|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
okropna, tyle powiem
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
dla mnie to jest jakaś pomyłka a nie suknia ślubna
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuje serdecznie. Dziś o 17 bede ja mierzyć..oczywiście potarguje się jeszcze.....zastanawiam sie czy za skromna nie jest...hehehe ![]() Wszystkie maja takie rozkminy widzę co do sukni... ![]() Cytat:
O kur** ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zadomowienie
|
dzien dobry dziewczynki! u mnie piekna pogoda, wiec robimy dzis z TZcikiem i Mamcia grilla
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
My właśnie tak zrobiliśmy co do groupona... Do zeszłego piątku polowaliśmy na jakąś świeżutką ofertę i od razu TŻ zadzwonił do hotelu z zapytaniem o wolny termin (nadchodzący weekend), termin wolny, więc szybko poszło kupno grouponu, rezerwacja hotelu i jedziemy
![]() ![]() ![]() Ksylwia, cześć ![]() ![]() Koocurku, suknia piękna i cena 1500 zł wydaje mi się bardzo atrakcyjna. Moim zdaniem warto ![]() A mi się nawet ta suknia wklejona przez Jamee podoba. Tylko żeby miała mniej prześwitującą górę... Laseczki, jak się wielocytuje? Nie umiem no ![]() Edytowane przez fraise Czas edycji: 2011-07-13 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o nas z TŻ - jesteśmy ze sobą już rok. Zaręczyny były szalone i spontaniczne, biegnąc na maszt radiowy, żeby zobaczyć z góry zachód słońca. Dodam, że Tż oświadczył mi się po 2 tyg znajomości. Prawie od razu zamieszkaliśmy razem i jest bajecznie, pięknie. Dostalismy kotka Ryśka w grudniu. p.s. muszę zrobić fotkę pierścionkowi ![]()
Góra 12.03.2009 - finito 08.10.2010 Dół 28.04.2009 10.02.2013 - Insanity - restart ![]() Edytowane przez ksylwia Czas edycji: 2011-07-13 o 09:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koniecznie pokaż pierścionek Kotek Rysiek skradł moje serce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba nacisnąc środkową ikonke pod wiadomościami, które chcesz cytowac ![]() Dziękuje za opinie odnośnie sukienki....zobaczymy co poczuje jak ja przymierze... Moj Tż mnie wczoraj poprosił żeby to była zwiewna suknia nie księzniczkowa....wiec ta by pasowała... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w sumie masz racje..piekne blyszczące dodatki moga do niej ładnie pasowac.... ![]() Moj się oświadczył po roku i 3 miechach..ja myslałam, ze to szybko...jednak bywaja szybsi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Od początku wiedziałam, że to TEN. Poznaliśmy się na motocyklach - wybrałam się ze znajomych nad jezioro i on też przyjechał ze swoją grupą. Miłość od pierwszego wejrzenia. ![]() wczesniej w związku chyba po 5 latach zdecydowałam się by przyjąć oświadczyny ![]()
Góra 12.03.2009 - finito 08.10.2010 Dół 28.04.2009 10.02.2013 - Insanity - restart ![]() Edytowane przez ksylwia Czas edycji: 2011-07-13 o 09:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Będziesz mierzyć konkretnie u tej dziewczyny z aukcji? Bo ja z nią pisałam odnośnie dodatkowych fotek ![]() Co do ceny to myślę, że możesz się targować bo widziałam ją w innych ogłoszeniach w granicach 1000-1200zł. Też miałam dylemat czy nie jest za skromna, ale według mnie taka prostota najlepiej podkreśla urodę PM i ja raczej źle czułabym się w bardzo ozdobnej sukni. Mam nadzieję, że ta suknia spodoba Ci się tak bardzo jak mi ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 | ||
Zakorzenienie
|
piękny
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja juz od dawna jestem zakochana w tej sukni, mierz i bierz! ![]() Dla mnie raczej nie pasuje bo nosze rozmiar 40 ale takie 36 musi byc piekne.. ![]()
![]() |
#408 | ||||
Rozeznanie
|
Tak w ogóle to witam Was dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A fotę w stroju sztuczka wklejała ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Myślę, że greczynka będzie Ci pięknie pasować ![]() ![]() ![]() ![]() Przymierz, spytaj ile masz czasu na ewentualną decyzję, a potem spokojnie przemyślisz sprawę ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#409 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny;
Dawno mnie nie było ale jak to czasem bywa urwanie głowy. Wpadam tylko na chwilę próbuję nadrobić wasze posty i muszę zmykać. Dzisiaj pierwszy dzień wolny. Pilnuję dzieci mojej przyszłej szwagierki a przy nich trzeba mieć oczy wokoło głowy. Suknia mi się nie podoba i w życiu bym takiej nie założyła. W sumei może też dlatego, że moja będzie księżniczka to już pewne. Tylko jeszcze nie wiem na pewno która. Cytat:
A my mieliśmy wczoraj dwa lata razem. Trochę się zdenerwowałam jak TŻ powiedział mi w niedziele, że może byśmy to przełożyli na środę bo on ma dużo pracy we wtorek (remontuje mamie pokój i akurat wczoraj musiał kłaść panele). Powiedziałam mu, że to jest dla mnie ważne i ze w środę to ja nie chce jechać na żadna kolacje. Oczywiście wczoraj byłam wkurzona ale raczył się zjawić po 19 i w sumie nie rozumiał o co jestem zła. W sumie to sama do końca nie wiem (a propo fochów ) ale porostu było mi przykro, że w taki dzień siedzę sama do wieczora (zazwyczaj przyjeżdża do mnie około 16 jak pracuję na rano, a w tamtym roku na naszą rocznicę specjalnie woził wolne w pracy) Wiem, że się czepiam ale po prostu mnie to złości...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Zadomowienie
|
Oto mój pierścionek z białego złota. Ciekawa historia wiąże się z jego kupnem. Tż biegł do jubilera, po drodze spotkał swojego dobrego kumpla, który jeździ harleyem i we dwóch udali się do sklepu. Wyglądali cudacznie - mój - długie włosy, tatuaże, a Maciek jeszcze ciekawiej... dłuuuga, zapleciona w warkocz broda, krótko ścięty i w tatuażach cały - po samą szyję. Podobno gdy ekspedientka zobaczyła ich w drzwiach od razu miała rękę na przycisku alarmowym
![]() I tak dwóch facetów zastanawiało się jaki pierścionek byłby dobry. Wzięli pod uwagę, że nie może być zbyt wystający, żebym mogła swobodnie rękawice motocyklową włożyć, stwierdzili, że żółte złoto do mnie nie pasuje i rozmiar też celowali na oko. I oto moje kochane cudeńko. Dla mnie najpiękniejsze i przypominające szaleństwo, dzikość serca i miłość. Do dzisiaj Tź gdy tylko widzi, że się pierścionek przekręcił - odwraca go ![]()
#411 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do sukni to sprzedaje ja chłopak.... ![]() Dzis sie umówilismy... sie zle czuje w księzniczkowych i w ogole myslałam nad jakas seksi krótka..ale to raczej nie przejdzie ![]() Właśnie jest zwiewna, leciutka.. ![]() ![]() Czy Ty bedziesz tak miec? Cytat:
![]() Wole raczej złoto...ale wydaje mi się, ze bede miała ozdoby typowe z diamencików... ![]() Powiem szczerze, ze Tez podziwiam odwage Twojego Tż ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
ale ma słodki pyszczek
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Zadomowienie
|
Przedstawiam Wam Rysia - jego początki w naszym miekszaniu, od razu odkrył uroki 7 strefowego materaca i się zagnieździł w naszym łóżku.
Góra 12.03.2009 - finito 08.10.2010 Dół 28.04.2009 10.02.2013 - Insanity - restart ![]() Edytowane przez ksylwia Czas edycji: 2011-07-13 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam już całkiem spory zbiór fotek tej sukni na PMkach bo jak tylko widzę jakieś ogłoszenie to wysyłam maila z prośbą o dodatkowe fotki ![]() Ale dzięki temu mogę porównać jak wygląda na różnych figurach i w różnych stylizacjach. Jeśli chcesz to mogę Ci podesłać trochę zdjęć, wyślij mi tylko maila na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chce się zakochać... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
tak wiem jestem strasznie bezpośrednia :P mój tżcik to przy nim to model :P
Cytat:
![]() |
#419 |
Podróżniczka
|
Dzień dobry!
Dopiero teraz mam chwilę by coś napisać. Zwariowany dzień. Zaraz Was zacznę nadrabiać. Witam nowe PMki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze to imie Rysiek bomba ![]() kocuur pewnie jeszcze naokoło gadali, że na bank w ciązy jestes ![]() u nas dzisiaj pochmurno, pewnie zaraz lać bedzie ![]() ja czytam relacje ze ślubu Ziai, laska fakt przegięła, zrobiła z wielkiego dnia mega cyrk, ale jak czytam niektórych opinie na forum gazeta to naprawde przeginają, dziewczyna prosiła o niekomentowanie to niektórzy tak jej jada, że szkoda gadac, ale sama tą machinę nakręciła z 2 strony ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.