|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
dzięki Morsi, na pewno sobie zrobię, któryś
![]() i ja już się zarejestrowałam na biblionetce
|
#392 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
|
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
jak tu cichutko...
dzień dobry
|
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie pogoda do niczego...
|
|
|
|
#395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
Wróciłam niedawno od koleżanki :P. Fajnie było! Oglądałyśmy straszny film, a potem robiłyśmy maseczki i dłuuuugo gadałyśmy, zaśmiewając się z dawnych czasów .
|
|||
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
To super, że babska noc się udała
Dzień dobry, u mnie brzydko, nie wyspana jakoś jestem, a tu tyle roboty mnie dzisiaj czeka...
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem niewyspana i w ogóle nic mi się nie chce.
![]() A po południu jedziemy do restauracji dogadać szczegóły i wpłacić połowę kwoty. ![]() W weekend chyba się weźmiemy dalej za remont. Mieliśmy mieć panieński i kawalerski, ale mojej świadkowej zmarł dziadek i wiadomo. Tak że jak Dalenka i Niunia będą się bawić na swoich weselach, to ja będę mieć panieński.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
no to jesteśmy dwie niewyspane, ciekawe jak reszta dziewczyn... pewnie Dalenka po takiej nocy też nie wyspana jest :P
Przykro mi, że świadkową taka sytuacja spotkała, zwłaszcza przed Twoim ślubem.
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale panieńskie i tak na ogół się robi tydzień przed (przynajmniej u mnie) więc jeszcze troszkę czasu masz |
|
|
|
|
#400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co za beznadziejna pogoda |
||
|
|
|
#401 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
tez bym sie wkurzyla, ale dobre i to Cytat:
a ja wczoraj robilam rano dzemik brzoskwiniowy, a we wtorek pomaranczowy ![]() Cytat:
dzieki Cytat:
Cytat:
dziekuje Cytat:
![]() Almi twojej wiadomosci mi niezacytowalo ale rownież dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- a wczoraj od mężusia dostalam kwiaty i tort czekoladowy tym bardziej ze dzien wczesniej robil to rafaello ![]() a jeszcze wczesniej dostalam sukienke tez na urodzinki
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję .Ale się nawzajem rozpieszczacie . Super! Dobry torcik ?A ja właśnie wystawiłam zestaw ciuchów na tablicy. Mam pełno ubrań, w których nie chodzę, bo dostaję po kuzynkach z Niemiec- prawie nie używane , część z nich nie jest w moim rozmiarze, część nie w moim typie . Spodobało mi się to , zaraz kolejny wystawię, tylko najpierw z psem pójdę na spacer :P.
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie młode i piekne
czasami Was podczytuje Widzę, że u niektórych życie małżeńskie sie rozkręca, u reszty przygotowania pełną parą do tego cudnego dnia czy to bliższego czy dalszego tak trzymać!! ![]() Buziaki |
|
|
|
#405 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak mi brakuje takich spotkań... ![]() Cytat:
![]() noo i to ile najbardziej cieszy mnie to, że jestem pewna co chcę w życiu robićCytat:
jak tam u Was? odwiedzaj nas częściej, pisz jak się czujesz i co słychać. Niebawem Wasza córcia będzie już z Wami daj nam znać jak to się stanie buziaki dla Was
|
|||
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
U nas jakoś leci, wszystko zbliża się wielkimi krokami choć Lilka wcale sie na tą stronę brzucha nie chce wybrać
czekamy na nią z niecierpliwością, ale jak widać ona woli posiedzieć sobie w środku.Brzuch mam przeogromniasty, ale nie ma co narzekać, czuje się dobrze, jestem już tylko znudzona brakiem zajęcia i siedzeniem w domu..... Ostatnio przechodzę lekki kryzys... chciałam iść na studia od października, okresy rekrutacji już trwają albo już po a ja nadal nie wiem co bym chciała dołuje mnie to okropnie, podziwiam ludzi, którzy wiedzą czego chce i dążą do tego.... mnie ten temat męczy już długi czas i co? nadal wielkie nic....... no ale nie będę już smęcić![]() Poza tym to chyba wszystko toczy się tak jak toczyło, większych zmian nie ma
|
|
|
|
#407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Lilcia jeszcze ma trochę czasu, więc się nie martwcie . Ja bym na Twoim miejscu poszła na coś artystycznego, bo masz talent i smykałkę do różnych takich rzeczy . 3maj się i wpadaj częściej!Ja dziś cały dzień układam zestawy, i fotografuję ciuchy . 4 zestawy udało mi się stworzyć . |
||
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja tylko na chwilkę, bo obiecałam zdjęcia, a nadrobię Was później, albo dopiero jutro..sama nie wiem, czasu za bardzo nie mam i komputera w pokoju ![]() ![]() Dodaję zdjęcia fryzury-którą ostatecznie chyba zamienię na rozpuszczone loki i upnę je tak aby opadały na jedno ramię, ale skonsultuję to jeszcze z moją fryzjerką. A dlaczego zmiana? Bo jednak bardziej widzę taką fryzurę do mojej sukni. I zdjęcia sukni-rozmazane, bo mojej mamie nie wychodzi jakoś robienie zdjęć telefonem dlatego zrobiłam jeszcze zdjęcie wzoru na sukni, żebyście widziały Bolerko jak widać jest Na jednym jego brzegu Panie doszyły taki wzór jak mam na sukni dzięki czemu nie jest tak bardzo skromnie
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Problem jest taki, że nie mogę się "wypuscić" dalej na studia niż do Nowego Sącz- 35km ode mnie... a tutaj jest małe pole do popisu.... owszem znalazłam dekoratora wnętrz czy coś w tym rodzaju, ale to tylko kursy albo ewentualnie szkoła policealna.... miałam ambicję na coś większego, kilkuletniego... a u nas to jedynie ekonomia i biznes.... doła mam.... Aniqa jejku jaka Ty jesteś szczupła, normalnie zazdroszczę ślicznie wyglądasz i faktycznie wydaje mi się że fajniej by wyglądały włosy spuszczone bokiem... miałam podobną suknię i podobną fryzurę... i okropnie mi się to nie podoba teraz normalnie patrzeć na własne zdjęcia ślubne nie mogę...
|
|
|
|
|
#410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
? Młoda jesteś, masz jeszcze dużo czasu na wszystko .I czemu tak marudzisz na te zdjęcia ? Przecież ładnie wyglądałaś !
|
||
|
|
|
#411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suknie bardzo ladnie na Tobie lezy ale jesli uwazasz ze na bok bedziesz sie lepiej czula to tak zrob Pamietam ze mnie namawiali na spuete wlosy a ja siebie nienawidze w takich i stanelam na swoim i nie zaluje ![]() Cytat:
lada dzien coreczka bedzie z Wami super ![]() Jesli o studia chodzi to zawsze mozna zrobic kurs czy szkole policealna a pozniej isc na studia
|
|
|
#412 |
|
Rozeznanie
|
Agula, nigdy nie widziałam Twoich ślubnych zdjęć, podrzuciłabyś jakiegoś linka na pw ;p
|
|
|
|
#413 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i śliczną suknię, i fryzurka też piękna, ale jeśli będziesz się lepiej czuć w innej to pewnie, nic na siłę ![]() Cytat:
myślę, że warto popróbować. No i super, że u Was ok, a Lilcia na pewno niedługo postanowi do Was już dołączyć także spokojnie
|
||
|
|
|
#414 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zdjęć to nie podobają mi się... jedyne z czego się cieszę to że nie wydaliśmy kasy na sesję... bo tylko byśmy ją stracili... Cytat:
a Wy kiedy zaczynacie starania o dzidzię? Bo z tego co pamiętam to chyba chcieliście zacząć?Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#415 |
|
Rozeznanie
|
Agula, no co Ty ! Ślicznie wyglądałaś !
Zdjęcia też są bardzo ładne
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wpadaj częściej, jak się macie? Córa już niebawem pewnie z Wami będzie, super ![]() jeśli chodzi o szkołę to faktycznie, nie masz za bardzo w czym wybrać, szkoda, ale może jeszcze coś znajdziesz?! 3mam kciuki ![]() ![]() Fryzurka fajna, myślę, że loczki na bok też by fajnie wyglądały Zgrabniutka jesteś ![]() sukienka b.ładna, skromna Padam po dzisiejszym dniu, uciekam spać, do jutra
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec miejmy nadzieje ze szybko pochwale sie II kreseczkami
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#419 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jak Wasze staranka? Też mam taka nadzieje ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetną masz figurę !!![]() Cytat:
No coś Ty, ładnie przecież wyglądałaś.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

gratulacje

dziękuję 

Zakończone: 2
czekamy na nią z niecierpliwością, ale jak widać ona woli posiedzieć sobie w środku.
ślicznie wyglądasz i faktycznie wydaje mi się że fajniej by wyglądały włosy spuszczone bokiem... miałam podobną suknię i podobną fryzurę... i okropnie mi się to nie podoba teraz

? Przecież ładnie wyglądałaś
!