|
|
#391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: mój tż-et i pieniądze...
Zacytowałaś moją wypowiedź którą opublikowałam rok temu. Wtedy owszem nie chciał nigdzie wychodzić jak się później okazało z braku pieniędzy. Odkąd znalazł pracy bardzo często gdzieś wychodzimy i on funduje np kino, restaurację (oprócz tego jednego razu itd). Ale od kiedy zbiera na samochód czyli od jakiś 2-3 miesięcy to ograniczamy się z braku pieniędzy do spacerów, jazdy na rowerze itd
|
|
#392 |
|
BAN stały
|
Biorąc pod uwagę to, że Twój facet odwiedza swoich dziadków z nadzieją na to, że coś mu odpalą z emerytury licz się z tym, że dla niego znajomość z Tobą nie jest bezinteresowna.
A po babci ten duży dom z ogrodem to kto odziedziczy?
|
|
|
|
|
#393 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#394 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak napisałam i taka jest prawda. Chyba moje wypowiedzi które opublikowałam ROK temu nie świadczą o tym że od PÓŁ ROKU nie jest dobrze?
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#396 |
|
Rozeznanie
|
Proszę bardzo róbcie ze mnie teraz tą najgorszą. Poprosiłam Was tylko o opinie czy moja złość była słuszna a nie o prześwietlanie całego mojego życiorysu i związku bo tak naprawdę nic o mnie nie wiecie
|
|
#397 |
|
Zadomowienie
|
TmargoT
![]() A teraz Droga Autorko spójrz ile masz tutaj gości w tym swoim wątku i odpowiedz sobie czy wszystko jest okej Bo ludzie zazwyczaj w dużych ilościach czytają coś w co uwierzyć nie mogą,co ich dziwi,bawi etc.
|
|
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
dlaczego nikt nie skomentował mojej wypowiedzi zupełnie innej niż wasze?
napisałam "skoro zachowuje się tak od niedawna (o ile dobrze przeczytałam to od 2 miesięcy) to nie lepiej najpierw z nim pogadać, wytłumaczyć, że źle się zachowuje od pewnego czasu itd i dopiero kiedy to nie przyniesie pozytywnego skutku pomyśleć o rozstaniu?"
|
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcemy,abyś obudziła się zanim twój facet nie sprzeda cię gdzies za granice na organy,lub prostytucję. czy to bajki? nie, to dobra rada,zachowanie twojego faceta to obłed połączony z wyrachowaniem |
|
|
|
|
|
#401 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
Yyy sama to napisałaś. Że od pół roku jest dobrze, gdyby nie to że zbiera nas samochód (zacytowałabym Cię, ale nie chce mi się już szukać - przeczytałam cały wątek). A ja Ci mówię że w tej sytuacji, którą opisujesz nie jest dobrze (i piszę o całości związku, bo kwestii finansowych nie da się odzielić) Krócej: wg tego co pisałaś w całym wątku były problemy kiedyś i są teraz i nieważne czy między nimi był miesiąc czy cztery przerwy To miałam na myśli
Nie ma złych roślin, są tylko źli ludzie. Edytowane przez jaksy Czas edycji: 2011-07-01 o 23:38 |
|
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz zbieta na samochód, potem bedzie na mieszkanie, potem na wesele, potem na rodzinę...........ehhhhhh hhhh współczuje Ci. Całe życie będzie na coś oszczędzał, bo w życiu podstawa to pieniądze.
|
|
#403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
n Nie udzielam się zwykle na wizażu,ale regularnie poczytuje i zauważyłam częste zjawisko nadinterpretacji oraz złośliwości ![]() Życze powodzenia w rozwiązaniu problemu |
|
|
|
|
|
#404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#405 | |
|
Raczkowanie
|
nie chce
ale zastanawia mnie czemu zazwyczaj jak jakaś wizażanka ma problem z tż-etem to od razu mówicie jej żeby zerwała ze swoim facetem?![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym autorka z jegomościem podobno rozmawiała i on nie obczajał bazy o co jej chodzi.
|
|
|
|
|
#407 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda jest taka, że złośliwości są przykre ale skuteczne, ja bym je brała do serca, bo w oczy na żywo tego jej nikt nie powie.
|
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy tylko mi się wydaje, że ta historia się kupy nie trzyma? na początku wątku były podawane inne fakty, teraz są one dementowane i tak w kółko. ktoś to jeszcze ogarnia?
|
|
|
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga opcja, że mają jakieś doświadczenie i przechodziły podobne problemy, więc wiedzą, że najlepiej się ewakuować.
|
|
|
|
|
|
#411 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lepsza jest rozmowa,łatwo napisać 'zerwij' ale ktoś kto kocha drugą osobę ma już o wiele ciężej.Ale zauważ,że autorka rozmawiała ze swoim chłopakiem,wytłumaczyła mu co ją boli,denerwuje a on dalej "tupet nie tupet każdy powie,że robię dobrze" i wiele innych,nie chcę nic pomylić,więc sama możesz poszukać. Niestety niektórzy ludzie są tak bezczelni i dziwni,że naprawdę związek z nimi to strata czasu. Jeżeli Twój chłopak wszystko przeliczałby na kasę,chciał ją wydoić od Twojej rodziny,za każdą pomoc chciał pieniądze i uważałby,że to nic złego to rozmowa KOLEJNA wystarczy? Wątpię. Poudaje,poudaje a dalej będzie taki sam. Naprawdę skąpstwo i buractwo to straszna cecha. I tak może miałabym inne podejście do sprawy gdyby nie fakt,że oczekuje tyle pieniędzy od swojej dziewczyny na samochód co jest po prostu brakiem honoru i chce pomagać jej dziadkom za pieniądze co jest już bezczelnością. Tyle w temacie. PS: A tak się składa,że dziewczyny,które tutaj piszą o swoich facetach-piszą takie rzeczy,że jedyna rada to właśnie RZUĆ. Wybacz,ale nie jestem w stanie inaczej poradzić dziewczynie,której facet albo ją zdradza albo wcale o siebie nie dba przez X czasu,chodzi w śmierdzących skarpetach i ma syfy w pępku,no cóż,głupia ja. Dzielmy problemy na zło i mniejsze zło. Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2011-07-01 o 23:52 |
|
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
- nikt nie pisze, że jesteś ta najgorsza. To, co nasuwa się w całej tej historii to twoja duża naiwność i tyle.
|
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak mówisz, sama się powstrzymuję przed krytykowaniem facetów swoich bliskich koleżanek, bo to zazwyczaj i moi znajomi, więc dziewczyna powtórzy misiowi i skończy się jedynie tym, że ograniczą ze mną kontakt. Mówię po rozstaniu w ramach terapii
![]() Najpierw pisała w złości i chwili świadomości, a teraz dalej zakochana i zaślepiona. |
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sam nic nie osiągnął, tylko kosztem innych. Chce czuć się jak Pan, ale nie umie na to godnie zapracować. Szuka naiwniaków którzy dadza mu za darmo, albo połdarmo za łatwą prace. Zamiast pojsc do pracy zarobić na swooje potrzeby woli uprzykrzać zycie swojej kobiecie i przy okazji robić sobie wstyd jako facet.
|
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma tupetu nie ma zysków
|
|
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się powtórzę, bo nie widzę odpowiedzi na dręczące mnie pytanie
![]() Dlaczego Twój facet, skoro jeszcze nie studiuje i zrobił sobie przerwę, nie znalazł w przeciągu ostatniego roku pracy na CAŁY etat? ![]() Ma coś jeszcze oprócz tego do roboty? Czy może nie chce się przemęczać bo woli ściągnąć haracz od całej Twojej rodziny?
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a propo szybciej by odłożył na ten nowy samochód w tej pracy za 2 tysiaki, niż teraz kiedy zarabia 700 zł.
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olej buca.
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bucowate jest dla mnie też wyświadczanie sobie przysług w związku. Wyświadczyć przysługę i liczyć na odwdzięczenie się można sąsiadce, ale nie komuś, kogo się bezinteresownie kocha.
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądałam wątek o numerach wykręconych przez facetów i nie mogłam się oprzeć by tu tego nie wkleić
Mam nadzieję, że autorka posta nie miałaby nic przeciwko Przeczytajcie końcówkę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=591
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

Bo ludzie zazwyczaj w dużych ilościach czytają coś w co uwierzyć nie mogą,co ich dziwi,bawi etc.

Lepsza jest rozmowa,łatwo napisać 'zerwij' ale ktoś kto kocha drugą osobę ma już o wiele ciężej.