteś , trzymam kciuki i uda sie napewno . pisz co i jak
a propo ja startowałam z wagą ponad 88kg przy wzroście 160cm.
tabletki nie brałam 2dni i wchodząc na wagę mam spadek, od wczoraj ok.0,6kg. dziś wezmę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-10, 11:42   #414
marika39
BAN stały

tabletki nie brałam 2dni i wchodząc na wagę mam spadek, od wczoraj ok.0,6kg. dziś wezmę.

---------------------------------------------------------------------------------------------

PAULAJAS, lepiej juz się czujesz? ja dzis tabl. wzięłam , nie ważyłam sie , bo na nieszczęscie nie mogę isc do wc , mimo ze pije ziółka, mam nadzieję że może jutro bedę cos wiedziec na temat wagi , poza tym z samopoczuciem juz ok od jutra zaczynam 2 op. sibumaxu , jestem strasznie ciekawa co bedzie , a raczej ile bedzie w dół
Stary 2012-04-10, 12:03   #415
paulajas
Raczkowanie

Cytat:

---------------------------------------------------------------------------------------------

PAULAJAS, lepiej juz się czujesz? ja dzis tabl. wzięłam , nie ważyłam sie , bo na nieszczęscie nie mogę isc do wc , mimo ze pije ziółka, mam nadzieję że może jutro bedę cos wiedziec na temat wagi , poza tym z samopoczuciem juz ok od jutra zaczynam 2 op. sibumaxu , jestem strasznie ciekawa co bedzie , a raczej ile bedzie w dół
po 2dniach przerwy mi lepiej. ja w pierwszych dniach często korzystałam z wc, a potem nie gdy zrobiłam przerwę, znowu się zaczęło no oby, kg leciały nam w dół
Stary 2012-04-10, 12:26   #416
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez paulajas Pokaż wiadomość
po 2dniach przerwy mi lepiej. ja w pierwszych dniach często korzystałam z wc, a potem nie gdy zrobiłam przerwę, znowu się zaczęło no oby, kg leciały nam w dół

to dobrze , że się czujesz dobrze.....ja chyba jutro się zważe, bo jestem ciekawa jak po świetach , mimo , że się nie objadałam ,m no ale wepchałam w siebie wiecej niz na co dzień i z ciekawości będe się ważyć
Stary 2012-04-10, 12:54   #417
dada24
Przyczajenie

No i pozostało mi tylko czekać na przesyłeczkę jupiiiiiiiiiii :P
Stary 2012-04-10, 13:06   #418
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dada24 Pokaż wiadomość
No i pozostało mi tylko czekać na przesyłeczkę jupiiiiiiiiiii :P

odpisał? więc widzisz, można jeszcze komuś zaufać , jestem ciekawa jak będzie się spisywał lek na Tobie

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

pewnie do końca tyg. dostaniesz przesyłke, pisz jak cos
Stary 2012-04-10, 13:24   #419
dada24
Przyczajenie

Cytat:
odpisał? więc widzisz, można jeszcze komuś zaufać , jestem ciekawa jak będzie się spisywał lek na Tobie

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

pewnie do końca tyg. dostaniesz przesyłke, pisz jak cos
odpisał, odpisał
Też jestem ciekawa efektów

Musiałam wziąć za pobraniem bo mam skrytkę pocztową i listy polecone wrzucają do skrytki na poczcie a paczki przychodzą do domu :/ Muszę to ustrojstwo zlikwidować bo tylko komplikuje mi życie :/
Stary 2012-04-10, 13:30   #420
paulajas
Raczkowanie

Cytat:
to dobrze , że się czujesz dobrze.....ja chyba jutro się zważe, bo jestem ciekawa jak po świetach , mimo , że się nie objadałam ,m no ale wepchałam w siebie wiecej niz na co dzień i z ciekawości będe się ważyć
ja też się nie objadałam, ale więcej zjadłam niż w ostatnich dniach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości